You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 20 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Re: Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais?
nesvarbus wrote:Esmeralda wrote:nesvarbus wrote:Kas blogo jei ir nuo vaikystes?;DDDD Taps milijardierius, tai ir paskui toki lakstytumei:DDD ir butu pokuj tas nuo vaikystes ar ne.
Rašai ,kad esi vyras sugebantis aprūpinti šeimą.Tai iš kur ta pagieža milijardieriams?Yra ir milijardierių nelaimingų ir nepasitikinčių savimi. Laimė ne vien piniguose.Yra ir neturtingu turinčių laimingą šeimą[nekalbu apie visiškus skurdžius] mylinčius ir gerbenčius vienas kitą šeimoje.Gal uždirbi tiek kiek uždirba žmona ir dar ji turi apie tave apšokinėti,patarnauti ir tai vadini ligybe?Čia tik klausimai ,nes nežinau koks tu iš tiesų ,bet tokia nuomonė iš tavo komentarų?
Niekur nerasiau, kad sugebantis aprupinti seima, nes dar nesukuriau tokios, ir dar metelius, du tikrai nekursiu. Laikas parodys. As kalbu apie lygybes. Bet tada tau toks pat klausimas, kai vyras daugiau uzdirba tai jis vistiek turi aplink jus sokinet, kai maziau uzdirba, vistiek turi sokinet, kai tiek pat uzdirba, vistiek turi sokinet. Na zinai, gal tada geriau koki azijieti ar afrikieti tarna isigyt geriau nei vyra.
Aš niekur nerašiau,kad vyras turi šokinėti.Visur mano nuomonė ,kad turi stengtis abu.Nepalaikau tokiu santykių kur žmona kaip princesė ,tik visus šokdina,ir nori ,kad jos norus tenkintu.Bet ir vyras ,turi nešti savo indėlį į šeimą,o ne girtas visus šokdinti. Nors ir nevedes ,bet vistiek mintyse turi savo šeimos modelį.

- Šypsenėlė
- Forumo Naujokas
kartais būna išimčių, bet dauguma atvejų tarp vaikino ir merginos tik draugiškų santykių deja bet nebūna.... Vienas kažkuris slopina savo jausmus....

- Donatas
- Forumo Vanagas
logika tame, kad zmones ne vien del sekso bendrauja. Kai kurie zmones bendraudami jaucia malonuma (suprantu, tau tai keista, jeigu neduoda ikist, tai kam bendraut). Tiesiog ne visi tokie kaip tu, yra ir kitokiu zmoniu.

- Paulius
- Forumo Pradedantysis

- Nesakysiu
- Forumo Vijurkas
Donatas wrote:logika tame, kad zmones ne vien del sekso bendrauja. Kai kurie zmones bendraudami jaucia malonuma (suprantu, tau tai keista, jeigu neduoda ikist, tai kam bendraut). Tiesiog ne visi tokie kaip tu, yra ir kitokiu zmoniu.
Visumoje matosi kad nzn kas yra draugas, nes maisote savokas kaip pazistamas, bendradarbis ir panasiai, tai ne tas pats jomajo ant kiek jus nesuvokiate apie ka kalba eina. nes draugas ne tas su kuriuo tik papletkavoti galima, nes papletkavoti ir pasisneketi galima su bet kuo jei yra bendru poziuriu ir pan, bet draugas yra daugiau nei tik pasnekovas ir vien todel jau bernas su mergina negali jais buti, nes tikrai ne visada ateinama i pagalba kai to reikia labiausiai. taip kad pirma issiaiskinkite apie ka snekate o paskui snekekite
Beje kaip minejau kad jei bernas tvarkingas ir apsurupines jam mergina apart sekso nieko negali pasiulyti todel ir nereikia cia nesamones skiesti kad oj gali nes matai pablevyzgoti pakanka, deja blevyzgos tai dar ne rodiuklis kad tas zmogus tau draugas.

- Donatas
- Forumo Vanagas
Nesakysiu wrote:Donatas wrote:logika tame, kad zmones ne vien del sekso bendrauja. Kai kurie zmones bendraudami jaucia malonuma (suprantu, tau tai keista, jeigu neduoda ikist, tai kam bendraut). Tiesiog ne visi tokie kaip tu, yra ir kitokiu zmoniu.
Visumoje matosi kad nzn kas yra draugas, nes maisote savokas kaip pazistamas, bendradarbis ir panasiai, tai ne tas pats jomajo ant kiek jus nesuvokiate apie ka kalba eina. nes draugas ne tas su kuriuo tik papletkavoti galima, nes papletkavoti ir pasisneketi galima su bet kuo jei yra bendru poziuriu ir pan, bet draugas yra daugiau nei tik pasnekovas ir vien todel jau bernas su mergina negali jais buti, nes tikrai ne visada ateinama i pagalba kai to reikia labiausiai. taip kad pirma issiaiskinkite apie ka snekate o paskui snekekite
Beje kaip minejau kad jei bernas tvarkingas ir apsurupines jam mergina apart sekso nieko negali pasiulyti todel ir nereikia cia nesamones skiesti kad oj gali nes matai pablevyzgoti pakanka, deja blevyzgos tai dar ne rodiuklis kad tas zmogus tau draugas.
I pagalba zmogui, ateit gali tiek draugas, tiek drauge, tai tikrai nuo lyties nepriklauso. Man mano drauge moteris yra padejusi neviena karta, kaip ir as jai, jeigu turiu problemu, kurios yra jos kompetencijoj. Tarpusavio seksas musu nedomina.

- Irina
- Forumo Naujokas

- mokytojas
- Forumo Vijurkas
Irina wrote:Pas mane neiseina:D....
Renkis padoriai ir išeis 

- nesvarbus
- Forumo Liūtas
mokytojas wrote:Irina wrote:Pas mane neiseina:D....
Renkis padoriai ir išeis 
cia jau ne tik apranga sakyciau.

- Nesakysiu
- Forumo Vijurkas
Donatas wrote:Nesakysiu wrote:Donatas wrote:logika tame, kad zmones ne vien del sekso bendrauja. Kai kurie zmones bendraudami jaucia malonuma (suprantu, tau tai keista, jeigu neduoda ikist, tai kam bendraut). Tiesiog ne visi tokie kaip tu, yra ir kitokiu zmoniu.
I pagalba zmogui, ateit gali tiek draugas, tiek drauge, tai tikrai nuo lyties nepriklauso. Man mano drauge moteris yra padejusi neviena karta, kaip ir as jai, jeigu turiu problemu, kurios yra jos kompetencijoj. Tarpusavio seksas musu nedomina.
Na nemanau kad ji tau uzstrigus kur laukuose kokia 3ryto atvare ir partempe namo, nes tokiu atveju jos antra puse tau uz tai galva nurautu baigtusi jos draugystes su tavimi taip kad nepasakok nesamoniu

- Nesakysiu
- Forumo Vijurkas
Donatas wrote:Nesakysiu wrote:Donatas wrote:logika tame, kad zmones ne vien del sekso bendrauja. Kai kurie zmones bendraudami jaucia malonuma (suprantu, tau tai keista, jeigu neduoda ikist, tai kam bendraut). Tiesiog ne visi tokie kaip tu, yra ir kitokiu zmoniu.
Na nemanau kad ji tau uzstrigus kur laukuose kokia 3ryto atvare ir partempe namo, nes tokiu atveju jos antra puse tau uz tai galva nurautu baigtusi jos draugystes su tavimi taip kad nepasakok nesamoniu

- Sesuliukas
- Forumo Naujokas
Ir ko gincitis, gali buti vyras draugas gali, tik jis turi buti kitos seksualines pakraipos, tada jokiu pagundu, nes ji dominsi tikrai tik kaip drauge, va tik tada tavo vyrui ar draugui bus problemu bendraujant su tokiu tavo draugu, nes ji trauk prie tavo draugo.
Nes istikruju kiek metu bepradraugautum su normalios pakraipos vyriskiu nieko nedarant, visgi ateis momentas kai neatsilaikysi, bus seimoje problemu ar dar kas ir gal visai netycia net nesitikint permiegosi.

- Donatas
- Forumo Vanagas
Nesakysiu wrote:Donatas wrote:Nesakysiu wrote:Visumoje matosi kad nzn kas yra draugas, nes maisote savokas kaip pazistamas, bendradarbis ir panasiai, tai ne tas pats jomajo ant kiek jus nesuvokiate apie ka kalba eina. nes draugas ne tas su kuriuo tik papletkavoti galima, nes papletkavoti ir pasisneketi galima su bet kuo jei yra bendru poziuriu ir pan, bet draugas yra daugiau nei tik pasnekovas ir vien todel jau bernas su mergina negali jais buti, nes tikrai ne visada ateinama i pagalba kai to reikia labiausiai. taip kad pirma issiaiskinkite apie ka snekate o paskui snekekite
ne, tokiu dalyku nesu prases, nes nesu uzstriges laukuose 3 ryto, bet jeigu taip nutiktu, neabejoju, kad atvaziuotu ir pagalbon dar savo antra puse pakviestu, del visa pikto.

- Aivaras
- Forumo Liūtas

- Aivaras
- Forumo Liūtas
Rasytė wrote:taip, 100 proc taip. nes pati jau metai turiu TIK drauga, su kuriuo jokiu intymumu, o susitinkam paplepet, pasipasakot kaip jam su panom, o man su vaikinais sekasi, pasidalint patarimais, nuomonem. vadinasi , tokia draugyste imanoma.
Oho net metai.. vaje, vaje kokie rekordai..
Tu to draugo atvirai paklauski ar jis nenoretu kazko daugiau apart draugystes ir viskas tau taps aisku...
Kaip ir tai jog jusu draugyste tieiog isirs su laiku jei tu pasakysi I tai jam ne mes tik draugai..
176 Reply by Valdas 2013-07-07 08:28 (edited by Valdas 2013-07-07 09:15)

- Valdas
- Forumo Naujokas
Su nei viena mergina nebuvom draugais. Nesinorėdavo būti draugais. Norėdavosi būti ir draugais. Arba ne. Jeigu nėra traukos, jausmų - nesinori bendrauti.

- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Donatas wrote:logika tame, kad zmones ne vien del sekso bendrauja. Kai kurie zmones bendraudami jaucia malonuma (suprantu, tau tai keista, jeigu neduoda ikist, tai kam bendraut). Tiesiog ne visi tokie kaip tu, yra ir kitokiu zmoniu.
Seksualumas ne pas visus yra nevienodas,Vienam į mėnesį karto užtenka ,o kitam kiekvieną dieną reikia,gal net kelis kartus. Tai tam kur tik seksas galvoje. ir visas jo gyvenimo tikslas tai,yra nesuprantamas bendravimas,tarp vyro ir moters be sekso.Štai tokiems ,nors ir protingas tavo požiūris ,gali atrodyti gryna nesamonė.O kas be sekso turi ir kitų svarbių tikslų ir siekių ,tai draugiškas bendravimas ,bendras problemų sprendimas pagalba vieni kitiems tarp abiejų lyčių yra savaime suprantamas dalykas.

- Esmeralda
- Forumo Liūtas
Rasytė wrote:taip, 100 proc taip. nes pati jau metai turiu TIK drauga, su kuriuo jokiu intymumu, o susitinkam paplepet, pasipasakot kaip jam su panom, o man su vaikinais sekasi, pasidalint patarimais, nuomonem. vadinasi , tokia draugyste imanoma.
Klasiokė mėgstanti intrigas,nutarė išskirti mano klasioką su jo mergina.Nugirdusi jų pokalbi supratau ,kad ta mergina mano draugė.Įsikišau ir viską atskleidusi juos sutaikiau.Kadangi mes mokėmės vakarinėje ,tai po pamokų jis mane lydėdavo namo,kad saugiai gryžčiau namo.Nebuvo nei vieno bučinuko,kalbėdavome su juo apie viską apie žmones ,mokslą sportą ,o labiausiai apie mano draugę.Kai myli ,kaip norisi su kuo nors pakalbėti apie mylimą žmogų O ir draugė pasakė ,jei jis lydėtų kitą merginą nepasitikėčiau ,bet tavimi pasitikiu.Taip ,kad gali būti draugais moteris ir vyras be jokių pošlų minčių.

- Daiva
- Forumo Naujokas
Drasiai gali, jei vienas is ju bus nepatrauklus kitam 

- Andrius
- Forumo Fantomas
Daiva wrote:Drasiai gali, jei vienas is ju bus nepatrauklus kitam 
ir bus draugais:D:D:D tik,,draugu buna keletas kiti pazystami ,,ir i draugu rata mergina hell no
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 20 Next
You must login or register to post a reply