41

Re: Liekninantys preparatai

Panele o jus baikite ta pacia pasaka sekti kaip papuga atmintinai iskalta teksta.. smile
Jau baigeme juk. Ar dar testite norite? As laiko turiu artimiausiu  metu galime iki pamelynavimo.. big_smile
Tu garantuoji? O kas tu tokia kad galetum tai garantuoti?
As nedarau blogos itakos niekam, as issakau savo nuomone ir leidziu zmogui paciam spresti ka jam rinktis.
Irodyk kad tai ka as sakau yra erezijos o tai ka sakai tu yra ne erezijos. Tavo nuorodos ne irodymai o reklama...
As nenuteikineju kad jis blogas, Donatas paprase tyrimu rezultatu o tu ju pateikti negali tik skiedi savo pasaka ir nuorodas i reklamas metai..
As sakau kad jis apskritai nera butinas ir galima apseiti be jo.  Jei kam jo reikia tegul perka i savo sveikata... Man kas. smile
Idomiai sneki, kitiems parduoti ar parodyti kur jo nusipirkti speji o pati isigyti dar nespejai? Idomiai, idomiai sneki... smile
Nepatikesiu ir net kai pati busi isbandzius. Kaip jau sakiau visi tavo teiginiai veikia apsiribojo menesiu kazkieno X vartojimo.  Kokie rezultatai ir poveikis  ilgalaikio sio produkto vartojimo tie X gales pasakyti po 10 metu pvz..
Ir apskritai gali nuimti tas kabutes nuo to vis besikartojancio visazinio ir to zodzio apskritai gali nekartoti kekvienoje zinuteje po 10 kartu big_smile As berastis ir siaip kvailas esu... Protyngi ir visaziniai tokie kaip tu esi smile

42

Re: Liekninantys preparatai

Kaip tu isakai savo nuomone, taip ir as isakau savo smile
Nebandei - nesakyk, kad neveikia smile
As remiuosi zmoniu nuomone, kurie jau isbande ji smile Ir jie visi nusiteikia teigiamai, ne taip kaip tu smile
Nespejau isigyti, nes pati apie ji nesenai tesuzinojau. Bet kita savaite jis tikrai bus pas manes namie:) ir tada jau galesiu kalbeti is savo, asmenines patirties:)
Nepergyvenk, jis ateiciai tikrai nekenks, nes kaip jau minejau 100 kartu, tai yra naturalu augalu misinys. smile
Zmogaus organizmui yra reikalingos skaidulos ir lasteliena, o tas kurias gaunam su maistu (perkame parduotuvese visokias darzoves, vaisius) yra uzterstos visokiausiais nitratais ir kitais pesticidais, tai jau yra irodyta, nes visi gamintojai/augintojai nori, kad ju produkcija kuo ilgiau issilaikytu parduotuviu lentynose.

43

Re: Liekninantys preparatai

As tamstai kartoju dar karta ir is leto. As nesakau kad jis neveikia. As sakau kad jo apskritai nereikia ir jis nera butinas. smile
Kanape ir naturalus. Kokainas ir is naturaliu produktu gaunamas..Morfinas, heroinas ir is naturaliu produktu gaunamas.  Alkoholis, cigaretes ir naturalus. Ar viskas kas naturalu sveika? big_smile 
Reklaminis triukas. Zmones sintetikos jau atsikande nori vel kazko naturalaus, todel dabar ant visu produktu puikuojasi uzrasas naturalus, sveikas , be.  Tu ir istisai ta stebuklynga zodi kurio taip visi issilge kartoji...
Tu pati sakai jog tik pati apie nesenai suzinojai bet jau garantuoji ir uztikrini visu 100 %  paciai nejuokyngai skamba?
Zinai zinoma is kitos operos bet panasiai sneka  narkotiku dileriai, kurie jei protyngi patys nevartoja bet kitiems aiskina kad tai ****, nekenkia ir tai naturalus produktas ir kad ant jo nepasedama ir dar pirmus kartus uz dyka duoda pabandyti... Ir isvis durnina kad visi normalus ciuvai ar panos ji vartoja ir tik **** ne..
Na bent del maisto produktu su tavimi sutinku big_smile

44

Re: Liekninantys preparatai

ginte va plesais plesais,o raz ir pakenkia kam nors?prisiimsi atsakomybe?

45

Re: Liekninantys preparatai

Prisiimu, nes esu garantuota uz savo preke. Dar nei vienam zmogui, kaip mano mama sako, prieskoniai nepakenke, nebent zmogus alergiskas.
Kodel prieskoniai? Nes sudetis vien augaline zaliava: linu semenu isspaudos - daug kas naudoja linu semenu alieju. Balksvasis gyslotis - dedamas i sriuba. Cija - itin tinka sureguliuoti kuno svori, sios seklos buvo vienas pagrindiniu maistu maju, acteku ir inku civilizacijose. Kmynai - puikiai veikai virskinima, tai skrandzio ir zarnyno antiseptikai. Baltasis molis - labai svelniai stimuliuoja kraujo apytaka i odos lasteles, todel oda naturaliai atjauneja. Paprastasis raudonelis - puikiai zinomas kaip prieskonis, labai stiprus antioksidantas, antibakterinis, antispazminis augalas. Petrazole - taip pat visiems puikiai zinoma. Padeda isvengti pilvo putimo, stimuliuoja kepenu veikla, reguliuoja virskinima. Kalendros vaisiai - taip pat puikus prieskonis, gerina virskinima, skatina tulzies issiskyrima, atgaivina pazeistus audinius. Jais gydomas hemorojus, kepenu ligos, skrandzio, dvylikapirstes zarnos opos.

Pasakiau ka nors blogo?

46

Re: Liekninantys preparatai

Ginte, nu gal iš smalsumo ir būčiau pasidomėjusi šiuo preparatu, bet po tokio įkiraus kišimo savaime gaunasi atmetimo reakcija. Toks vaizdas kad nuo pardavimų tau procentai byrėtų. Išmok nuomonę išsakyt, be ne įsiūlyti wink

47

Re: Liekninantys preparatai

As zinok tikrai nenorejau taip lysti cia, bet tiesiog nesuprantu tokiu zmoniu, kurie turi savo isitikinimus, kad "visi produktai yra s...". Zmogaus nuomone dar gali pakoreguoti, bet isitikinumus jau nelabai, jei pats zmogus nenores priimti kazkokios naujos informacijos smile
As jums jo tikrai nenoriu kisti per prievarta, tikrai ne. As tik noriu, kad zmones imtu dometis, o kai paskaito tokius komentarus, kad niekas neveikia, cia tik apgaule, jau automatiskai irgi susidomejimas krenta. Norejau tik irodyti, kad verta dometis. Del ikirumo tikrai atsiprasau, bet priverte aplinkybes mane taip elgtis smile

48

Re: Liekninantys preparatai

na gal ir neblogai...tik netikiu kad nieko nedarysiu ir svoris kris 4kg i savaite.kad ir ka ten bedetum.antraip nebutu storu zmoniu.
versk dometis nevertes,niekas nepasikeis.nematau kad daugetu sportuojanciu mazetu gerianciu,nors propaganda ir dominimas simtmeciais eina.
negi taip jau gero zmonem nori?

49

Re: Liekninantys preparatai

Ne per savaite, o per mazdaug menesi smile, plius tai buvo moterys po gimdymo, kurios ir atsikrate papildomu kilogramu, ganetinai greitai. smile Mergaites gal taip greit ir neatsikratys, jei papildomai nesportuos. Siaip, geriausia organizmui yra, kai per menesni atsikrato mazdaug 2kg:)

O baigiant pasakysiu taip, neklausykit tu zmoniu, kurie neisbande teigia, jog tai neveiksminga. Pasidomekit atsiliepimais jau isbandziusu.

Jei tikrai domites, rasykit i AZ. ACIU

50

Re: Liekninantys preparatai

gal turi protui padidint preparatu?noriu priauginti smegenu kila koki

51

Re: Liekninantys preparatai

Jei Dievas pagailejo, preparatai, tikrai nepriaugins smile

52

Re: Liekninantys preparatai

tai va su svoriu panasiai.

53

Re: Liekninantys preparatai

O taip, dievas ir tik dievas viska lemia.. mes galime tik keliais sliauzioti kartodami mea culpa, na ir dar Gintes super duper duper preparata pirkti.... visais kitais atvejais mes zluge visiskai nes esame visiski bukaprociai ir tik biblija ar Ginte su savo linkais mums proto tegali ikresti..:)

54

Re: Liekninantys preparatai

Jums, ka, demesio truksta? Kalbat cia visokias nesamones. Kokius klausimus uzduodat, taip ir atsakau. Smegenu priaugti neimanoma, o svori reguliuoti galima. Kas jums vis netinka, nesuprantu. Nepatinka, nedomina, nesigilinkit. As tik pasiuliau toms, kurias bent kazkiek sudominau, teirautis. Cia koks nusikaltimas? Uzsipuolet is kart taip, lyg cia daryciau pati blogiausia dalyka. Nesuprantu as jusu. Dziaugtumetes, bent kad zmogus nori informacijos suteikti, o jus, kaip vanagai, tik kritikuoti is kart suspejat. Vat ne veltui lietuviai esat.

55

Re: Liekninantys preparatai

informacijos mazoka tiesa pasakius,irodymai neitikinami,tiksliau ju nera,remiasi tik keliais kazkieno parodymais ir kad augalines kilmes.tai nieko nesako.o va kad neploneja zmonija tai tikrai.
negi lietuviai kritikuoja?o europoj iskart visi su viskuo sutinka?
colonwel sakyciau jei veiksmingas tai kaip viena komleksine priemone o ne panaceja nuo storumo.
"Smegenu priaugti neimanoma, o svori reguliuoti galima"....galima butu dar tiek pat gincytis....))))))

56

Re: Liekninantys preparatai

Taip, informacijos mazai, nes sakiau, kad jeigu sudomins, teirautis. Taigi, jums neidomu, tai kam placiau ta informacija teikti? Kodel sakai, kad remiuosi tik kazkieno parodymais? As esu atstove, konsultante, todel apie kiekviena produkta mokausi, kad galeciau zmogui atsakyti i rupimus klausimus. O atsiliepimus pateikiau, nes daugumai yra svarbu kitu nuomone, ypac tu kurie jau yra isbande. Kitur zmones bent pasidomi, o ne is kart puola sakyti "koks tai s...".
Daugiau neturiu ka Jums pasakyti, nes esat beviltiskas variantas, isitikinimai yra svarbesni uz informacija.

57

Re: Liekninantys preparatai

ok pateik tada informacija visa tyrimu.matematinius metodus pilnai visus skaicius,kas tyre,kas patvrtino.net paciam idomu pasidare kaip preparatai atsiranda pas mus.bet pala juk tu atstove,vadinas tu suinteresuota,antras minusas.
isitkinimai gal pas tave?nes informacijos tik sudeti pamatem,o joje ipatingo nieko nera kas is storulio paverstu fitneso cempionu nieko nedarant,bet minejei kad reik balansuot mityba ir sporta prie sio preparato tai gal tai ir veikia?

58

Re: Liekninantys preparatai

Kaip man gerai kad esu beviltiskas ir man makaronai ant ausu nesikabina... big_smile
Ginte tu atstove... Persiskaityk tema dar karta ir pasiziureki kiek kartu taves buvo prasyta pateikti informacija realia apie tavo platinama produkta. Pasiskaityki dar karta kiek kartu tu apart kazkokiu reklaminiu linku ir supermamu klubo forumo nieko realiai ir konkreciai pateikti nesugebejai tiesiog.. kaip papuga ta pacia pasaka seki ir tiek...
Tu kaip verslininke niekam tikus esi nes i rinka ateini visiskai neparuosus namu darbu..
Gal ir grubokai, bet faktas.. smile

59 (redagavo Ringaudas 2013-03-31 21:54)

Re: Liekninantys preparatai

geriausia dieta - nueiti pesciomis per diena 10 km. du tris kartus per savaite isbandyta ir veikia, jei prades augti svoris pakartoti vel ir rasti kiek kartu reikia nueiti 10 km kad svoris butu norma,
dar pasakysiu, kad vaikstant tokius atstumus ir dieta pasikeis, nebenoresit visokiu spurgu, o noresit vistienos, darzoviu, vaisiu, t.y. kokybisko maisto.
Tai ne preparatas, bet veikia, mano paties ir kitu zinomu zmoniu isbandyta ,

60

Re: Liekninantys preparatai

Sonata, daugiau judėk ir nereiks jokių tablečių ...Sexsas gerai degina kalorijas DDDD