Re: Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai
tai as tas retas atvejis kokia meile gali buti jei mergina be fantazijos o sexas lekstas ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai as tas retas atvejis kokia meile gali buti jei mergina be fantazijos o sexas lekstas ;D
na jei meile tokio pobudzio, tai jin nelabai pastovi manyc. surades isradingesne lovoj, galetum sugriaut gyvenimai tai, kuri tavim patikejo.
galeciau
nu va. sito merginos ir privengia. todel ir saugosi sex siulanciu iskart
o jei tave pamestu del to, kad rado lovoje geresni? kaip tada? vadintum ja visokiais pavadinimasis necenzuriniais?
nu va. sito merginos ir privengia. todel ir saugosi sex siulanciu iskart
o jei tave pamestu del to, kad rado lovoje geresni? kaip tada? vadintum ja visokiais pavadinimasis necenzuriniais?
jo, negraziai vadinciau nu bet negali labai pykt del to kad esi nevertelis
bet tai va, merginos draugauja draugauja, isymyli, paskui permiega o vaikinas pamato kad ji leksta lovoje ir meta tai man atrodo daug skaudziau nei iskart pamatyt kas yra kas ir apsisprest
kodel negraziai vadintum, jei paties tokios vertybes? cia ne dvigubi standartai netycia?
jei vyras meta mergina del to, kad ji netenkina jo lovoje (temperamentai greiciausiai skiriasi), tai tik dziaugtis reikia, kad neteks su tokiu gyventi nes perspektyvos matom kokios
kodel negraziai vadintum, jei paties tokios vertybes? cia ne dvigubi standartai netycia?
jei vyras meta mergina del to, kad ji netenkina jo lovoje (temperamentai greiciausiai skiriasi), tai tik dziaugtis reikia, kad neteks su tokiu gyventi
nes perspektyvos matom kokios
ne nedvigubi, tai as irgi nelaukiu kad mane labai jau ten graziai kas vadins po tokiu poelgiu
jei meta reik ne dziaugtis o isvadas daryt
aj tiesa, dabar pagalvojau tai mane mete tik tos su kuriom nepermiegojau nu dar viena buvo kur pirma karta as i lova isitempiau bet ji mano draugelio labai norejo, taI sekanti pasimatyma likau ant ledo o draugelis smaginosi
cia irgi vyru moteru mastymo skirtumai pasireiskia. norm moteriai (nepaisant tarkim karsto temperamento), sex yra jausmu israiska, ne atvirksciai. nenoreciau vyro, del kurio reiketu drasytis lovoje tam, kad jis neiseitu. siaubas kazkoks.
siandienine mano nuomone - nezino, tai ju problemos ir ne mano reikalas..
cia irgi vyru moteru mastymo skirtumai pasireiskia. norm moteriai (nepaisant tarkim karsto temperamento), sex yra jausmu israiska, ne atvirksciai. nenoreciau vyro, del kurio reiketu drasytis lovoje tam, kad jis neiseitu. siaubas kazkoks.
draskytis ir nereikia, bet jei visalaik gulesi be emociju kaip lenta misionieriaus poza tai nezinau tik koks nevykelis su tavim bus
man 30+, o tai reiskia, kad hormonu pikas, taigi neguliu kaip lenta nu bet ne apie tai. karsti vyrai man patinka ir sex megstu aktyvu. bet jei vyras sureiksmina klyno reikalus iki tokio lygio, kad tai vadina meile, tai negaleciau su tokiu but. nu, nebent jei noreciau tik sex. bet to nenoriu ir ne to ieskau. na ir ne as viena.
Nesvarbus, o sakai, kad mum paranoja matai kas daros?
anas tik apie tai tegalvoja
matai kad Nesvarbus nei krustis nei i zvaigzdes ziuret su tavim nenori
matau matau nu guosk dabar mane
matau matau
nu guosk dabar mane
nu ka maukis kelnias, lenkis, guosiu
toliau nepilnameciai prasom neskaityti, cia bus viesas sex internetu
Jonai. - Nepritariu tau del to, kad jei mergina kaip lenta lovoje, tai reikia ja iskart mesti. Buna dazniausiai,kad zmones pakalba apie savo seksualines fantazijas ir daro kazkokias tai isvadas (aisku jei pokalbis ne makaronai o tiesa). Jei mergino sako,kad nemegsta visokiu tu sex pozu, tai niekas nevercia taves su ja susideti. Cia pafilosofuokim. Ar tau prioritetas istikima, gera tau mergina, ar ta kuri gali duotis ivairiom pozom bet su rimtumu nelebai? O ir jus bobos irgi su kompleksais. Jei nedrebetumet ir leistumet vyrui padaryti ir sau ir jums maloniai, tai kalbetumet kitaip, o kad vyras nori ir kitokiom pozom ir daug ivairoviu su jumis, tai dziaukites,kad nori tik su jumis o ne su kitom. Misionieriaus poza kiekviena syki daryti, nu nezinau, tas pats kas jei kasdien ta pati maista valgyti.
Nedarom offtopo. Temos pavadinima skaitom.
Na mano įspūdis paprastas: jei mergina ieško galimai vaikino ji neatsisakys pabendravus susitikt, kokioje nors viešoje vietoje. Bet viena bėda, kad čia dauguma merginų realaus bendravimo neieško, kad ir ką jos ten būtų anketoje pasirašiusios, jos ieško dėmesio. Kad nerimtą merginą čia susikūrusią anketa prišnekint susitikimui, turėtum ją būt labai sudominęs. Ir nevisi normalūs vaikinai yra įvaldę makaronų kabinimo meną, kad apsukti taip galvą.
Kad nerimtą merginą čia susikūrusią anketa prišnekint susitikimui, turėtum ją būt labai sudominęs. Ir nevisi normalūs vaikinai yra įvaldę makaronų kabinimo meną, kad apsukti taip galvą.
o rimta mergina tai ta, kurios nereik nen sudomint, kad ji eitu susitikt? o kodel rimta ar nerimta mergina turetu eiti su tavim susitikt, jei tu jos nesudominai? pats eini susitikt su mergina, kuri taves nedomina?
makaronu kabinimo menas yra isties menas, tai vadinama flirtu ir to neivaldzius kazin ar pasiseks sudominti tiek rimta, tiek nerimta mergina.
ki siol maniau, kad vyrai vistik logiskiau uz moteris masto. vienok.
Nu tai Saule, begiok paskui makaronu kabintojus, mesk savo vyra ir bek paskui makaronu kabintoja.
Dar tie debiliski ritualai, mergina sudominti, girtis koks tu molodec. Ne nu kas per.
Neturiu as vyro
Tie debiliski ritualai yra nuosirdus domejimasis mergina, komplimentai ir pan. Ne gyrimasis.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginu nezinojimas ko nori ir ju megstamiausi zodziai