Re: kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?
ne visos,bet raso tokius vejus,kad zinaiu,manau isterykuoja su vyrais,todel ir yra vienos:),as nesakiau nevykeles,o isterykuojancios,ir karstakoses,skyrk ir skaytik ka as rasau,brangiuoji:D,apsimysiu tuoj is juoko,ka tu cia priputei kazkokiu arabu,bet dauguma,mtrai tykrai isterikuoja,del menknekiu ,ka nea?:)nea delto kad nesusidejo,o del to kad,tiesiog pacios neturi vyru,ir man makaronus kazkokius kabina,alei jois ases,draugavime,ir panasiai,ka cia gincytis su jumis nera manau prasmes,beto nemegstu gincu,nesui irs tu kurie labai jau ten rasyneja,taip yra o nea kitaip gerai tarkim jus teisios esat sutinku alei kabutese paklausisiu jusu:),nea visos beto as bobom nevadinu,jei tu savo lyties atstoves bobomis vadini tavo bedos,as vadinu panelemis,as nesakiau kad as baltas,arba erelis,gi skaytik ka rasau ****,rašiauk dfa esu paprastas,ir nepasikeles,nei as minkstas,nei as kietas normalus esu,koks esu,o del pukuoto,gal tu pati ir pukuota,manau su tavo charakteriu,tai isvis joks vyras negyventu,:D ne visos bet tokia kaip tu gal,o gal ir susyrasi koki ,kas ten zino lykimas,laikas parodys,manau as susirasiu kadanors gal,enesusirasiu sakiau busiu viernas,nieko baisaus nebus,nesizuduysiu gi delto,tai gerai neturek tu vyro,ir gyvenk viena,kas tau ka sdako,koks dykaduonis,pati tu dykaduone,as pats uzdirbu,pinigu,beto pas panele neprasyciau pinigu,jeigu gerciau tarkim ant alaus,rukyciau cigareciu,geriau negerciau ir nerukes pabuciau negiu is paneles imčiau pinigu ant kazko arba,ten kokteili klube,koki as nea toks,jeigu is taves siurbe,pinigus koks vyras,tai nereikia cia ptrikaisioti,syto man,beto metes rukyti esu nerukau,negeriu,ir man nereikia is paneles imti pinigu nes negrazu ira manau,reikia jei duoti,manau,savo moteriaias,aisku o nea betkokei,ten is gatves lachadronkei:),man daug opaneliu siule,koktyeilius klube,ir kas is to,neimiau tiesiog ir tiek:) nes nepatoigu man ira ,kitiem alfonsam gal priimta man nea:),nei manau kad as koks dievas,nei pasaulio virsuje esu,tiesiog manau kad toks jau tas pasaulys musu tokios moterys ira ir tiek ne visos bet dauguma,su kuriomis man teko susytikti,manes išlaykiti,tikrai nereiketu,betoi su tavimi,as net nesiruosciau nieko pradeti,nors ir lyktuim viena moterys pasaulije geriau v kulaciok paganial by pasmaukyciau negu su tavim myleciausi baig,vien del tavo ispudingingo poziurio i vyrus,kad jei minimalke uzdirba,tai negali jis saves islaykiti,alei,kaip sakoma,prasys ant alaus,ar dar ko zinai, ne visi tokie ,jei taiu yra sudauze syrdi tokie tai sory,bet vadinbasi ne su tokiais susidejusi vbuvai,nepazysti manes is tiesu,visiskai tai nereikia sakyti,nieko,as savo zmonai geras busiu,ir beto nea taip kaip dauguma uzgailioja jas,musa,nea to pas mane nebus,tai vat dabar gali argumentuoti as paklausisiu ases gyvenima maciusios moters,as maciau ir gero ir blogo,tai zinai...,o tu manau nematiai kas yra blogas gyveniuma,stai geriau patyletum tada:)nepliurpusi nesamonkiu cia:)