101

Re: Kaip apsisaugoti nuo grubiu ir nesveiku vyru?

jei merginos sako, kad aplink seksomanai, manjakai, tai man idomu ar cia yra busimu mamu? ar nores kas gimdyt vaikus, didint populiacija?:D
nors neneigiu, dabar gimdo ir 16 metes, tik po to vienisos, kaip sakoma jaunyste durnyste:D susilaikymas nepamaisytu.

102

nesvarbus wrote:
OLA wrote:
Šarūnė wrote:

Nu Jūs ir įdomūs... Nesvarbus tai jaučiu atlyginimą jau gauna už kiekvieną žinutę big_smile Nesuprantu iš kur tu tiek laiko turi..

As irgi itariu, kad jis cia pasamdytas temas vystyti nes, ne itiketina, kad normalios orentacijos vaikinas vykdytu tokia ziauria agitacija pries merginas visos jam negeros, nedoros prostitutes, besikesinancios i jo brangu laika bei uzdarbi barakudos. Zinutes ir teiginius priestaraujancius jo isitikinamams isvercia savaip ir dar stebisi kodel tas blogio isikunijams jam ir kitiems istroskusiems demesio lietuvaiciams neduoda sekso.

Zinai, man juokinga kada 35 metu bobelka primeta is saves tokia zinove ekstrasense. Jei tam tikra tema, tai iskart ****, jei vaikinui nepatiko mergina, iskart ****. Tokia logika zmonese yra isvis zemiausias lygis. O del ziaurios agitacijos, tai kas cia ir kur kazka ziauraus daro? Nuomones issisakyt visi turi teise.
Nekalbu apie visas o apie dauguma, ir prie ko cia tas seksas? Man kazkaip geriau susilaikyti nei su kazkokia kvailute susideti, kuri Anglijoje spejo padirbeti plastake.  O demesio ir pacios istroskusios, pacios juk kaltos,kad idedat vulgarias nuotrakas o po to jums raso nepadorias zinutes, tai kam pacios tokias situacijas sukuriat?:) Po to vel- seksomanai pikti jus puola mat.

seksomanai  pila  laiškus  su  savo  geru  pasiūlymu  visoms  iš  eilės. O  nuotrauka  neturi  reikšmės  ,kukli  ,nekukli  ,ar  iš  vis  vos  matosi ,ar  jos  nėra? Gi  jiems  reikia  parašyti  100  ar  daugiau  laiškų ,kol  viena  pakvies  iš  karto  į  lovą.Ir  kaip  tu  gali  garantuoti  ,ką  rašo  vyrukai,juk  jie  rašo  moterims, nebent  su  gėjais  susirašinėji.

103

Esmeralda, kam tau vyras? Vyrai blogi, seksomanai. Vyrai bendraukit su vyrais, moterys su moterimis.

104

Nesistebiu  ,kad  siunti  ant  motertų ,nes  turi  viena  įpatingą  talentą  iškreipti   žodžius. Viską  perverti  savaip ir  suprantu  tavo  drauges kurios  palieka  tave,na  nebent  užsibūna  tos  kuriom  tik  tavo  pinigai  rūpi. Nes  komentarą ,kad  nesvarbu  seksomanui  kokia  įdėta  nuotrauka ,išvertei  ,kad  man  nereikalingi  vyrai. Ir  jautiesi  labai  gudrus, tavo  vienintelis  tikslas  žeminti  moteris, todėl  nei  viena  turinti  savigarbos  moteris  su  tavim  ilgai  nebendraus  ir  pinigai  čia  neturi  reikšmės. O  vyrai  man  reikalingi  kurtie  gerbia  moteris  ,ir  kurtis  vertas  pagarbos. Ačiu  dievui  tokių  vyrų  yra.

105

nešiot šarvus ir :::504,o  jei rimtai,tai mano amžiuje vyrus lengva išbandyt,o po to jau gali spręsti ar galima su tokiu žmogumi tęsti poravimosi ritualus:::a58

106

nesvarbus wrote:

Esmeralda, kam tau vyras? Vyrai blogi, seksomanai. Vyrai bendraukit su vyrais, moterys su moterimis.

o tu tai da neužaugai ,o jau pasenai

107

Nebendrauti. Taskas.

108

nesvarbus wrote:
Šarūnė wrote:
nesvarbus wrote:

Gerai, randat kam atrasyti ir pacios sprendziat kas yra princas taip tariamas, bet o ar pacios vertos princo princeses?:))

Am.. Na kiekviena norėtų pabūti princese.. Nereikia dėl to pykti.. Tiesiog kirvis koto ieško wink

Tai kam vaizduoti primadona kai nesi tokia, nesuprasi. Uztat vaikinams reikalavimai ohoho. smile Keista kodel tik vaikinai neiesko uzsienieciu merginu, man tai tiktu ir japoshke kokia:)))

Vo cia tai geras:))), normalus vaikinai ir cia merginas susiranda, o tokie kaip tu ligoniai tai niekam nereikalingi. Gali varyt i savo ta Japonija vienu kvailiu bus maziau, naivuolis galvoja, kad japones tai viskos duros vykdys jo visus paliepimus.Jis net gumines leles neiperka  o jau apie japone svajoje. Taip ir isvaizduoju nesvarbus isvyksta i Japonija meiles ieskoti, uzklysta i koki gudu kaima, nes mieste tai be sansu ten krumu nera, o kaime tai gerai yra ryziu laukas praeina kokia japone jis taip staigiai apsinuogines issoksta is krumu o japone is suzavejimo nualpsta jis ja gaivina meiles buciniais o visas kaimas subegias ragina zenytis, ji imeta i koki rusi ir isleidzia tik parti ryziu laukuose, kartais ji atdubasina jos meiluziai, kad nevaznikalintu ir dorai dirbtu, uzklydusiems kokiems turistams  paverkia, nusiuncia per polydovine lekste pranesima, mama gelbek toks visas apsizliumbes apsisnarglijes:))
Bet ne manau tokiam kaip nesvarbus nelygis kaz kur trenktis, mergos turi pacios jam po kojom gultys, todel nusius i Japonija japonei lietuviska zinute ir dar foto prides kur jis su persvieciamom glaudem, tipo tegu ziuri ta ziurke koks jis seksovas:)), negaves jokio atsako i jo meiles sauksma, jis vel lies nuoskaudas, kaip gali i ji toki fainuoli nekreip demesi juk jis susilaiko, nezino kiek jom demesio reik, pasikelusios juk nusiunte zinute ir dar su foto, tai galetu atvaziuot is Japonijos i LT pas JI atsiduot aistros sukuri.:)))

109

nesvarbus wrote:

Ola, man taip pat juokinga is 30 meciu bobu, kurios jau nezino kaip supindeti.

Na ka tu kur tau cia prilygsi, juk tu esi "sviesulys" zinai kas dora kas ne, kas teisinga ir kulturna kaip dar kriukset nepradejai, kaip tau pavyksta sio seksualinio sprogimo laikais isaugoti skaistuma, susilaikyti nuo pagundu, tai neisvaizduoju, matyt tu labai talentingas;))) ir japonem domiesi o kaip patriotiskumas, atsakysi, kad mes lietuvaites pacios kaltos, kad TOKIO seksualaus bahuro net nepastebim, neprisileidziam juk tu normalus, dirbantys, lietuvaites lyk ir turetu sunerimti, kad toki "sviesuli" praranda. Tu kaip isdavike ziurke kuri uzuot kovojus pirma bega is skelstancio laivo ir plaukia i kita gadinti ten produktus.

110

Violeta wrote:

Nebendrauti. Taskas.

teisinga nuomone big_smile kitaip neapsisaugos niekas nei nuo durnu vyru ar durnu moteru big_smile

111

OLA wrote:

nesvarbus cituoju tavo zodzius.: tai mano teise, ir tokia teise turiu issisakyti savo nuomone; parasiau tik savo nuomone matyt ji pasirode tau per karti, kad emeisi tokio apgailetino budo kaip uzgaulioti ir tyciotis as tau atsilyginau tuo paciu tu matyt esi per daug kvailas tai supras, tavo smegenys yra per daug skystos o kiausai per silpni manau,kad ju is vis neturi tai atlaikyti todel veliesi i beprasmiskas demagogijas. Man irgi nusisikt ant tavo nuomones tu esi apgailetinas ir keliantys man juoka kvailys.

Gana man rodyt demesi, man jau pradeda tas nepatikti;D manjake, buuu:D
Apgailetina kada 35 giriasi kokia jinai kieta moteris, taciau dar labiau apgailetina kada tokia super modelis trolina, tas labai daug pasako, kad nemoki suprasti kitu nuomones, issireiskimu, iskart pradedi loti. Na cia jau toks mentalitetas, o gal feministe kokia esi, tada viskas aisku su tavim. Kazkas grubiai issisake nuomone, viskas, tautos priesas, nes vadovaujiesi tokia logika - arba gerai, arba nieko.:DDD
Ko tu taip pergyveni del manes? Smegenu veiklai sokolado yra, knygu yra, kiausai vietoje. O prasme visada yra, tik kas kaltas kad tokios kaip tu per daug jautrios ir pradeda rodyti isterija? Tik tu pati. Taciau tave traukia mano komentarai kaip koks magnetas. Na o jei tau nusisikt ant mano nuomones, jeigu tik taip butu, ot kaip gerai butu, tik kazkodel neparodai, kad tau nusisikt, vis kisiesi i diskusijas.:)))) Tu tokia mandagi, labai patinka tavo issireiskimai, isaukleta labai moteris:)

112

Nesakysiu wrote:
Violeta wrote:

Nebendrauti. Taskas.

teisinga nuomone big_smile kitaip neapsisaugos niekas nei nuo durnu vyru ar durnu moteru big_smile

ale kaip suprast kad mes durnos jei net už rankos nepaimsit :::832

113

dija wrote:
Nesakysiu wrote:
Violeta wrote:

Nebendrauti. Taskas.

ponia Dija, paimkit mane uz rankos, nes labai baisu i tualeta nueiti:D

114

nesvarbus wrote:
dija wrote:
Nesakysiu wrote:

ponia Dija, paimkit mane uz rankos, nes labai baisu i tualeta nueiti:D

pacane kakok į kelnes:::608

115

wow... paskaiciau pradzia ir pabaiga.. pradzioje apie angilija vienas isikerzojas rasineja (vos ne kas antram poste kazkas su anglija buvo susija) gale pievas raso... nesvarbus, cia i tave taikau...

gryztant prie tematikos.. kaip ir pradzioje sake blokuoti, mes uzsiraunam ant pasikelusiu ir melzianciu pinigines merginu/moteru, o jus ant siek tiek trenktu vaikinu/vyru. Abi cia puses yra su savais priciudais, tad nereik kaltinti konkreciai vyru ar moteru puses:)

116

visada yra pieva, kada tiesa karti.

117

na vyrai nori sekso-už kurį šiais laikais pasirengę net mokėt,o moterys pinigų-lygu..,ir taip bus kol pasaulis neapsivers,kai jau stotyse,ir pilni internetai bus vyrų siūlančių paslaugas-tada gal ir ateis tam galas,o  man ir kartais fainiau nueit rūbą nusipirkt,nei su vyru gult ir jį tenkint.

118

Pagal tave vyrai nori tik sekso?

119

nesvarbus wrote:

Pagal tave vyrai nori tik sekso?

taip,jei ne sekso-tai kas diena skaniai valgyt,ir kad neduok die-dar ir nieko nepaprašytų

120

šiaip tu nesupyk, bet tu dar ne vyras saulel,tu nori tyros abipiusės meilės-kaip kad buvo mum ,kai dar buvau tavo metų ir jaunesnė,bet kai pagyveni poroj 10m supranti-kad tai tik jaunystės rožiniai akiniai,šiais laikais pora susieina ne iš meilės-o dėl abipusės naudos,o patikėk,kai susieini iš tipo meilės-nes dažnai ją maišo su aistra-santykiai nulemti ilgai nesitęsti...