101

Re: Vaikinai nori vyresnių moterų? Ką manot?

Dainora пишет:

<..> Jei konkreciai vyrai iesko vyresniu moteru, vadinasi jie niekada nenores buti tikrais vyrais, jiemsbus svarbus kiti interesai, pinigai, geros gyvenimo salygos ir pan.be to cia mes netikriname, is kokiu vietu raso, gali buti, kad ir is ikalinimo istaigu jie bendrauja.Taip kad bukim atsargios, ypac su daktaro laipsniu kurie raso issilavinima...

Na, ikalinimo įstaigose interneto turėti paprastai niekas neleidžia, tad šansų nedaug smile)
Pastebėjau, kad tokiuose santykiuose įžvelgiate tik neigiamą kontekstą. Bet jei kokiam vyrui vaikystėje trūko mamos, arba jos aplamai nebuvo.. smile) Toks vyras pasąmoningai ieškos "tarpinio varianto", griebs kokią 10m. vyresnę ir gaus du viename smile) Aišku, ir čia galima įžvelgti negatyvą, ir pareikšti, o ar tai labai gerai? smile) Bet šįkart neišsiplėskime. Geros medžioklės wink

102

faktas kad jauni nori dulkint kas tik  kiek nors juda, nesvarbu girta sena ,apsivemus ar apsisikus daugumai jaunykliu tai nekliutis, isvada , tai ko jus senos tarkos dar lauzoties , apmokikit jaunima ir pacios apturekit saulelidzio malonuma

103

Manęs jaunesni tai kažkaip nei kiek netraukia, nežinau kaip kitas. Jei traukia jaunesni - tai prašom, man netrukdo smile

104

kaip sakoma kuo skiriasi moteris nuo mergaites? abi nori, tik viena zino ko, o kita ne big_smile

105

Tą jau patyriau

106

o tos jaunesnes 18-25m. dabar yra tai isvis apsiledusios ir baisios savimylos neprisiziuri, su virrsvoriu, bet pastoviai aiskina,kad ji ir taip grazi smile SU BET KUO NEDRAUGAUJA, SU BET KUO NESUSITIKINEJA, BET KAM SAVO TEL NR. neduoda smile) as suprantu,kai dar grazi mergina demesio islepinta issipisi...ja , bet dabar tokiu mazai beliko, tai ir baisuokliukes pampushkos bando vaizduoti,kokios jos neprieinamos princeses:) savimylu karta.

107

Savo gyvenimą stengiuosi balansuoti. Senai pastebėta, kad moterys gyvena ilgiau nei vyrai, todėl man atrodo gana logiška, kad vyrai turėtų būti šiek tiek jaunesni nei jų žmonos.

108

Armandas пишет:

faktas kad jauni nori dulkint kas tik  kiek nors juda, nesvarbu girta sena ,apsivemus ar apsisikus daugumai jaunykliu tai nekliutis, isvada , tai ko jus senos tarkos dar lauzoties , apmokikit jaunima ir pacios apturekit saulelidzio malonuma

maladec , auksiniai zodziai smile

109

Sveiki.Kiek zmoniu-tiek nuomoniu.Diskutuojat veltui.Visu pirma kartais vyresne moteri palygink su ta 25 ir gali pamatyti visapusiskus skirtumus...Kiekvieno teise gyvenime rinktis...

110

Armandas пишет:

Kvailesnio  komentaro  neteko   skaityti .tokiems  kvailiams   ir  belieka  dulkinti  viską  kas  juda.  Nesvarbo  ožka  ar  karvė:::104:::104:::104

111

Pritariu Esmeraldai... Va tokie kaip Armandas ir suformavo moterų posakį "visi vyrai kiaulės"...  Na koks įdomumas ar malonumas vidutinio amžiaus moteriai prasidėti su į vaikus tinkančiu "vyru"??? Juk su jais net pakalbėti nėra apie ką... Aišku, kurioms reikia tik lovai - galbūt...

112

Rima пишет:

Pritariu Esmeraldai... Va tokie kaip Armandas ir suformavo moterų posakį "visi vyrai kiaulės"...  Na koks įdomumas ar malonumas vidutinio amžiaus moteriai prasidėti su į vaikus tinkančiu "vyru"??? Juk su jais net pakalbėti nėra apie ką... Aišku, kurioms reikia tik lovai - galbūt...

Pagal tave visi jauni yra debilai? O tu zinai, kad yra jaunu ir issilavinisiu, protingu ir bendraujanciu zmoniu? Ar pagal tavo supratima tik 50 metis gali tureti prota?

Tas pats klausimas, o ka jaunai merginai daryt su vyruku, kuris jai i senelius tinka?

113

Dėl  bendravimo, tai  kartais  16  metų  būna  protingesnis  už  50. Jaunas ,o  jau  turi  planų ,viskuo  domisi  ,stengiasi  išmokti,  net  apie  šeimynini  gyvenimą  pasvarsto ,protingai. Net  žinau    17  metų  pora  ,susituokė  iš  reikalo ,bet  myli  vaikutį,ir  kuria  šeimos  gerovę,kad  net  suaugę  gali  iš  jų  pasimokyti.
O  būna  50 ,težino  barus,draugų  būrelius ,taurelė,ir  jokios  atsakomybės.Susimasto,kai  kai  pasensta ,o  niekas  jais  rūpintis  nenori.  Juk  kalbamės ,bendraujame  net  su  vaikais,savo  ar  pažystamų.

114

Na  o  lova  jau  kitas  dalykas. Skaitau  ,kad  per  didelis  amžiaus  skirtumas ,kai  iš  karto  matosi ,draugė  ne  į  draugę  panaši  ,o  į  mamytę .Arba  draugas  į  tėvelį. Jaunimas  komentuoja  sena  sisiraukšlėjusi ,taip  suprantu  tuos  kurie  su  sena  nesiguls  į  lovą. Bet  kurie  juokesi  ,sena  ,girtuoklė  ir  pasileidusi  ir  miega  su  tokiom ? Tai  matyt  ir  patys  tokių  verti. O  senutė  net  80  metų  ,bus  gražuolė  devynesdešimtmečiui.
Tik  juokas  ima  iš  tų  kurie  juokiasi,kad  sena ,gal  patys  galvoja  ,kad  niekada  nepasens .Neįsikalbėkite ,kad  baisu  būti  senam .Mintys  meterializuojasi ,pasamonė  pasistengs  ,kad  netektų  patirti  senatvės  siaubo ,o  tai  reiškia  mirtį  jaunam  ir  gražiam. Bet  mes  renkamės  ir  tam  turime   teisę

115

vienas dalykas yra bendravimas. kitas dalykas seksas, nors ir pati geriausiai bendraujanti moterys neturi traukti vyro kuris yra 10 15 metu vyresnis. Nes tai nenormalu.
Yra tokiu moteru kategorija kurioms patinka zymiai jaunesni. Teko viena karta pakliuti i vyresnes moters nagus, tai kai pamaciau kad jau nekas bus tai teko papustyt padus.

116

Tavo  ir  mano  nuomonė  sutampa   su  mano,kad  per  didelis  skirtumas  metų  lovoje  netinka. Bet  yra  moterų  kurios,sako  man  patinka  tik  jauni , o  vaikinų  ieškančių  mamos  bendraamžių. Bet  ar  jie  bendraudami  tarpusavyje  ,trukdo  mums  gyventi ?  Jei  mano  geriausia  draugė  pradėtų  gyventi  su  per  jaunu  vaikinu ,ir  jie  būtų  laimingi ,vistiek  liktu  mano  drauge. Bet  jei  ji  krėstu  man  šunybes ,draugių  sąraše  neliktų .
Svarbiausia  ,kad  žmogus  jaučiasi  gerai ,ir  tai  nekenkia  kitiems .O  kiekvienas  jaučiasi  gerai  skirtingoje  situacijoje.Kas  vienam  žmogui  labai  gerai ,kitam  gali  būti  labai  blogai . Sako  keiskime  ,tai  ką  galime  pakeisti ,o  ko  negalime  išmokime  keisti  požiūrį. Jei  aš  rašau  nuomone  tai  rašau  ,kad  MAN  per  jaunas  netraukia,žiūriu,kaip  į  vaikus. bet  tai  neturi  visi  kiti,taip  daryti.

117

jaunas yra jaunas juk jam viska noris isbsndyt , prisiziuri filmu o paskum galvoja su vyresne gali pabandyt viska nes jos patyrusios moka viska. bet manau yra daug jaunu merginu ir mokanciu ir norinciu pabandyti su vaikinais kaip ir filme bet jie vieni kitu bijo ir tiek

118

Jei pas zmones 10 metu skirtumas, tai dar nereiskia, kad jis jai vaikas, o ji jam mama.

119

kol juda gerai visos

120

Ponaitis пишет:

Jei pas zmones 10 metu skirtumas, tai dar nereiskia, kad jis jai vaikas, o ji jam mama.

Būna  ,kad  ir  15  metų  skirtumas  ,ir  nekrenta  į  akis ,jei  moteris  gerai  atrodo ,arba  vyras  gerai  išsilaikęs. Aš  ir  rašiau  , kad  būna  ,kai  žiauriai  atrodo  senesnė  ar  senesnis .O  metų  skirtumas  gali  būti  ir  mažesnis.Ir  aš  nejaukiai  jausčiausi  jei  iš  karto  kristu  į  akis  kad   mano  draugas    atrodo  kaip  sūnus,arba  kaip  tėvas   šalia  manęs. O  dėl  kitų  ,kaip  sakoma  pasmerkti  lengviausia ,suprasti  sunkiausia.Tada  ir  pagalvoji ,kaip  jie  jaučiasi ?,Matyt  jaučiasi  gerai  ar  net  laimingi.?  Ar  mes  diskutuojame ,kad  suprastume  ,kaip  kiti  jaučiasi  mums  neįprastose  situacijose,ar  tam  ,kad  kitaip  mąstanti  pasmerkti  ar  net  iškoneveikti.?