1 (redagavo Rolandas 2013-01-24 11:42)

Tema: Merginų nuotraukos - vien pūstos lūpytės.

Pastebėjau tokią tendenciją - merginu nuotraukos, ypač jaunesnių, su papūstom lūpytėm. Ką tai reiškia? Čia turėtų būti gražu? Man tai primena (atsiprašau) šiknaskylę.

2

Re: Merginų nuotraukos - vien pūstos lūpytės.

As ir vaikinu nuotraukas su tokiom lupom maciau big_smile

3

na tradicine poza foto pusos lupos ,krutine ,uzpakaliukas del romantikos lapu metymas ,,naivoka sutinku:) ypac kai po viso to demonstravimo paraso kokia protinga citata:)kurios puse nesupranta...

4

Tradicinė poza, nebūtų tradicinė, jei ne tas iškreiptas grožio ir seksualumo supratimas smile
Tuomet prasideda botox'as šiknoj, veide, lūpose... Žodžiu kuo baisiau, tuo seksualesnė smile Įdomu tai, jog į savo nuotraukas žiūrėdamos, merginos nemato, kaip tragiškai tai atrodo.

5

Apie tai pasako veiksmai.

6

Ir dar pacios pries veidrodi nusifotkinusios kokiam Akropolio tuoalete :DDD

7

Rytis parašė:

Ir dar pacios pries veidrodi nusifotkinusios kokiam Akropolio tuoalete :DDD

kol bobute Brone, fone DIDELI reikala daro...

8

O as ir galvoju kodel man nieks neraso... Netradicines foto, nei tualeto, nei Brones....

9

Viena.- va va, as aplamai nededu nuotraukos, nes paputimu ten vistiek  nebus:)))

10

Viena parašė:

O as ir galvoju kodel man nieks neraso... Netradicines foto, nei tualeto, nei Brones....

Gerai kad isvada pasidarei smile gausi pasitaisyt ir tokia foto isideti big_smile big_smile big_smile

11

AndriGoth parašė:
Jurate parašė:

Viena.- va va, as aplamai nededu nuotraukos, nes paputimu ten vistiek  nebus:)))

Bet su tuščiu blanku nebendrausi jug
...

12

AndriGoth - tikrai taip:) bet juk kartais pakanka tik keliu sakiniu, po kuriu tampa aisku, ar dar norisi bendrauti:) jei taip - nuotrauka visada galima prisegti atskiru failiuku:) nesu slaptasis agentas:::126

13

Rolandas parašė:

Pastebėjau tokią tendenciją - merginu nuotraukos, ypač jaunesnių, su papūstom lūpytėm. Ką tai reiškia? Čia turėtų būti gražu? Man tai primena (atsiprašau) šiknaskylę.

Gal dar su hemorojum?:::m12

14

Vaiva parašė:
Viena parašė:

Gerai kad isvada pasidarei smile gausi pasitaisyt ir tokia foto isideti big_smile big_smile big_smile

Pirmas dalykas grizus i lt- apsilankymas Akropolio wc :)Pazadu smile

15

tai gal ne šitam saite smile

Amber parašė:

As ir vaikinu nuotraukas su tokiom lupom maciau big_smile

16

Tai gal joms niekas nepasako, kad tragiškai atrodo? Kita vertus tikrai tragiškai atrodo, kai lūpas, krūtinę ir užpakalį bandai išryškint vienoj nuotraukoj. :::024

Julie parašė:

Tradicinė poza, nebūtų tradicinė, jei ne tas iškreiptas grožio ir seksualumo supratimas smile
Tuomet prasideda botox'as šiknoj, veide, lūpose... Žodžiu kuo baisiau, tuo seksualesnė smile Įdomu tai, jog į savo nuotraukas žiūrėdamos, merginos nemato, kaip tragiškai tai atrodo.

17

Rėminės merginos.

18

O kol dar negrįžai, tai turiu merginom komercinį pasiūlymą.
Sekmadienį renkamės Akropoly prie tulikų - fotografuosimės.... nebrangiai big_smile

Viena parašė:
Vaiva parašė:
Viena parašė:

19

Rolandas parašė:

O kol dar negrįžai, tai turiu merginom komercinį pasiūlymą.
Sekmadienį renkamės Akropoly prie tulikų - fotografuosimės.... nebrangiai big_smile

Viena parašė:
Vaiva parašė:

:::024:::024:::024:::034:::034:::034 super pasiulymas;) dar reiketu vyruku su bicepsais ir tricepsais.ar kaip ten vadinasi:))

20

Yra tokia tendencija..