Foto neturėjimas anketoj yra itin subjektyvus dalykas. Aš neturiu foto dabar, mano aprašymas gana tuščias. Ką tai apie mane sako? Kad neturiu ko pasakyt ir esu baisi? Nei vienas, nei kitas variantas nėra teisingas toli gražu. O ir slėpt neturiu ko. Tiesiog dabar nenoriu ir viskas. Nebandau kažko sudominti. Tačiau, jei rašo žmogus, kurio žinutė apsiriboja ,,labas", jis beveidis, o anketoj sausa, lyg Saharos dykumoj, aš taip pat nematau tikslo žaisti loteriją ir po kaži kiek laiko suprast ar jis įdomus man, ar ne. Tad pirmiau reikia atsakyti į klausimą-koks tos anketos buvimas čia. T.y. Tiesiog egzistuoti ar dalyvauti. Jei dalyvauji, t.y, esi interesantas, tuomet bandymas sudominti bus bergždžias su tuščia anketa. Nemeluosiu-žmogaus išvaizda man svarbi, tačiau, atvirai kalbant, įdomus aprašymas man tikrai kurkas įdomesnis, nei foto. Nesu rašiusi nė vienam vaikinui, kuris man buvo tiesiog gražus iš foto ir be aprašymo. Visi, kuriems pati rašiau arba atrašiau su susidomėjimu, buvo tie, kurių anketose užkabino jų aprašymai arba pirmose žinutėse buvo cinkelis
kaip sakoma-gražus bernas-visų bernas. Tai jei tik vizualinį grožį teparodo, tai tik pasigrožėsiu ir išjungsiu ![smile](https://forumas.ieskok.lt/img/smilies/smile.png)
Beje, pastebėjau, kad nemažai vyrų, čia aktyviai ieškančių pažinčių su anketomis be nuotraukų-ieško meilužių.