101

Re: Kaip žiūrite į anketas be nuotraukų?

nu ir pusprociai susirinko.. tai idekit ne tik foto, idekit paso visa puslapi su foto, adresu ir asmens kodu, pridekit dar banko saskaitos nr. su kodu ir parasykit, kada ir kuriam laikui atostogaut isvaziavot..
priesingai, sakyciau, nesislepia tie, kurie neturi ko slepti, vadinasi, nieko neturi ir netures ateity, net vilties neturi. nei materialine, nei moraline prasme.. ir smegenu neturi taip pat

102

OLA wrote:
Konstantinas wrote:
Mr K wrote:

Jei taip giliai minties negalastume tai iseitu jog gal kai kurie be nuotrauku nemoka dar fotiku naudotis big_smile

pries kokius 15 metu kai tik atsirado internetas ir pazinciu tinklapiai taip ir buvo. zmonems dar truko kompiuterinio rastingumo ir kai kurios merginos man rase kad nemoka ikelti nuotraukos i kompa. ir patis fotoaparati dar buvo prabangos preke nebuvo fotokameru kiekvienam telefone bet siais laikais as netikiu kad zmogus nemoka fotiku naudotis. zmones tikrai kazka slepia

na man keli vyrukai atrase, kad neturi nuotrauku, tai itariu kokie maurai is akmens amziaus atklydo, tai liepiau is fotiko nufotkint i issidet tai pareiske, kad negali to padaryti, tai dingo man ikvepimas ka jiems ir rasyti, turbut iki siol skambina is pasto ir taksogramas siuncia, o prausesi pelkiu kudroje:::044.

panu irgi panasiu buna - negaliu nusifotkint sako big_smile sakai - nu tai telefonai jau visi turi kameras praktiskai siais laikais, ne vistiek negali big_smile

103

neidomu be nuotrauku. man irgi raso, kad neturi foto, nemegsta fotografuotis, kazkas gali juos pamatyti is darbo ir pan.

104

Be nuotraukų iškart kyla įtarimas, kad kažkas ne taip su žmogum. Dar teisinasi, kad negali, nemoka įkelti arba nuotraukos blokuojamos. Arba sako- kam tau nuotrauka, aš žinau kad esu gražus:))))))

105

Antanas Patamsis wrote:

nu ir pusprociai susirinko.. tai idekit ne tik foto, idekit paso visa puslapi su foto, adresu ir asmens kodu, pridekit dar banko saskaitos nr. su kodu ir parasykit, kada ir kuriam laikui atostogaut isvaziavot..
priesingai, sakyciau, nesislepia tie, kurie neturi ko slepti, vadinasi, nieko neturi ir netures ateity, net vilties neturi. nei materialine, nei moraline prasme.. ir smegenu neturi taip pat

tokie kaip tu tik sedi anonimiskai ir svetimas anketas ziurineja ir galvoja kad yra gudresni uz kitus nes uzsislaptine

106

Konstantinas wrote:
Antanas Patamsis wrote:

tokie kaip tu tik sedi anonimiskai ir svetimas anketas ziurineja ir galvoja kad yra gudresni uz kitus nes uzsislaptine

Kad gudresni uz tave, tai faktas nepaneigiamas, nors man tai tavo nuomone nei anketa visai nerupi, taigi ilsekis, leidziu mano postu tiesiog nepastebeti. jie skirti kitiems.

107

Jei vaikinams su nuotraukom sansu mazai, tai be nuotrauku tuo labiau.

108

Ponaitissss wrote:

moterom be nuotrauku sansu irgi nedaug. zmones be nuotrauku nieko neiesko o tik svetimas anketas ziurineja

109

Sveiki, sutinku su visais komentarais, bet gi patikėkit būna gi tokių moteryčių, kurios nemoka to padaryti, na tada pereini į skype...

110

Konstantinas wrote:
Ponaitissss wrote:

moterom be nuotrauku sansu irgi nedaug. zmones be nuotrauku nieko neiesko o tik svetimas anketas ziurineja

kodel, kartais iesko.. buna kartais uzkalbina be foto.. as issiemiau, nes tiesiog ner nuotaikos ieskot..:D na galima sakyt kad ir neieskau..

111

Puikiai ziuriu i anketas su nuotraukomis ir be nuotrauku.Nuotraukos neparodo zmogaus naturalaus atvaizdo.,nes relybeje sutinku visiskai kita ,,vaizdeli,,,,Atmintyje lieka tik realus bruozai.

112

net pasiziurejau kiek Tau metu......ttaaaip,dar svaicioji apie meile is NUOTRAUKOS

113

Konstantinai, tai as ir neprasau kad tu su manimi bendrautum. Nepatinka, kad be nuotraukos? Neziurek.

114

Darius wrote:
OLA wrote:
Konstantinas wrote:

pries kokius 15 metu kai tik atsirado internetas ir pazinciu tinklapiai taip ir buvo. zmonems dar truko kompiuterinio rastingumo ir kai kurios merginos man rase kad nemoka ikelti nuotraukos i kompa. ir patis fotoaparati dar buvo prabangos preke nebuvo fotokameru kiekvienam telefone bet siais laikais as netikiu kad zmogus nemoka fotiku naudotis. zmones tikrai kazka slepia

na man keli vyrukai atrase, kad neturi nuotrauku, tai itariu kokie maurai is akmens amziaus atklydo, tai liepiau is fotiko nufotkint i issidet tai pareiske, kad negali to padaryti, tai dingo man ikvepimas ka jiems ir rasyti, turbut iki siol skambina is pasto ir taksogramas siuncia, o prausesi pelkiu kudroje:::044.

panu irgi panasiu buna - negaliu nusifotkint sako big_smile sakai - nu tai telefonai jau visi turi kameras praktiskai siais laikais, ne vistiek negali big_smile

Negali, nesugeba, neturi tai ju problemos, as tai elgiuos dabar labai paprastai nera foto nera bendravimo, net ju raslevos neskaitau :::920

115

OLA wrote:
Darius wrote:
OLA wrote:

Negali, nesugeba, neturi tai ju problemos, as tai elgiuos dabar labai paprastai nera foto nera bendravimo, net ju raslevos neskaitau :::920

116

Jei zmogus nieko neturi slepti tai nuotrauka ikels, o jei nesugeba ar negali prisijunkti tai ir nuotraukos neikels

117

Dauguma vyrų nekelia nuotraukų tie, kurie yra vedę ir ieško meilužių. Nuotrauką bijo kelti, kad nepamatytų žmona, arba kokia nors draugė...Visokių čia yra...:::022

118 (edited by Pusseseres 2015-09-08 18:07)

Foto neturėjimas anketoj yra itin subjektyvus dalykas. Aš neturiu foto dabar, mano aprašymas gana tuščias. Ką tai apie mane sako? Kad neturiu ko pasakyt ir esu baisi? Nei vienas, nei kitas variantas nėra teisingas toli gražu. O ir slėpt neturiu ko. Tiesiog dabar nenoriu ir viskas. Nebandau kažko sudominti. Tačiau, jei rašo žmogus, kurio žinutė apsiriboja ,,labas", jis beveidis, o anketoj sausa, lyg Saharos dykumoj, aš taip pat nematau tikslo žaisti loteriją ir po kaži kiek laiko suprast ar jis įdomus man, ar ne.  Tad pirmiau reikia atsakyti į klausimą-koks tos anketos buvimas čia. T.y. Tiesiog egzistuoti ar dalyvauti. Jei dalyvauji, t.y, esi interesantas, tuomet bandymas sudominti bus bergždžias su tuščia anketa. Nemeluosiu-žmogaus išvaizda man svarbi, tačiau, atvirai kalbant, įdomus aprašymas man tikrai kurkas įdomesnis, nei foto. Nesu rašiusi nė vienam vaikinui, kuris man buvo tiesiog gražus iš foto ir be aprašymo. Visi, kuriems pati rašiau arba atrašiau su susidomėjimu, buvo tie, kurių anketose užkabino jų aprašymai arba pirmose žinutėse buvo cinkelis smile kaip sakoma-gražus bernas-visų bernas. Tai jei tik vizualinį grožį teparodo, tai tik pasigrožėsiu ir išjungsiu smile
Beje, pastebėjau, kad nemažai vyrų, čia aktyviai ieškančių pažinčių su anketomis be nuotraukų-ieško meilužių.

119

Taip ir ziuriu, kad be nuotraukos:::034 o ka jus daugiau ten pamatyti norite:::034

120

mano visas atmeta siame portale. perziuri po pusvalandzio atmeta!!!!!!!!