361

Re: Merginos yra savanaudes

vyrai renkas importines masinas,o merginos uzsieniecius...manau tokia lygybe,jos nori but panasios i vyrus,ir renkasi tai kas ne prie sirdies,bet prie akies

362

Kas čia per mąstymas... Tai aišku visos nori naudos sau, visi nori. Bet nesam mes (bent pusė mūsų) tokios jau bjaurios. Žiūrime į visumą. Žinoma kiekviena nori gyventi geriau, nes uždirbti Lietuvoje panelėm gerai nėra taip paprasta. Bet jei randi žmogų kuris tau patinka dauguma aspektų, tas piniginės storis tikrai nebūna pirmoje vietoje. Man asmeniškai svarbiausia, kad nebūtų bachūras mažiau besistengiantis negu mergina. Nes aš gyvenime stengiuosi kažką turėti, tai aišku nenorėčiau būti su tokiu, kurio interesai menki, kuriam užtenka tik pavalgyt ir stogo virš galvos. Be to yra ir vaikinų ieškančių turtingų mergaičių, tarkim vienas mano buvęs kaip tik dažniausiai ima daugiau iš panų, negu duoda pats. Ir jaučiasi patenkintas tuo. Man apgailėtini tokie vaikinai.

363

Nepasakyciau, kad visos merginos yra savanaudes, Yra merginu, kuros gana turtingos, o isimyli drauga gana biedna, bet geros sirdies, su kuriuo ji visuomet randa bendra kalba ir kuris yra jautrus jos atzvilgiu, o turtai cia jokios reiksmes neturi, nes turtas yra tik parama padedantis isgyventi

364

Jonas parašė:

Nepasakyciau, kad visos merginos yra savanaudes, Yra merginu, kuros gana turtingos, o isimyli drauga gana biedna, bet geros sirdies, su kuriuo ji visuomet randa bendra kalba ir kuris yra jautrus jos atzvilgiu, o turtai cia jokios reiksmes neturi, nes turtas yra tik parama padedantis isgyventi

Taip  Jonai ,širdis  svarbiau  už  turtą.Nes  turtuolis  gali  ir  bankrutuoti,o  geros  širdies  žmogus  ,visada  liks  toks. Jokia  laimė  būti  auksiniame  narvelyje  su  turtingu  ,piktu  bambekliu. Nors  tokių  yra ,kurie  ateina  ant  svetimo  gero,ir  dar  gyvenimą  nuodija.Todėl  charakteris  yra  svarbiausia ,jei  namuose  yra  supratimas  ,vienas  kitą  palaikymas,tai  tokie  žmonės  ir  duonai  lengvai  užsidirbs.Kai  nuotaika  gera  ir  darbas  rankose  tirpsta.

365 (redagavo Martynas 2013-10-21 12:36)

Jonas parašė:

Kazkokie kliedesiai gana turtingos ir isimyli turtingus. Pasiziurek i tas pusdurnes su pripustais papais olialia kur tipo balso neteko pries koncerta o jog koks skirtumas taigi pagrindini darba ant scenos atlieka fonograma. Cia tipo zvaigzdes ir zvaigzdutes ir su zvaigzdutemis ant altoriaus lipa cia yra luomai vadinami. Pabandytum pasnekinti gatveja tai is rankinuko gautum ir dar aprektu kad uzpuoliai neva. Pasakyk kuri seimo nare istekejusi uz kad ir paprasto ukininko? Nerasi nes tokiu ner

366

O  ką  Martynai  tau  tavo  luomo  merginos   per prastos, ieškai   iš  seimo.Nebūk  barakūda,ir  nebus  problemų.

367 (redagavo Martynas 2013-10-22 02:21)

Esmeralda parašė:

O  ką  Martynai  tau  tavo  luomo  merginos   per prastos, ieškai   iš  seimo.Nebūk  barakūda,ir  nebus  problemų.

Oi ne ne tikrai ne jau seimunes nenoreciau ,nes ten isvis vien barakudu suvaziavimas pavyzdziui uzsirauciau ant Venckienes tai net atimtu triusikus gauciau su lapais prisidankstes vaikscioti prie konteineriu. Beto as neskirstau i luomus man visos tinka tik va tasai jusu materialiskumas tai jau tikrai per gerkle lenda

368

O  tos  meterelistės  per  jėgą  iš  taves  piniginę  traukia.Čia  jau    pasirinkimas   tavo,nori  atidarai  ją  ,nori  ne  .Ir  kam  sukti  dėl  tokių  galva.Aš  alfonsiukams  piniginės  neatidarinėju,ir  nors  matau  čia  ,kad  jų  yra ,iš  laiškų  ir  pasisakymų , kad   ir  forume ,bet  man  dėl  jų  širdies  neskauda. Niekaip  nesuprantu  tavo  problemos. Nors  konkrečiai  paaiškintum,kada  tau  atrodo  ,kad  tave  išnaudoja.

369

ridike parašė:

Na tikrai ne visos yra savanaudės, jei ant tokių užšokat, tai savyje bėdų reikėtų paieškoti. Mano draugės visos geros, normalios, į protą, o ne pinigus orientuotos, atsižvelgiančios į daiktų ir paslaugų kainą.

xD
bet tu tai net savaitgaliais dirbi ziuriu

370

Moterys yra tokios būsenos, kad jom visą laiką kažkas kažką skolingas, vienu žodžiu, su pastoviom pretenzijom

371

Dainius parašė:

Ar tikrai manote, kad merginos yra savanaudes ir kartais tas labai zeidzia. Jos sako, kad joms yra svarbiausia zmogaus sirdis, taciau is tikruju iesko graziu, turtingu vaikinu.

Normalu. Nes nori gražių vaikučių ir tėčio, kuris jais ir mamyte, kol ji maitina kūdikį, rūpintųsi.

372

Ir dar manau, kad visi žmonės savaip gražūs, nebent įsikala sau į galvą priešingai. O jeigu žmogus dar ir geras, tai nuostabu.

373 (redagavo Best in The World 2021-08-17 08:22)

Cia nera ka kalbeti.
Statistika labai aiski ties situ.

Tipo kai sako kad panom svarbiausia sirdis ar ten protas, romantika, dvasingumas dar ten kazkas... melas konkretus.
Vyrai yra romantikai, vyrai yra tie kurie istikimi lieka, vyrai tie kuriuos moterys didziaja laiko dali skriaudzia, vyrai yra tie kurie turi garbes ir sazines.

Buvo atliktas tyrimas, kuriame matavo kaip vyrai galvoja, kas vyrams yra svarbiausia ties keleta kriteriju:
protas,
grozis,
juokingumas,
dar ten kazkas buvo..

ir tada padare ta pati tyrima su moterim.

Tyrimas parode kad vyrai galvoja kad vyrams svarbiau yra isvaizda, kad jiem svarbiau ten sukalbamas charakteris ir panasiai (zodziu galvoja apie save blogiau).
Tuo tarpu moterys galvoja kad jom svarbiau intelektas, protas, visokios vertybes ten (galvoja apie save geriau).

Kas idomu kad tada jie padare tyrima ne kaip atrodo, o kas is tiesu svarbiau ir parode, kad vyrai save nuvertina, jiem daug svarbiau rupi protas ir isvaizda daug maziau reiksmingesne nei jie mane patys.
Tuo tarpu moterim big_smile ... parode kad rupi grozis, babkes ir "geras humoro jausmas".

Siuo metu vyksta masiskas karas tarp lyciu ir realiai valdzios daug kur europoje ir kitur susigriebusios uz galvos maldauja kad vyrai imtu moteris, nes gimstamumas mazeja, santuoku mazeja, skyrybu daugeja bet statistika rodo kad vyrai vis giliau pasineria i kompiuterinius zaidimus ir pasidave ant moteru. Mokslininkai bando aiskintis kodel. Ir kaip jum atrodo kodel?

Pasirodo feminizmas ir "liberalumas" da*iso visus vyrus.

Esme tokia:
Moterys niekada nesusitikineja zemyn, jos susitikineja tik aukstyn, kitaip tariant jos nesusitikineja su prastesniu uz save, jos susitikineja tik su geresniu uz save (geresnis tai kaip matem pries tai - isvaizda).

Modern moterys visa savo gyvenima augo kaip lepuneles, princeses, jos panorejo ir gaudavo ko panorejo is tevu, jos nepratusios girdeti zodzio "ne", ir todel moterys nesugeba vertinti "susitikinejimo rinkos" kainos adekvaciai. Moterys kuriu isvaizda vertintum mazdaug 4/10 mano jog yra 9/10 ir reikalauja atitinkamai tokio paties sau vyro.
Gaminti valgyti jos nemoka ir nenori, tik restoranai ir kavines, dirbti ar stengtis del nieko nenori, galvoje pramogos, keliones, festivaliai ir koncertai , zodziu - trali vali.
Daznai vaiku nenori arba turi su kazkuo kitu ir nori kad tu augintum kito vyro vaikus.

Ir realiai kas gaunasi su ta visa "mes lygios mes moterys mes nusipelnom daugiau" filosofija kad ant galo
jos nemoka buti istikimos... Tu turi idealius santykius su moterim ir ji va tiesiog viena diena "ai as zinai man nuobodu jau, as atsidarysiu pazinciu svetaine, nes nu va as jau zinai, man tiesiog noris idomumo". Ir jos visad turi atsarginiu variantu, net santuokoj jos turi "draugu vyru" kuriuos ji prisirisus laukia kol viena diena kazkas bus blogai. Jeigu santykiuose kyla maza problema jos nespres ju. Jos bega. Kam sprest? Taigi gyvenimas pries akis param param.... bega. Jos tai geriausiai moka. Jos nepasiims praktiskai idealiai tinkancio bernelio, nepaslifuos siurkstesniu jo kampu ir negyvens laimingai. Nope. Jos begs pas kita kai jom nusibos. Kaip vyras esi moteriai pakeiciamas per 3 sekundes nesvarbu nors ir prezidentu butum. Ir jos taip leidzia savo gyvenima, apsistodamos ir sokinedamos nuo vieno iki kito, visad zvalgydamosis "geresnio", niekad nepasitenkindamos ka turi. Todel kad moters verte didziausia yra jaunysteje. 20-30 metu tarpe moters kunas yra paciame ikarstyje, ju geidzia daugybe vyru, net jei esi ne vyro skonio, tau uztenka apnuoginti koja ir turesi, bent vienai nakciai veiksmo uztektinai.

Moterys skundziasi - kur dingo visi vyrai, kuriem rupi vestuves meile ir seima? ir va cia vyrai suka galva nesuvokdami tokio durno klausimo. Matai pazinciu tinklalapiuose yra ivairiausio tipo moteru - tos kurios iesko seimos, tos kurios iesko sekso, tos kurios iesko kavalieriu kad jom sakytu komplimentus kad pasijaustu geriau ir geidziamesnes ir jaunos (ego), tos kurios nori patikrinti savo "susitikinejimo rinkos" kaina, ar dar brangios (jei vis dar geidziamos tai gal ir begs is santykiu pas geresni nu nes zinai.. pabodo kazkaip tas pats veidas ryte). Tuo tarpu vyrai tinklalapiuose yra tik del dvieju priezasciu - seksas ir seima/tikri santykiai. Apie 50% iesko seimos ir santykiu tinklalapiuose pazinciu ir moterys klausia kur visi vyrai norinciu seimos ir pan? big_smile Zinai kur? gautu laisku apacioje, kur paraso "labas" bet gi princesei cia per nelyg "neoriginali" zinute big_smile .

Griztam prie pradines minties, taigi moterys naudojasi savo isvaizda ir vaisingumu iki kol sueina jom 30. Kai sueina jom 30 biologinis laikrodis padaro ding-dong laikas baigesi. Jos nebera tokios kaip buvo dvidesimties, dalis draugiu istekejusios ir jau vaikus siubuoja, o jos lieka vienos. Tai visa savo likusi gyvenima, elgdamosis su vyrais kaip su sudais, sokinedamos nuo prastesnio prie geresnio sulaukusios 30 jos nebegali konkuruoti su dvidesimtmetem, bet vis tiek reikalauja tu nerealistisku standartu vyrams, kuriu ji pacios jos tiesiog yra nevertos. Ir kai pamato kad ju niekas neima, tada jos kaltina vyrus, kad jiem tik papai galvoj, kad neziuri vertybiu ir panasiai big_smile . Ir tada budama 30 metu su neaiskia susitikinejimo ir vyru metymo i kaire ir i desine istorija ji bando sokt ant beleko, kad tik jas paimtu ir ju neima niekas, nes geresniu yra. Ir ta diena ji tampa feministe kuri pradeda mokyt visas jaunas moteris ant kiek vyrai kiaules yra. Ir ciklas tesiasi is naujo. big_smile .

Mazdaug 1/3 santuoku baigiasi skyrybomis ir 70% skyrybu inicijuoja moterys.
Vyrai raso forumuose : kodel nesusirandu zmonos ir zaidziu kompiuterinius zaidimus? nezinau gal del to nes nenoriu kad po 5 metu man pasakytu "as taves nebemyliu"  is lempos  ir paliktu atimdama puse mano turto?.

Ah.. tipines moterys. pasiulyti neturi ir negali - nieko, o reikalauja visko tik del to kad turi vagina ir jom 20.

374

Pradžia ir dėstymas 7 balam, o pabaiga lb.paviršutiniška.

375

https://www.youtube.com/watch?v=yG_jmhjMm-Q&ab_channel=BetterBachelor

376

Aš taip pat esu savanaudė, bet man dėl to negėda, nes dėl to niekas nenukenčia. Aš rūpiniuosi savo vyru ir nė kiek ne mažiau ir savimi. Kartais net ir daugiau, nes jei man gerai, nėra problemų, nieko netrūksta vadinasi gerai visiems, mes nėra priežasčių pyktis, burbėti ar būti blogai nusiteikus. Aš pati pasirūpinu, kad būtų jaukūs namai . Pati rūpinuosi savo sveikata ir, žinoma, jo. Mano savanaudiškumas naudingas mums abiems.
O , kad moterys renkasi į viršų tai normalu, nes ir vyrais darbo tą patį, koks bebūtų to kriterijus, jaunystė, materialinės ar dvasios vertybės.

377

Ieva parašė:

Ir dar manau, kad visi žmonės savaip gražūs, nebent įsikala sau į galvą priešingai. O jeigu žmogus dar ir geras, tai nuostabu.

Mano patirtis rodo, kad gražūs vyrai yra geresni už negražius. Negražūs, žemaūgiai stengiasi dirbtinu gerumu tai kompensuoti tačiau viduje jie yra pagiežingi ir kompleksuoti.

378

Fjord parašė:

Aš taip pat esu savanaudė, bet man dėl to negėda, nes dėl to niekas nenukenčia. Aš rūpiniuosi savo vyru ir nė kiek ne mažiau ir savimi. Kartais net ir daugiau, nes jei man gerai, nėra problemų, nieko netrūksta vadinasi gerai visiems, mes nėra priežasčių pyktis, burbėti ar būti blogai nusiteikus. Aš pati pasirūpinu, kad būtų jaukūs namai . Pati rūpinuosi savo sveikata ir, žinoma, jo. Mano savanaudiškumas naudingas mums abiems.
O , kad moterys renkasi į viršų tai normalu, nes ir vyrais darbo tą patį, koks bebūtų to kriterijus, jaunystė, materialinės ar dvasios vertybės.

Vyras kad ir nori rinktis i virsu jis negali. Nebent laikinai. Bet tokiu atveju ne tai kad jis susiranda moteri, o tiesiog atejo jo eile laikinai ja patureti.

Su amziumi vyro verte tik kyla. Vyrai susilaukia daugiau demesio ir pasimatymu is moteru budami 30-40 metu nei budami 20.
Moterys atvirksciai, ju pati pradzia labai sekminga ir lengva, budamos 20-30 gauna daugiausiai demesio. Nuo 30 ju verte krenta ir drastiskai.

Todel kad moteru pagrindine verte yra grozis, jaunyste, vaisingumas, vagina. Nuo 20 iki 30 cia moters virsune buna. Tuo tarpu vyrai vertinami pagal savo pasiekimus pagal savo darbus, gebejima apginti moteri, islaikyti seima ir taip toliau. Visa tai ateina su darbo patirtim, idirbiu ir metais ir tai tik gereja. Bet matai, niekas negimsta daktaru, nieks negimsta profu. Vyrai turi tai uzsidirbti savo jegom.

Todel viskas ka jauni vyrai turi tai tik pazada kad viena diena jie bus labai sekmingi ir stiprus ir aukstos vertes. Tas pazadas gali issipildyti arba ne. Tuo tarpu moteris jau iskart jaunystej va mano kunas, va mano vaisingumas. Kazkuriuo metu, krentant moters vertei ir kylant vyro vertei ju abieju verte susivienodina. Tada jie tampa vienas kito verti.

Problema tame, kad moterys visa savo jaunyste joja ant kotu, laksto trali vali, priciulpia jau isniekintos ir suteptos lieka visom prasmem, isdalina savo vienintele verte visiem kam nori, o tada tikisi kad vyrai jas priims ir zenysis, kai tu vyru verte jau kyla.

Moteris yra vartu saugotojos, ju vagina yra ju vartai. Kai ji atidaro vartus kiekvienam ir isdalina savo dovana kiekvienam jie tampa nevertingi.

Cia tas pats kas jeigu moteris paimtu vyra kuris jau sekmingas budamas 30 ir pan ir tada tas vyras vietoj to kad islaikytu seima savo jis dar ir kitom moterim savo pinigus ir turta ir demesi svaistytu, kurtu kitas seimas, kol yra su tavim, del ko visu materialine padetis butu prastesne.

Bet moterys to nesupranta.

Sakau net moterys kur dirba ieskodamos tau i poras tinkancio zmogaus uz pinigus iseina is darbo ir keicia specialybe, nes sako neimanoma dirbt, tos moterys turi nerealistiskus standartus, nori tobulumo, pacios neturi absoliuciai nieko pasiulyti xD

379

vestuves yra tradicinis dalykas, bet siandien moterys nera tradicines. Jeigu nesi tradicine moteris tai nenusipelnai ir tradiciniu vestuviu.

Balta spalva vestuvineje sukneleje simbolizuoja moters skaistuma. Jeigu nesi skaisti tai nenusipelnai ir baltos vestuvines sukneles.

380

i kokias lankas cia nusigrybavai :::010 kalba eina apie savanaudiskuma.