21

Re: Realybės šou

nesamone cia ne sou smile

22

Re: Realybės šou

ko gero rokas pirmas zmogutis is kurio isgirstu apie realybes sou  blogasias pasekmes.as esu ziauriai pasipiktinus del to kas ivyko su raudona.patys isprovokavo-o po to visas siuksles suverte ant merginos.

23

Re: Realybės šou

Taip, Vilija teisi, siuksles buvo suversto ant jos, o visos tos intrigos metu laidos reitingai sieke debesis... Ir jei paklaustume save kas laimejo sioje situacijoje tai laimejo TELEVIZIJA.  Eidami i realybes sou zmones mato tik viena puse, kad jie tap zvaigzdemis.. kad juos pastebes kiti zmones... taip.. bet negali zinoti koki tavo ivaizdi suformuos sou kurejai.

24

Re: Realybės šou

kadangi dabartiniu metu neziuriu jokio realybes sou,tai komentuosiu tik pirmuosius.paimkime ,kad ir bara.ar nedirbtinai tau atrodo ta jolitos ir roberto pora?kazkokia nesamone-manau juos paprasciausiai ireme i kampa.sou pasibaige-atrodo butu galima viska pamirsti-bet atsiranda diskusiju sou ,kurios sugalvoja temas -ir vel jiems tenka kaip ir pasiaiskinti-gyvens ar ne ?kada gi tos vestuves?kam to reikia?man pavyzdziui visiskai vienodai.o is sono paziurejus taip iseitu ,kad jau atgal kelio kaip ir nebera. 

25

Re: Realybės šou

Viskas daroma kad televizija pasipelnytu. smile Visi ziurejo bara, visi mate jolitos ir roberto pora. sou pasibaige, taciau zmonems rupejo kaip viskas baigsis arba nesibaigs tarp ju. Televizija vel suteike zmonems galimybe suzinoti kaip jiems sekasi, pamatyti juos. Reitingai didziuliai, nes zmonems tai idomu. Cia atsiranda dar viena problema... Realybes sou dalyviu asmeninio gyvenimo problema. Snekant apie ta paty bara. Siaulietis "BRITVA" kuri visi prisimena kaip musheika kuris mushesi su Laimiu. Po baro praejus keletui savaiciu visi zurnaliuksciai mirgejo jo nuotraukomis.. istorijomis apie jo nesekmes seimoje... gyvenime... iseja is realybes suo zmones turi buti pasiryze paviesinti savo asmenini gyvenima. ar daznai apie tai susimastote?

26

Re: Realybės šou

Tesiant tema apie realybes sou perskaitykit sios savaites TV ANTENOJ esanti straipsni apie BIG BROTHER realybes sou. Viena moteris raso kad sis sou sugriove jos gyvenimas... laidos rengejai nuo pat pradziu suformavo neigiama jos ivaizdi... geras straipsnis..

27

Re: Realybės šou

aj nu koks skirtumas  patis pasirahoso tose sou dalyvaut  ir tegu nesistebi kad biski  gyvenimas pasikeite, siaip man neidomu tokie dalykai kaip kas gyvena  pirmas realibes sou  avariumas man atrodo taip vadinos buvo gana idomus kaskas naujo buvo o dabar viskas atsibode, zmones gyvena kaip ir mes visi tik tiek kad jos dar kamera filmuoja.

28

Re: Realybės šou

Tame ir reikalas kad jie negyvena kaip mes visi....

29

Re: Realybės šou

nu jo bendriau gyvena kaip zoologijos sode  televizija filmuoja i visi ziuriu kaip jie ten gyvena 

30

Re: Realybės šou

Arminas, 19 parašė:

nu jo bendriau gyvena kaip zoologijos sode  televizija filmuoja i visi ziuriu kaip jie ten gyvena

butent.. ir maza to dar ir provokuoja juos... o paskui is menkiausios intrigos ishpucia burbula.. tam kad pritraukti ziurovu..

31

Re: Realybės šou

mass media valdo smile juk televizija formuoja musu poziuri, persa savo nuomone ir pan. bliamba, tai labai galingas ginklas, ir galingi tie, kurie rankose tas ginklas yra smile

32

Re: Realybės šou

Aleksandras visiskai teisus!!!
Viska galima parodyti taip kaip reikai tau!

33

Re: Realybės šou

dalyvius atrinkineja psichologai... pagal testu ir pokalbiu rezultatsu. sudaro kuo ivairesne kompanija ir visus imeta i viena uzdara plota. big_smile