41

Re: Jaunesnis Berniukas Viresne Mergaite. Ka Manai ??

Ramunė parašė:

Aš noriu jaunesnio, vienareikšmiškai. Nes nenoriu psenti be laiko. Dar noriu pašėlti jaunatviškai smile

Tai dar ir taip jauna smile)

42

nieko blogo negalima net manyti nes viskas normalu, tuo esu patc patyres net smile

43

Aistė parašė:
Tomas parašė:

Ka manai apie tai kai poroje  mergina vyresne uz vaikina 5-15metu ??

nieko blogo nebuna, bet jei visgi moters intelektas siekia bent 130, tai netures ka ji veikt su jauneliu

Idomu koks pas tave intelektas kad matuoji nuolat skaiciais, gal mokslininke teoretike,statiste?

44

Oi blyyyn... Metai, ugis, svoris, pajamos, plauku spalva, *** ilgis, papu dydis ir dar visokio briedo prisimasto zmogai, kad tik sau gyvenima apsunkint isispraudziant i stereotipu remus...

45

Nemanau, kad amžius turi reikšmės

46

Verslininkei Aistei. Švaistaisi palyginimais pati nelabai suprasdama ką lygini.
1. Tas magiškas skaičius, 130, kurį mini, rodo NE INTELEKTĄ, O INTELEKTO KOEFICIENTĄ, kas yra standartinis nuokrypis nuo grupės vidurkio.
2. Grupės vidurkis čia irgi ne šiaip sau - koeficientas skaičiuojamas skirstant amžiaus grupėmis, todėl mano 130 ir 40mečio 130 skaičiais atrodo taip pat, o realybėje visiškai skirtingai.
3. IQ testai skirti nustatyti talentą ir gabumus, o ne apsiskaitymą, gyvenimišką patirtį ir kt. Nuokrypis nuo vidurkio visuomenei priimtina linkme reiškia, kad žmogus genijus, nuokrypis kita linkme - kad neišsivystęs.
Tiek. Pradžiai.