21

Re: Liekninantys preparatai

Jinai juk juos reklamuoja ar bando parduoti. Zodziu kam pazinciu svetaine o kam darbas...  Butu mano valia blokuociau visus tuos pardavejus ir burbulu putejus velniop.. Pati juos labai abejoju kad vartoja... big_smile Pati juk sake kad tik forume atsiliepimus skaite apie ji... big_smile

22

Re: Liekninantys preparatai

Gintė parašė:
lavonbezdzione parašė:

idomu kodel nevartoja issivysciusiose salyse tu preparatu naturaliu?ir toliau storeja.....

Tai yra vokieciu gamybos pordukcija. Kokiose salyse jie atsidare rinkas turi as nezinau, o Lietuvoje, tai yra palyginti nauja produkcija, todel dar daug kas apie ja nera girdejes ir baidosi ismeginti, taciau atsiliepimai is tu, kurios jau spejo ji ismeginti, tikrai geri. Jei reikia galiu nurodyti linka, kur galesit paskaityti atsiliepimus.

nurodyk ne reklamini linka, o mokslini tyrima apie sita preparata linka, nepriklausomu mokslininku. Siam momentui, galiu pasakyt, kad nepriklausomi mokslininkai nieko apie si daikta nera pasake (nei gero nei blogo). Pagal guglej rastas akcijas, tai yra piguvinio pobudzio, shirpotrebinis preparatas. Akcija uz 225 vertes daikta, mokek 99. Jau po poros menesiu, akcija uz 125 vertes mokek 96. Piguva trenkiantis projektas su visa leva jam priklausoma reklama. As nepirkciau jo, vien matydamas jo itin zemos kokybes, pabreztinai prasta rinkodara. Gero produkto taip blogai nereklamuoja.

23

Re: Liekninantys preparatai

Renata parašė:
Gintė parašė:

Kodel jus snekat nebutus dalykus? smile tai nera joks chemiskas preparatas, tai net ne taletes, milteliai, kapsules ar kas nors kita smile nepykit, kad taip pasakysiu, bet nesuprantu tokiu zmoniu, kurie nezinodami apie ka tiksliai kalba eina, sneka nebutus dalykus smile pirmoj eilej pasidomekit sudetimi, vartojimo budu ir siaip, susikaupkit daugiau informacijos ir tada klaidinkit zmones smile mano siulomas preparatas yra 100% augalines zaliavos, jose nerasit ne grudelio chemijos, plius visi preparatai turi sertifikatus del ekologiskumo smile

Nereikia priimti asmeniškai, kad kalba eina apie tavo pasiūlytą preparatą. Kas susidomės, tas ras straipsnių, ar pasidomės per PM tavęs. Ir nereikia taip reklamos stumti wink Geriau pasidalink asmenine patirtim, kiek laiko gėrei ir kiek numetei kg. wink

kadangi as pati apie ji nesenai tesuzinojau, dar nespejau isigyti, bet artimiausiomis dienomis tai padarsiu ir butinai parasysiu atsiliepimus is asmenines patirties smile
O tos moterys kurios vartojo si preparata yra labai patenkintos. Per menesi numete 4kg be jokiu pastangu. Efekta pajuto jau po keliu dienu, kad susitvarke zarnyno funkcija, sumazejo apetitas, nukrito keli nepageidaujami kilogrmai po gimdymo, po ziemos sezono. smile
Tai pagalvokime, koks efektas butu papildomai ir sportuojant, per menesi butu galima tikrai padailinti formas pries bikini sezona smile
Sportuojant svorio nenumesit, kaip tik gali priaugti pora kg, nes raumuo sveria daugiau uz riebalus, bet kad kuno formos padailes, tai 100% smile
Pati, kol nestudijavau, intensyviai sportavau 8 metus. Dabar, taip pat stengiuosi nepamirsti sporto, tik ne visados suspeju, nes mokslai rimti ir prie knygu tenka pasedeti per naktis kita karta:)

24

Re: Liekninantys preparatai

Tai rinkos kaina jo yra 125Lt, bet tokia kaina mokesit pirgdami internetu, vaistinese, ekologisku produktu parduotuveje smile Nes jie negali taikyti nuolaidu, nebent daro akcijas, nors as dar nemaciau, kad siam produktui jas kas taikytu.
Kadangi, as atsovauju firma, kuri "paleido" i rinka si produkta, galiu ji parduoti pigiau.

Blogiausia yra tai, kad zmones jau is karto nusistato pries, net nesidomeja skuba smerkti. smile As gi jums nesiulau, kad va, viskas imat ir perkat dabar. As jums siulau konsultacijas, kuriu metu gausit visa informacija, kuri jus domina, tereikia dometis ir rupintis patiems savo sveikata, nes niekas kitas uz jus nepasirupins smile

25

Re: Liekninantys preparatai

Radau puiku straipsni, tiems, kuriems idomu:
Kodel nuolat kenciame pilvo skausmus
http://www.manosveikata.lt/lt/temos/ger … o-skausmus

26

Re: Liekninantys preparatai

Tai vadinama smegenu plovimu liaudiskai tariant big_smile
Taip tu jo neverti pirkti, tu irodineji koks jis super duper ir kazkam tikiu tai irodysi o tada zmogus sava valia ji jau nusipirks..
Ir beja sitoje temoje dirbi be konkurencijos matau. D
Pas tave visi terminai menesiu apsiriboja. Tu man pasakyk ka tos moterys sakys po metu, po 10 metu... Negali...
Ir kaip Donatas sake tu neskiesk cia apie kazkoiame reklaminiame forume nezinia kieno parasytu komentaru ir atsiliepimu (gali buti kad paciu gamintoju siekiant reklamuoti savo produkta) o parodyk  nepriklausomu mokslininku tyrimu rezultatus.

27

Re: Liekninantys preparatai

Aivaras parašė:

Tai vadinama smegenu plovimu liaudiskai tariant big_smile
Taip tu jo neverti pirkti, tu irodineji koks jis super duper ir kazkam tikiu tai irodysi o tada zmogus sava valia ji jau nusipirks..
Ir beja sitoje temoje dirbi be konkurencijos matau. D
Pas tave visi terminai menesiu apsiriboja. Tu man pasakyk ka tos moterys sakys po metu, po 10 metu... Negali...
Ir kaip Donatas sake tu neskiesk cia apie kazkoiame reklaminiame forume nezinia kieno parasytu komentaru ir atsiliepimu (gali buti kad paciu gamintoju siekiant reklamuoti savo produkta) o parodyk  nepriklausomu mokslininku tyrimu rezultatus.

Prasau, atsiliepimai ne is reklaminio puslapio : http://www.supermama.lt/forumas/index.p … pic=907963

Ko jus pykstat nesuprantu? smile Nepatinka, neskaitykit smile Turit tokius isitikinimus, prasom, laikykites ju smile Bet nenuteikinekit ir kitu zmoniu, plius, kai si preparata siulau moterims, o ne vyrams smile Zinai angliska zodzio isitikinimas vertima? ASSurance. Jei esi protingas, suprasi ka norejau pasakyti.

Jus paaiskinkit man toki dalyka? Kaip senoveje zmones rupinosi savo sveikata? Kai nebuvo taip placiai issivysciusi farmacijos pramone?
Jie ejo i laukus, rinko vaistazoles, dziovino jas ir naudojo. Nenaudojo jokiu cheminiu produktu, ne taip kaip dabar - tik suskausta ka nors is kart puola gerti chemiskai pagamintus vaistus.
As jums siulau sugrizti i senove, ir gydytis sveikai. Augaliniais preparatais.

28

Re: Liekninantys preparatai

Matau jūs nelabai suprantat kaip veikia ši preparatas smile pamėginsiu paaiškinti smile
Jo sudėtyje yra vien tik augaliniai preparatai. Augalų ląstelių sienelę sudaro celiuliozė, (ji labai patvari - nesuyra iki 2000 °C temperatūros, netirpsta vandenyje nei rūgštyse, šarmuose ar aliejiniuose tirpikliuose), todėl žmogaus organizmas jų neskaido. Šios žaliavos, sumaišytos su vandeniu brinksta jame, todėl žmogui sukelia sotumo jausmą (panašiai, kaip yra su grikiu dieta). Kadangi, žmogus jaučiasi sotus, jis mažiau valgo, mažėja jo maisto porcijos ir taip automatiškai krenta svoris.
ColonWell skaidulinės medžiagos skiriamos į netirpias ir tirpias vandenyje. Vandenyje netirpios maistinės skaidulos (ligninas, celiuliozė, hemiceliuliozė) pagreitina žarnyno judesius, sulaiko vandenį ir lengvina maisto judėjimą virškinamuoju kanalu, apsaugo nuo vidurių užkietėjimo, veikia maisto medžiagų absorbciją, didindamos maisto tūrį sukelia sotumo pojūtį, todėl padeda efektyviai mesti svorį.
ColonWell padeda sumažinti cholesterolio ir trigliceridų koncentraciją bei mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Cholesterolis kaupiasi ant kraujagyslių sienelių, taip jas užkimšdamas, dėl ko žmones ir ištinka infarktai, insultai, išsivysto venų trombozė.
Sudėtyje yra kmynų. Jie yra geri virškinimo trakto sekrecijos stimuliatoriai ir padeda šalinti susikaupusias dujas iš skrandžio bei žarnyno. Taip pat veikliosios medžiagos mažina skrandžio rūgštingumą, su kuriuo susiduria daug žmonių.
Tinka diabetu sergantiems žmonėms, nes mažina cukraus kiekį kraujyje. ColonWell esantys augaliniai pluoštai taip pat suteikia sotumo jausmą ir padeda nepriaugti svorio, o tai yra itin aktualu sergantiems antrojo tipo cukriniu diabetu.
Kovą su hemorojumi geriausia pradėti dar prieš jam atsirandant. Pirmiausia – išvengti vidurių užkietėjimo. Colonwell esančios tirpios skaidulos žarnyne virsta į želė ir padeda suminkštinti išmatas, o sudėtyje esantys kalendrų ir kmynų vaisiai, čija sėklos, sėjamoji petražolė, raudonėlis ir baltasis molis padeda išvalyti, detoksikuoti ir sureguliuoti žarnyno veiklą bei pašalinti įsisenėjusias vidurių užkietėjimo problemas. Visgi jei jau atsirado pirmieji požymiai, ColonWell maisto papilde esančios baltojo gysločio savybės stabdo kraujavimą, o linų sėmenys ramina sudirginimus.
ColonWell sudėtyje esantys linų sėmenys yra turtingi aliejais, kurie yra naudojami plačiai farmacijoje gydyti pažeistai ir išsekusiai odai, o baltasis molis pasižymi detoksikuojančiu, tonizuojančiu ir valomuoju poveikiu ir taip pat yra viena populiariausių priemonių kosmetikos pramonėje. ColonWell veiksmingosios medžiagos sugrąžins odai natūralų spindesį, padės atgauti odos elastingumą ir plaukų blizgesį.

29

Re: Liekninantys preparatai

Šio produkto vartojimą galima išskirstyti į tris pagrindines kategorijas:
A) Produkto vartojimas atliekant detoksikaciją.
B) Jei norite mesti svorį, ColonWell vartoti reikėtų prieš valgant.
C) Žmonės, kurie kenčia nuo vidurių užkietėjimo, ColonWell vartoti turėtų po vieną arbatinį šaukštelį tris kartus per dieną.

Kiekvienu atvėju, produktą reikės vartoti skirtingai smile

30

Re: Liekninantys preparatai

Asmeniskai as nepykstu nei kiek. smile Butent, nepatinka mano nuomone apie visa tai neskaityki. Ir laikausi. smile Jei tu nuteikineji juos ta preparata pirkti kodel as negaliu nuteikineti ju priesingai? Tegul zmogus pats pasirenka. Ar bijai kad jei bus priesyngu nuomoniu niekas jo nepirks? smile Moteris irgi zmogus. O tu pamatei kad jauna naivi mergike paklause apie tai ir prisisiurbei cia kaip dele i sita tema...
Tu man valstybine kalba pasakyki, angliski terminai mane nedomina tuo labiau slengo..
Taip jie ejo ir rinko vaistazoles. Lygiai taip pat siai dienai jie gali nueiti ir prisirinkti tu vaistazoliu uzuot pirkus kazka neaiskaus is neaiskiu gamintoju.. Ju tai dienai niekas nesere sintetika ir chemikalais prifarsiruotu maistu, jie judejo o nevazinejo automobiliu ar sedejop prie kompiuteriu, gere neuztersta vandeni ir kvepavo grynu oru.
Asmeniskai as pas gydytojus einu tik kai reikia pazyma kokia issimti, tablete kokia geriu extra atveju. Neperku tipo tavo jokiu siulomu preparatu. Nieko gyvas sveikas ir be ju. Virsvoriu nesergu.   Kodel tu bandai iteigti kad apskritai ji reikia pirkti? Ach pamirsau, juk tai tavo darbas... big_smile
''As jums siulau sugrizti i senove, ir gydytis sveikai'' Mergaiciukei por kg numesti norisi. Apie kokia liga tu cia skiedi? Tu primygtinai siulai derini tavo preparatas plius sporto sale. Nors vietoje tavo brukalo pilnai uztenka tiesog subalansuoti savo mytyba ir nieko apskritai nereiks papildomai pirkti is tokiu kaip tu.
Taves prase nepriklausomu mokslininku taliktu tyrimu rezultatu o supermamu forumo linka imetei.. big_smile Svarus argumentas. big_smile

31

Re: Liekninantys preparatai

Linką įmečiau tam, kad pamatytumėt, jog ne iš reklaminio forumo aš jums pateikiu atsiliepimus, o iš tu žmonių, kurie naudojo šį preparatą smile
Taip, kolkas ir aš nerandu tyrimų rezultatų, bet galėsiu pasiteirauti, gal patys vadovai turi ir žino kur jų ieškoti smile Jei tokių dar nėra, galėsiu pasidomėti ar butų įmanoma juos atlikti, tai galėtų būti mano magistrinis darbas smile būtų nauda ir man ir jums.

Aš primygtinai jums nesiūlau, tiesiog, noriu, kad žmonės imtų domėtis. smile
Kai šis preparatas įsitrauks į rinka, taip, kaip pvz koks ibumetin'as, noshpa ar kitas populiarus preparatas, pamatysit, kad "nepudrinu" jums smegenų, kaip dauguma čia bando įrodyti smile

32

Re: Liekninantys preparatai

C) Žmonės, kurie kenčia nuo vidurių užkietėjimo....gal ir neblogai...:Dpatriest retsykiais
bet ginte atsakyk viena klausima kodel antsvorio epidemija jav ir eu?

33

Re: Liekninantys preparatai

lavonbezdzione parašė:

C) Žmonės, kurie kenčia nuo vidurių užkietėjimo....gal ir neblogai...:Dpatriest retsykiais
bet ginte atsakyk viena klausima kodel antsvorio epidemija jav ir eu?

todel, kad jie nesirupina savo sveikata, kemsa greita maista, nebalansuoja mitybos, ir taip kaip jus, ignoruoja zmones, kurie bando padeti. plius daug ka daro genai.
Kodel jus visi neismegine, teigiat, jog nepadeda? Pirmoj eilej ismeginkit, o tada kritikuokit smile Plius, kai isbandziusios moterys tegia, kad tai yra veiksingas porduktas.

34 (redagavo Aivaras 2013-03-28 19:08)

Re: Liekninantys preparatai

Tu juk nesiulai balansuoti mitybos. Tai siulau as ir dar keli is cia rasiusiuju. Tu visai kaip JAV siulai pirkti stebuklynga preparata ir ji pavartojus tapti super duper grazuole be jokiu pastangu vienyntele salyga PIRKTI butent SI preparata.
Tu tamsta jo irgi nebandzius o kritikuoji mus. Pirmiau ismegink o tada gydyki. big_smile
As sakau kad nei jo nei jokio kito preparato nereikia jei nori numesti kelis kg. O jei sutrikus  medziagu apykaita ir rimtai. Tada tuo labiau nereikia pirkti jokiu nesamoniu tuo labiau is tokiu netiniu kaip tu. O reikia kreiptis pas medikus, dietologus ar kur tokiu atveju kreipiamasi, zodziu pas savo reikalo profisionalus kurie atsizvelgdami i konkretu asmeni subalansuos tavo mityba pradeti lankyti sporto sale ir paversti tai savo gyvenimu o ne laikytis to kol numesi kelis kg o paskui vel ryti nesustodamam... Nes tada issipusi dar labiau nei pries tai.
Genai. Eilinis muilo burbulas paleistas kad galetum kaltinti bet ka tik ne save pati ar pvz savo auklejima ar pan.. Labai patogu pasakyti tai ne as tai genai kalti. Deja tas burbulas jau sugriautas. Tera vienetai ligu paveldimu genetiskai. Visa kita tik tavo auklejimo ar pacio sukeltu veiksmu padariniai.

35

Re: Liekninantys preparatai

O man idomu, ka tu baiges esi, kad taip apsimeti, kad viska zinai? mano sritis yra medicina. As ja mokausi tam kad perteikciau gautas zinias universitete zmonems. Ir genai turi labai daug itakos viskam, ir prasau cia nepudrinti smegenu, nes jau man tikrai atsibodo su tokiais "visaziniais" gincytis. Nepatinka tau kas nors - nyk is cia.
As siulau DOMETIS, o tada jau galvoti verta pirkti ar ne! Isikalk tai i galva.

36

Re: Liekninantys preparatai

Prasau perziurekit si video, uztruksit tik 3 min ir suzinosit visa jo nauda:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … rGbnWo3BJE

37 (redagavo Aivaras 2013-03-28 20:02)

Re: Liekninantys preparatai

O tu priversk mane is cia nykti smile  As siuo atveju jokiu forumo taisykliu nepazeidziu. smile  Nepatinka reklama. Ypac taip ikyriai kisama ir be jokiu rimtu argumentu. smile
Su pinigais as tau dar ne tokiu video prisukti galiu, kaip ir sertifikatu padaryti ir ka tik nori. smile
O, pagaliau pasinaudojai mano tau siulytu madingu reklaminiu triuku ir pasakei jog tavo sritis medicina o tai jau suprask ne siaip kokia cia siulo o diplomuotas medikas... big_smile Beveik kaip per Dirol reklama big_smile Arba kai nueini i vaistine ar poliklinika ir tau pasiulo ne tau geriausia varianta o tai uz kuri sumokejo to ar ano vaisto atstovai kad tu zmonems kistum butent ji o ne kitu gamintoju produkta big_smile
Zodziu atsibodo ir man.
Oki reziumuojame. Stengiesi parduoti produkta, kurio pati nebandzius bet teigi kad poveikis geras, produktas naturalus na ir visa kita bla, bla, bla..
Kaip argumenta pateiki, gamintoju puslapi, ir kaip nepriklausomu ekspertu nuomone supermamu forumo puslapi. Dar youtube kazkokia nuoroda kurioje manau lygiai taip pat graziai bus apdainuojama to preparato stebuklynga nauda organizmui..
Zmoniu teise rinktis pirkti ta produkta taip argumentuotai pateikta, ar uz tuos 125 lt nusipirkti nezinau kiek kg pvz grikiu. smile Ai tiesa juk tai pas kitus jis tiek kainuoja.... Pas tave jis juk pigiau.. big_smile
Oki, sekmes prekyboje. smile
Ir nesinervuoki, o tai stora paliksi ir jokie stebuklyngi preparatai nepades. smile

38

Re: Liekninantys preparatai

Kaip numesti svori ,pilnas internetas patarimu.
O jus geriau papasakokit kaip jo priaugti. Va kur esminis egzistensinis,globalus tarpgalaktinis klausimas.

39

Re: Liekninantys preparatai

Ricardas parašė:

Kaip numesti svori ,pilnas internetas patarimu.
O jus geriau papasakokit kaip jo priaugti. Va kur esminis egzistensinis,globalus tarpgalaktinis klausimas.

Pas Sumo imtynininkus pasiteirauki. Jie kiek zinau kazkokia spec dieta ar kaip cia pavadinus naudoja kad svorio priaugti. smile

40

Re: Liekninantys preparatai

Todel ir nenoriu dirbti vaistineje. Nes juo lengva papirkti.
O as butent gilinuosi i sios firmos siulomus produktus, ju yra ne vien colonwell'is. Ji pasiuliau cia vien del to, kad i tema. O kad veikia jis garantuoju 100%, nori tikek, nori ne. Nes tai zinau ne vien is forumu, pazistu zmoniu kurie ji vartoja jau ne pirma menesi, ir ju nuomone tokia pati - veikia. Bet paklausius tokiu "visaziniu" kaip tu, kurie nieko is tikro nenusimano, zmones susidaro bloga nuomone ir net nenori pasidometi.
O ka tu zinai, gal tam zmogui, kuris prisiklauses tavo "skiedimu", preparatas is tikruju padetu (garantuoju, kad padetu), bet paskaites tavo komentarus, jis net nenori pasidometi. Nedaryk blogos itakos. Tavo isitikinimai yra, kad neveikia. Saunu. Turek ta savo nuomone ir toliau, bet nustok cia skleiti erezijas nebandes. Butum isbandes si produkta, jis tau butu nepadejes, tada taip - gali cia pasakoti, koks jis netikes ir t.t. O dabar nei pats zinai jo kokybes, nei veikimo principo, ir is vis nieko tu apie ji nezinai, o is karto nuteiki KOKS JIS BLOGAS.
Sakai man, kaip as galiu ji girti neisbandziusi? Atsakysiu tik tiek, kad dar nespejau jo isigyti, bet artimiausiu metu tai padarysiu. Pasakysiu, kad tikrai geras ir jau tada manim patikesi, nes pati asmeniskai busiu ji isbandziusi? As kazkaip galvoju, kad ne. Taigi, kaip ir pats sakei, atsibodo man cia tau irodineti savo tiesa, nes tu ponas "visazinis" ir kitu, ismanaciu sia sriti, zmoniu nuomone tau neidomi.