121

Re: Vaikinai nori vyresnių moterų? Ką manot?

Esmeralda parašė:
Ponaitis parašė:

Jei pas zmones 10 metu skirtumas, tai dar nereiskia, kad jis jai vaikas, o ji jam mama.

Būna  ,kad  ir  15  metų  skirtumas  ,ir  nekrenta  į  akis ,jei  moteris  gerai  atrodo ,arba  vyras  gerai  išsilaikęs. Aš  ir  rašiau  , kad  būna  ,kai  žiauriai  atrodo  senesnė  ar  senesnis .O  metų  skirtumas  gali  būti  ir  mažesnis.Ir  aš  nejaukiai  jausčiausi  jei  iš  karto  kristu  į  akis  kad   mano  draugas    atrodo  kaip  sūnus,arba  kaip  tėvas   šalia  manęs. O  dėl  kitų  ,kaip  sakoma  pasmerkti  lengviausia ,suprasti  sunkiausia.Tada  ir  pagalvoji ,kaip  jie  jaučiasi ?,Matyt  jaučiasi  gerai  ar  net  laimingi.?  Ar  mes  diskutuojame ,kad  suprastume  ,kaip  kiti  jaučiasi  mums  neįprastose  situacijose,ar  tam  ,kad  kitaip  mąstanti  pasmerkti  ar  net  iškoneveikti.?

Su tokiu mastymu, kad gyvenimo draugas neatrodytu kaip tevukas ar sunus, tikrai vargu ar susirasi sau pora.
Tobulumo nori visi, o apie savo trukumus nepagalvoja.

122

O  čia  ponaiti  nusikalbėjai.Būtent  su  vaikais  neprasidedu  todėl ,kad  pagalvoju  apie  savo  trūkumus. Gerai  suprantu  neatrodau  ,kaip  18 ,tai   su  20  neprasidėsiu . Pakalbėti  ,padiskutuoti  ,jei  abiem  įdomu  taip ,bet  ne  daugiau. O  jei  ieškau  draugo  tarp  panašaus  amžiaus   žmonių  ,tai  dar  nereiškia  ,kad  ieškau  tobulybės. O  jei  tu  ieškai  panašios  į  mamą ,tai  dar  nereiškia  ,kad  neieškai  tobulybės. Gal  jai  statai  tokius  reikalavimus,ko  nesitiki  iš  jaunos. Dabar  gali  blokuoti:::021:::021:::021

123

Butum rimta ir ismintinga moteris, vargu ar cia taip ilgai sedetum. O jei ilgai cia sedi, tai reiskia problemos tavyje o ne pas vyrus. Ar draugautum su bendraamziu, kuris atrodo dvigubai vyresnis uz tave? Irgi ne. Tai tu dar ieskai tokio, kuris butent atrodytu kaip tavo bendraamziai, vat o jei gerai issilaike tas bendraamzis, atrodo jauniau, tai jau iskart tau toks butu sunus, ane?:D

124

Ponaitis parašė:

Butum rimta ir ismintinga moteris, vargu ar cia taip ilgai sedetum. O jei ilgai cia sedi, tai reiskia problemos tavyje o ne pas vyrus.

metei akmeni i savo darza tik apsikeisk galune i butum rimtas ir ismintingas vyras .. big_smile

125

Mano nuomone, vyro ir moters didesnis ar mazesnis amziaus skirtumas neturetu tureti dideles reiksmes jiems gyvenant kartu ir vedant bendra uki, suprantantys vienas kita, tada ir seksas abiems malonus, o jeigu ieskoti partneres tik vien del sekso, cia yra visai kas kita, cia yra tik vienkartinis malonumas ir jokios prasmes gyvenime neturi, nei vienam nei kitam

126

Jonas parašė:

Mano nuomone, vyro ir moters didesnis ar mazesnis amziaus skirtumas neturetu tureti dideles reiksmes jiems gyvenant kartu ir vedant bendra uki, suprantantys vienas kita, tada ir seksas abiems malonus, o jeigu ieskoti partneres tik vien del sekso, cia yra visai kas kita, cia yra tik vienkartinis malonumas ir jokios prasmes gyvenime neturi, nei vienam nei kitam

Pritariu smile

127

Ponaitis parašė:

Su tokiu mastymu, kad gyvenimo draugas neatrodytu kaip tevukas ar sunus, tikrai vargu ar susirasi sau pora.

Vsų  pirma  žažiūrėk  į  save ?  Esi  talentingas  prikibti  prie  kiekvieno  žodžio , ir  perversti  viską  savaip. Kitų  tavo  talentų  nematau. Jei  mano  bendraamžis  ,atrodys  žiauriai  senesnis  ,vadinasi  turi  problemų  su  alkoholiu ,o  man  negerenčiai  ,tikrai  nebus  įdomu  klausytis  girto  vapaliojimu  ,kur  su  kuo  gėrė.:::854
O  jei  tu  pasivadinai  ponaičiu ,tai  dar  nereiškia  ,kad  toks  esi .Nori  ,kad  moterys  apie  tave  šokinėtų  ,kaip  tarnaitės?  Svajok  ,svajoti  galima:::021:::021:::021

128

Esmeralda parašė:
Ponaitis parašė:

Vsų  pirma  žažiūrėk  į  save ?  Esi  talentingas  prikibti  prie  kiekvieno  žodžio , ir  perversti  viską  savaip. Kitų  tavo  talentų  nematau. Jei  mano  bendraamžis  ,atrodys  žiauriai  senesnis  ,vadinasi  turi  problemų  su  alkoholiu ,o  man  negerenčiai  ,tikrai  nebus  įdomu  klausytis  girto  vapaliojimu  ,kur  su  kuo  gėrė.:::854
O  jei  tu  pasivadinai  ponaičiu ,tai  dar  nereiškia  ,kad  toks  esi .Nori  ,kad  moterys  apie  tave  šokinėtų  ,kaip  tarnaitės?  Svajok  ,svajoti  galima:::021:::021:::021

Sedi cia ir moralizuoji, be nuotraukos pazinciu portale, tikiesi dar susirasti misteri tobulybe. Paskaityk ka rasai.

Kur as rasiau, kad aplink mane sokines? Cia jus ipratusios, kad aplink jus sokinetu.

Pati problemu neturi, kad nuotrauka neidedi?

Mano nickas ponaitis, ne tau moralizuot.

129

gal kas zino kaip istrinti anketa ?

130

Ponaitis parašė:

nesvarbus Ponaitis, ania? Kiek laiko praėjo, bet gyvenimas nepagerėjo? Vis tiek ant visų piktas? O mes čia jau ir dėl tamstos susirūpinę buvom, ar kas blogesnio nenutiko... Taip kad ne visi čia blogi, ne visi - ypač vyrukai big_smile
P.S. Jokioms moterims - nei jaunesnėm, nei vyresnėms, nei uždirbančioms minimumą, nei du, tris ar daugiau minimumų - nepatinka savęs besigailintys ir aplinką kaltinantys ir dar drįstantys save vadint vyrais.

131

Rūta parašė:
Ponaitis parašė:

nesvarbus Ponaitis, ania? Kiek laiko praėjo, bet gyvenimas nepagerėjo? Vis tiek ant visų piktas? O mes čia jau ir dėl tamstos susirūpinę buvom, ar kas blogesnio nenutiko... Taip kad ne visi čia blogi, ne visi - ypač vyrukai big_smile
P.S. Jokioms moterims - nei jaunesnėm, nei vyresnėms, nei uždirbančioms minimumą, nei du, tris ar daugiau minimumų - nepatinka savęs besigailintys ir aplinką kaltinantys ir dar drįstantys save vadint vyrais.

O idiotai kurie leidziasi buti isnaudojamais yra kaip tik tikri vyrai:D  Tu isvis turbut siame puslapyje gyveni:DDDD
Kur tu gailesti ir kaltinimus matai? Ar jau blogai matai?:DDD

132

Ponaitis parašė:
Rūta parašė:
Ponaitis parašė:

O idiotai kurie leidziasi buti isnaudojamais yra kaip tik tikri vyrai:D  Tu isvis turbut siame puslapyje gyveni:DDDD

Negyvenu, tik puikiai prisimenu veidus. Ir ką koks veidas sakė. Gyvent šitoj skylėj? Realiam gyvenime yra daug įdomesnės veiklos ir daug įdomesnių žmonių. ir malonesnių. Ir šiaip visu kuo -esnių. O ko aš čia sėdžiu - jau tik mano reikalas. Gal va tokius kaip tamsta patrolint. Tik kad tu neišgydomas...

133

Rūta parašė:
Ponaitis parašė:
Rūta parašė:

Negyvenu, tik puikiai prisimenu veidus. Ir ką koks veidas sakė. Gyvent šitoj skylėj? Realiam gyvenime yra daug įdomesnės veiklos ir daug įdomesnių žmonių. ir malonesnių. Ir šiaip visu kuo -esnių. O ko aš čia sėdžiu - jau tik mano reikalas. Gal va tokius kaip tamsta patrolint. Tik kad tu neišgydomas...

Tavo amziuje trolint nesveika. O del gydymo, tai savo ligom susirupink geriau;)

134

Manau, kad jie nori žymiai jaunesnių merginų... Sakau iš asmeninės patirties.. big_smile

135

o aš noriu su protu  jaunesnio,nes dar pasišokt noris:::104:::911

136

dija parašė:

Tu net zinai kas yra protas? Oho, cia tai zinia.

137

Ponaitis parašė:
dija parašė:

turėjau omenį su protu metų skirtumą piemenie:::044,o tu kai visada da neužaugai o jau pasenęs pyzdinėji visose temose :::044:::044:::044

138

Laura parašė:

Manau, kad jie nori žymiai jaunesnių merginų... Sakau iš asmeninės patirties.. big_smile

na bent as tai noreciau bent metais ar dviem jaunesnes. aisku nepriestarauciau ir metais ar dviem vyresne susirasti, bet kiek zinau, tik viena kita yra turbut, kurios noretu su jaunesniu smile

139

dija parašė:
Ponaitis parašė:
dija parašė:

turėjau omenį su protu metų skirtumą piemenie:::044,o tu kai visada da neužaugai o jau pasenęs pyzdinėji visose temose :::044:::044:::044

1.Pas tave daug gramatiniu klaidu.
2.Keiktis yra labai negrazu.
3.Nereikia girtis, kad vyresne, buna ir vyresnes su mediniu protu:)))
4.Kur noriu, ten ir rasau, tad ne tau tetule mokyti kitus:)

140

blie nesvarbu koks amzius.seis laikais pas ka didesne pinigine tas ir laimi kolkas is to jauno grazaus vaikino viresnei jai valgit nera uz ka:D