Re: Merginos yra savanaudes
Suprantu kad pletkinti maloniau apie kitus nei apie save bet nukrypstame nuo temos smarkiai .
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginos yra savanaudes
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Suprantu kad pletkinti maloniau apie kitus nei apie save bet nukrypstame nuo temos smarkiai .
Savo vaikus ziurek su kuo bendrauja, atsirado teisingiausia, protingiausia aukletoja patareja.
Labai teisingai įvertinta baimių ,kompleksų rinkinys.Be to yra žmonių kurie linkę tik kritikuoti ir jiems niekas neįtiks ,tu jį girk ar peik vistiek blogai.Gaila žmonių kurie gyvenime mato tik juoda ,bet dar labiau gaila jo būsimos žmonos.Nes su tokiu mąstymu jis sugriaus ne tik savo ,bet ir šalia esančių žmonių.gyvenimus. Kažkada gal;vojau ,kad nesutarimai yra perdidelis gėrimas.Nes su blaiviu niekada netekdavo pyktis ,tik tada jei padaugindavo .Kai pasiskundžiau bendradarbiai ,koks velnias tuos velnio lašus išrado ,pakelia nuotaika ,bet daug daugiau ir problemų pridaro. Blaivus normalus žmogus ,girtas palieka visai kitu. Tada ji man pasakė ,kad visai negeriantis dar didesnis durnius.Pagalvojau nesamonė. Dabar galvoju,kad ir negeriantis gali būti bukai užsispyrę.
Oo, vat, Esmeralda, parodei tikra bobiska elgesi, pletkavones. Nu juk tas ir budinga tokiom poniom, dar tuo pasigirk. Del kompleksu ir baimiu, tai visi ju turi, o kvailiai yra tie, kurie sako, kad ju neturi, cia budinga ereliams ir demesio istroskusiems zmonems. O as ir neneigiu, kad neturiu minusu. Manau kiekvienas zmogus turi savu minusu ir pliusu. Del savo ir svetimu gyvenimu, tu cia nemalk sh. As niekam negriaunu ir negrioviau, galvok koki sh metai dabar ant zmogaus. Gaila man tokio kvailo mastymo bobu, jau tikrai belekur savo nosyte ikist ir kritikuot. Auklek savo vaikus geriau, bet manes tu nemokysi! Atsirado gailescio kupina. Ne tau zinoti, ne tau prognozuoti kas ir kaip bus, vargu ar ekstrasense busi kokia. Kzkodel kai tavo drauge Ola cia visa vyriskaja gimine vadina visaip, tai tu tyli. O vat kai as, tai iskart kaifas tau kazkoks padiskutuot apie mane. Ka? Gal patrauke ant jaunesniu? Mano mastymas yra normalus, as bent turiu vertybes ir vertinu tikra bendravima nei jus del keliu centu jau alpstat. Taip, uzsispyres, ir nusileisti kazkam nesiruosiu, toks gyvenimas, ne vakaruos gyvenam, kaip sakoma, vilkas vilkui ne draugas.
Jei aš komentuoju ,tai samagona prigėrusi,o kai tu į pievas važiuoji kokio š prigeri? Ir niekada nerašau ,kad visi vyrai blogi,jau vien mano parašymas,kad yra puikių vyrų prieštarauja Olos parašymui kad vyrai blogi.O kad matai tik juoda ,tai faktas nes nesuregavai nei į vieną pagirimą. Tau patinka ,kai tave kritikuoja ir tai darau ne aš viena. Rietis su tavimi neturiu noro,tik norėjau suprasti kodėl tau atrodo ,kad čiut ne visos merginos blogos ,kai aplink yra ir nuostabiu merginu. Kiti forumo dalyviai randa ir neturi kuo skūstis.Skaitant tavo komentarus ,kaip atkakliai nori įtikinti ,kad merginos su vyrais tik dėl pinigų ,o geri tik vyrukai. Pagalvojau ,kad esi gėjus ir norint įtikinti vyrus ,kad neverta mylėti merginų,kaip ten juos pavadinai padklabnučikais ar panašiai ? Todėl ir pažiūrėjau anketą ir nustebau išvydusi būri draugių. Supratau ,kad klydau.Bet koks tikslas žeminti merginas ,to tikrai nesuprasiu.
Jei aš komentuoju ,tai samagona prigėrusi,o kai tu į pievas važiuoji kokio š prigeri? Ir niekada nerašau ,kad visi vyrai blogi,jau vien mano parašymas,kad yra puikių vyrų prieštarauja Olos parašymui kad vyrai blogi.O kad matai tik juoda ,tai faktas nes nesuregavai nei į vieną pagirimą. Tau patinka ,kai tave kritikuoja ir tai darau ne aš viena. Rietis su tavimi neturiu noro,tik norėjau suprasti kodėl tau atrodo ,kad čiut ne visos merginos blogos ,kai aplink yra ir nuostabiu merginu. Kiti forumo dalyviai randa ir neturi kuo skūstis.Skaitant tavo komentarus ,kaip atkakliai nori įtikinti ,kad merginos su vyrais tik dėl pinigų ,o geri tik vyrukai. Pagalvojau ,kad esi gėjus ir norint įtikinti vyrus ,kad neverta mylėti merginų,kaip ten juos pavadinai padklabnučikais ar panašiai ? Todėl ir pažiūrėjau anketą ir nustebau išvydusi būri draugių. Supratau ,kad klydau.Bet koks tikslas žeminti merginas ,to tikrai nesuprasiu.
Podkablucnikas yra rusiskas zodis - vaikinas kuris buciuoja merginoms uzpakalius.
o iš vyriškos pusės nėra savanaudžių
Ką padarysi visokių yra
Cia tas pats kas fb..kviecia i draugus nors bendrauja vos su keliais..noras pasigirt..pasirodyt...
Podkablucnikas yra rusiskas zodis - vaikinas kuris buciuoja merginoms uzpakalius.
Na merginos pasakykit ar blogai kai jums užpakalius bučiuoja.
Galvoju kad po kabluku tai toks vyras kuris klauso žmonos arba liaudyje yra toks išsireiškimas VYRO GALVA ŽMONA KAKLAS GALVOS KUR PASUKA TEN IR ŽIURI.
sveikuciai:)
O kaip pavadinsi savo elgesį ,moterys barakūdos ,vyrai padkablučnikai ,tai jau ne pliotkai ,o šmeižtas.Ar tu čia vienas forume gudrutis ir tau nėra lygių?
Esmeralda parašė:Jei aš komentuoju ,tai samagona prigėrusi,o kai tu į pievas važiuoji kokio š prigeri? Ir niekada nerašau ,kad visi vyrai blogi,jau vien mano parašymas,kad yra puikių vyrų prieštarauja Olos parašymui kad vyrai blogi.O kad matai tik juoda ,tai faktas nes nesuregavai nei į vieną pagirimą. Tau patinka ,kai tave kritikuoja ir tai darau ne aš viena. Rietis su tavimi neturiu noro,tik norėjau suprasti kodėl tau atrodo ,kad čiut ne visos merginos blogos ,kai aplink yra ir nuostabiu merginu. Kiti forumo dalyviai randa ir neturi kuo skūstis.Skaitant tavo komentarus ,kaip atkakliai nori įtikinti ,kad merginos su vyrais tik dėl pinigų ,o geri tik vyrukai. Pagalvojau ,kad esi gėjus ir norint įtikinti vyrus ,kad neverta mylėti merginų,kaip ten juos pavadinai padklabnučikais ar panašiai ? Todėl ir pažiūrėjau anketą ir nustebau išvydusi būri draugių. Supratau ,kad klydau.Bet koks tikslas žeminti merginas ,to tikrai nesuprasiu.
jai jau nezinai rusu kalbos tai bent neparodyk to viesai,,,jau kokiu mulkiu cia pasirodei tai n metu i prieki..
nesvarbus parašė:Esmeralda parašė:Jei aš komentuoju ,tai samagona prigėrusi,o kai tu į pievas važiuoji kokio š prigeri? Ir niekada nerašau ,kad visi vyrai blogi,jau vien mano parašymas,kad yra puikių vyrų prieštarauja Olos parašymui kad vyrai blogi.O kad matai tik juoda ,tai faktas nes nesuregavai nei į vieną pagirimą. Tau patinka ,kai tave kritikuoja ir tai darau ne aš viena. Rietis su tavimi neturiu noro,tik norėjau suprasti kodėl tau atrodo ,kad čiut ne visos merginos blogos ,kai aplink yra ir nuostabiu merginu. Kiti forumo dalyviai randa ir neturi kuo skūstis.Skaitant tavo komentarus ,kaip atkakliai nori įtikinti ,kad merginos su vyrais tik dėl pinigų ,o geri tik vyrukai. Pagalvojau ,kad esi gėjus ir norint įtikinti vyrus ,kad neverta mylėti merginų,kaip ten juos pavadinai padklabnučikais ar panašiai ? Todėl ir pažiūrėjau anketą ir nustebau išvydusi būri draugių. Supratau ,kad klydau.Bet koks tikslas žeminti merginas ,to tikrai nesuprasiu.
jai jau nezinai rusu kalbos tai bent neparodyk to viesai,,,jau kokiu mulkiu cia pasirodei tai n metu i prieki..
as ir esu rusakalbis, o kai pavadina podkablucinku vaikinas vaikina del to, kad vienam mergina neleidzia eiti su draugais kazkur ar alaus atsigert, tai ar gi cia ne tas pats? nebutina buti zenotam, kad tas zodis butu taikomas tokiam vyrui, vaikinui.
Jei tau svarbiau draugai nei gyvenimo palydovas tai tu teisus.
tinsanis parašė:nesvarbus parašė:Podkablucnikas yra rusiskas zodis - vaikinas kuris buciuoja merginoms uzpakalius.
as ir esu rusakalbis, o kai pavadina podkablucinku vaikinas vaikina del to, kad vienam mergina neleidzia eiti su draugais kazkur ar alaus atsigert, tai ar gi cia ne tas pats? nebutina buti zenotam, kad tas zodis butu taikomas tokiam vyrui, vaikinui.
pyksti ,kad mergina neleidžia alaus gerti,bet juk tu negeriantis
Nu nzn gyvenu ilgai jau Vokietijoje. Nu vien tik sulyginimas vokieciu panas su lietuvem butu izeidimas
Kas liecia grozi tikrai Lt, Russ ir Ukraina turi labai grazias panas ir manau joms yra del ko ir keltis. Jei grazi pana kuri dar smegenu turi ir baigus mokslus tai kam jei prasideti uz save prastesniu. Merginai grozis yra viskas, tas pats kai bernuj pinigai.Jus irgi neprasidetumete su vidutinem mergom jei zinotumete, kad uz nugaros laukia dar eilute geresniu.
Nzn kaip Usa ar UK bet Vokieciuose tos mergos yra labai pasikelusios, nebent ten koki riebala kabini. Buvau vasara Lietuvoje nu man tos panos isvis nepasikelusios visos normaliai bendrauja linksmos kalbios ir taip toliau. Tad nzn ta pasikelima panu paneigciau. Ir sokti moka nors !
Pagyventumete kaip as Vokieciuose 19 metu suprastumete mane Cia yra bauda bahuruj gyventi Tad dziaukites kad turit nors tokias panas!
Vokietijoje tu esi vargsas emigrantas numusantis darbo rinkos kaina vietiniams, yra ten dailiu vokietaiciu bet jos yra ziaurios nacionalistes ir i emigranto puse net neziuri. Labai klisti manydamas, kad merginom rupi tik grozis joms rupi viskas ir pinigai ir grozis ir turtai, saugumas.
Audrius parašė:Nu nzn gyvenu ilgai jau Vokietijoje. Nu vien tik sulyginimas vokieciu panas su lietuvem butu izeidimas
Kas liecia grozi tikrai Lt, Russ ir Ukraina turi labai grazias panas ir manau joms yra del ko ir keltis. Jei grazi pana kuri dar smegenu turi ir baigus mokslus tai kam jei prasideti uz save prastesniu. Merginai grozis yra viskas, tas pats kai bernuj pinigai.Jus irgi neprasidetumete su vidutinem mergom jei zinotumete, kad uz nugaros laukia dar eilute geresniu.
Nzn kaip Usa ar UK bet Vokieciuose tos mergos yra labai pasikelusios, nebent ten koki riebala kabini. Buvau vasara Lietuvoje nu man tos panos isvis nepasikelusios visos normaliai bendrauja linksmos kalbios ir taip toliau. Tad nzn ta pasikelima panu paneigciau. Ir sokti moka nors !
Pagyventumete kaip as Vokieciuose 19 metu suprastumete mane Cia yra bauda bahuruj gyventi Tad dziaukites kad turit nors tokias panas!
Vokietijoje tu esi vargsas emigrantas numusantis darbo rinkos kaina vietiniams, yra ten dailiu vokietaiciu bet jos yra ziaurios nacionalistes ir i emigranto puse net neziuri. Labai klisti manydamas, kad merginom rupi tik grozis joms rupi viskas ir pinigai ir grozis ir turtai, saugumas.
jai kas numusa kainas tai juockiai indai ir lenkai,,,
nacionalizmas-zmogus kuris myli savo sali ir bus toks,vokietija ,prancuzija,italai ,uk ir kitos salys galima daug pavardint ,,kuom tas blogai?
vadint vargsu?didesnis vargsas hm,,ka reikia baigt lietuvoje kad bent gaut tiek kiek tie vadinami vargsai gauna ten?baikt univer,cia ir dirbt uz pora tukst:))) ?kiek ilgai istemsi .ir kita,,kodel isikibus sedet vienoje vietoje,,kaiptik geriau pakeliaut paziuret kaip kiti gyvena visad galesi gryzt i ta lietuva niekur ji nedinks,,,
visose salyse rasi ir bendraujanciu -ir ne,,graziu ir ne(),,,gan nemazai nuo pacio priklausis...
o savanaudiskumas normalus dalykas pas kiekviena manau jo yra ,,
nesvarbus parašė:tinsanis parašė:jai jau nezinai rusu kalbos tai bent neparodyk to viesai,,,jau kokiu mulkiu cia pasirodei tai n metu i prieki..
pyksti ,kad mergina neleidžia alaus gerti,bet juk tu negeriantis
Nezinau kokia pas tave problema, kad taip shudinai su teksto suvokimu. Gal mazai knygu skaitei? KUR AS RASIAU, KAD AS SIULAU GERTI KAZKAM? O ir isgerti nereiskia gerti arba nusigerti, prisigerti.
Tiesiog kaip pavyzdi pateikiu, kalbu ne apie save o apskritai kaip daznai buna pas zmones, tame tarpe su kai kuriais pazistamais o tu iskart apie mane pradedi. Jau rimtai nebegaliu tau nieko parasyti, nes beprasmiska jei zmogus, suaugusi ir dar motina skaito blogiau uz 12 meti.
Audrius parašė:Nu nzn gyvenu ilgai jau Vokietijoje. Nu vien tik sulyginimas vokieciu panas su lietuvem butu izeidimas
Kalbek uz save. Jei tavo svajone holivudo aktorius, tada dar ilgai ieskosi.
Nacionalistu yra visur, ne visos jos ten nacionalistes. Del vargso emigrano tai vel stereotipas. Kiek zmoniu baigusiu aukstuosius, medicininius isvare i Vokietija ir laimingai sau ten dirba uz gera atlyginima ir pagal specialybe, o pas mus uz ka? Uz kysius? Net baige muzikos akademija isvaro i Vokietija, nes cia tikrai busi vargsas ir niekam nereikalingas, nes visur jau senai visi savi sedi tarp savu (pazistamu, giminiu).
gedukas parašė:Žiu koks piktas pirmiausia ne tau buvo skirtas mano komentaras.Antra šnekant i tema klysti nes jos lygiai tiek pat savanaudės kiek ir mes vyrai ir čia turėtu būti absoliutus lygybės ženklas.Ir trečia kurdamas tema nurodyk kad domina tik merginu nuomonė tada pasistenksim tavo personos savo pasisakymais netrukdyti.
Nesu piktas, tiesiog nepatinka, kai nuklystama nuo temos ir pradedama kalbeti apie tuos, kurie sukure tema ar pasisake... Jei manai, kad reikia lygybes zenkla deti tarp vyru ir moteru, puiku - tokia tavo nuomone, aciu uz ja. Malonu, kad IR DAUGIAU merginu pasisakytu, tad domina tiek vyru, tiek merginu nuomone. Manes netrukdot, nes matomai priesingu atveju nekurciau temos, tad butu malonu, jei nuo siol bendrautume ta tema, o ne aiskintumemes santykius. Aciu uz supratima
Čia sukurta tema susirenkame visi ,kas varome ant merginų,kad jos šiokios ir anokios .O kas bando įrodinėti ,kad yra ir puikių merginų ,tai jau ne į temą.Ir lauk ,nėra ko čia reikšti savo nuomonę,taip supranta diskusija temos kurėjas.Tiesa dar jis nori merginų nuomonės.Tai čia visos blogiukės rinkitės čia .Ir kaip kunigui per išpažintį klokite ,kaip skriaudėte tuos vargšus verkiančius berniukus.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Merginos yra savanaudes