81

Re: Kodėl merginos bijo negeriančių vaikinų?

Esmeralda wrote:

Dėl  ko  nesu  100%  tikra  nesigičysiu ,asmeniškai  tai  pavartoju  labai  retai ,tai    nepatyriau  nei  teigiamo  ,nei  neigiamo  poveikio. O  dėl  rašymo  ,tai  rašo  prancūzai  mažai  serga  širdies  ligomis ,nes  geria  vynuogių  vyną. To  pačio  konjako  po  kelis  gramus  ,net  gydytojai  pataria  vartoti. Nuo  gyvačių  nuodų  mirštama ,bet  juos  renka  vaistams.Apie  kava  vieni  rašo  tik  blogai,kitur  nedidelis  kiekis  gerai. O  tų  prieštaravimu  begalės,kad  net  nebežinai  kas  gerai  ir  blogai.Daržovės  sveika,kitur  jose  daugybė  nitratų.Rašo  koks  baisus  blogis  E ,bet  dabar  jo  jau  čiut  ne  visur.Tiek  gąsdina,kad  gal  nebevalgom  ir  negeriam:::021:::021:::021

Esu ir aš kažką panašaus skaitęs. Manyčiau, kad stiklas vyno tiesiogiai turėtų veikti kraujagysles, o ne širdį. Bet gal jis suveikia kaip raminantis, stresą slopinantis, atpalaiduojantis ir nuotaiką gerinantis preparatas, o čia jau, dovanokit, vaistai nuo daugelio ligų smile) Turėdamas minėtą poveikį jis kokios nors infarkto riziką tikrai sumažintų wink Nors jis kaip nestiprus alkoholis ir nėra vaistas, netgi kaip kažkas išsireiškė - nuodas. Tačiau geriant panašų poveikį turinčių medikamentų grupę, žala organizmui (kepenims, skrandžio gleivinei, inkstams) būtų dar didesnė. Ir aš asmeniškai rinkčiaus stiklą vyno, o ne tabletę smile)
Apie gyvačių nuodus aplamai kažkada buvau nustebintas. Vakcinos nuo konkrečių gyvačių įkandimo yra ne kas kita, kaip silpna koncentracija nuodų. Įkandus vėliau, organizmui nebepatiria tokio didelio šoko, todėl nuodų veikimas susilpnėja ir žmogus nemiršta. Taigi, mažas kiekis bet kokio brudo (ypač kai to reikia) žmogui gali būti ir labai naudingas wink

82

Todėl  sakoma  geriausiai  įsiklausyti ,į  savo  organizmą .Ir  tikrai  būna  taip viena  vasara  pro  bananus  nenusipirkus  negalėjau  praeiti ,apelsinų  nenorėjau .O  po  kelių  metų  atvirkščiai .Greičiausiai  kokių  medžiagų  trūksta  to  ir  norisi. Dar  dažnai  būna  taip  ko  negalima  to  norisi.Kartais  užsiimi  darbais  ir  iki  pietų  nei  valgai  ,nei  geri . O  kai  reikia  tirimams  kraujo  duoti  ir  reikia  ateiti  nevalgius  ,tai  tada  siaubingai  norisi  valgyti.Suprantu  storulius ,kai  jiems  reikia  būti  ant  dietos.Tikrai  jie  kankinasi.
Nors  domiuosi  kas  sveika  ir  ne,bet   paniškai  tuo  nesivadovauju. Jei  jaučiu  ,kad  tas  patarimas  man  nepatinka  juo  ir  nesinaudoju.

83

gerki gerkit vieną dieną pamatysit kad negalit sustot va bus jum ir saikingumas ,besaikis vartojimas veda į priklausomybe tik nieks nežino kiek kam yra saikinga.

84

Rimantas wrote:

gerki gerkit vieną dieną pamatysit kad negalit sustot va bus jum ir saikingumas ,besaikis vartojimas veda į priklausomybe tik nieks nežino kiek kam yra saikinga.

Priklausomybė, beje, yra ir seksui smile) Tai siūlyčiau nebesimylėt, nes galite vieną dieną suprasti, kad negalite sustoti smile)

85

Gintas wrote:
Rimantas wrote:

Priklausomybė, beje, yra ir seksui smile) Tai siūlyčiau nebesimylėt, nes galite vieną dieną suprasti, kad negalite sustoti smile)

nevykes palyginimas, seksas pasibaigs sulaukus tam tikro amziaus o alkashas kaip gere taip ir gers ir vargo nematys

86

hmmmm

87

Arturas wrote:

nevykes palyginimas, seksas pasibaigs sulaukus tam tikro amziaus o alkashas kaip gere taip ir gers ir vargo nematys

Manyčiau abu dalykai vyks tol, kol žmogus fiziologiškai galės juos daryti smile Prilausomai kiek stiprios kepenys, gėrimas gali pasibaigti ir kur kas greičiau, nei potencinis vyro pajėgumas smile)

88

Gintai tau nenusibosta vaidinti viską žinantį? Man tai nusibodo, tada pasikeičiau big_smile Siūlyčiau ir tau susiprotėti, kad tavo per didelės pastangos įrodyti savo teisybę, kartais parodo tavo neišmanymą.

89

Robertai  ,bet  Gintas  dalinai  teisus .Yra  vyrų  kurie  seksualiai  pajėgūs  net  90  metu .Ir  yra  ,kas  nuo  40  turi  problemų.O  gėrimas  kerta ne  tik  per  kepenis  ,bet  ir  per  seksualini  pajėgumą.

90

90 - iasimties susilaukdavo tie kurie ruginuke patys sau gamindavo,o db nesusilaukia 40 todiel,kad bruda visoki perkam parduotuvei.  ir aplamai,vartodami alkoholi nors kazkiek ,jus esat jau alkoholikai,netikit apsilankykit alkoholiku kursuose jum smegenis ten praplaus greit...

91

Robertai, o kodėl tu tylėjai kai Tinsanis cituodavo kiekvieną iš eilės (o kartais ir po du kartus)? smile

92 (edited by Rūta 2013-11-02 19:26)

Danielis wrote:

50 gramu sveika sirdziai wink) nejuokink, bet kokia alkoholio doze yra kenksminga, t.y mitas, ir jokio saikingo vartojimu nera, cia truputi placiau:
Visų pirma išsiaiškinkime, kas gi tai yra alkoholis. Alkoholis – spiritas (etanolis, etilo spiritas), kurio formulė C2H5OH – lakioji, narkotinė, psichotropinė medžiaga, su kuria dirbant reikia užsimauti gumines pirštines ir kaukę ant veido, priskiriama prie stipriai veikiančių narkotikų, sukeliančių pradžioje nervų sistemos sužadinimą, o vėliau jos paralyžių. Kitaip sakant – tai nuodai!  Dėl to jis maskuojamas kaip įvairūs alkoholiniai gėrimai.

Visų alkoholinių gėrimų sudėtyje yra nuodai vadinami etilo spiritu:

degtinė = etilo spiritas (nuodai) + vanduo;

konjakas = etilo spiritas (nuodai) + vanduo + ąžuolo statinė(žievė) ir kt..

alus = etilo spiritas (nuodai) + vanduo + anglies dioksidas + salyklas, apyniai ir kt.;

vynas = etilo spiritas (nuodai) + vynuogių ar obuolių sultys + aromatizatoriai, dažikliai ir kt.;

šampanas, kokteiliai = etilo spiritas (nuodai) + vanduo + anglies dioksidas + aromatizatoriai, saldikliai, dažikliai.

Tiesos yra. Nesąmonių irgi. KOKYBIŠKAS vynas tikrai nedažomas cheminiais dažikliais ir jokių nenatūralių aromatizatorių jam nereikia. Nebent kalbi apie "vyną", kurio litrinis butelis kainuoja iki 10 Lt. Dėl šampano tas pats. Beje, jeigu putojantis vynas "pagerintas" kažkokia chemija ir dar CO2,  tai jau ir šampanu negali būt vadinamas. Neskaitysiu paskaitų, visi žino, kas yra kas ir kaip.

Alkoholis, aišku, kenkia. Bet kur kas daugiau kenkia pigus alkoholis su papildoma chemija.
P.S. Niekada nepatikėsiu, kad toks supermenas yra absoliutus abstinentas. Nepanašus į tokį nė iš tolo

P.P.S. Atsakant į temą - nei mes bijom negeriančių, nei ką. Nepatinka tik tokie apsimetantys šventuoliais, kurie galbūt užsislėpę ir ne vieną kitą gramą padaro, o viešumoj vaidina abstinentus. Jau geriau viešai vieną kitą taurę išlenkiantis nei abstinentu apsimetantis ir slapčia vartojantis. Ar fanatiškas abstinentas. Fanatizmas dar nieko prie gero neprivedė. Va fanatikų mes tikrai vengiam.

93

Gintas wrote:

Robertai, o kodėl tu tylėjai kai Tinsanis cituodavo kiekvieną iš eilės (o kartais ir po du kartus)? smile

aš neskaitau visų komentarų, retkarčiais užsuku pažiūrėti paskutinių komentarų ir tiek. man įdomiau išgirsti merginų nuomonę šiuo klausimu, nes klausimas labiau skirtas joms.

94

Robertas wrote:

aš neskaitau visų komentarų, retkarčiais užsuku pažiūrėti paskutinių komentarų ir tiek. man įdomiau išgirsti merginų nuomonę šiuo klausimu, nes klausimas labiau skirtas joms.

Jei nematai dramblio, tfu,Tinsanio, tai... ačiū kad esi ištikimas mano gerbėjas ir seki mano pasisakymus big_smile
Ir atsiprašau, kad aš kaip vyras erzinu, tfu... rašau tavo temose, nes jos, žinoma skirtos moterims big_smile

95

Iš kur čia ištraukė, kad merginos bijo negeriančių vaikinų? big_smile big_smile big_smile kad tik daugiau tokių būt, tai moterys laimingesnės būtų  tongue

96

temos autorius bande i save demesi atkreipti kad va jis negeria ir dar kazkoki preteksta reikia darasyti kad iseitu i tema isvartyti. Va ir visas balius

97

Todėl, kad tie kurie negeria labai dažnai mėgsta visus moralizuoti apie alkoholio žalą. Ir jiems visi alkoholikai, nepriklausomai nuo to ar geria kasdien, ar kartą per mėnesį, ar litrais ar tik taurę vyno ar butelį alaus. Kompanijose (bent mano matytose) kai visi šoka, dainuoja, linksminasi, negeriantys dažniausiai sėdi kampe susisukę kaip naginės ir visus nužiūrinėja ironiškais žvilgsniais. Aišku, jei sugebi linksmintis ir be alkoholio tai valio, puiku!
Kol dar nespėjot manęs alkoholike apšaukt, tai perspėju, geriu gal kartą per mėnesį ar du, po bokalą ar du alaus, kai einam su draugais pasišokt į barą. Taip kad aš save laikau mažai geriančia. Negeriančių nebijau, tiesiog nemėgstu kai man reguliuoja gyvenimą, kai galvą aš ir saviškę turiu, ir beje visai neblogai veikiančią. Juo labiau kai nemanau kad darau kažką blogo. Viskas yra gerai, kas yra su protu ir su saiku, o kai žmogus saiko neturi, tada ir prasideda kraštutinės pažiūros (ne, ne, tiesiogiai jums aš to netaikau, jūs patys save geriau pažįstat). Tai tikuosi kad bent plius minus atsakiau į temą smile

98

Nebijo nebijo ;D

99

Sutinku  su  Gintare.Kiekvienas  turi  teisę  rinktis  negerti ,nedaug  išgerti  ,ar  nusigerti .Kurie  perdaug  geria  stengiuosi  su  tokiais  nebendrauti,nes  su  jais  vargas  ir  problemos. Nors  geriu  nedaug  ,bet  kompanija  palaikau.O  ir  tokios  kompanijos  būna  retai. Yra  kurie  gal  ,šiek  tiek  ir  padaugina ,bet  kartais  tokie  žmonės  būna  kompanijos  siela.  Skaldo  gerą  jumorą,ir  kartais  jis  susideda  iš  kokių  nesamonių ,bet  jei  visiems  smagu  tai  ir  gerai.Jei  visi  bus  susikauste  ,tai  ir  susiburimas  nebus  smagus. Alkoholis  kenkia  sveikatai  ,bet  juokas  labai  sveika. Svarbiausia  rasti  aukso  viduriuką.

100

Jaunystėje  ,savaitgaliais  negalėdavau  nusėdėti  namuose .Tuo  labiau  draugė  buvo  klubo  direktorė  ,tai  su  kita  drauge  jai  padėdavom  organizuoti  šokius,koncertus,vakarones  kuriose  buvo  ir  alkoholio. Man  dėl  smagumo  užtenka   100-200  gramų.Nuo  daugiau  pykina  ir  dingsta  visas  įdomumas.Ir  nereiškia  ,kad  tie  kurie  negeria  iki  žemės  graibymo,neleidžia  laiko  smagiai  ar  to  nemėgsta.
O  alkoholikais  greičiau  tampa  tie  kuriu  yra  organizmas  silpnas  alkoholiui. Silpnas  išgeria  kelis  šimtus  ,jau  nusigėręs  ir  kvailas .O  kitas  čiut  ne  butelį  kasdien  ,reikalus  tvarko,vadovauja  ir  jo  niekas  geriančiu  nelaiko .Tai  skaičiau  knygoje  apie  alkoholizmą,ir  gyvenime  pastebėjau.
Lietuvoje  daugiau  prasigėrusiu,o  Gruzijoje  alkoholiku  beveik  nėra.Nor  vyną  jie  geria  ,kaip  arbatą. Todėl  ,kad  jie  atsparesni  alkoholiui. Ir  čia  mes  skirtingi.