Тема: Merginų nuotraukos - vien pūstos lūpytės.
Pastebėjau tokią tendenciją - merginu nuotraukos, ypač jaunesnių, su papūstom lūpytėm. Ką tai reiškia? Čia turėtų būti gražu? Man tai primena (atsiprašau) šiknaskylę.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginų nuotraukos - vien pūstos lūpytės.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Pastebėjau tokią tendenciją - merginu nuotraukos, ypač jaunesnių, su papūstom lūpytėm. Ką tai reiškia? Čia turėtų būti gražu? Man tai primena (atsiprašau) šiknaskylę.
As ir vaikinu nuotraukas su tokiom lupom maciau
na tradicine poza foto pusos lupos ,krutine ,uzpakaliukas del romantikos lapu metymas ,,naivoka sutinku:) ypac kai po viso to demonstravimo paraso kokia protinga citata:)kurios puse nesupranta...
Tradicinė poza, nebūtų tradicinė, jei ne tas iškreiptas grožio ir seksualumo supratimas
Tuomet prasideda botox'as šiknoj, veide, lūpose... Žodžiu kuo baisiau, tuo seksualesnė Įdomu tai, jog į savo nuotraukas žiūrėdamos, merginos nemato, kaip tragiškai tai atrodo.
Apie tai pasako veiksmai.
Ir dar pacios pries veidrodi nusifotkinusios kokiam Akropolio tuoalete :DDD
Ir dar pacios pries veidrodi nusifotkinusios kokiam Akropolio tuoalete :DDD
kol bobute Brone, fone DIDELI reikala daro...
O as ir galvoju kodel man nieks neraso... Netradicines foto, nei tualeto, nei Brones....
Viena.- va va, as aplamai nededu nuotraukos, nes paputimu ten vistiek nebus:)))
O as ir galvoju kodel man nieks neraso... Netradicines foto, nei tualeto, nei Brones....
Gerai kad isvada pasidarei gausi pasitaisyt ir tokia foto isideti
Jurate пишет:Viena.- va va, as aplamai nededu nuotraukos, nes paputimu ten vistiek nebus:)))
Bet su tuščiu blanku nebendrausi jug
...
AndriGoth - tikrai taip:) bet juk kartais pakanka tik keliu sakiniu, po kuriu tampa aisku, ar dar norisi bendrauti:) jei taip - nuotrauka visada galima prisegti atskiru failiuku:) nesu slaptasis agentas
Gal dar su hemorojum?
Viena пишет:O as ir galvoju kodel man nieks neraso... Netradicines foto, nei tualeto, nei Brones....
Pirmas dalykas grizus i lt- apsilankymas Akropolio wc :)Pazadu
tai gal ne šitam saite
As ir vaikinu nuotraukas su tokiom lupom maciau
Tai gal joms niekas nepasako, kad tragiškai atrodo? Kita vertus tikrai tragiškai atrodo, kai lūpas, krūtinę ir užpakalį bandai išryškint vienoj nuotraukoj.
Tradicinė poza, nebūtų tradicinė, jei ne tas iškreiptas grožio ir seksualumo supratimas
Tuomet prasideda botox'as šiknoj, veide, lūpose... Žodžiu kuo baisiau, tuo seksualesnė Įdomu tai, jog į savo nuotraukas žiūrėdamos, merginos nemato, kaip tragiškai tai atrodo.
Rėminės merginos.
O kol dar negrįžai, tai turiu merginom komercinį pasiūlymą.
Sekmadienį renkamės Akropoly prie tulikų - fotografuosimės.... nebrangiai
Vaiva пишет:Viena пишет:O as ir galvoju kodel man nieks neraso... Netradicines foto, nei tualeto, nei Brones....
O kol dar negrįžai, tai turiu merginom komercinį pasiūlymą.
Sekmadienį renkamės Akropoly prie tulikų - fotografuosimės.... nebrangiaiViena пишет:Vaiva пишет:Gerai kad isvada pasidarei gausi pasitaisyt ir tokia foto isideti
super pasiulymas;) dar reiketu vyruku su bicepsais ir tricepsais.ar kaip ten vadinasi:))
Yra tokia tendencija..
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginų nuotraukos - vien pūstos lūpytės.