181

Re: Kaip apsisaugoti nuo grubiu ir nesveiku vyru?

Laura wrote:

Labai taktiskas pastebejimas... konflikte dalyvauja abi puses... Kitaip ir but negali!  Mes moteris ne maziau ,,mokame,,  nei vyrai.
  As ne pries moteris,... pati  su charakteriu,todel leidau sau komentuoti.

Va būtent - abi pusės gali būt kaltos, bet... Kai pradedi susirašinėt su žmogumi čia, dar nežinai, su kuo turi/turėsi reikalą. Aišku, ne visiems norisi atrašyt (kaip ir vyrai toli gražu ne visada atrašo), bet stengiuosi atsakyt visiems. Ir nebeslėpsiu, nes mane tikrai įžeidė taip, kad noriu atsilygint. Toks mūsų forumo "išminčius" Nesakysiu. Parašė - atrašiau. Pasirašinėjom. O paskutinį laišką kad parašė, tai... 99% rusiškų, angliškų keiksmažodžių. Ir, žinoma, užblokavo. Turbūt, kad neatrašyčiau dar baisiau. Patikrinau anketą - ogi jis ne pirmą čia jų turi - matyt, jau ne vienai ir ne dviem gerai pri**ko į dūšią. Tai kaip nuo tokių apsisaugot? Taip, blokuot, taip, nekreipt dėmesio, bet tos nuosėdos dūšioj vis tiek lieka. O kadangi esu menanti pikta, tai lieka dar ilgiau. Visa laimė, neteko su šituo troliu susitikt gyvai. Ir niekam nelinkiu.

182

Taip  Rūta  ,čia  internete  tikriausiai   visi  laisviau  reiškia  neigiamas  emocijas. O  chamas  iškarto  laisvai  parodo  savo  ego .Dėl  tokio  žmogaus  neverta  nervuotis,jis  to  nevertas.Sava  savijauta  daug  brangesnė. Visų  pirma  pasidžiauk ,kad  tokio   žmogaus  nesutikai  realiame  gyvenime. Antrą  kiekvienas  žmogus  gali  mus  įžeisti  tiek ,kiek  mes  įsižeidžiame. Tai  priklauso  nuo  mūsų  požiūrio .Skaityk  ,kad  čia  tik  žaidimas ,ir  nieko  konkretaus .O  kai  laiškuose  sutiksi  žmogų  su  kuriuo  malonu  bendrauti  čia ,susitik  kavinėje ,ar  kitoje  viešoje  erdvėje  ir  perkelk   žaidimą  į  realų  guvenimą.

183

Ačiū už patarimus, Esmeralda, nieko naujo nepasakai - susitikt reikia viešoje vietoje (ką keletą kartų ir dariau). Tik reikia rast tą, su kuriuo norėsis tai padaryt. Laimė, užsiraut ant psichopato gyvenime dar neteko. Bet ką daryt su tokiais, kurie net kelis (ar ir vieną vienintelį) laiškus supranta kaip kvietimą pas save? Iškart prasideda - kuo dirbi, kur gyveni ir panašiai. Šiaip laiškais bendraujam kaip ir gražiai, vyras tiesiog tobulas - ir ūkio, ir buities darbus dirba, ir gyvūnus myli, ir vaikų nori, ir keliaut mėgsta, ir menas nesvetimas...... - tik griebk tokį lobį. Bet kažkodėl nuojauta man sako, kad jis man rašo tai, ką aš turėčiau norėt skaityt, o ne tai, ką turėčiau matyt. O mano nuojauta mane retai apgauna. Va dabar laukiu atsakymo - nujaučiu, mano atsisakymas nepatiks. O gal dar ir toliau pūs arabus. Bet jei sulauksiu pykčio protrūkio - nenustebsiu.

Dėl vieno nesutinku - ne kiekvienas chamas iškart atverčia visas kortas ir parodo kas esąs. Kai kurie sugeba tai slėpt labai ilgai.