Re: Ko nori merginos ?
Merginos nori pinigu, gero bei patikimo vyro, grazaus namo , bmw ir viso ko geriausio (tik nekomentuokit manes , as snd geros nuotaikos ) PEACE!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko nori merginos ?
Merginos nori pinigu, gero bei patikimo vyro, grazaus namo , bmw ir viso ko geriausio (tik nekomentuokit manes , as snd geros nuotaikos ) PEACE!
parasei tai, ka po kokiu 100 postu vis tiek butu isrutusioje vyrai arba mums reikia pinigu, arba pacios nezinom ko uzbegai uz akiu, galima sakyti....kad vyrukai nevargu berasinedami.
Norėti viso šito nedraudžiama tik pasiekti viso to galima dirbant petys petin su savo išrinktuoju nes tikrai mažai yra tokiu kurie visa šit,a paveldėjo.O IR TURTAS REIKIA NEPAMIRŠTI GADINA ŽMONES.
Merginos atėjusios į šį portalą ieško supratimo ir dėmesio. O štai vaikinai ieško kaip greičiau jas nusitempt i lovą.Moterys ir vyrai čia ieško jau kitko.Jie ieško antros pusės.Klystu?Gali būt.Kiti ateina tik šiaip papliurpt ir patrolint.Pagarbos trūkumas pas visus.
Supratimo ir dėmesio ieškoma ne tik šiame portale ir netik merginos.Šiu laiku beprotiškame pasaulyje dėmesio truksta visiems ar tai butu jaunas ar senas ar moteriškos ar vyriškos giminės.
Gal tik man vienai taip, bet kokie 95 proc. vaikinų/vyrų bendrauja taip:
Jis: Labas, kaip sekasi?
Aš: Ačiū puikiai, kaip tau?
Jis: Gerai. Turi vaikiną / Gal kavytės kada?
Aš: (dažniausiai į tokius klausimus neatrašinėju, nes jei atrašau, tai pokalbis primena klausimyną - ką veiki gyvenime, ką veiki laisvalaikiu ir pan.).
Nebandau pasakyti, kad čia 95 proc. vaikinų neįdomūs. Tiesiog jiems turbūt daug labiau sekasi bendrauti realybėje
Na vat, kaip tik puiki proga išpublikuoti vieno mano atlikto eksperimento rezultatus (kažkada jau apie tai kalbėjau, bet nepateikiau rezultatus) ) Eilinę dieną, išsiuntęs keliasdešimt šabloniškų žinučių (maždaug "labas, kaip gyvenimas? " ), lyg iš dangaus nukrito mergina su neįprastais man komplimentais. Na maždaug tokiais: "perskaičiau tavo anketą, tu toks fainas, ir dar protingas, retas derinys viename. Tavo protas mane sužavėjo, norėčiau su tavim bendrauti.. bla bla bla" Sutikit, neįprasta žinutė, kaip vyrui ) Tada aš net pagalvojau: kuris iš mudviejų iš proto kraustosi? "Tuoj pažiurėsim" - pasakiau sau, ir tą pačią žinutę, pritaikęs moteriškai lyčiai (pakeitus protą į grožį ir pan. ) "pavariau" atsitiktinėms merginoms, irgi maždaug keliasdešimties tiražu Po to aš išvažiavau keliom dienom į Palangą, kur žinoma nebuvo interneto, ir nebuvo galimybės stebėti, koks gi bus atrašymo santykis į šias dvi kardinaliai skirtingas žinutes (tai netgi ir geriau, nes paskui galėjau lengviau suskaičiuoti santykį). Atsidariau paštą tik 5 ar 6 dieną darbe (namie tada dar interneto neturėjau), kai visos kurios atrašė, buvo jau atrašiusios.
Suskaičiavus merginas, atrašiusias į vieną ir kitą žinutę (visos anketos buvo atsitiktinės, man simpatiškų merginų), buvau priblokštas tiek, jog net įsipyliau 50gr. viskio Skaičiaus dabar jau nebepamenu, tai buvo gan senokai (prieš kokius.. 4 ar net 5 metus), nelabai buvo ir prasmė - santykis buvo V I E N O D A S ) Gerai pamenu, jog skyrėsi tik per 1 į kažkurią pusę.
Išvada kokia? ) Visiškai vienodai ką jūs parašysite pirmoje žinutėje. Esmė ne žinutėje. Jeigu kažkas kabina (žvilgsnis iš mini foto, anketos aprašymas ar galų gale smailikas prie "Labas"), tai tau ir atrašys. O jeigu, kaip rašė tokia Dorota, jai ten ištisai "nevzliotnaja pagoda" arba, cituoju, "Po kelių dienų, pasitaisius nuotaikai, užeini, paskaitai dar kartą atsiųstas žinutes ir nebematai prasmės atrašyt kažką." tai čia, mieli kolegos, Jūs ir "Romeo ir Džiuljetos" serenadom galit varyt, ne tuo adresu beldžiatės..
Geležinės kantrybės, kolegos )
Na vat, kaip tik puiki proga išpublikuoti vieno.........
Kiek esu rašęs laiškų, didžioji dauguma atrašė, nors anketa iš esmės mano tuščia. Tad galbūt čia daugiau atlikai eksperimentą aplink save, visgi pas tave anketa su nuotraukomis ir t.t. Vat jeigu keliasdešimt žmonių su įvairiausiomis anketomis, nuo tuščių iki pilnų, padarytų tą patį, ką tu darei - jau būtų įdomu sužinoti, kokių anketų savininkams koks procentas merginų atrašė. Čia jau būtų šiokia tokia statistika platesnian narių ratui. Bet čia jau kita visai kalba.
O visumoj, ko nori merginos, tai jau čia kiekvienai savos priežastys, tad gali būti ir anketos grožis ir išsamumas, gali būti ir pačios merginos nuotaika. Kaip ir to paties galima vaikinų klausti, ko jūs čia prisiregistravę norit ir nuo ko tie norai priklauso - bus marios priežasčių ir norų.
<....> galbūt čia daugiau atlikai eksperimentą aplink save, visgi pas tave anketa su nuotraukomis ir t.t. Vat jeigu keliasdešimt žmonių su įvairiausiomis anketomis, nuo tuščių iki pilnų, padarytų tą patį, ką tu darei - jau būtų įdomu sužinoti, kokių anketų savininkams koks procentas merginų atrašė.
Taip, šiuo atveju eksperimento herojus tik aš, o pats eksperimentas galėtų vadintis "Žinutės teksto įtaka pokalbio užmezgimui" (šeip citavau merginą, kuri kaip ir kitos pabrėžė būtent teksto įtaką užkalbinimui)
Aišku, būtų įdomu paimti tą patį tekstą ir pasiuntinėti iš keliasdešimt skirtingų anketų. Bet aš jau nebeužsiimsiu.. o tu Ignai visai galėtum Lauksim rezultatų
Ir netingėjimas vyrų... Nejau tokie beviltiški? O gal bandėt realybėj kažką? Ar ne labai einasi?:)
Ir netingėjimas vyrų... Nejau tokie beviltiški? O gal bandėt realybėj kažką? Ar ne labai einasi?:)
Ritule, o gal mes čia tiesiog.. iš sportinio intereso.. )
Rita пишет:Ir netingėjimas vyrų... Nejau tokie beviltiški? O gal bandėt realybėj kažką? Ar ne labai einasi?:)
Ritule, o gal mes čia tiesiog.. iš sportinio intereso.. )
Sportuojat internetinėj erdvėj...:D supratau:)
paplepet cia idomu bet be realybes butu liudnoka,,,,,,ir ko nori merginos?negaliu kalbet apie visas bet dauguma,,,demesio-visom prasmem,,,nori nueit i kluba ,uzsisakyt brangesni gerima suvalgyt ka egzotisko-graziau apsirenkt(visi to norim) -kitaip tiesiog paislaidaut,,nematau tame nieko bloga(tik as megstu visa tai daryt uz savo pinigus),,kaip ziuriu i "tokia"mergina kuri nori visa to bet nenori uz tai moket .na kitaip nori kad uz ja butu uzmoketa ir pan,,,ziuriu--} kaip i paslauga,,,beveik kaip"maistas i namus":)
idomi tik reakcija ryte ,,kai eini iki pinigines,,ir girdi as ne tokia-ar tesiog pastebi zvilgsni ) (ryte esi alkanas-kazkiek troskina,,manau ir blondine supras kam pinigine,,taip sumoket uz maista,,) ka pagalvoja mergina siuo atveju-man 0 demesio,,-(ar grynus duosi ar isleisi klube,pirksi kazka...gi beveik jokio skirtumo)skamba gal neitin romantiskai ,,bet
taip lietuves tikrai grazios,,bet prie beveik kiekvienos galima kabinti kaina,,,:)
Rita пишет:Ir netingėjimas vyrų... Nejau tokie beviltiški? O gal bandėt realybėj kažką? Ar ne labai einasi?:)
paplepet cia idomu bet be realybes butu liudnoka,,,,,,ir ko nori merginos?negaliu kalbet apie visas bet dauguma,,,demesio-visom prasmem,,,nori nueit i kluba ,uzsisakyt brangesni gerima suvalgyt ka egzotisko-graziau apsirenkt(visi to norim) -kitaip tiesiog paislaidaut,,nematau tame nieko bloga(tik as megstu visa tai daryt uz savo pinigus),,kaip ziuriu i "tokia"mergina kuri nori visa to bet nenori uz tai moket .na kitaip nori kad uz ja butu uzmoketa ir pan,,,ziuriu--} kaip i paslauga,,,beveik kaip"maistas i namus":)
idomi tik reakcija ryte ,,kai eini iki pinigines,,ir girdi as ne tokia-ar tesiog pastebi zvilgsni ) (ryte esi alkanas-kazkiek troskina,,manau ir blondine supras kam pinigine,,taip sumoket uz maista,,) ka pagalvoja mergina siuo atveju-man 0 demesio,,-(ar grynus duosi ar isleisi klube,pirksi kazka...gi beveik jokio skirtumo)skamba gal neitin romantiskai ,,bet
taip lietuves tikrai grazios,,bet prie beveik kiekvienos galima kabinti kaina,,,:)
Eh,ta romantika jauniem nekaltiem:D Man atrodo,kaip kabinat tad ir užkimba:) juk yra ir dirbančių merginų... Ir ne tokių alkanų. O jei,pavyko klube nugirdyt ir namo parsivesti,tai jau iškart matos-nieko gero iš princesės:)
tinsanis пишет:Rita пишет:Ir netingėjimas vyrų... Nejau tokie beviltiški? O gal bandėt realybėj kažką? Ar ne labai einasi?:)
taip lietuves tikrai grazios,,bet prie beveik kiekvienos galima kabinti kaina,,,:)Eh,ta romantika jauniem nekaltiem:D Man atrodo,kaip kabinat tad ir užkimba:) juk yra ir dirbančių merginų... Ir ne tokių alkanų. O jei,pavyko klube nugirdyt ir namo parsivesti,tai jau iškart matos-nieko gero iš princesės:)
na matai kalbi is patirties ar nezinau is ko ..nugirdymai parvedimai cia kitaip lietuviskos vestuves,,,,
kabint laukt kad uzkimba,,,kam tas idomu tegu tai daro,,,dirbanciu yra bet uzdirbanciu,,,tuolab jai turi atzalu na supranti apie ka as:) ta prasme kad islaidos dideja,,o noras papramogaut islieka
isiskaityk kai kazkas raso,,,kaip jos elgiasi man yra priimtina tai daug patogiau nei lakstyt su gelem ir pan,,ir girdyt nereikia ,,na bet tau geriau zinot gal patirtis kalba,,,
Iš patirties,iš patirties:D nelabai sekasi tas verslas,kad ir pusvelčiuj,nieks neima:D :D
Iš patirties,iš patirties:D nelabai sekasi tas verslas,kad ir pusvelčiuj,nieks neima:D :D
Nieks kits čia nekalts,mergužėle tu pati..
nereikia su poetais:)ar nezinanciais ko nori susitikinet,,jai salia mergina ir nezino ka daryt tai,,,:)
Viskas... Grįžtu į tėvynę!!! Ten merginos brangios,tik bapkės ir mersai... Kažin ,kokią stotį pasirinkt?:D
Viskas... Grįžtu į tėvynę!!! Ten merginos brangios,tik bapkės ir mersai... Kažin ,kokią stotį pasirinkt?:D
nieko nera uz dyka,,,noret galima daug ka,,bet jai pradesi nuo stoties sansu kad pasieksi mersus ar bapkes ,,,0
Sužlugo verslo planas...:D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko nori merginos ?