You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- AnD
- Forumo Pradedantysis
Re: Merginų nuotraukos - vien pūstos lūpytės.
Jurate wrote:AndriGoth - tikrai taip:) bet juk kartais pakanka tik keliu sakiniu, po kuriu tampa aisku, ar dar norisi bendrauti:) jei taip - nuotrauka visada galima prisegti atskiru failiuku:) nesu slaptasis agentas
Jurate - žinok, pakanka ir nuotrauka pamatyt ir matosi ar tau norisi bendraut su tuo žmogumi
- Jurate
- Forumo Dalyvis
AndriGoth - tikrai taip:)
- Rolandas
- Forumo Naujokas
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Ne tik merginos reklamuoja kuo daugiau nuogo kūno bet ir vaikinai,pažiūri ir ateina tokia mintis ,gal apsirengti neturi iš ko?
Suprantu ,kai nuotrauka iš kelionės po šiltus kraštus ,ar mūsų Palangoje.
Asmeniškai man gražu ,kai matai kulturingai ,apsirenges žmogus.
Jaunimui netrukdo ir truputis taktiško seksualumo. Bet kiekvieno skonis skirtingas ir tai kiekvieno teisė.
- Ruth
- Forumo Pradedantysis
Kas kaip moka, tas taip bando į save atkreipti dėmesį. Ir kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama.
- Julie
- Forumo Vijurkas
Man asmeniškai, tokios merginos/moterys priminė undinėlę iš šio filmuko
http://www.youtube.com/watch?v=-o9-r26b--E
- Ji
- Forumo Dalyvis
Taip, juokinga, bet graudžiai juokingi man yra tie saldūs berniukai pusiau apsinuoginę ir savo raumenis fotkinantys, taigi tas skirtumas nelytiškas šita tema
- Saulius
- Forumo Liūtas
Ir vieni ir kiti visokių vėjų primasto, kaip Ji ir sako.. )
- Rūta
- Forumo Vijurkas
Ji wrote:Taip, juokinga, bet graudžiai juokingi man yra tie saldūs berniukai pusiau apsinuoginę ir savo raumenis fotkinantys, taigi tas skirtumas nelytiškas šita tema
Arba ir vieni, ir kiti demonstratyviai save mobilka prieš veidrodį fotografuojantys.
Vyrukų išskirčiau dar vieną rūšį (beje, šiuo atveju amžius neturi jokios reikšmės) - išdidžiai pozuojančiųs prie (ne)savo mašinų ar motociklų. Na nerimtai atrodo - lyg mašina būtų svarbesnė už juos pačius.
- Saulius
- Forumo Liūtas
Rūta wrote:Ji wrote:Taip, juokinga, bet graudžiai juokingi man yra tie saldūs berniukai pusiau apsinuoginę ir savo raumenis fotkinantys, taigi tas skirtumas nelytiškas šita tema
Arba ir vieni, ir kiti demonstratyviai save mobilka prieš veidrodį fotografuojantys.
Vyrukų išskirčiau dar vieną rūšį (beje, šiuo atveju amžius neturi jokios reikšmės) - išdidžiai pozuojančiųs prie (ne)savo mašinų ar motociklų. Na nerimtai atrodo - lyg mašina būtų svarbesnė už juos pačius.
O kuo užkliūva foto prie objektų, kurie tiems žmonėms nepriklauso? Jei taip galvot, tai negalima įsiamžinti prie pilių, dvarų, paminklų ir t.t. :-) Gal net ir neturima mintyje, kad tai yra jiems svarbu.. Tiesiog patiko ir įamžino?
- Saulius
- Forumo Liūtas
Rūta wrote:Arba ir vieni, ir kiti demonstratyviai save mobilka prieš veidrodį fotografuojantys.
A mobilka pateisinu tuo atveju, kai reikia nuotraukos.. Pvz visokie slepiantys savo veidą ir besiteisinantys, kad neturi nuotraukos, galėtų ir tuo pačiu "mobilka" pasinaudot
- Ji
- Forumo Dalyvis
Saulius wrote:Rūta wrote:Arba ir vieni, ir kiti demonstratyviai save mobilka prieš veidrodį fotografuojantys.
A mobilka pateisinu tuo atveju, kai reikia nuotraukos.. Pvz visokie slepiantys savo veidą ir besiteisinantys, kad neturi nuotraukos, galėtų ir tuo pačiu "mobilka" pasinaudot
Man atrodo, seniai ne paslaptis, kad veidus slepia vedę, ieškantys nuotykių. Bent jau kiek teko susidurt, tai kokie 90 proc. iš neįdėjusių savo nuotraukų buvo vedę. Bet dar "geresnės" būna pasakos "darbe foto neturiu" arba "šitame kompe foto neturiu", bet "duok numerį" arba "nu susitinkam, nu, aš tikrai išvaizdus"
- Rūta
- Forumo Vijurkas
Ji wrote:Saulius wrote:Rūta wrote:Arba ir vieni, ir kiti demonstratyviai save mobilka prieš veidrodį fotografuojantys.
Man atrodo, seniai ne paslaptis, kad veidus slepia vedę, ieškantys nuotykių. Bent jau kiek teko susidurt, tai kokie 90 proc. iš neįdėjusių savo nuotraukų buvo vedę. Bet dar "geresnės" būna pasakos "darbe foto neturiu" arba "šitame kompe foto neturiu", bet "duok numerį" arba "nu susitinkam, nu, aš tikrai išvaizdus"
Aha aha. Būtent. "Nu aš nenoriu savo foto rodyt, privatumą saugau... " Koks privatumas, jei čia anketą susikūrė? O jei privatumas toks brangus, ko į internetą apskritai lindo?
Ai, dar variantas - veido nerodo tie, kurie sėdi. O kompiuterius ir internetą ir kalėjime turi.
- Rūta
- Forumo Vijurkas
Saulius wrote:Rūta wrote:Ji wrote:Taip, juokinga, bet graudžiai juokingi man yra tie saldūs berniukai pusiau apsinuoginę ir savo raumenis fotkinantys, taigi tas skirtumas nelytiškas šita tema
O kuo užkliūva foto prie objektų, kurie tiems žmonėms nepriklauso? Jei taip galvot, tai negalima įsiamžinti prie pilių, dvarų, paminklų ir t.t. :-) Gal net ir neturima mintyje, kad tai yra jiems svarbu.. Tiesiog patiko ir įamžino?
Ne, nu nereikia ieškot smegenų, kur jų nėra. Juk niekam nešaus galvon, kad man priklauso Trakų pilis ar Karolio tiltas Prahoje. O va mašinytės - tik žaisliukai. Ir dar. Kodėl man nenusifotografuot SAU? prisimint, kad va čia, čia ir čia buvau ir taip atrodžiau. O jei nuotrauka graži - ko nepasidalint su kitais? O mašina? Šalia jų tik dėl to ir fotografuojamasi, kad "Mergos, pažiekit, kokią mano tačka krūta".. Na man tik toks vaizdas susidaro.
- Ji
- Forumo Dalyvis
Rūta wrote:Ji wrote:Saulius wrote:A mobilka pateisinu tuo atveju, kai reikia nuotraukos.. Pvz visokie slepiantys savo veidą ir besiteisinantys, kad neturi nuotraukos, galėtų ir tuo pačiu "mobilka" pasinaudot
Aha aha. Būtent. "Nu aš nenoriu savo foto rodyt, privatumą saugau... " Koks privatumas, jei čia anketą susikūrė? O jei privatumas toks brangus, ko į internetą apskritai lindo?
Ai, dar variantas - veido nerodo tie, kurie sėdi. O kompiuterius ir internetą ir kalėjime turi.
Rūta, su privatumu kitas visai klausimas. Jei žmogus sukuria FB profilį, tai visai nereiškia, kad privalo jame skleisti visą savo asmeninę info apie darbą, gyvenamąją vietą ir t.t. ir pan. Tas pats, jei registruojies pažinčių svetainėje, tai dar nereiškia, kad privalai čia mėtytis savo nuotraukomis, telefonu arba pasakoti, kokiame rajone gyveni (matyt niekada nebuvai persekiojama). Mano mintis buvo ne tame, kad PRIVALAI įkelti foto, o tik tame, kas DAŽNIAUSIAI tų nuotraukų nekelia.
- Rūta
- Forumo Vijurkas
Ji wrote:Rūta, su privatumu kitas visai klausimas. Jei žmogus sukuria FB profilį, tai visai nereiškia, kad privalo jame skleisti visą savo asmeninę info apie darbą, gyvenamąją vietą ir t.t. ir pan. Tas pats, jei registruojies pažinčių svetainėje, tai dar nereiškia, kad privalai čia mėtytis savo nuotraukomis, telefonu arba pasakoti, kokiame rajone gyveni (matyt niekada nebuvai persekiojama). Mano mintis buvo ne tame, kad PRIVALAI įkelti foto, o tik tame, kas DAŽNIAUSIAI tų nuotraukų nekelia.
Na taip. Niekas neprivalo atskleist visos info apie save. Bet kadangi bent jau aš už tai, kad ir aš noriu matyt, su kuo bendrauju, o ne tik pati būt matoma, tai man nuotraukos reikia. Šiaip, dėl pasitikėjimo. Virtualaus bent jau iš pradžių.
Ne, manęs nepersekiojo dar niekas. Bet buvo pažinčių (veikiau, bandymų susipažint), kurios iškart prasidėdavo "aš tai gyvenu ....... O tu kuriam rajone gyveni?" Tuo bendravimas ir pasibaigdavo - vaikai tegu sau taip žaidžia (apie jų saugumą - ne šita tema), o kai suaugęs žmogus (nėkart nematytas) taip užklausia, tai ką aš žinau.... A, beje, tokie klausėjai irgi dažniausiai be nuotraukų.
Kita vertus, geriau jokios nuotraukos dei tas duck face'as. Nebent tai būtų visai vykęs bandymas specialiai padaryt juokingą veidelį.
- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Dėl mašinos ,tai jei turi tegu paveiksluojasi prie jos.Gal žmogus per mažai pasitiki savimi ir galvoja,kad be tačkos nekreips į jį dėmesio.
Bet pamačius nuotrauką su labai gera tačka ,šalia stovintis vaikinas kurio veido išvis negalima įžiūrėti,pagalvojau kas ieško draugo ,jis ar mašina.
- Anciasnapis
- Forumo Vijurkas
Esmeralda wrote:Dėl mašinos ,tai jei turi tegu paveiksluojasi prie jos.Gal žmogus per mažai pasitiki savimi ir galvoja,kad be tačkos nekreips į jį dėmesio.
Bet pamačius nuotrauką su labai gera tačka ,šalia stovintis vaikinas kurio veido išvis negalima įžiūrėti,pagalvojau kas ieško draugo ,jis ar mašina.
Californication'ne geras posakys buvo apie masina. rusiskai visgi geriausia skamba- udlinitel chlena
- Saulutea
- Forumo Aktyvistas
Pritariu pasisakymams tiek merginų foto tendencijomis, tiek ir vaikinų nebemokėjimu save pateikti. Tačiau liūdna, kad tik vienetai vertina normalias foto.. juk visų vyrų akys tik ir krypsta į tas kurios pozuoja savo lupytes, krūtinę ir subiniuką...
- Saulius
- Forumo Liūtas
Bet protingai daro, nes vistiek tokie jau žmonės mes, kad mylim akim nemažai )
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply