Aistė wrote:pvz is savo patirties galiu pasakyt, kad yra buve tokiu atveju, kai neina bliamba nieko protingo sumastyt, pvz zmogas iskart neptiko, nu ne tas stilius, plius sneka nesamones, dar plius turi uz ji susimoeti picerijoj, dar praso kad ji namo parveztum, nu sakes, tai tada vat kabiniesi uz bet kurios nesamones, kad sukelt barni ir konflikta, nes graziai asmuo nesupranta, kad tu jam netinki ir mauni kuo toliau nuo jo...asmeniskai man dzin ar ruko ar dar ka ten daro, aiku narkomanas - koncinas asmuo, ten jau garantuotai zinau - koks bedarbis islaikytinis - irgi karsto vertas variantas, nes prilimpa tokie kaip belen kas...zodziu is esmes kiek gyvenime sutikau vyru - realiai tik du normalus buvo, vienas ju mano vyras iki siol o kitos desimtys - nelabai verti prisiminimo asmenys..
nesvarbus wrote:Aistė wrote:pasisakymas ziauriai malalietkiskas, nieko nedomina, ar tu geri ar rukai ar negeri ir nerukai cia saves suasmeninimas per didelis manau...kvaila klausima paverst kvaila tema ...ir tas saiko limitas kiekvienam individualus...taip kad jei nepatinki sutiktai merginai - ji bet koki sh panaudos taves atsikratymui, as ta pati padaryciau, pvz jei man kancia testi ta susitikima, tiesiog randi kazka kitokio ir paverti kaip netinkamu bruozu..aplink mus juk pilna zmoniu, su kuriais net labas nenoretumeme sveikintis o jei usitikus neiseina tiesiog "praeiti", tenka tada kabinetis prie smulkmenu asmniskai manes tai nedomina, ar zmogus ruko ar ne, ar geria ar ne...ir nedomina tol, kol tas zmogus neturi mano vyro savokos, taip kad perdetas savo interesu kisimas kitiems - labiau zalingas, nei naudingas.
Na kancia testi susitikima del tokiu juokingu dalyku tai atrodo juokinga. Nu negeria, neruko, tai jau nera lygis, reik nurasyti. Kiek pazistu gerianciu ir negerianciu, rukanciu ir nerukanciu, nu kazkaip galima rasti ir su tokiais ir su tokiais apie ka nors pakalbet. Nemanau, kad tema kvaila, tiesiog jei nepatinka tema, galit nesireikst, niekas nevercia.
Nepatiko nes morozas? Chamas? Tada suprantu. Jei mes cia apie stiliu kalbam. Bet jei zmogus tik pazistamas ar tegul buna net nepazistamas o tu ji vertini kaip koki jauniki, ir tada sakai jam atsiknisk, na nezinau, gal i visus vyrus ziurek kaip i busimus vyrus, ir spresk kas tiks o kas ne. Netinka, siusk ****. Nezinau kur tu tokiu susirandi, kad tau atitenka toks vargas moketi picerijoje, pavezti.
Tai tavo vyras iki siol? http://forumas.ieskok.lt/viewtopic.php?id=7516&p=8 Apsispresk, ar turi tu vyra ar ne. Vienam forume esi laisva, kitur rasai, kad turi vyra iki siol. Juokingai susiparinai, net gaila ziureti kaip norisi pasirodyt protingai bet nesigauna, ypac su vyrais. Tai klausimas kaip isvis tu save isivaizduoji su vyru, jei net nezinai ar turi tu ji, ar ne? :DDDD tau matau visi vyrai kazkokie tai negeri, gal problema tavyje, kad tik kelis ''normalius'' buvai sutikusi ir dabartini ''tariama'' vyra kuri turi ''iki siol''?