Re: Prieš ar už seksualines mažumas?
kaip man giliai dzin. nieko jie man nedaro ir nesimaiso. geriau tokius nbagus, kaip tinsanis naikint
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Prieš ar už seksualines mažumas?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kaip man giliai dzin. nieko jie man nedaro ir nesimaiso. geriau tokius nbagus, kaip tinsanis naikint
blauzdos per skystos kad kazka naikint,,,eik geriau su mediniu sautuveliu kareiveli pavaidink ar jai rasi tokiu pat kaip tu smelio dezej pazaisi:) ir fantazija isliesi ir kareivuku pabusi,,,ziurek drauga susirasi,,,,
Gintas parašė:Miela mano, nevarkite moralizuojant šitą pilietį. Jis yra toks bukas, kad net nesuvokia savo bukumo - nesupranta kodėl kiti forumo dalyviai iš jo juokiasi
Aš nemoralizuoju, tik trolinu, bet jau atsibodo, jis ir tam reikalui per kvailas....
pasake mesos gabalas,,,trolinimo gigante:D:D:D:D:D
tinsani, net kelių forumo dalyvių žeminimas ir menkinimas vienu metu, rodo didelį tavo nepilnavertiškumo kompleksą. Pamynęs kitą, nors trumpam pasijauti geriau, kažkuom pranašesniu už jį. Normaliai žmogui nėra poreikio taip elgtis. Sveikinu su dar viena diagnoze ir linkiu pradėti tvarkytis savo problemas.
mano draugas gejus, bet jis taip izuliai nelenda , pradzioje pats kazkaip salia jo nejaukiai jauciausi.
mano draugas gejus, bet jis taip izuliai nelenda , pradzioje pats kazkaip salia jo nejaukiai jauciausi.
Man susidaro toks įspūdis, kad tikri, biologiniai gėjai, pas kuriuos tai užkoduota genuose, nelabai reklamuojasi. O tie kurie maivosi gėjų paraduose, tai čia daugiau mados ir išsišokimo reikalas, negu realus homoseksualizmas.
Nu kaip čia pasakius, prieš tokius žmones, bet man jų tiesiog gaila, na o jei jau nori tokiais būt, tai tegul tie ligoniai būna pas save namie ir man tikrai nemaišys, niekas nesikiš į jų santykius ir t.t. Na bet atsiprašau kai gatvėse tai traktuojama kaip normalumas, leidžiami visokie protestai ar jų renginiai - nieko gero.
jei pritaikyti musulmoniskus istatymus tai cia nebeliktu rasanciu.
Tu atsargiai su tuo draugeliu geju o tai zinai atsipalaiduosi per daug ir tapsi ne heterioseksualas o homoseksualas, tie gejai zino prie ko klijuotis jai jaucia, kad yra sansu prisisiurbia kaip erkes praplauna smegenis o po to suvedzioja kaip kokia kvaila merga, prisiliuopsi iki samones netekimo o po to nesitebek, kad sikna skauda o tavo draugas gejus labai patenkintas
is kur tiek ziniu?
tinsani, net kelių forumo dalyvių žeminimas ir menkinimas vienu metu, rodo didelį tavo nepilnavertiškumo kompleksą. Pamynęs kitą, nors trumpam pasijauti geriau, kažkuom pranašesniu už jį. Normaliai žmogui nėra poreikio taip elgtis. Sveikinu su dar viena diagnoze ir linkiu pradėti tvarkytis savo problemas.
Cigoniuk tai parodo kiek lietuvoje memiu yra kuriem nors i veida spjaudyk ir bijos zodi pasakyt..esi meme gimiai tokiu ir tavo vaikai tokie bus...as lietuvis ir bendrauju pagal lietuviskas tradicijas.o jai atrodo kad tave kazkas menkina zemina:koks esi taip su tavim ir elgiamasi...
Cigoniuk tai parodo kiek lietuvoje memiu yra kuriem nors i veida spjaudyk ir bijos zodi pasakyt..esi meme gimiai tokiu ir tavo vaikai tokie bus...as lietuvis ir bendrauju pagal lietuviskas tradicijas.o jai atrodo kad tave kazkas menkina zemina:koks esi taip su tavim ir elgiamasi...
tai gal susitinkam akis į akį? Kažkaip pabodo jau tavo tie pasiereliavimai Kada grįžti į lietuvą?
gerai butu kad iamzintumete susitikimo akimirkas,manau smagu butu paziuret
tinsanis parašė:Cigoniuk tai parodo kiek lietuvoje memiu yra kuriem nors i veida spjaudyk ir bijos zodi pasakyt..esi meme gimiai tokiu ir tavo vaikai tokie bus...as lietuvis ir bendrauju pagal lietuviskas tradicijas.o jai atrodo kad tave kazkas menkina zemina:koks esi taip su tavim ir elgiamasi...
tai gal susitinkam akis į akį? Kažkaip pabodo jau tavo tie pasiereliavimai Kada grįžti į lietuvą?
pabodo :D:D:D susitiksim ir kas pasikeis ? nieko nepasikeis buvai meme toks ir liksi ar mama su savim atsivesi kad jaustumesi drasiau ,,,as zinau tu zinai,,,,ka tu man i tas akis pasakysi kad taves neskriaust,kad meme nevadint? tu judesi kazkoki gaudysi?:))))) tu judesi gali gaudyt nebent zajava rasydamas ,,ar dar ka irodinet nori?:)))))
gerai butu kad iamzintumete susitikimo akimirkas,manau smagu butu paziuret
daug smagiau dalyvaut
Gintas parašė:tinsanis parašė:Cigoniuk tai parodo kiek lietuvoje memiu yra kuriem nors i veida spjaudyk ir bijos zodi pasakyt..esi meme gimiai tokiu ir tavo vaikai tokie bus...as lietuvis ir bendrauju pagal lietuviskas tradicijas.o jai atrodo kad tave kazkas menkina zemina:koks esi taip su tavim ir elgiamasi...
pabodo :D:D:D susitiksim ir kas pasikeis ? nieko nepasikeis buvai meme toks ir liksi ar mama su savim atsivesi kad jaustumesi drasiau ,,,as zinau tu zinai,,,,ka tu man i tas akis pasakysi kad taves neskriaust,kad meme nevadint? tu judesi kazkoki gaudysi?:))))) tu judesi gali gaudyt nebent zajava rasydamas ,,ar dar ka irodinet nori?:)))))
Gal užteks tinsani kraut į kelnes? Kada susitinkam klausiau..
su manim susitinkam
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Prieš ar už seksualines mažumas?