221

Re: Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais?

Visiems neįtiksi:) neįmanoma:) bet akivaizdžiai matosi,kad jauti pyktį ar nuoskaudą ant moteriškių. Kažkada labai kompleksavau dėl savo ūgio-mažiausia klasėje,rūbai tik iš vaikiškų rūbų skyriaus. Vėliau,atradau siuvėją. Atradau aukštakulnius. Susitaikiau su tuo ,ką turiu ir kokia esu. Tikrai linkiu to ir tau. Protingiems ir geriems žmonėms vistiek kažkada pasiseks. Rasi tą mergaitę,ir pamirši tas streso pilnas rašliavas apie barakudas:)

222 (2013-08-05 16:46 отредактировано Nesakysiu)

Rita tu tikrai tokia naivi ar tik cia nori tokia pasirodyti kad tave kokie 60meciai pakabintu kurie turi pinigu? big_smile blondines turi paklausa jei ka smile

223

Protingas vyras? Ar ne tu rėkavai,kad visos lietuvaitės pasileidėlės,nes su užsieniečiais tuokiasi gyvena ir vaikus gimdo? Na jau vyruti... Lietuvė+užsienietis=paleistuvė ir kvailelė,lietuvis+užsienietė=perfect?  Nebeturiu ką ir pridurti...

224

gyventum lt suprasciau kodel taip rasai bet dabar nesuvokiu, negi tenai mokaisi nes jei taip tada uzjauciu tada mastymas tikrai vietinis bet ne lietuviskas smile

225

Blondinė-plaukų spalva,o ne gyvenimo būdas:) paklausa atsirastų,bet pasiūlos nesuteikiu;)

226

ties kuria vieta as taip rekavau? smile dauguma tai ne visos jei ka liet kl zodyna atsiversk ir pasiskaityk reiksmes tongue

227

Rita. Lietuves iesko uzsieniecio nes jos tiesiog naiviai galvoja, kad uzsienietis net ir paprastas pizdukelis bedarbis yra laimes garantas, kad pas ji uzsieni jinai gyvens kaip princese, mat lygis tureti usienieti ir girtis savo draugems, nors kiek nuzudoma ir i prostitucijos pinkles ivelia lietuviu.
O vaikinams uzsienietes yra paprastesnes, jos bent ant zemes nusileidusios, be visokiu tu lietuvisku reikalavimu ir nesamoniu.

228

va is kur tas naivumas o as ir galvoju kodel jos tokios kviesos big_smile

229

mergina + uzsienietis = sintetika, viskas del babkiu ir vaizdo.
vaikinas + uzsieniete = jokiu nervu, jokiu kaprizu, jokiu reikalavimu, lengva suprasti, susisneketi.

230

Čia rašiau nesvarbiam:) aš puikiai žinau kas ir kaip su tais užsieniečiais:)  pažįstu ne vieną šeimą. Musulmonas-konkreti nelaimė100%. O daugiau ,vyrai kaip ir vyrai. Visose šalyse yra medžiotojų. Tad jei tau lietuvės neduoda,o gal net nekalba,nereiškia ,kad jos tik dėl bapkių vyrus medžioja.

231 (2013-08-05 17:01 отредактировано Nesakysiu)

Rita пишет:

Čia rašiau nesvarbiam:) aš puikiai žinau kas ir kaip su tais užsieniečiais:)  pažįstu ne vieną šeimą. Musulmonas-konkreti nelaimė100%. O daugiau ,vyrai kaip ir vyrai. Visose šalyse yra medžiotojų. Tad jei tau lietuvės neduoda,o gal net nekalba,nereiškia ,kad jos tik dėl bapkių vyrus medžioja.

yra vienas labai geras posakis nera neduodanciu merginu yra tik nemokantys prasyti vaikinai o as prasyti moku big_smile tik is naiviu neprasau nes man nepatinka ju mastymas kaip su kokiu vaiku darzeliu bendrauti reikia o as ne aukletojas kad su darzelinukem bendrauciau big_smile
beje paskaitinek ir mano komentarus big_smile

232

Prie ko cia neduoda? Kalbua apie tai, kad saves isaukstinimas yra negerai, nes tokie zmones nemato savo trukumu.

233

Kiek pažįsti lietuvių,ištekėjusių už europiečių? Nekalbam apie islamo šalis. Su jais ateitis moterų aiški.

234

Rita пишет:

Kiek pažįsti lietuvių,ištekėjusių už europiečių? Nekalbam apie islamo šalis. Su jais ateitis moterų aiški.

tai jei ju ateitis aiski klausimas ka tu sitam saite veiki? big_smile

235

Nemazai maciau. Nebutinai net istekejusias, kiek gatveje tenka susitikti. O teko pazinoti viena lietuvaite, kuri kaip ir tu turi vaika ir be vyro, na ir ka jinai daro, o gi susitinka su lotynais visokiais, ispanais, pietu amerikieciais ir melzia pinigelius, aisku cia ieina ir seksas. Tokios moterys save turetu vadinti prostitutemis uzsienieciams.

236

nesvarbus пишет:

Nemazai maciau. Nebutinai net istekejusias, kiek gatveje tenka susitikti. O teko pazinoti viena lietuvaite, kuri kaip ir tu turi vaika ir be vyro, na ir ka jinai daro, o gi susitinka su lotynais visokiais, ispanais, pietu amerikieciais ir melzia pinigelius, aisku cia ieina ir seksas. Tokios moterys save turetu vadinti prostitutemis uzsienieciams.

cia as pritariu dalis tiesos yra big_smile

237

Užsienietis pastebi!!! Va,nesvarbus sakiai aš nurašyta,nes išsiskyrusi. VISKAS,dainelė mano sudainuota:) aš svetimoj šaly įgijau išsilavinimą,auginu vaiką,dirbu ir toliau mokausi. Dirbu su anglais,visi stebisi kaip aš taip,tokia jaunutė ir viską viena? O lietuviui ****,nekaltų mergaičių tikisi rasti:D būdami mužikais princesių ieško:) čia komentuoti beviltiška šia tema...

238

Ką aš veikiu? Bendrauju su tautiečiais:D

239

Rita, pasakyk, ar tu visada girta sedi prie kompo?  Apie kokias tu nekaltas dar kalbi? Prie ko cia isvis nekaltybes, nesuprantu.

240

Rita, tai nori pasakyti ir pati dabar sau priestarauji, kad jei visi tikisi nekaltu princesiu, nors pagal tave matyt visos normalios turi buti padevetos visokiu ispanu turistu, tai pogalais, kas tada yra normalu? Venerine moteris:D?