161

Re: kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?

tai gyvenk su jeis ilgai ir laimyngai sekmnes tau,ase filologe,taip su mn anim db nebendrauja,jokia ir kas cia baisaus ateis laikas ir patykek susirasiu kaip minejau,kiekvienam savo diena valanda:D lykimas laikas parodys:)

162

nusisneki juodai cia,bet ka jau padarysoi klimaksas gi,nieko nepakewisi :DDDDd

163

sekmes tau visazyne:D

164 (redagavo Danila 2012-12-29 08:00)

Tu jau, Kestai, neuzsirustauk ant manes, nes ka beparasytum as nesugebesiu perskaityti, cia mano minusas- neturiu kantrybes. As tik norejau iskelti du nykscius i virsu uz tai ka cia aplamai siame forume padarei ir nesvarbu specialiai ar taip isejo. Eilini karta zmogeliukai issidave kas juos domina, uzkabina, tenkina, uzveda ir t.t. Tavo sita sukurta tema ir tavo pasisakymus nerastingus(cia didziausias pliusas, intriga kitiems) galiu drasiai palygint su pasauly pakerejusiu PSY - GANGNAM STYLE ! Kuo didesne nesamone, tuo didesnis susidomejimas. Sveikinu is visos sirdies ne kiekvienam pavyksta. O populiarumas yra populiarumas ir nesvarbu kaip jis pasiekiamas... Sveikinu ir tuos, kurie pasiraso ant tokiu nesamoneliu, turbut patys net nepajauciat kaip nusileidziat iki nesamones lygio, jai nenukrentat dar zemiau.
Nebusiu parsas, palinkesiu tau Kestai tokios pacios panos kaip tu, patikek ju daug kaip ir tokiu kaip tu- tu ne vienas.... :::833

165

tai,taip kaip va danila,pas mane buvo per flirtas.lt svetaine,supranti parasiau kad alei turiu,mersa 600 panos i pm iskarto atvaziuok iki manes as drauge,dar pasiimsiu iskarto supranti,aks per zmones,jeigu jau masina,kieta ,tai viskas prasyskes rackom,ir keturiom,ir galesi dulkinti kaip noresi,joms del materialiniu dalyku šųarabanas nusisukes yra big_smile,graudu:( su tokiomis isvis bendrauti,ka jau kalbeti,apie dragyste:),nerustausiu ant taves,ko turečiau rustaut,nieko tu čia neparašiai baisaus:),gangam style,.ir man patrinka ,znai gal tokli kluba posh ,ten karts nuo karto apsilankau,tai zinai,visai nieko tas klubas,man ten syta gabala leidzia,tai taip,aisku nea kiekvienam,bet parasiau faktus,o nea isgalvotas istorijas:),nes taip buna ,ir yra musu planetoje,zemeje:),aisku nesvarbu,svarbu kad suprtastu,zmogfus,zmogu,ir bus viskas ,geraio manau:D, tai jie danila,nori pasykelti iki debesu,bet jiem neišeina,suprantyi big_smile,o aš nesikeliu niekur,rašau kaip ira,iš tiesu ir tiek,tai saunu,ačiu tau,tau taipat linkiu panos,kuri tau virpintu siredi,ir myletumet vienas,kita ,o jei aš susirasiu tokia manau bus šaunu tada sekmes:)

166

Kažkada kažkada buvo mašina statuso dalykas. O dabar? Darbo priemonė arba (dar blogiau) kreditas 5 metams.... Ir tai vertybė?

167

be komentaru ....:D

168

idomu ar i tave ziuri,kas barakuda,tik pinigai rupi ir tiek pati baydykle,esi tai ir tylek big_smile

169

o dabar nupirk man dar geresne mašina prašau zuiki,jo lei siu tau inkara ileisti tyk nupirk mašina man:D

170

gera,laida,tarpkitko ,be komentaru,jei neturit ka p[arasyti,tai ir nerašykite:)nes čia gryni faktai gyvenimo ,o nea išgalvotos,nesamones,jeigu jums manau pionbigai svarbus,o nea dar kas tai atsiprašau ,nea čia tada rašote,susikurkite,savo tema ir rašykite ten,nes čia jum nera ka pasakyti jus gy perdaug protingi big_smile alei asai big_smile

171

Visų pirma nepakenktų išmokti rašyti. O iš rašymo spėju, kad tu ir protu ne itin pasižymi. Tai dėl ko su tavim turėtų būti?

172

Emilis parašė:

Visų pirma nepakenktų išmokti rašyti. O iš rašymo spėju, kad tu ir protu ne itin pasižymi. Tai dėl ko su tavim turėtų būti?

cia reklama.tipo nu **** as babkiu turiu man tipo nesiseka. big_smile  nu ziurek kas trukdo taip sakyt.as ir babkiu turiu.na ir kas?man tema tokia kyla?kam?
atvaziuok su zapu ir primusu i pasimatima.isvirk bobai-dar karta kartoju -BOBAI kavos ant primuso ir ji tavo.reziume -zape autonominis peciukas tai apie 20 lt val ir primusas apie 5 lt val. tau prasau.romantikos pizdec-pinigu nulis.ir sau galvos nesuksi.manau kad **** pas tave vaizduotes nera.ikisi piniigus i viesbuti ir tavo-tad nesiskusk

173

**** man tas rasymas,jeigu tu esi mokslininkas tai ir rasyk,taysiklingai,nea rasyme esme yra ,o viduje,ir man **** ant jusu nuomoniu,protinmgi atsiorado:)del ko su manim turetu draugauti,del to kad as istykima,sesu,visu pirma,nemeluojantis,atviras saugočiau mergina,panele mylečiau,ir vbiskas o del ko asile,su tavim panele turetu draugauti,todel kad tu rasai gerai debilas:)

174

gerai suskeliuai,.seni tu protingas,irgi kaip emilis,pinigai yra viskas siam pasauli.jei tau viskas tai ir pirk uz pinigus moyterys,o as nepyrksiu, o turesiu be pinigu:),barakudu daug yra siais laikais,tai tyeks daug tau papluseti,kad zinai jos visko ko nori nupirktum:)

175

O kas bus jei pasakysiu, kad daug vaikinų yra tokie? Be to manau nėra nei vieno tokio, kuris nesaugotų. Taip kad pirma sugalvok, kodėl turi būti su tavim, o tada kliedėk apie "pinigus". Nes kiek man teko bendrauti tai neteko sutikti tokios, kuriai rūpėtų pinigai. Jei merginas susirandi stoty tai daug iš jų ir nesitikėk.

176

Emilis parašė:

O kas bus jei pasakysiu, kad daug vaikinų yra tokie? Be to manau nėra nei vieno tokio, kuris nesaugotų. Taip kad pirma sugalvok, kodėl turi būti su tavim, o tada kliedėk apie "pinigus". Nes kiek man teko bendrauti tai neteko sutikti tokios, kuriai rūpėtų pinigai. Jei merginas susirandi stoty tai daug iš jų ir nesitikėk.

:::a52

177

kas amen,prie ko cia stotys,stoti ,galima,susirasti,tik uz pinigus salava,o cia,kazd man nera ka galvoti,tiesiog as patiksiu kuriai ir tiek,beto todel jau parasiau kad as istykimas,buciau ir dar dsaugelis dalyku,o nea visi tokie,beto atviras su moterim,esu o nea kaikurie,ir beto mana upatiksiu kookiai,ne visos vienodos,tai tu matau daug bendraves,esi manau net pats neturi paneles ,o čia tauški nesamones,kazkokias,o kodel idomu su tavimi turetu inai buti?:)del to kad tu baioges kazka,arba gerai ir taisyklingai rasai,seis laikais manau nea beigiams kazko ir rasymas ,jom rupi,o kisene ,zmogau:) dejo jos ant tavo baigimo,ka tu nbnaiges jeigu tu ja gerai nustebini ir panasiai manau inai tavo ir bus:)tai idomu su keliomis tu bendravai ase,moksliuke?:)

178

Atsiprašau? Iš kur nusprendei, kad aš nebendrauju su merginom? Aš turbūt esu bendravęs su daugiau žmonių nei tu big_smile O baigęs, ar nebaigęs tai nėra svarbu. Svarbu tai, kad aš noriu tobulėti, o tu nenori net išmokti rašyti. Tai rodo, kad tu gyvenime neturi tikslų. Kadangi neturi tikslų reiškia tau viskas yra vienodai. O kas norėtų susitikinėti su poxuistu?

Aš priklausau maltiečiams ir galiu pasakyti, kad išties žmonėm ne taip rūpi pinigai, kaip dažnai visi pakliedi. Žmonės yra dosnūs ir geri. Koks tu, tokie žmonės aplink tave ir sukas. Taip kad kaltink save, o ne kitus.

179

man nevenofdeai,dirbu man to uztenka,jei buciau popxuistas nedirbciau gerciau rukyciau vogciau ir apiplesineciau zudiciau zmones,bet as taip nesielgiu jei ka:D big_smile,tai getrai kad tu daugiau bendraves sveikinu tave,:D,rasymas ,man vienodai,manau panai kokiai patiksiu ir taip,njormalaiai aisku o nea barakudai:),as esu normalus,o nea dosnus,jeigu tu turi gal;imybe leisti pinigus kiek nori ir kam tai aisku kad gherai ,ir manau daug draugu kiekvienas turetu turedamas pinigu kuzova:)tai vat svarbiausia vidus ,o jis pas mane geras,normalus,o nea sudinas:)toks gyveniams,manau visiem kazkada ateina,laimes diena,valanda,minute,sekiunde:)

180

Dosnumas ne pinigais matuojamas smile