Re: seksas be isipareigojimu
OLA parašė:Ponaitis parašė:As dalintis turtu galeciau, pinigais. Jei zmona dirba ar bent ieskosi kur dirbti, kad ir uz minimuma, puiku.
O nusigeria vyrai ziurint del ko. Jei zmona tik kelia reikalavimus, zyzia, tada suprantu tuos vyrus, kurie pavarge po darbo gauna dar doze zyzimo..Tau jau 25m o esi naivus kaip vaikas, is savo pamastymu duodi suprast, kad nieko neuzdirbi, tai kuom tu zadi su mergina dalintis, gal mediniais saukstais
, ar caro juriko vienviete girgzdancia lova. Zodziu nei grozio, nei turtu, nei proto o dar nezinia ka isivaizdini ir dar turi izuluma man vyresniai uz tave aiskinti. Jokia dirbanti ir uzdirbanti mergina su tavim rimtai nesusides, jos yra labai nepriklausomos ir savarankiskos ju troksta visi vyrai, nei viena nenores su tavim terliotis ir kesti tavo isisokimus bei isidirbinejimus. Kadangi nenori ant ju melstis ir ju dievint tai sansu tau jokiu geriau orentuokis i prostitutes nes jos negerbia ir nevertina saves joms bet koks vyras vertybe arba i 50-metes moteriskes nes joms nera is ko rinktis jos pasiturincios, vaikai uzauginti turi ir laiko ir kantrybes terliotis su vaikinu beja turi is ko ir paremti vargstanti plika ir basa varguoli.
Nu vat, prasidejo isterijos. Butent OLA, tau 30 su virsum, o tu sedi cia ir moralizuoji kokie visi blogi, kokie visi durni. Paziurek kaip tu keiki zmones, nu suprasciau jei taip rasytu kokia kaimo paaugle, bet tu tau pasigedytum bent. Ne tau zinoti kas su kuo ka nores, tu savo problemas sutvarkyk, tada pamokslauk, nes atrodo, kad be vyro dar ilgam liksi, o laiko jau nemazai prarasta:)))
Visu pirma ne TU o JUS as uz tave 10m. vyresne, privalai gerbt vyresnius, mano seimynine padetis ne tavo reikalas o ir gedytis nera man ko, cia tau turetu but geda, kad per tiek metu tau tevai neiskiepijo pagarbos vyresniems, o tu taip ir neismokai, per tiek laiko, paprasto sarkazmo atskirti nuo pamokslu.
Padarysiu neitiketina isimti ir atksleisiu paslapti mane mano seimynine padetis labai tenkina, na jai tau viengungyste yra problema tai tu ja ir spresk.