61

Re: Audi ar BMW

Petras parašė:
Marius parašė:

Man gaila taves ziurkiau... Sesk ir neciaudek.. Krimsk suri..  Kaip minejau nelysk i antra juosta, netrukdyk zmonems vazinet, jei netui supratimo kas yra vairavimas..ir kaip jausti is to malonuma..

Va kur tikras kelių gaidelis išlindo. Jeigu save laikai ŽMOGUMI, tai tada esi labai supuvęs viduje, nes tokio idiotiško mentaliteto padarai visada gauna tik tai, ko yra verti - nuleidimą ant žemės atitinkamų institucijų pagalba.

Kalba baigta. Nematau prasmės dar čia kažką aiškintis su tokiu idiotu, kuris tik įžeidinėti kitus tesugeba, nepriima kitų nuomonės ir aiškina dar kažką, bei vaidina erelį turintį daugiau privilegijų, nei kiti. Eik geriau patikrinti ar tepalas iš po nacistinio kulto tvarinio nevarva.


Ko cia vartai mano anketa , gal prie zydruju ekranu busi linkes.. Nepatinka nerasyk, nesedek, nevazinek, vaiksciok pesciom..
Tik priedurniams ir pavydiems zmonems visur ereliai ir kiti padarai vaidenasi, lysk atgal i urva ir toliau dusauk i pagalve..
Varva pas tave snarglys po nosim, nes dar ugtelt truputuka reik, kaip matau is noru ir svajoniu..ir pavydo pilnu rasliavu.. Sekmes !!!

62

Re: Audi ar BMW

Gerai, pasakysiu..
Man labai gaila tokiu visaziniu, kurie isivaizduoja!!!!,  kad gyvena pagal visas sukurtas jiems istatymais taisykles..
Paimkim kad ir sita jaunuoli, kuris garnatuoju, kad vazineja kaip pesnininkas ar ka tik issilaikes teises, zalias jaunimas, kur neturi supratimo ka veikia uz vairo, dar turbut ir automata vairuoja, nes nesugeba vienu metu vairuot ir begius junginet.. jis visada vaziuoja antra eismo juosta, nors pirma ir tuscia, bet jis juk laikosi keliu eismo taisykliu, jis neerelis!!! O kai pasiulai pasitraukt, pagal taisykles, nes yra dar ir pirma juosta,  nes judi uz ji kiek greiciau, tai matote jau tu esi erelis... Gaila man jusu... Kam jus isvis lendat i gatves, ziemos bijot kaip velnio, nes neduok dieve slyst prades , ujujuj kaip baisu... Vargsiukai treniruokites nebus baisu..
Jis nesupranta eiliu keliu eismo pagarbos taisykliu, logiski faktoriai negalioja, svarbiau yra posuki rodyti, reikia nereikia, as juk rodau, na ir kas , kad suku i priesinga puse ar suksiu uz kilometro, cia matote nera pazeidimo, as juk rodau posuki big_smile idiotai, kitaip nepavadinsi.
Yra dar daug tokiu, kur isivaizduoja jei masina traukia, tai jau galima tiek ir vaziuot, juk vaziuoja daznai buna is ju atsakymas, o kad suvaldyt tokiu greiciu kazkam netiketa nutikus nesugebes, tai sitai mazai juos jaudina.. Pvz, vasara autostada galima vaziuot 130km/h , klausimas, o ar tu zinai ka daryt su automobiliu, na jusu atveju masina wink , jei kazkas nutiktu, uzsikirstu ratas, spogtu padanga, iskystu kas netycia , ? Ats, ne, nes jus tik laikotes uz vairo..
Tad nesokinek, nes erelis tu esi, kuris baisiai drasiai sedi uz vairo ir atlieki veiksma apie kuri turi tik mazai supratimo..

Jei masaisi pasitrauk, as visada taip darau, kai matau greitesni ar megstu pasivilkt letai beklausydamas muzikos, tam yra pirma eismo juosta..
nereik sudarinet avariniu situaciju, kurios dazniausiai atsiranda del per letai vaziuojanciu bet kokia trajektorija gatvese.. Tai yra nenuspejami vairuotojai, net jie juk neereliai, pasukau kur norejau, mane apvaziavo i griovi, net as juk nekaltas, kaltas greitesnis..
Plius minus tiek prie kavos wink

63

Re: Audi ar BMW

Vytautas parašė:

Maladec Petras smile

Taip taip petras maldec ir tu maladec ir pas arkly maldec!!! big_smile

64

Re: Audi ar BMW

Keletas tokiu pastebejimu.. siaip tik smile skaitineju, tai pasakysiu.. Jeigu laikosi zmogus keliu eismo taisykliu, jis nevaziuos antra juosta jeigu pirma laisva.. (cia ta nesamone gi per visas laidas ir visus sh sneka), kad privaloma yra persirikiuoti i desine eismo puse. Kitaip vadinami antraeilininkai (tarp kuriu nori nenori priklausau ir as). Paprasciausiai nesinori vaziuoti duobetais keliais ar kaip sakoma autostradoje raveliu.. ypac kai lyja ar sninga.. nes masina po kelia labai meto.. o vairavimas tai man vienas atsipalaidavimo budu smile tai nesinori buti isitempus. Kita vertus jeigu tu matai atvaziuojanti zmogu, kai tu vaziuoji antra eile, tu visada pasitrauki ir turi buti tik visiskas dundukas arba grynai aklas, kad nematyti i tave artejancio automobilio. Beje cia su tais ismislais erelis, lele ir pns.. cia priklauso nuo zmogaus. Ne nuo masinos, kas pas mus yra priprasta.. Kai dar laikiausi teises pats rinkausi tarp audi ir tarp bmw.. Beje Marius dar seniau buvai minejas, kad mazdaug audi tai jau ten kaip ir kiti priekiu varomos masinos.. yra zodis QUATRO.. jeigu jums tai ka sako.. smile Bet kaip sakoma.. Pasirinkau as pats BMW ir jam prijauciu po siai dienai.. ir netgi atitinkamui modeliui, bet tiesiog.. Neturiu nusistatymo pries nieka. Ir tai, kad vairuoju BMW nesiskaito, kad nematau kitu vairuotoju, pesciuju ar dar kazko.. visada praleidziu zmones, visada kamsciuose padedu isvaziuoti is salutiniu keliu zmonems. Kai buna gera nuotaika man, uz manes zmones net erzintis pradeda.. bet istikruju nera ko smile Kiti nesupranta, kol patys neatsiduria tokiose situacijose.. taip, kad peskites nesipese.. Bet normalus zmogus tiesiog renkasi tai kas patinka, neturedamas pries kitus tokioS NEGATYVIOS nuomones. Kad jeigu as vairuoju BMW o tu AUDI tai tu jau LOPU LOPAS. big_smile O kai dar pradeda kabinetis kaina, grabai lelele.. Kas ka gali, tas ta iperka.. mokesciai tokie toj bus, kad masina isvis kai lektuvas bus. Bukit paprastesni.

65

Re: Audi ar BMW

Quatro buvo senais gerais laikais, dat ir dabar galima rast kazka gero, bet deja ta sistema gerai tiesiai vaziuojant ir isibegejant slidziam kelyje, deja stoja lygiai taip pat prastai kaip ir galu ar priekiu varomos masinos, o kad posukyje butu naudos is quatro ar keturiu varomu ratu, reik  blokuot tiltus, tokie yra sportinese masinose, gatvinese ner arba neveikia.. Tad atskira tema. Gatviu kaltint nereik, jei vaziuoja specialiai ir nesitraukia i sona kai pirma juosta laisva ir prisiveja greitesnis, reik tada juos apvaziney per pirma, apvaziuoji tada vel negerai, vejasi kaip isproteje mirksi faromis, sedi ant uodegos prilipe per 3 metrus, nors tu vaziuoji vos 10 km greiciau autostrada su ijungtu autoplilotu, bet taip tingisi ties kiekvienu ziopliu pristabdinet.. Stebekit botanai veidrodelius, jie tam ir skirti, o ne sukuosenai pasitaisyt big_smile peace ir tvarkos keliuose...

66

Re: Audi ar BMW

Is esmes, man netrukdo nei vienas ar viena, kol netrukdo, lai vazineja.. Bet siek tiek kulturos, ir nereik skersai ziuret i bmw, tai tiesiog automobiliai skirti vairuotojams, apie uzdroztus lavonus nesneku.. wink

67 (redagavo Petras 2014-03-03 20:21)

Re: Audi ar BMW

Marius parašė:

Ko cia vartai mano anketa , gal prie zydruju ekranu busi linkes.. Nepatinka nerasyk, nesedek, nevazinek, vaiksciok pesciom..
Tik priedurniams ir pavydiems zmonems visur ereliai ir kiti padarai vaidenasi, lysk atgal i urva ir toliau dusauk i pagalve..
Varva pas tave snarglys po nosim, nes dar ugtelt truputuka reik, kaip matau is noru ir svajoniu..ir pavydo pilnu rasliavu.. Sekmes !!!


Pats snarglį nusivalyk sužaloto intelekto padare, nes akivaizdu, kad viduje dar išsišokėlis paauglys esi pagal savo leksiką ir komentarų sudėtį.

Važinėju su mechanine, tavo žiniai, ir dar žiūrėk, kad vairavimo stažas trasoje už tavo nebūtų didesnis, nepaisant metų skirtumo. Gatvės skirtos pasiekti tikslą be įvykių, o ne sportui. Sportui skirtos trasos, tad ten ir lakstyk greičiau už kitus. Kai reikia išsikrauti energiją, važiuoju į trasą pasivažinėt ir energiją išliet, o ne gatvėmis skraidyt ir visuomenę gąsdint. Ir, skirtingai negu tau, man nereik verkti po pagalve - turiu tai ko man reikia, bei tuo labiau man nereik pavydėt kažkokio BMW ar AUDI, kurio ir už dyką neimčiau jei kas siūlytų. Patinka, tai ir važinėk sau į sveikatą, bet priimk ir kitų nuomonę, kad tai nėra vienintelės markės pasaulyje, dėl kurių visi turi alpti, svaigti ir svajoti. Yra daugybė kitų ir dar geresnių skirtų vairuotojams, tik tau to nesuprasti, nes tu jų gyvenime neturėjai ir neturėsi dėl kvailų principų.

68

Re: Audi ar BMW

Nu pvz X5 Bimbalo tikrai neimciau visureigio tongue smile  bet pajemes prakalciau big_smile

69

Re: Audi ar BMW

Pats suvazinejau ne viena VW,audine ir volvo turejau... Viskas sh vietoj liko, kai persedau i BMW. Pamirsau servisus, o tik uzvaziuoji tepalu pasikeist. TAI VIENAREIKSMIAI PITAKAS BMW ARBA SIMIORA RENKUOSI!!!Dabar PITAKAS JEGA!

70

Re: Audi ar BMW

Kaip juokinga tokiu vaiku paklausius...  Na tai pasigirk ka tokio vairuoji, kas yra Vairuotojui sukurta apart musu minetu smile mes pakikensim big_smile

71

Re: Audi ar BMW

Atkreipk demesi!!!! Sedeti prie kompiuterio ir zaisti su klaviatura need for speed, dar nereiskia buti trasoj ir vairuoti issikrauti big_smile ten gali but galiunas, uij .... big_smile

72

Re: Audi ar BMW

Nebūkit mažvaikiai, mielieji, abi mašinos geros, kam kuri patinka ta ir ima, o kai pradedat lygint atrodot vaikų darželio lygio

73

Re: Audi ar BMW

as uz BMW...turejau,gailiuos kad pardaviau big_smile

74

Re: Audi ar BMW

Nu ok,uzteks cia viens kita must zodziais tongue big_smile  einam prie kitos temos smile Visureigiai zemiau pazvelgus tongue

75

Re: Audi ar BMW

Tiek bmw tiek audi gera kokybe, dar ziurint koks modelis, nes kazkas cia pradejo lyging bmw3 su a3 tai taspats kas 7bmw su a6 big_smile tik kad automatai senesniems nelabai laiko, nes tepimo sistema blogai padaryta, naujiems modeliams nzn. Svarbiausia gera tvarkinga, o marke nesvarbu smile

76

Re: Audi ar BMW

Per olimpiada pareklamavo AUDI big_smile:D:D

77

Re: Audi ar BMW

patinka ir audi ir bmw, bet manau audi labiau wink

78

Re: Audi ar BMW

nax. geriau dukra kurva nei sunus su audi.. kas cia.. koks haterzzz forumas.. kiekvienam savas skonis, yra vokieciu myletoju , japonu, amerikonu P.s prancuzu nelaikau net automobiliais... koks skirtumas. jei zmogui patinka koks modelis tegul. gi neislipsi vidury gatves ir nesijuoksi is zmogaus kad jis vairuoja koki polo ar renault 19.. as beabejo uz japoniska technika bet tikrai neapalpciau ar neisvirsciau pavazeves ir su vokiska technika

79

Re: Audi ar BMW

tik audi, bmw(baisiai mandriu volkswagenu nemegstu)

80

Re: Audi ar BMW

Audi ir bmw geri modeliai yra nuo 2004 smile), o jei kalbat apie senesnius triperius tai nera kalbos net