41

Re: Ko nori merginos ?

Rita parašė:

Sužlugo verslo planas...:D

lietuvoje jis draudziamas,,uzsieni legalus,,,

42

tinsanis parašė:
Rita parašė:

Bet gal smagiau,kai nelegalu?:D jokių PVM...

43 (redagavo gedukas 2013-09-18 10:38)

Visada uždraustas vaisius skanesnis bet mokesčius mokėti reikia nes valdžia supyks gudresniu už save ji nemėgsta.:::236

44

Rita parašė:
tinsanis parašė:
Rita parašė:

gal ir smagiau kai neturi jokiu teisiu ir pan:D

45

tinsanis parašė:
Rita parašė:
tinsanis parašė:

Daug išmanantis šioj srity esi,nori gal kokiu suteneriu būt?:D ką aš blondinė apie verslą suprantu:D

46

Rita parašė:
tinsanis parašė:
Rita parašė:

Daug išmanantis šioj srity esi,nori gal kokiu suteneriu būt?:D ką aš blondinė apie verslą suprantu:D

suteneriu nedomina,,ne 90-tieji:) man gerai kaip kad dabar yra:)

47

tinsanis parašė:
Rita parašė:
tinsanis parašė:

Viskas,nepokštaukim šitaip:) jau gaunu žinučių,gal susipažystam artimiau:D nesupranta žmonės...:D

48

tinsanis parašė:
Rita parašė:
tinsanis parašė:

Viskas,nepokštaukim šitaip:) jau gaunu žinučių,gal susipažystam artimiau:D nesupranta žmonės...:D

49

Vyras  turi   žinoti  ko  moteris  nori

50

kestutis parašė:

teorijoj zodziai gerai gaunasi,,tik su praktika sunkai susiderina

51

Rita parašė:
tinsanis parašė:
Rita parašė:

malaletku cia kaip ir visur,,,,daug

52

kestutis parašė:

kaip galima suzinoti tai ko moteris pati nezino,irgi matai specelystas,pasijaute antras po dievo.:::010

53

Ramūnas parašė:
kestutis parašė:

kaip galima suzinoti tai ko moteris pati nezino,irgi matai specelystas,pasijaute antras po dievo.:::010

yra tokiu topiniu kurie zino viska ir ko moterim reikia ,ir kas geriau ,,ten vaiksciojanti ensiklopedija ziniu,,patarimu,,,

54

Sekso jos nori, kogi daugiau norės :::045

55

o pasirodo teisus tinsanis tikrai yra tokiu kurie žino ko mterims reikia mokytojo komentaras ta ir liudija.

56

Aš parašė:

Lygiai taip pat, kaip ir vyrai, moterys nori to, kas yra geriausia. Kai kalbame apie paprastą bendravimą, moterys, bent jau dauguma jų, vis dar nori, kad su jomis elgtųsi kaip su moterimis. O šiaip bendravime turi būti prasmė, kurios dažnai pritrūksta komunikuojant pažinčių portaluose smile

Auksiniai zodziai parasyti ,ir pritariu ,kad i portalus ateina ,nevisi ,kaip dauguma mano ,tik del sexso ,o ateina ,bendrauti ir drauga ar drauge sussirasti ,jei iskarto grebsi jauti uzragu ,kaip sako patarle toli nenuvesi sau tinkama linkme.Bukite tik atviresni ,be blogu ketinimu ar isnaudojimu,be zeminanciu zodziu ir surasime mes vieni kitiems palanku sprendima,del ko mes esame visi ivairaus amziaus ,jei dabar neina sm zinutemis susirasineti issakyti jausmus ,tai kavinese ar klubuose tikrai neis daugiau pasikalbeti.Linkiu visiems  tuolerencijos ,ir psichologinio nusiteikimo.

57

gedukas parašė:

o pasirodo teisus tinsanis tikrai yra tokiu kurie žino ko mterims reikia mokytojo komentaras ta ir liudija.

apie savaime suprantamus dalykus kalbet?jai tikrai zinotu nebutu cia o butu uzsiemes su moterim:)vertingi patarimai ar zinios uz dyka neskelbiamos...

58

Pirmiausia merginos noretu susipazinti su berniukais panasaus amziaus, pabendrauti elektronineje erdveje  ir kuo daugiau suzinoti apie berniukus, apie ju norus ir keslus ir tik poto susipazinti gyvai, jeigu jis sudomino kuom nors ta mergina, o priesingu atveju tas bendravimas nutruksta nepasiekes tikslo

59

sekso ir paklusnaus vyro

60

Jonas parašė:

Pirmiausia merginos noretu susipazinti su berniukais panasaus amziaus, pabendrauti elektronineje erdveje  ir kuo daugiau suzinoti apie berniukus, apie ju norus ir keslus ir tik poto susipazinti gyvai, jeigu jis sudomino kuom nors ta mergina, o priesingu atveju tas bendravimas nutruksta nepasiekes tikslo

gerai butu, daugiause cia ant durniaus uzsiregistrave, mazvaikiai prisigere su chebra durniuoja, vede ir apsikrove vaikais iesko sekso uz kavos puodeli, kiti pasikolioti, dar yra tokiu kurie eksperimentuoja tikrina savo paklausa.