You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Erikutė
- Forumo Vijurkas
Re: Kas pagal jusu supratima yra dzentelmenas?

- Rita
- Forumo Vanagas
Rūta wrote:nesvarbus wrote:Prie ko cia Zemaite ir viduramziai. Jei neisiskaitai kaip Esmeralda, tada kas kaltas, kad ir pas tave problemos su teksto suvokimu? Na ir kas,kad rasai lietuviskom raidem? Vistiek vargu ar pati supranti ka rasai. O dergti tai puikiai moki, kaip gi be sito.
Kalba eina apie abipusia iniciatyva kiek is vyro, tik ir is moters, bet deja, siuo atveju vyro vaidmuo turi buti visada kitokia.
(Ne)gerbiamasis, tai tamstai su teksto suvokimu milžiniškos problemos. Ir kur tu radai tokias išlepintas nedirbančias princeses? Nebent nusitaikei į penkiolikines dar mokyklos nebaigusias mergaites.
O šiaip ar taip - džentelmenas nesi ir niekada juo nebūsi. Ir apskritai - kam tau moters ieškot, jei moteris - tai nenusakomas blogis? Nors jokia save gerbianti moteris su tokiu kelmu tikrai nebus. Tu pasiskaityk, ką rašai - kokiais "gražiais" žodeliais išvadinai tas, kurių nė nepažįsti...
Didelis Like!!!!:)

- Rūta
- Forumo Vijurkas
nesvarbus wrote:Rūta wrote:nesvarbus wrote:Prie ko cia Zemaite ir viduramziai. Jei neisiskaitai kaip Esmeralda, tada kas kaltas, kad ir pas tave problemos su teksto suvokimu? Na ir kas,kad rasai lietuviskom raidem? Vistiek vargu ar pati supranti ka rasai. O dergti tai puikiai moki, kaip gi be sito.
Kalba eina apie abipusia iniciatyva kiek is vyro, tik ir is moters, bet deja, siuo atveju vyro vaidmuo turi buti visada kitokia.
(Ne)gerbiamasis, tai tamstai su teksto suvokimu milžiniškos problemos. Ir kur tu radai tokias išlepintas nedirbančias princeses? Nebent nusitaikei į penkiolikines dar mokyklos nebaigusias mergaites.
O šiaip ar taip - džentelmenas nesi ir niekada juo nebūsi. Ir apskritai - kam tau moters ieškot, jei moteris - tai nenusakomas blogis? Nors jokia save gerbianti moteris su tokiu kelmu tikrai nebus. Tu pasiskaityk, ką rašai - kokiais "gražiais" žodeliais išvadinai tas, kurių nė nepažįsti...
Ponia, vadovausi darzelinukams, turbut ten ir dirbi, taciau ne man. Apie dzentelmeniskuma as pakankamai zinau, ir praleidziu pirmas, ir lialialia visa kita. Ne tau sakyti kuo kas bus, nebent esi sarlotane bureja.
I penkiolikines neziuriu, nebent tau patinka penkiolikiniai, a? Joks rimtas save gerbiantis vyras nebus su tokia boba, (ne moterimi) o butent boba. Kelmai yra tie kurie bijo pasakyti merginai tiesiai, nes dreba kad tokius nepaliktu. Grieztumas niekam dar nepamaisytu.
Vien pro duris praleist pirmą gerokai per maža. Tai, ką tu kalbi apie moteris, kaip jas keiki, rodo, kaitu gerbi jas. Ir save. Joks save gerbiantis vyras nevadins moters boba (ypač kai nesutampa jų nuomonės), neprikaišios jos amžiaus ir pažiūrų. Na bet su tavim kažkodėl viskas kitaip. Tavo griežtumas panašesnis į elementarų egoizmą (kol kas), bet abejoju, ar gyvenime taip sugebėtum - tik čia dediesi ereliu, nors ir taip niekas netiki
Tik kodėl jau dabar visas forumas (mažų mažiausiai) nusistatė prieš Misterį Tobulybę? 

- nesvarbus
- Forumo Liūtas
30 mete ir nedarbinga. jei butu vyras, tai cia nestumtum to laiko, nebent tavo vyriskis yra Enrique Iglesias plakatas.

- nesvarbus
- Forumo Liūtas
Rūta wrote:nesvarbus wrote:Rūta wrote:(Ne)gerbiamasis, tai tamstai su teksto suvokimu milžiniškos problemos. Ir kur tu radai tokias išlepintas nedirbančias princeses? Nebent nusitaikei į penkiolikines dar mokyklos nebaigusias mergaites.
Ponia, vadovausi darzelinukams, turbut ten ir dirbi, taciau ne man. Apie dzentelmeniskuma as pakankamai zinau, ir praleidziu pirmas, ir lialialia visa kita. Ne tau sakyti kuo kas bus, nebent esi sarlotane bureja.
I penkiolikines neziuriu, nebent tau patinka penkiolikiniai, a? Joks rimtas save gerbiantis vyras nebus su tokia boba, (ne moterimi) o butent boba. Kelmai yra tie kurie bijo pasakyti merginai tiesiai, nes dreba kad tokius nepaliktu. Grieztumas niekam dar nepamaisytu.
Vien pro duris praleist pirmą gerokai per maža. Tai, ką tu kalbi apie moteris, kaip jas keiki, rodo, kaitu gerbi jas. Ir save. Joks save gerbiantis vyras nevadins moters boba (ypač kai nesutampa jų nuomonės), neprikaišios jos amžiaus ir pažiūrų. Na bet su tavim kažkodėl viskas kitaip. Tavo griežtumas panašesnis į elementarų egoizmą (kol kas), bet abejoju, ar gyvenime taip sugebėtum - tik čia dediesi ereliu, nors ir taip niekas netiki
Tik kodėl jau dabar visas forumas (mažų mažiausiai) nusistatė prieš Misterį Tobulybę? 
Tu pati pasiziurek kokiais zodeliais metaisi, tada ir kalbek apie pagarba. Kur as keikiu? Gerbiu merginas ir moterys, bet ne sarlotkes. Ne tau moralizuoti, jei pati sugebi zodeliais metytis, tai manai save gerbi ir kiti to negali daryti? Klysti. Issakiau savo nuomone, o jinai cia apie erelius kazka tauskia, nieko niekam irodyti nebandau, o kas kuo tiki, tai man nusispjauti. Visas forumas? O kas tokia busi, kad kalbi uz visus?:) Rimtai turbut sumaisei darzeli su internetu. Kelios piktos moteriskes susijunge pries mane, man tik juoka kelia:D Lopetos gyvenime nepakele per visa gyvenima, kad darza sutvarkyt, o koliotis internete jegeliu yra 

- Rūta
- Forumo Vijurkas
nesvarbus wrote:Rūta wrote:nesvarbus wrote:Ponia, vadovausi darzelinukams, turbut ten ir dirbi, taciau ne man. Apie dzentelmeniskuma as pakankamai zinau, ir praleidziu pirmas, ir lialialia visa kita. Ne tau sakyti kuo kas bus, nebent esi sarlotane bureja.
Tu pati pasiziurek kokiais zodeliais metaisi, tada ir kalbek apie pagarba. Kur as keikiu? Gerbiu merginas ir moterys, bet ne sarlotkes. Ne tau moralizuoti, jei pati sugebi zodeliais metytis, tai manai save gerbi ir kiti to negali daryti? Klysti. Issakiau savo nuomone, o jinai cia apie erelius kazka tauskia, nieko niekam irodyti nebandau, o kas kuo tiki, tai man nusispjauti. Visas forumas? O kas tokia busi, kad kalbi uz visus?:) Rimtai turbut sumaisei darzeli su internetu. Kelios piktos moteriskes susijunge pries mane, man tik juoka kelia:D Lopetos gyvenime nepakele per visa gyvenima, kad darza sutvarkyt, o koliotis internete jegeliu yra 
OK. Paskutinis mano atsakymas. Nematau prasmės ginčytis su save įsimylėjusiu narcizu (oi, vėl blogai pavadinau... persiprašau - džentelmenu
). Argumentuok nors vieną savo teiginį - kol kas tai tik tuščios emocijos. Mes piktos moterys?
Tu mano pykčio dar nematei (ir tikrai to nelinkiu... ). O kas tai yra sarlotkes?

- nesvarbus
- Forumo Liūtas
Rūta wrote:nesvarbus wrote:Rūta wrote:Vien pro duris praleist pirmą gerokai per maža. Tai, ką tu kalbi apie moteris, kaip jas keiki, rodo, kaitu gerbi jas. Ir save. Joks save gerbiantis vyras nevadins moters boba (ypač kai nesutampa jų nuomonės), neprikaišios jos amžiaus ir pažiūrų. Na bet su tavim kažkodėl viskas kitaip. Tavo griežtumas panašesnis į elementarų egoizmą (kol kas), bet abejoju, ar gyvenime taip sugebėtum - tik čia dediesi ereliu, nors ir taip niekas netiki
OK. Paskutinis mano atsakymas. Nematau prasmės ginčytis su save įsimylėjusiu narcizu (oi, vėl blogai pavadinau... persiprašau - džentelmenu
). Argumentuok nors vieną savo teiginį - kol kas tai tik tuščios emocijos. Mes piktos moterys?
Tu mano pykčio dar nematei (ir tikrai to nelinkiu... ). O kas tai yra sarlotkes?
Na tu tikrai nesi ledi. Tavo pykciu nebijau, ir argumentu daug, tik kas kaltas, kad nemoki skaityti. O ka tai reiskia, na jei vaidini super intelektualia, tai bent turetum protelio per google paieskoti.
28 Reply by Rūta 2013-09-13 14:45 (edited by Rūta 2013-09-13 14:56)

- Rūta
- Forumo Vijurkas
Aaa, supratau.... Dundukė esu, ane...
Tik atmink viena - tu čia siautėji, o kokia nors nesusipratusi asaba ims ir paduos tave į teismą už viešą pažeminimą.Sėkmės bandant įrodyt pasauliui savo tiesas. Dabar aš tikrai baigiau.

- nesvarbus
- Forumo Liūtas

- Gintas
- Forumo Vanagas

- Rūta
- Forumo Vijurkas
Gintai, to ir buvo galima tikėtis. Pulk nepuolęs - jei žmogus pats sau neprisipažįsta, kad jam reikalinga psichologo pagalba, tai kas jį ten nuvarys? Niekas. O jei dar ir tam geram psichologui pinigų nėra? Tačiau iš dalies įsivaizduoju situaciją žmogaus, kuris iš tiesų įsitikinęs savo pažiūrų teisingumu, o va atsiliepimai (ir, neabejoju, faktai) liudija ką kita... Aišku, jausmas nekoks, bet... galbūt žmogus pailsės nuo šito negeriečio ieškoko, pakeis išvaizdą ir dar kartą čia sugrįš savo tiesų iš naujo įrodinėt. Tikrai nemanau, kad čia tragiška pabaiga. Aš užsiminiau apie teismo galimybę, bet, gink dieve, nesiruošiau jo ten paduot. Tik draugiškai įspėjau, kad taip gali būti. Va tarkim, to jis išsigando ir dingo. Pagaliau o ką mes žinom - gal tai tebuvo trolis ir jam jo misija nepavyko?

- Rūta
- Forumo Vijurkas
o tiesą sakant, man visiškai vienodai. įpratau į internetines a lia dramas rimtai nežiūrėt

- gedukas
- Forumo Vanagas
Tema lyg ir apie džentelmenus o ne apie viena žmogu.

- Gintas
- Forumo Vanagas
gedukas wrote:Tema lyg ir apie džentelmenus o ne apie viena žmogu.
tai vat, čia ką tik mūsų džentelmeniškos merginos vieną tokį neįtikusį žodžiais suspardė.. 

- gedukas
- Forumo Vanagas
Graudu net ašaros byra idomu katras sekantis bus 

- Rūta
- Forumo Vijurkas
Gintas wrote:gedukas wrote:Tema lyg ir apie džentelmenus o ne apie viena žmogu.
tai vat, čia ką tik mūsų džentelmeniškos merginos vieną tokį neįtikusį žodžiais suspardė.. 
Tai kad džentelmeniška mergina/moteris kažkas nelabai realaus (gentle + man (vyras lyg ir?)), o kur woman?...
na ir pats prisiprašė - keikė keikė, o mes, bjaurybės, nepanorom su ta neteisybe taikstytis. Vaje, kokios mes negeros...

- gedukas
- Forumo Vanagas
Ne negeros bet kerštingos.Ta prasme atkeršijot ir užmiršot paskutini forumo džentelmena.

- Ramunė
- Forumo Vijurkas
oho, nesvarbus neatlaikė?
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply