241

Re: Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais?

smile be patirties tikitės rast:) apie girtumą- atsiusk alkotesterį papūsiu:D o jei rimtai,beviltiška tampa su tavimi kalbėt. Viso gero:)

242

Tai juk ne visas dėvi! Nekabink girtų mergų nuo stotelės,daug didesnė galimybė rasti normalią.

243

Begi, nes karti tiesa?  Ar cia kas nors rase, kad be patirties iesko? Gal gali man rasti kur kas nors ta rase? Jei tau vaidenasi ir truksta fantaziju, tai manau jau tavo bedos. Nebent pati nori vel tapti nekalta :DDD

244 (edited by Nesakysiu 2013-08-05 17:24)

na jo neveltui jauna ir jau viena su vaiku, va tau ir naivumo pasekmes big_smile stai ir atsakymas i sio forumo tema neimanomas dalykas :d nes naivumas kainuoja kinderiu saskaita big_smile

245 (edited by Nesakysiu 2013-08-05 17:28)

As suprantu, kad tuo tiki jauni, bet kai tai sneka diedai virs 30 tai mane isvis juokas is tokiu ima big_smile lyg zmones turetu buti gyvenimo mate vaikus auginantys o naivumo daugiau nei pas jaunima big_smile

246

Tai jei su užsieniečiu-paleistuvė ar kaip ten. Jei išsiskyrusi,iškart žlugusi. Kokia turėtų būt jūsų mergina ?

247

Nesakysiu- pasikartosiu,užaugau jau:) todėl tikrai nebeesu naivi;)

248

as nesakiau kad paleistuve tik sakiau kad naivumo pasekmes dabar pas tave big_smile kadangi esi jauna ir nesi gyvenimo maciusi big_smile aisku ir vyresniu patarimu neklausei big_smile

249

Rita wrote:

jei butum ne naivi tai taip negalvotum big_smile nes jei sakykyme mes butumeme pora o tu atsivestum heteroseksualu berna ir pasakytum kad jis tik draugas jis pirmu reisu butu pastatytas uz duru ir pasakyta kad pamirstu tave, nors as pavydus nesu, tai isivaizduok ka padarytu pavydus ir dar nesveikai pavydus bernas su tokiu big_smile
taip kad kaip matai mergina draugais buti neimanoma priesingu lyciu atstovams ne per kur nebent jis butu pyderastas arba lezbiete analogiskai big_smile tada dar galimas daiktas bet ir tai ne visada big_smile

250

Kur klausysi, kai galvelė iš meilės sukosi...:D buvo,kaip buvo,svarbu dabar gyvenu gerai;) beje,čia daug komentarų skirti ne tau:) nesvarbus ankščiau dažnai reikšdavosi kokia aš sugadinta,nes jau išsiskyrusi:) ne visų gyvenimai pagal scenarijų klostosi. Bet nėr ko verkt:)

251

Na,aš turiu draugą,kuri pažįstu be galo seniai:) bendraujam, jis nevedęs aš išsiskyrus,kai bus antros pusės gal ir nebebendrausim:) bet manau,draugės neužmuštum pamatęs skype žinutę-labas,kaip sekasi:)

252

na supratau kad ne man as tik megejas savo mintis isdestyti big_smile bet dabar manau supratai kad tokie dalykai neimanomi ne per kur big_smile taip kad paklauysyk patarimo ir persigalvok kol nevelu big_smile nes kai susirasi antra puse isitikinsi tuo pati, nes jei jis atsives merga ir sakys kad tai mano drauge tik vargu ar noresi su ja draugauti tu ypac kai matysi kad jie kazkaip kreivai ziuri vienas i kita big_smile

253

Rita wrote:

Na,aš turiu draugą,kuri pažįstu be galo seniai:) bendraujam, jis nevedęs aš išsiskyrus,kai bus antros pusės gal ir nebebendrausim:) bet manau,draugės neužmuštum pamatęs skype žinutę-labas,kaip sekasi:)

va va  o dar sakai nesi naivi :d kiek as zinau ne tik uzmustu jis ji bet dar ir tu i kupra pirmiausiai gerai gautum big_smile

254

big_smile apsaugok Dieve,nuo tokios nelaimės:D

255

tai va cia lietuviai o kaip ir sakei musulmonas tai isvis iskarto tave pakastu po velena ir niekas nerastu dykumoje big_smile

256

Rita wrote:

big_smile apsaugok Dieve,nuo tokios nelaimės:D

o va naivumas butent ir veda prie tokiu bernu big_smile

257

Visas kaimas akmenimis užmėtytų ,kokiam Pakistane:D

258

Rita wrote:

Visas kaimas akmenimis užmėtytų ,kokiam Pakistane:D

isivaizduok mieste kaimas tai dar nieko o kai keli milijonai i tave sviestu akmenis tai isvis butu greita kankinanti mirtis big_smile

259

Rita wrote:

Tai jei su užsieniečiu-paleistuvė ar kaip ten. Jei išsiskyrusi,iškart žlugusi. Kokia turėtų būt jūsų mergina ?

mergina turi buti mergina, as pvz manau kiekvienam vyrui nepatiktu mergina, kuri turi tokia praeiti kaip turistu uzsienieciu tenkintoja, na o del vaiko jau rasiau 100 kartu, nekartosiu.

260

Rita wrote:

kiek laiko uzeme kol uzaugai?