121

Re: seksas be isipareigojimu

liepa wrote:

zinovas ...o ko pats cia ateini ar ne laika prastumti big_smile big_smile

As tai ateinu cia pasikolioti big_smile

122

Arturas wrote:
liepa wrote:

zinovas ...o ko pats cia ateini ar ne laika prastumti big_smile big_smile

As tai ateinu cia pasikolioti big_smile

123

tai jau matos is jusu  komentaru vienos koliones big_smile big_smile

124

t

liepa wrote:

tai jau matos is jusu  komentaru vienos koliones big_smile big_smile

tolimos keliones...be galo wink..visi mes cia tik laiko prastumimui,bet gal ir tikimes kazko.....

125

Daiva wrote:

man idomu... pasirodo, kad sudarau apie save klaidinga ispudi:)

Kuom  blogas  įspūdis.  Ne  tavo  kaltė,kad  yra  tokių  vyrukų  ,kurie  be  jaunystės     ir  savo  galo  nieko  neturi.Jaunystė  praeis  ,galas  nulinks  ir  liks  šlapia  vieta.Žino  savo  vertę,ir  kad  moterims  tokie  nereikalingi ,todėl  ir  draskosi.  Nori  kito  žmogaus  pasitikėjimą  sutrypti.  nes  jei  nepasitikės  savimi,tai  ir  su  tokiom  menkystom  prasidės  ir  pasirašys  neįsipareigojančiam  seksui. Todėl  ir  drabstosi  purvais ,bet  pasitikinčios  moters   ,kaip  jie  bevarytu    savo  propogandą      ,nepadarys  savo  paklode.    Jos  susitikinėja  su  savęs  vertais  vyrais.

126

Esmeralda wrote:
Daiva wrote:

Kuom  blogas  įspūdis.  Ne  tavo  kaltė,kad  yra  tokių  vyrukų  ,kurie  be  jaunystės     ir  savo  galo  nieko  neturi.Jaunystė  praeis  ,galas  nulinks  ir  liks  šlapia  vieta.Žino  savo  vertę,ir  kad  moterims  tokie  nereikalingi ,todėl  ir  draskosi.  Nori  kito  žmogaus  pasitikėjimą  sutrypti.  nes  jei  nepasitikės  savimi,tai  ir  su  tokiom  menkystom  prasidės  ir  pasirašys  neįsipareigojančiam  seksui. Todėl  ir  drabstosi  purvais ,bet  pasitikinčios  moters   ,kaip  jie  bevarytu    savo  propogandą      ,nepadarys  savo  paklode.    Jos  susitikinėja  su  savęs  vertais  vyrais.

Jus pacios niekam nereikalingos. 50 metes bobikes nepatenkintos vyrais, turbut karcios praeities turejot, tai dabar liejat savo pykcius ir kompleksus per portalus:) Pagalvokit ar pacios esat ko vertos.
Be to neimanoma negalvoti apie sexa. Melas, kad zmones negalvoja apie ji. Nebent vienuoles esat.
Nekalbekit apie visus jei pacios nelaimingos esat. Nes tada ir apie jus visas taip kalbes.

127

Praeities  buvo  karčios ,kai  tokio  veršlentojo  pasigailėįjau.  Bet  buvo  ir  yra  puikios,todėl  ir  rašau  ,kad  yra  ir  puikių  vyrų.  Aš  normali  sveika  moteris ,todėl  net  ir  turiu  draugą,su  kuriuo  turiu  viską  ,meilę  ,džiaugsmą  ,pagarbą,ir  žinoma  gerą  seksą:::234.Mes  su  draugu  esam  vienas  kito  verti  ir  tuo  džiaugiamės.  Būti  su  kiekvienu  pasisiūliusiu  ,tai  ne  geras  seksas  ,o  visa  ligų  puokštė.  Per  laidą  'kvieskite  daktarą'  pirma  kartą  išgirdau ,apie  kažkokį  pelomono  virusą.  Kuris  sukelia  gerklės,  išangės  ir  lytinių  organų  vėžį.  Patarčiau  lakstantėms  vaikinams  ir  merginoms  pasižiūrėti .Bet  tokie  žino  ,ką  duoda  narkotikai  ir  vartoja. Teisingai  daro  ,juk  jiems  tokia  baisi  senatvė:::810:::810:::810:::810

128

papilomos virusas
na, niekas nuo jo neapsaugotas:) Svarbu stiprinti imunine sistema... nes visgi beveik visos ligos kyla del nervu, depresijos ir geros nuotaikos, pasitenkinimo trukumo
Esmeralda, jus pasakete daug tiesos. Vaikinai mano, kad naudodami prezervatyvus jie saugus, o merginos gali pradet vartot tabletes, nes visos jos nori ir visos jos duoda visiems, bet nori dovanu, visos jos fotkinasi nuogos, bet lovoj yra saltos ir nieko nesugeba, nesistengia... Zinom zinom:)
Man nuosirdziai gaila jaunu vaikinu, kuriems labai norisi sekso...ir jie tenkina ta poreiki nesusimastydami, kad nebezino, kas yra meile, nebesugeba isimyleti, vertinti mylinciu zmoniu salia... pradeda vertinti tik tada, kai pajunta, kad jegeles nebe tos, draugai sedi namuose, augina anukus...tada reikia kapu tvarkytoju, dvasigu, dorybingu ir pasiturinciu partneriu... tinka ir nelabai grazios tada... nes sias aplaimina savo oro gadinimu ju namuose...

129

Daiva wrote:

papilomos virusas
na, niekas nuo jo neapsaugotas:) Svarbu stiprinti imunine sistema... nes visgi beveik visos ligos kyla del nervu, depresijos ir geros nuotaikos, pasitenkinimo trukumo
Esmeralda, jus pasakete daug tiesos. Vaikinai mano, kad naudodami prezervatyvus jie saugus, o merginos gali pradet vartot tabletes, nes visos jos nori ir visos jos duoda visiems, bet nori dovanu, visos jos fotkinasi nuogos, bet lovoj yra saltos ir nieko nesugeba, nesistengia... Zinom zinom:)
Man nuosirdziai gaila jaunu vaikinu, kuriems labai norisi sekso...ir jie tenkina ta poreiki nesusimastydami, kad nebezino, kas yra meile, nebesugeba isimyleti, vertinti mylinciu zmoniu salia... pradeda vertinti tik tada, kai pajunta, kad jegeles nebe tos, draugai sedi namuose, augina anukus...tada reikia kapu tvarkytoju, dvasigu, dorybingu ir pasiturinciu partneriu... tinka ir nelabai grazios tada... nes sias aplaimina savo oro gadinimu ju namuose...

Kalbat uz visus, gal su visais miegojot?

130

o merginos, vartojancios pastoviai kontraceptikus, turi dideli rizikos faktoriu tapti nevaisingomis, arba pagimdyti kudiki su dauno sindromu... pilni internatai tokiu prikimsti... ir ju daugeja... Kontraceptikai didina rizika sirgti veziniais susirgimais... Kiek galima eiti pries gamta, kam jai priesintis?
Jus galite saipytis is musu, vyresniu moteru, kad jaunysteje nezinojom, kas yra seksas, kad tiesiog mylejom tuos, kurie deklamavo eiles, dovanojo skyntas pievoje geles, gimdem vaikus(jus, tarp kitko), mylejom, liudejom, kentejom, bijojom, dirbom, taupem, ... ir dabar sulaukem, dziaugiames vel gyvenimu, savimi, ir tuirim teise pasakyt jums savo nuomone:) Ir visdelto- gyvenimas yra nuostabi likimo dovana:)

131

Nu jo, seksas skirtas tik gimdymui, cia pagal jus...  O myletis su apsauga yra blogai, cia irgi pagal jus.

Ka gi, viskas aisku su jumis:))))

132

Ponaiti, jus esat labai mielas zmogeliukas, man norisi jus apkabinti ir nuraminti:) Kad jus zinotumet, kiek dar visko grazaus jusu laukia:)

133

Beprasmiska diskutuoti ir skaityti feministes seksofobes.

134

Ponaitis wrote:

Nu jo, seksas skirtas tik gimdymui, cia pagal jus...  O myletis su apsauga yra blogai, cia irgi pagal jus.

Na, kai manes vienas 16 kinis pries keleta dienu paprase padeti netekti jam nekaltybes... man, atvirai prisipazinsiu, pakirto kojas... Nesitikejau tokio izulumo. Nesitikejau tokio ... poreikio aplamai... As jam meginau paaiskinti, kad dar nereikia skubeti uzaugti, reikia atsibuti savo nuostabiame amziuje, kai is bjauraus anciuko issivysto nuostabus gulbinas...
Mano visi draugai sako, kad yra prarade nekaltybe, -atsauna jaunuolis.
Ir tu jiems taip sakyk,- patariau jam:)

135

Visur matote tik seksa. Ajajaj. Nu o ka, lyg mergaites 16 metes nesielgia taip pat? Elgiasi.
Tik nereikia visad ta pati, kad jums raso ir siulo seks. Nes del tokio atvejo pradesit dabar visa foruma tuo prikimst, kad jums parase keli paaugliai.

O dar ir pacios sedit visa diena online.

136

Esmeralda wrote:
Daiva wrote:

Taip as blogas, nes kazkam atidaviau viska, aukojausi, stengiaus buti idealus, pildziau visus norus. O tam zmogui likau siuksle. Taip as del to kaltas, nes buvau tas nevykelis kuris atideve viska. Tas vyras kuris papuole ant tos pasitikincios. Ir kaip tik tenka apsidairyti tai didzioji dauguma moteru tokios yra.

137

Esmeralda wrote:

Praeities  buvo  karčios ,kai  tokio  veršlentojo  pasigailėįjau.  Bet  buvo  ir  yra  puikios,todėl  ir  rašau  ,kad  yra  ir  puikių  vyrų.  Aš  normali  sveika  moteris ,todėl  net  ir  turiu  draugą,su  kuriuo  turiu  viską  ,meilę  ,džiaugsmą  ,pagarbą,ir  žinoma  gerą  seksą:::234.Mes  su  draugu  esam  vienas  kito  verti  ir  tuo  džiaugiamės.  Būti  su  kiekvienu  pasisiūliusiu  ,tai  ne  geras  seksas  ,o  visa  ligų  puokštė.  Per  laidą  'kvieskite  daktarą'  pirma  kartą  išgirdau ,apie  kažkokį  pelomono  virusą.  Kuris  sukelia  gerklės,  išangės  ir  lytinių  organų  vėžį.  Patarčiau  lakstantėms  vaikinams  ir  merginoms  pasižiūrėti .Bet  tokie  žino  ,ką  duoda  narkotikai  ir  vartoja. Teisingai  daro  ,juk  jiems  tokia  baisi  senatvė:::810:::810:::810:::810

Na yra toks posakis nepersokes griovio nesakyk op. Nes bus tau staigmena kai suzinosi pati tokia liga turinti nuo savo sventojo idealo.

138

Daiva wrote:

o merginos, vartojancios pastoviai kontraceptikus, turi dideli rizikos faktoriu tapti nevaisingomis, arba pagimdyti kudiki su dauno sindromu... pilni internatai tokiu prikimsti... ir ju daugeja... Kontraceptikai didina rizika sirgti veziniais susirgimais... Kiek galima eiti pries gamta, kam jai priesintis?
Jus galite saipytis is musu, vyresniu moteru, kad jaunysteje nezinojom, kas yra seksas, kad tiesiog mylejom tuos, kurie deklamavo eiles, dovanojo skyntas pievoje geles, gimdem vaikus(jus, tarp kitko), mylejom, liudejom, kentejom, bijojom, dirbom, taupem, ... ir dabar sulaukem, dziaugiames vel gyvenimu, savimi, ir tuirim teise pasakyt jums savo nuomone:) Ir visdelto- gyvenimas yra nuostabi likimo dovana:)

Jau nereikia cia sovietu laiku piesti kaip idealiu. Per visus laikus zmones "pis....". Tad nesakyk kad dabar pasileide, tokie yra dabar buvo ir pries 100 metu. 1 Faktas turiu bendradarbi kuriam apie 50 m, tai prie progos buvo papasakojes jaunystes vienos nakties nuotykius. 2 Faktas Teko skaityti viena knyga kuri vadinasi " nuodemiu gatve" ten rase apie prostitucija Lietuvos tarpukaryje. Knyga 80 metu senumo ir ten rasoma buvo tikrai faktai. Perskaites tai "apsalau", pas mus Lietuvoje taip tikrai nera. 3 Faktas prisiminkim II pasaulynio karo ypac rusu kariu nusikaltimus. Teko skaityti apie ivyki tikrais faktais grista, kaip 20 rusu kariu vaiku akivaizdoje isprievartavo moteri ir gyva sudegino. Ir tai dar tik ziedeliai.
Na kai jus senos tarkos esat sovietmecio primokytos kad SSSR nebuvo prostitucijos tai ir kalba nesamones.

139

Daiva wrote:
Ponaitis wrote:

Na, kai manes vienas 16 kinis pries keleta dienu paprase padeti netekti jam nekaltybes... man, atvirai prisipazinsiu, pakirto kojas... Nesitikejau tokio izulumo. Nesitikejau tokio ... poreikio aplamai... As jam meginau paaiskinti, kad dar nereikia skubeti uzaugti, reikia atsibuti savo nuostabiame amziuje, kai is bjauraus anciuko issivysto nuostabus gulbinas...
Mano visi draugai sako, kad yra prarade nekaltybe, -atsauna jaunuolis.
Ir tu jiems taip sakyk,- patariau jam:)

Idomu ponia kada jau pati praradot nekaltybe tikrai jau ne 30.

140

Sakoma  liaudies  išmintis  teisi ,todėl  ir  sakoma   ,kokia  moteris  garantuota  ,kad  vyras  jai  ištikimas  --  našlė.  Bet  reikia  džiaugtis  tuo  ką  šiandien  turime ,o  ne  pergyventi  dėl  blogybių  kurios  ,gal  kažkada  bus. Išprotėti  galima  jei  kiekviena  diena  galvosi,  gal  manes  nebemylės,gal  darbą  prarasiu,gal  vagys  apiplėš ,gal  po  mašina  papulsiu,o  gal  ciunamis  per  Lietuvą  praskris.
O  šiaip  ir  kaip  forumo  dalyviai  gyvena  manęs  nejaudina.  Aš  kaip  ir  tu  tik  dėl  prikolo  pasiginčiju.Tiesiog  įdomu  ,kaip  žmonės  reguoja  ,kai  parašai  aršiau ,kam  ginčytis  su  namiškiais  ,kaip  galima  pasiginčyti   čia.O  ginčytis  patinka  visiems,bent  jau  čia.