Re: Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais?
Drasiai gali, jei vienas is ju bus nepatrauklus kitam
naivi panele, paprastute, tustute, be vertybiu ir tik primetanti is saves barakuda, nors ir iki tokios dar toli, toli.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais?
Drasiai gali, jei vienas is ju bus nepatrauklus kitam
naivi panele, paprastute, tustute, be vertybiu ir tik primetanti is saves barakuda, nors ir iki tokios dar toli, toli.
gali buti, pvz as baigusi grynai vyriska specialybe ir is esmes dirbu su vyrais - ir draugai esam, studiju laikais irgi turejau gera drauga, ir nikeo, budavo tik issityciojam is to, kas butu jei vienas kita verstume i lovas, sakom bandom, nifiga nebus nieko - nu ir nieko...iki siol draugais esame
taip kad imanoma..
Daiva wrote:Drasiai gali, jei vienas is ju bus nepatrauklus kitam
gali buti, pvz as baigusi grynai vyriska specialybe ir is esmes dirbu su vyrais - ir draugai esam, studiju laikais irgi turejau gera drauga, ir nikeo, budavo tik issityciojam is to, kas butu jei vienas kita verstume i lovas, sakom bandom, nifiga nebus nieko - nu ir nieko...iki siol draugais esame
taip kad imanoma..nesvarbus wrote:Daiva wrote:Drasiai gali, jei vienas is ju bus nepatrauklus kitam
nesamone,,mergina su vaikinu tik draugai?vyriska kompanija tai tokiu atveju bendradarbia pazystami,,geras draugas -niekad nebutu mergina tai bent jau man nesuprantama,pazystama taip bet tai viskas,,
Žinoma,kad gali! Turiu tokį draugą,nuo vaikystės:) niekada nėra buvę jokio intymumo:) susiskambinam skype kartas nuo karto,kai grįžtu į LT susitinkam:) su protingu žmogumi,smagu bendrauti. Nesvarbu ,mergina ar vaikinas
Tai sakom, gi mes, moteros, kad gali taip but, tu gal kokiu seksologiniu psichiniu bedu turi, jei negali matyt moters ne kaip sekso objekto, o kaip fainos drauges mano sese iki siol su draugu kraupina vilniaus klubus:) kazkokie neisskiriami pasidare
net savo naujus veikinus meta vien tam, kad su anuo kokia nesamone iskrest, nes mat nauji draugai rimtesni, nori seimu ir t.t., o anas nieko nenori, nes sese jam isvis kaip ono kaip sakau, o ne merga
o siaip grazi bobelka
Aistė wrote:gali buti, pvz as baigusi grynai vyriska specialybe ir is esmes dirbu su vyrais - ir draugai esam, studiju laikais irgi turejau gera drauga, ir nikeo, budavo tik issityciojam is to, kas butu jei vienas kita verstume i lovas, sakom bandom, nifiga nebus nieko - nu ir nieko...iki siol draugais esame
taip kad imanoma..nesvarbus wrote:naivi panele, paprastute, tustute, be vertybiu ir tik primetanti is saves barakuda, nors ir iki tokios dar toli, toli.
nesamone,,mergina su vaikinu tik draugai?vyriska kompanija tai tokiu atveju bendradarbia pazystami,,geras draugas -niekad nebutu mergina tai bent jau man nesuprantama,pazystama taip bet tai viskas,,
Aiste, o tegul ta pana paklausia to vaikino su kurio drebina klubus, ar noretu tas vaikinas kazko daugiau? Pamatytu kaip pasikeistu staigei bendravimas.
Aiste, o tegul ta pana paklausia to vaikino su kurio drebina klubus, ar noretu tas vaikinas kazko daugiau? Pamatytu kaip pasikeistu staigei bendravimas.
arba nepasikeistu.
gali jai is abieju tokie pat ketinimai
gali jai is abieju tokie pat ketinimai
zinai kas yra draugo savoka?
nesvarbus wrote:Aiste, o tegul ta pana paklausia to vaikino su kurio drebina klubus, ar noretu tas vaikinas kazko daugiau? Pamatytu kaip pasikeistu staigei bendravimas.
arba nepasikeistu.
jei nesikeistu tai ir bendravimo nebutu
Tai sakom, gi mes, moteros, kad gali taip but, tu gal kokiu seksologiniu psichiniu bedu turi, jei negali matyt moters ne kaip sekso objekto, o kaip fainos drauges
mano sese iki siol su draugu kraupina vilniaus klubus:) kazkokie neisskiriami pasidare
net savo naujus veikinus meta vien tam, kad su anuo kokia nesamone iskrest, nes mat nauji draugai rimtesni, nori seimu ir t.t., o anas nieko nenori, nes sese jam isvis kaip ono kaip sakau, o ne merga
o siaip grazi bobelka
tinsanis wrote:Aistė wrote:gali buti, pvz as baigusi grynai vyriska specialybe ir is esmes dirbu su vyrais - ir draugai esam, studiju laikais irgi turejau gera drauga, ir nikeo, budavo tik issityciojam is to, kas butu jei vienas kita verstume i lovas, sakom bandom, nifiga nebus nieko - nu ir nieko...iki siol draugais esame
taip kad imanoma..nesamone,,mergina su vaikinu tik draugai?vyriska kompanija tai tokiu atveju bendradarbia pazystami,,geras draugas -niekad nebutu mergina tai bent jau man nesuprantama,pazystama taip bet tai viskas,,
o tu per savo gyvenimeli veneriniu lygu neturejus?kad klausa kaip paveike ar rega,,as uz save kalbu,,o kas jum moterom priimtina nieko nuostabaus,,,
sekso objektas na tu i ta neieitum ne mano skonio,,,neziuri i mergina kaip i sex objekta tada ji negrazi,,,,,bet draugo statusas niekad nebutu,,maximum kas galetu but pazystama,,,draugu rata renkies atsakingiau nei su kokia ozka po kluba pasivalkiot ,,tokiu valkateliu daug
o kaip sakai faina drauge -ka klausitis bobisku nesamoniu ka su ja nuveikt,, plepet apie mergaitiskas nesamones,patiket kokiu dalykus?turi but labai naivus zmogus,,,kiekvieno pasirinkimas bet man,,moteris draugas ,,vyro geriausias draugas suo po jo moteris,,,nors istikro ,,draugai ,automobilis ,hobi,artimieji,alus ar seip koks gerimas,cigaretes ar kaljanas ,,ir dar truputi reiktu pavardint tada atsirastu pavadinimas moteriai draugas,,,nu ten kazkelintas,,,
as manau kad gali. pati turiu toki drauga, su kuriuo mes tik draugai. ir jokiu kitu blogu minciu
blogu minciu tai pas tave nera bet ne pas ji
nebutinai merginoms merginos geriausios drauges buna,buna ir vyrukai...
negali
Gali,negali.Greičiausiai kiekvienas savaip suprantame draugo sąvoką. Jei kas įsivaizduoja draugą ,kur kartu vaikšto po barus.Tai vargu ar tai nesibaigs ir seksu. Na ,o jeigu draugus laikai kuriais gali pasitikėti ir jie tavimi pasitiki,ar nelaimėje vieni kiitiems padeda.tai tokia draugystė mano nuomone gali būti.Ar pavyzdžiui vieni kitiems patarimą duoda.vyriškis manęs paklausia ,kaip tu kaip moteris galvoji koks siurprizas būtų mano mylimai merginai geresnis..Arba aš paklausiu ,kaip man šioje situacijoje pasielgti su savo vaikinu, gi vyriška logika kitokia nei moterų.Geri draugai patars nuoširdžiai. Visi iš pradžių būname tik pažystami ,o kai kurie žmonės tanpa ir draugais.
žiūrint kokie yra žmonių charakteriai jeigu žmogus labai greitai įsimyli, tai jis negali turėti draugės, nes su drauge praleis daug laiko ir spės ją įsimylėti net pats to nepastebėjas
Na, bet jeigu pvz, vaikinas turi merginą ir turi gerą draugę, tada šiuo atvėju manau, kad gali
Gali, jei yra draugai nuo vaikystės ir nei vienas nenori ardyti tokių santykių kažkokiom simpatijom ir pan.
Niekas nėra apsaugotas nuo to kad neįsimylės draugės ar draugo .Būna meilė iš pirmo žvilgsnio ,o būna daug metų tik draugai vienas kitam nieko nejaučia ,o vėliau nė patus nesupranta ,kaip vienas kitą įsimylėjo. Turbūt todėl ir mokslininkai neranda atsakymo,kodėl vienus įsimylime ,o kitų ne.
taip
niekada neimanomas variantas ne vien del sekso bet ir del hobiu ir pan poreikiu
taip kad tai be sansu, o kad ten pablevyzgoti galima tai dar nereiskia kad tai draugas ar drauge nemaisykyte
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais?