161

Re: Kodėl merginos bijo negeriančių vaikinų?

celijaa пишет:

Kurie čia negeriantys? Jamu visus:)

as negeriu ir nerukau. deja, bet metai kliutis smile

162

Metai nera kliutis, bet ir taip aisku, kad ne to reiketu jai:)

163

Bijo, nes blaiviai ivertins isvaizda ir prota smile

164 (2014-03-11 17:55 отредактировано Romas)

Bijo nes nebutu su kuo pylt taij renkasi snapsa tokios tos mergynos pagrindinai nu

165

Tikrai Bijo negerenčių. big_smile Dar pats tuom įsitikinau.. Kai manęs paklausė kodėl visą vakarą  su energetiniu vaikštau ir pasakius, jog netoleruoju alkoholio, būna toks "Oooooo.." ir po to kažkaip nejaukiai pasijutusi pati pradingsta big_smile

166

Pas jas vejai galvoje pagert,parukyt ir i kluba nueit visas gyvienimas

167

big_smile:D sitas geras.. man tai patinka tas mastymas.. "AS NEGERIU, NERUKAU, NESIKEIKIU! O jus visi cia smirdyt savo dumuose, alkoholikai ir visokie kitokie degradai. AS TOBULAS, imkite mane ir neskites ant ranku" Ir iseidamas atsimusa i stakta. su uzriesta nosim smile Prajuokina mane.. kiekvienas renkames tai ka norime big_smile ir esme yra tolerancija ir supratimas kitu atzvilgiu.. Viskam yra ribos. Ir tas ribas reikia toleruoti smile buti zmogisku. As tarkim negeriu, esu kompanijoje kurie isgeria.. ar mergina megsta viena kita sampano taure isgerti.. ir tai yra blogai? prasau.. As nerukau, visi iseina parukyt as vienas sedesiu kambary lauksiu, kol grys.. nes man smirda? big_smile tai cia tokie lengvi pavyzdziai smile Niekas nebijo negeriancio, bijo tai kad jis nuteisia kitus, kurie tai daro.. cia kaip vegetarai.. Kiek esu sutikes, pasakai, kad tu megsti mesa valgyti.. tai pradeda varyti ir negali sustoti.. big_smile cia tiesiog..

168

**** man bijo ar nebijo, as del saves negeriu, o ne del kitu. reik del saves gyvent  smile

169

bijo,kad susipykus tongue smile Vyras prades gert ir jo nebenores,tipo bijo vyra prarast tongue big_smile

170

Ponaitis R пишет:

big_smile:D sitas geras.. man tai patinka tas mastymas.. "AS NEGERIU, NERUKAU, NESIKEIKIU! O jus visi cia smirdyt savo dumuose, alkoholikai ir visokie kitokie degradai. AS TOBULAS, imkite mane ir neskites ant ranku" Ir iseidamas atsimusa i stakta. su uzriesta nosim smile Prajuokina mane.. kiekvienas renkames tai ka norime big_smile ir esme yra tolerancija ir supratimas kitu atzvilgiu.. Viskam yra ribos. Ir tas ribas reikia toleruoti smile buti zmogisku. As tarkim negeriu, esu kompanijoje kurie isgeria.. ar mergina megsta viena kita sampano taure isgerti.. ir tai yra blogai? prasau.. As nerukau, visi iseina parukyt as vienas sedesiu kambary lauksiu, kol grys.. nes man smirda? big_smile tai cia tokie lengvi pavyzdziai smile Niekas nebijo negeriancio, bijo tai kad jis nuteisia kitus, kurie tai daro.. cia kaip vegetarai.. Kiek esu sutikes, pasakai, kad tu megsti mesa valgyti.. tai pradeda varyti ir negali sustoti.. big_smile cia tiesiog..

tavo požiūris puikus smile
  čia toks traktavimas "merginos bijo negeriančių vaikinų ? smile hmm ...kokios tai merginos ? kur pačios geria -na tada gal ir bijo , per daug " moralūs "tokie vaikinai joms atrodo ., normali mergina tikrai nebijo smile