Re: Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai
tai dar palauk, gal Nesvarbus mane kaip nors labai ziauriai atstums
turesi sansa mane guost
nesvarbus paprasys kad saskaita uz kava pati apsimoketum, tai zek atsargiai su juo
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai
tai dar palauk, gal Nesvarbus mane kaip nors labai ziauriai atstums
turesi sansa mane guost
nesvarbus paprasys kad saskaita uz kava pati apsimoketum, tai zek atsargiai su juo
nu as turiu ant kavos kad tik i egipta kelionei nekviestu, va tada but beda
nu va pvz gavau laiska ka tik, nukopinu:
"Sveiki galbut noretumet paisdikauti slapcia?"
tai cia man parase 31neriu metu vyras. cia pirmas laiskas. ir tokiu buna daug daug o paskui forume raso, kad moterys nezino ko nori ar joms paranoja, kad is ju tik sex nori, ar kad pacios kaltos, nes atrodo vulgariai.
i egipta nekvies buk rami tik po vestuviu kai biudzetas bus bendras
... o ka, slapce isdikauti irgi indomu
slapce isdikauti o tai no ko sleptis pasakik, turbut anojo zmoniale namose lauke viena palikta
Nesvarbus ne neitaria turbut, kad jam teks vesti mane ar gal kostiuma is spintos traukkia isvedint jau
Buciau sio portalo adminas, tai ziureciau i vaikinu nusiskundimus:DDD jei cia ir taip daug mergiociu kurios tik del vazido cia, tai tokias anketas salinciau ir blokuociau kad neberegistruotusi cia daugiau visokios barakudos:DDD Gero draugo ir meiluzio? Jona atstumei, reiskia nieko tau nereik. O cepelinus isvirt tai galetum.
vat kai bus 40, o dabar galvoti nereikia? ot.. galvotu kaip 40 metes 20 metes butu prasciau turbut.
tai taip iseina, kad turiu susirupint jau dabar, kaip cia sexui partneri reiks susirast po 10 metu
Nu tai dabar pati sau priestarauji. Tai sakai,kad noretum rimto vyro o ne tokiu kurie raso sex temom, tai nori gero draugo ir meiluzio, apsispresk gal pati?
o tai ka darys tada tos vargses mergaites, kurioms reikia tiesiog demesio?
tai as noriu gero draugo, kuris man butu geras meiluzis. cia yra 2 in 1.
tai taip iseina, kad turiu susirupint jau dabar, kaip cia sexui partneri reiks susirast po 10 metu
nieko, prisiregistruosi triplexpazintys ir pasiulys ir slapce ir atvirai ir visaip
Saule wrote:tai taip iseina, kad turiu susirupint jau dabar, kaip cia sexui partneri reiks susirast po 10 metu
nieko, prisiregistruosi triplexpazintys ir pasiulys ir slapce ir atvirai ir visaip
nu va, ateities problema isspresta
o tai ka darys tada tos vargses mergaites, kurioms reikia tiesiog demesio?
prisidet nuotrauku nuogos visur
Saule wrote:o tai ka darys tada tos vargses mergaites, kurioms reikia tiesiog demesio?
taigis Nesvarbus sako eis i adminus ir visas tokias laukan mes
jonas wrote:Saule wrote:o tai ka darys tada tos vargses mergaites, kurioms reikia tiesiog demesio?
taigis Nesvarbus sako eis i adminus ir visas tokias laukan mes
o **** tai net nebus ka zet kai ner kas vejkt
teks draugyste mergikem siulyt ir laukt kada sex duos
teks draugyste mergikem siulyt ir laukt kada sex duos
![]()
negaliu meluot sazine uzgraus
nu kodel taip jau. o gal isimyletum ir nebutu tai joks melas
nu kodel taip jau. o gal isimyletum ir nebutu tai joks melas
kad isimyliu tik po gero sexo, kitaip niekaip
Saule wrote:nu kodel taip jau. o gal isimyletum ir nebutu tai joks melas
kad isimyliu tik po gero sexo, kitaip niekaip
buna taip, bet tai isimtis, ne taisykle. itin retas atvejis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai