21

Re: Merginų nuotraukos - vien pūstos lūpytės.

Jurate wrote:

AndriGoth - tikrai taip:) bet juk kartais pakanka tik keliu sakiniu, po kuriu tampa aisku, ar dar norisi bendrauti:) jei taip - nuotrauka visada galima prisegti atskiru failiuku:) nesu slaptasis agentas:::126

Jurate - žinok, pakanka ir nuotrauka pamatyt ir matosi ar tau norisi bendraut su tuo žmogumi wink

22

AndriGoth - tikrai taip:)

23

Čia į temą:
http://s9.postimage.org/63glzy2f3/73486 … 6196_n.jpg

24

Ne  tik  merginos  reklamuoja  kuo  daugiau  nuogo  kūno  bet  ir  vaikinai,pažiūri  ir  ateina  tokia  mintis ,gal  apsirengti  neturi  iš  ko?
     Suprantu  ,kai  nuotrauka  iš  kelionės  po  šiltus  kraštus  ,ar  mūsų  Palangoje.
    Asmeniškai  man  gražu ,kai  matai  kulturingai ,apsirenges žmogus.
    Jaunimui  netrukdo  ir  truputis  taktiško  seksualumo. Bet  kiekvieno  skonis  skirtingas ir  tai   kiekvieno  teisė.

25

Kas kaip moka, tas taip bando į save atkreipti dėmesį. Ir kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama.

26

Man asmeniškai, tokios merginos/moterys priminė undinėlę iš šio filmuko big_smile
http://www.youtube.com/watch?v=-o9-r26b--E

27

Taip, juokinga, bet graudžiai juokingi man yra tie saldūs berniukai pusiau apsinuoginę ir savo raumenis fotkinantys, taigi tas skirtumas nelytiškas šita tema big_smile

28

Ir vieni ir kiti visokių vėjų primasto, kaip Ji ir sako.. smile)

29

Ji wrote:

Taip, juokinga, bet graudžiai juokingi man yra tie saldūs berniukai pusiau apsinuoginę ir savo raumenis fotkinantys, taigi tas skirtumas nelytiškas šita tema big_smile

Arba ir vieni, ir kiti demonstratyviai save mobilka prieš veidrodį fotografuojantys.

Vyrukų išskirčiau dar vieną rūšį (beje, šiuo atveju amžius neturi jokios reikšmės) - išdidžiai pozuojančiųs prie (ne)savo mašinų ar motociklų. Na nerimtai atrodo - lyg mašina būtų svarbesnė už juos pačius.

30

Rūta wrote:
Ji wrote:

Arba ir vieni, ir kiti demonstratyviai save mobilka prieš veidrodį fotografuojantys.
Vyrukų išskirčiau dar vieną rūšį (beje, šiuo atveju amžius neturi jokios reikšmės) - išdidžiai pozuojančiųs prie (ne)savo mašinų ar motociklų. Na nerimtai atrodo - lyg mašina būtų svarbesnė už juos pačius.

O kuo užkliūva foto prie objektų, kurie tiems žmonėms nepriklauso? Jei taip galvot, tai negalima įsiamžinti prie pilių, dvarų, paminklų ir t.t. :-) Gal net ir neturima mintyje, kad tai yra jiems svarbu.. Tiesiog patiko ir įamžino?

31

Rūta wrote:

A mobilka pateisinu tuo atveju, kai reikia nuotraukos.. Pvz visokie slepiantys savo veidą ir besiteisinantys, kad neturi nuotraukos, galėtų ir tuo pačiu "mobilka" pasinaudot smile

32

Saulius wrote:
Rūta wrote:

A mobilka pateisinu tuo atveju, kai reikia nuotraukos.. Pvz visokie slepiantys savo veidą ir besiteisinantys, kad neturi nuotraukos, galėtų ir tuo pačiu "mobilka" pasinaudot smile

Man atrodo, seniai ne paslaptis, kad veidus slepia vedę, ieškantys nuotykių. Bent jau kiek teko susidurt, tai kokie 90 proc. iš neįdėjusių savo nuotraukų buvo vedę. Bet dar "geresnės" būna pasakos "darbe foto neturiu" arba "šitame kompe foto neturiu", bet "duok numerį" arba "nu susitinkam, nu, aš tikrai išvaizdus" big_smile

33

Ji wrote:
Saulius wrote:
Rūta wrote:

Man atrodo, seniai ne paslaptis, kad veidus slepia vedę, ieškantys nuotykių. Bent jau kiek teko susidurt, tai kokie 90 proc. iš neįdėjusių savo nuotraukų buvo vedę. Bet dar "geresnės" būna pasakos "darbe foto neturiu" arba "šitame kompe foto neturiu", bet "duok numerį" arba "nu susitinkam, nu, aš tikrai išvaizdus" big_smile

Aha aha. Būtent. "Nu aš nenoriu savo foto rodyt, privatumą saugau... " Koks privatumas, jei čia anketą susikūrė? O jei privatumas toks brangus, ko į internetą apskritai lindo?
Ai, dar variantas - veido nerodo tie, kurie sėdi. O kompiuterius ir internetą ir kalėjime turi.

34

Saulius wrote:
Rūta wrote:
Ji wrote:

O kuo užkliūva foto prie objektų, kurie tiems žmonėms nepriklauso? Jei taip galvot, tai negalima įsiamžinti prie pilių, dvarų, paminklų ir t.t. :-) Gal net ir neturima mintyje, kad tai yra jiems svarbu.. Tiesiog patiko ir įamžino?

Ne, nu nereikia ieškot smegenų, kur jų nėra. Juk niekam nešaus galvon, kad man priklauso Trakų pilis ar Karolio tiltas Prahoje. O va mašinytės - tik žaisliukai. Ir dar. Kodėl man nenusifotografuot SAU? prisimint, kad va čia, čia ir čia buvau ir taip atrodžiau. O jei nuotrauka graži - ko nepasidalint su kitais? O mašina? Šalia jų tik dėl to ir fotografuojamasi, kad "Mergos, pažiekit, kokią mano tačka krūta".. Na man tik toks vaizdas susidaro.

35

Rūta wrote:
Ji wrote:
Saulius wrote:

Aha aha. Būtent. "Nu aš nenoriu savo foto rodyt, privatumą saugau... " Koks privatumas, jei čia anketą susikūrė? O jei privatumas toks brangus, ko į internetą apskritai lindo?
Ai, dar variantas - veido nerodo tie, kurie sėdi. O kompiuterius ir internetą ir kalėjime turi.

Rūta, su privatumu kitas visai klausimas. Jei žmogus sukuria FB profilį, tai visai nereiškia, kad privalo jame skleisti visą savo asmeninę info apie darbą, gyvenamąją vietą ir t.t. ir pan. Tas pats, jei registruojies pažinčių svetainėje, tai dar nereiškia, kad privalai čia mėtytis savo nuotraukomis, telefonu arba pasakoti, kokiame rajone gyveni (matyt niekada nebuvai persekiojama). Mano mintis buvo ne tame, kad PRIVALAI įkelti foto, o tik tame, kas DAŽNIAUSIAI tų nuotraukų nekelia.

36

Ji wrote:

Rūta, su privatumu kitas visai klausimas. Jei žmogus sukuria FB profilį, tai visai nereiškia, kad privalo jame skleisti visą savo asmeninę info apie darbą, gyvenamąją vietą ir t.t. ir pan. Tas pats, jei registruojies pažinčių svetainėje, tai dar nereiškia, kad privalai čia mėtytis savo nuotraukomis, telefonu arba pasakoti, kokiame rajone gyveni (matyt niekada nebuvai persekiojama). Mano mintis buvo ne tame, kad PRIVALAI įkelti foto, o tik tame, kas DAŽNIAUSIAI tų nuotraukų nekelia.

Na taip. Niekas neprivalo atskleist visos info apie save. Bet kadangi bent jau aš už tai, kad ir aš noriu matyt, su kuo bendrauju, o ne tik pati būt matoma, tai man nuotraukos reikia. Šiaip, dėl pasitikėjimo. Virtualaus bent jau iš pradžių.
Ne, manęs nepersekiojo dar niekas. Bet buvo pažinčių (veikiau, bandymų susipažint), kurios iškart prasidėdavo "aš tai gyvenu ....... O tu kuriam rajone gyveni?" Tuo bendravimas ir pasibaigdavo - vaikai tegu sau taip žaidžia (apie jų saugumą - ne šita tema), o kai suaugęs žmogus (nėkart nematytas) taip užklausia, tai ką aš žinau.... A, beje, tokie klausėjai irgi dažniausiai be nuotraukų.
Kita vertus, geriau jokios nuotraukos dei tas duck face'as. Nebent tai būtų visai vykęs bandymas specialiai padaryt juokingą veidelį.

37

Dėl  mašinos ,tai  jei  turi  tegu  paveiksluojasi  prie  jos.Gal  žmogus  per  mažai  pasitiki  savimi  ir  galvoja,kad  be  tačkos  nekreips  į  jį  dėmesio.
   Bet  pamačius  nuotrauką  su  labai  gera  tačka ,šalia  stovintis  vaikinas  kurio  veido  išvis    negalima  įžiūrėti,pagalvojau  kas  ieško  draugo  ,jis  ar  mašina.

38

Esmeralda wrote:

Dėl  mašinos ,tai  jei  turi  tegu  paveiksluojasi  prie  jos.Gal  žmogus  per  mažai  pasitiki  savimi  ir  galvoja,kad  be  tačkos  nekreips  į  jį  dėmesio.
   Bet  pamačius  nuotrauką  su  labai  gera  tačka ,šalia  stovintis  vaikinas  kurio  veido  išvis    negalima  įžiūrėti,pagalvojau  kas  ieško  draugo  ,jis  ar  mašina.

Californication'ne geras posakys buvo apie masina. rusiskai visgi geriausia skamba- udlinitel chlena

39

Pritariu pasisakymams tiek merginų foto tendencijomis, tiek ir vaikinų nebemokėjimu save pateikti. Tačiau liūdna, kad tik vienetai vertina normalias foto.. juk visų vyrų akys tik ir krypsta į tas kurios pozuoja savo lupytes, krūtinę ir subiniuką...

40

Bet protingai daro, nes vistiek tokie jau žmonės mes, kad mylim akim nemažai smile)