tai,taip kaip va danila,pas mane buvo per flirtas.lt svetaine,supranti parasiau kad alei turiu,mersa 600 panos i pm iskarto atvaziuok iki manes as drauge,dar pasiimsiu iskarto supranti,aks per zmones,jeigu jau masina,kieta ,tai viskas prasyskes rackom,ir keturiom,ir galesi dulkinti kaip noresi,joms del materialiniu dalyku šųarabanas nusisukes yra ,graudu:( su tokiomis isvis bendrauti,ka jau kalbeti,apie dragyste:),nerustausiu ant taves,ko turečiau rustaut,nieko tu čia neparašiai baisaus:),gangam style,.ir man patrinka ,znai gal tokli kluba posh ,ten karts nuo karto apsilankau,tai zinai,visai nieko tas klubas,man ten syta gabala leidzia,tai taip,aisku nea kiekvienam,bet parasiau faktus,o nea isgalvotas istorijas:),nes taip buna ,ir yra musu planetoje,zemeje:),aisku nesvarbu,svarbu kad suprtastu,zmogfus,zmogu,ir bus viskas ,geraio manau:D, tai jie danila,nori pasykelti iki debesu,bet jiem neišeina,suprantyi ,o aš nesikeliu niekur,rašau kaip ira,iš tiesu ir tiek,tai saunu,ačiu tau,tau taipat linkiu panos,kuri tau virpintu siredi,ir myletumet vienas,kita ,o jei aš susirasiu tokia manau bus šaunu tada sekmes:)