81

Re: Elektroninės cigaretės

Arvydas пишет:

Amerikoje ši tema labai aktuali ir daug apie tai diskutuojama. Tai siūlyčiau paieškoti informacijos ir pasiskaityti. Nesinori nustatinėti nei už nei prieš. Nes visokių situacijų būna.  Mesti tai kažin ar padės, bet bent nedūmysite. Nors yra dabar nemažai info, kad jos dar labiau kenkia sveikatai. Bet čia irgi, reikia šį klausimą tyrinėti ir ieškoti informacijos.

Šiaip dėl gyvenimo būdo, stereotipas, kad reik sportuoti ir žiūrėti mitybos, tik prieš vasarą yra neteisingas. Sakau iš patirties. Reikia keisti gyvenimo būdą ir visada valgyti ar sportuoti ar dar kažką. Per ilgą laiką suprasite, kad tai daug geriau, nei laikinų kažkokių šokų organizmui sukėlimas. Pats va jau šeši mėnesiai nevalgau mėsos ar žuvies, bet dėl kitų priežasčių. Keičiu gyvenimo būdą, kad per mane nebūtų niekam atiminėjama gyvybė. Jaučiuosi gerai!

skaiciau kazkada knyga "lengvas budas mesti rukyti" ar kazkas panasau tai ten pradzioje apie tai ir buvo rasoma koki pelna rukymas amerikoje nesa tabako gamintojams ir kad nustoti gaminti negali nes stambus verslas labai susijes su politika o dar rukydami zmones per akcizus remia valstybe. viskas ka gali padaryti gamintojai tai suvaidinti kad rupinasi pileiciais nupaisyti socialine reklama ant cigareciu pakeliu kad rukymas zudo arba nedaug sumazinti nikotino kieki. bet rukymo ir alkoholio niekada neuzdraus nes tai didziausi pelnai. siaip man negaila rukanciu tegu nuodijasi ir savo pinigus isleidzia ir dar sveikata gadina. rukantys zmones patys bijo prisipazinti sau kad jie turi priklausomybe vietoj to jie stengiasi prisigalvoti sau visokiu pasiteisinimu ir rukyti toliau ir kartais rukymui ir alkoholiui isleidzia paskutinius pinigus

82 (2015-03-30 04:40 отредактировано Arvydas)

Na rūkantys nėra, kad bijo tai prisipažinti. Pats dar vis rūkau, bet galvoju vieną dieną mesti, tik neaišku kada tam iš tikrųjų ryšiuosi. Įprotis labai stiprus, stipri priklausomybė ir giliai įaugus. Buvau kažkada metus metęs, tai noras rūkyti nedingo, po to suvalgydavau po kokias 7 porcijas ledų į dieną. Tai pasijuto ant svorio. O po to skyrybų, išvažiavau į kitą miestą gyventi, naujas darbas ir visa aplinka, po to kažkaip vėl pradėjau rūkyti, net tuo apsidžiaugiau, nes tas įtakojo svorį. Ilgokai tai buvo savotiška stiliaus dalis...

Mest gal nebaisu, bet tai, kad lieka tas noras, su kuriuo tenka kovoti, tas mano manymu blogiausia... Knygos nesuveiktų, nes psichologija modifikuota/laužyta, tam tikrų praktikų ir metodikų pagalba. Kažkokios programuojančios, įtakojančios elgesį ar sąmonę sistemos neefektyvios ant manęs. Mastau gal su meditacijomis kas išeis. Pasiekus tam tikrą lygį jose, mesti ir tada jų pagalba atsikratinėti noro. Bent toks planas yra...

Nors idealiausia būtų mesti taip kaip mečiau gerti alkoholį. Vieną dieną tiesiog dingo, bet koks noras gerti. Tai tapo visiškai nereikalinga ir be jokių pastangų ar kančių tiesiog apstojau ir jau trys metai, kaip negeriu. smile Va, kad tas pats atsitiktų su rūkymu smile

83

Visas sitas s..das, pleistrai, purskalai, elekt cigaretes saves durninimas. Kazkam pinigus kraunat. Silpnavaliai ieskos visada uz ko uzsikabinti.
Nori mest rukyt, tai imk ir mesk. Ne maziau, ne daugiau. Tiesiog sia minute ir uzsirisi.

84

o man kaip tik atrodo, mesti reik pamazu.. tarkim is pradziu cigarete per diena.. po to kas dvi dienas.. po to viena per savaite, tada jau pamirsi kad reik rukyt.. :DDD

85

profesoriux пишет:

o man kaip tik atrodo, mesti reik pamazu.. tarkim is pradziu cigarete per diena.. po to kas dvi dienas.. po to viena per savaite, tada jau pamirsi kad reik rukyt.. :DDD

Visiska nesamone smile Pries 4 metus rukiau. Atsikeliau ryte ir pasakiau, viskas uztenka.
Bet kai pagalvoji, kazkam milijonus kraunat, gadinat sveikata, del to, kad ciulpt ta cigariuka. Plius smirda pastoviai ir is burnos, kiti nepatenkinti jusu dumais. Vieni minusai smile Geriau sportuokit dazniau.