181

Re: Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais?

Daiva wrote:

Drasiai gali, jei vienas is ju bus nepatrauklus kitam smile

naivi panele, paprastute, tustute, be vertybiu ir tik primetanti is saves barakuda, nors ir iki tokios dar toli, toli.

182

gali buti, pvz as baigusi grynai vyriska specialybe ir is esmes dirbu su vyrais - ir draugai esam, studiju laikais irgi turejau gera drauga, ir nikeo, budavo tik issityciojam is to, kas butu jei vienas kita verstume i lovas, sakom bandom, nifiga nebus nieko - nu ir nieko...iki siol draugais esame smile
taip kad imanoma..

nesvarbus wrote:
Daiva wrote:

naivi panele, paprastute, tustute, be vertybiu ir tik primetanti is saves barakuda, nors ir iki tokios dar toli, toli.

183 (edited by tinsanis 2013-07-21 21:58)

Aistė wrote:

gali buti, pvz as baigusi grynai vyriska specialybe ir is esmes dirbu su vyrais - ir draugai esam, studiju laikais irgi turejau gera drauga, ir nikeo, budavo tik issityciojam is to, kas butu jei vienas kita verstume i lovas, sakom bandom, nifiga nebus nieko - nu ir nieko...iki siol draugais esame smile
taip kad imanoma..

nesvarbus wrote:
Daiva wrote:

nesamone,,mergina su vaikinu tik draugai?vyriska kompanija tai tokiu atveju bendradarbia pazystami,,geras draugas -niekad nebutu mergina  tai bent jau man nesuprantama,pazystama taip bet tai viskas,,

184

Žinoma,kad gali! Turiu tokį draugą,nuo vaikystės:) niekada nėra buvę jokio intymumo:) susiskambinam skype kartas nuo karto,kai grįžtu į LT susitinkam:) su protingu žmogumi,smagu bendrauti. Nesvarbu ,mergina ar vaikinas

185

Tai sakom, gi mes, moteros, kad gali taip but, tu gal kokiu seksologiniu psichiniu bedu turi, jei negali matyt moters ne kaip sekso objekto, o kaip fainos drauges smile mano sese iki siol su draugu  kraupina vilniaus klubus:) kazkokie neisskiriami pasidare smile net savo naujus veikinus meta vien tam, kad su anuo kokia nesamone iskrest, nes mat nauji draugai rimtesni, nori seimu ir t.t., o anas nieko nenori, nes sese jam isvis kaip ono kaip sakau, o ne merga smile o siaip grazi bobelka smile

tinsanis wrote:
Aistė wrote:

taip kad imanoma..

nesvarbus wrote:

nesamone,,mergina su vaikinu tik draugai?vyriska kompanija tai tokiu atveju bendradarbia pazystami,,geras draugas -niekad nebutu mergina  tai bent jau man nesuprantama,pazystama taip bet tai viskas,,

186

Aiste, o tegul ta pana paklausia to vaikino su kurio drebina klubus, ar noretu tas vaikinas kazko daugiau? Pamatytu kaip pasikeistu staigei bendravimas.

187

nesvarbus wrote:

Aiste, o tegul ta pana paklausia to vaikino su kurio drebina klubus, ar noretu tas vaikinas kazko daugiau? Pamatytu kaip pasikeistu staigei bendravimas.

arba nepasikeistu.

188

gali jai is abieju tokie pat ketinimai big_smile

189

Neringa wrote:

gali jai is abieju tokie pat ketinimai big_smile

zinai kas yra draugo savoka?

190

Donatas wrote:
nesvarbus wrote:

arba nepasikeistu.

jei nesikeistu tai ir bendravimo nebutu tongue

191 (edited by tinsanis 2013-07-23 14:45)

Aistė wrote:

Tai sakom, gi mes, moteros, kad gali taip but, tu gal kokiu seksologiniu psichiniu bedu turi, jei negali matyt moters ne kaip sekso objekto, o kaip fainos drauges smile mano sese iki siol su draugu  kraupina vilniaus klubus:) kazkokie neisskiriami pasidare smile net savo naujus veikinus meta vien tam, kad su anuo kokia nesamone iskrest, nes mat nauji draugai rimtesni, nori seimu ir t.t., o anas nieko nenori, nes sese jam isvis kaip ono kaip sakau, o ne merga smile o siaip grazi bobelka smile

tinsanis wrote:
Aistė wrote:

taip kad imanoma..

o tu per savo gyvenimeli veneriniu lygu neturejus?kad klausa kaip paveike ar rega,,as uz save kalbu,,o kas jum moterom priimtina nieko nuostabaus,,,
sekso objektas na tu i ta neieitum ne mano skonio,,,neziuri i mergina kaip i sex objekta tada ji negrazi,,,,,bet draugo statusas niekad nebutu,,maximum kas galetu but pazystama,,,draugu rata renkies atsakingiau nei su kokia ozka po kluba pasivalkiot ,,tokiu valkateliu daug
o kaip sakai faina drauge -ka klausitis bobisku nesamoniu ka su ja nuveikt,, plepet apie mergaitiskas nesamones,patiket kokiu dalykus?turi but labai naivus zmogus,,,kiekvieno pasirinkimas bet man,,moteris draugas ,,vyro geriausias draugas suo po jo moteris,,,nors istikro ,,draugai ,automobilis ,hobi,artimieji,alus ar seip koks gerimas,cigaretes ar kaljanas ,,ir dar truputi reiktu pavardint tada atsirastu pavadinimas moteriai draugas,,,nu ten kazkelintas,,,

192

Giedre wrote:

as  manau kad gali. pati turiu toki drauga, su kuriuo mes tik draugai. ir jokiu kitu blogu minciu smile

blogu minciu tai pas tave nera bet ne pas ji big_smile

193

nebutinai merginoms merginos geriausios drauges buna,buna ir vyrukai...

194

negali

195

Gali,negali.Greičiausiai  kiekvienas   savaip  suprantame  draugo  sąvoką. Jei  kas  įsivaizduoja  draugą  ,kur  kartu  vaikšto  po  barus.Tai  vargu  ar  tai  nesibaigs   ir  seksu. Na  ,o  jeigu  draugus  laikai  kuriais  gali  pasitikėti  ir  jie  tavimi  pasitiki,ar  nelaimėje  vieni  kiitiems  padeda.tai  tokia  draugystė  mano  nuomone  gali  būti.Ar  pavyzdžiui  vieni  kitiems  patarimą  duoda.vyriškis  manęs  paklausia  ,kaip  tu  kaip  moteris  galvoji  koks  siurprizas  būtų  mano  mylimai  merginai  geresnis..Arba  aš  paklausiu ,kaip  man  šioje  situacijoje  pasielgti  su  savo  vaikinu, gi  vyriška  logika  kitokia  nei  moterų.Geri  draugai  patars  nuoširdžiai. Visi  iš  pradžių  būname  tik  pažystami  ,o  kai  kurie  žmonės  tanpa  ir  draugais.

196

žiūrint kokie yra žmonių charakteriai smile jeigu žmogus labai greitai įsimyli, tai jis negali turėti draugės, nes su drauge praleis daug laiko ir spės ją įsimylėti net pats to nepastebėjas smile Na, bet jeigu pvz, vaikinas turi merginą ir turi gerą draugę, tada šiuo atvėju manau, kad gali smile

197

Gali, jei yra draugai nuo vaikystės ir nei vienas nenori ardyti tokių santykių kažkokiom simpatijom ir pan.:::234

198

Niekas  nėra  apsaugotas  nuo  to  kad  neįsimylės  draugės  ar  draugo .Būna  meilė  iš  pirmo  žvilgsnio ,o  būna  daug  metų  tik  draugai  vienas  kitam  nieko  nejaučia ,o  vėliau  nė  patus  nesupranta  ,kaip  vienas  kitą  įsimylėjo. Turbūt  todėl  ir  mokslininkai  neranda  atsakymo,kodėl  vienus  įsimylime  ,o  kitų  ne.

199

taip

200

niekada neimanomas variantas tongue ne vien del sekso bet ir del hobiu ir pan poreikiu tongue taip kad tai be sansu, o kad ten pablevyzgoti galima tai dar nereiskia kad tai draugas ar drauge nemaisykyte tongue