Re: patinka vienatvė?
http://www.youtube.com/watch?v=sE8MOzZQGwM
kas supranta rusiškai...
Puikios mintys
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → patinka vienatvė?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
http://www.youtube.com/watch?v=sE8MOzZQGwM
kas supranta rusiškai...
Puikios mintys
Gitana parašė:http://www.youtube.com/watch?v=sE8MOzZQGwM
kas supranta rusiškai...Puikios mintys
is esmes mintys apie dauginimasi.apipinta muzikele nupyzdinta .xujnia
Milana parašė:Gitana parašė:http://www.youtube.com/watch?v=sE8MOzZQGwM
kas supranta rusiškai...Puikios mintys
is esmes mintys apie dauginimasi.apipinta muzikele nupyzdinta .xujnia
Pats tu xujnia esi:D
padsosas
padsosas
Sliauziok toliau:D vaikščioti tikrai neismoksi:D
Neturiu problemu bendravime su zmonem, jie patys randa mane kad papasakotu savo liudnas ar linksmesnes istorijas. Neturiu problemu uzkalbinti bet ka ir bet kur... Bet turiu poreiki daznokai pabuti viena, kartais tycia neatsiliepti i skambucius, nepasitikrinti elpasto, netgi kuri laika neziureti tv... Tada net duru nenoriu atidaryti niekam ... Kartais tai gali trukti valanda, kartais visa para... Tai ka?.. Nejaugi tai panasu i kokia liga? Gal... Bet gal tai tik kokios tai formos letargine busena, padedanti moraliskai sustipreti pries isejima i viesuma ...
O man tai vienatvė atsibodusi, net pavydas apima matai einančius apsikabinusius aš ir to vertas. Aš tai duris atidaryčiau, jei pas mane eitų. Gal toks likimas yra būti vienišiems būt. norisi laisvalaikį praleisti ne vienas..
O man tai vienatvė atsibodusi, net pavydas apima matai einančius apsikabinusius aš ir to vertas. Aš tai duris atidaryčiau, jei pas mane eitų. Gal toks likimas yra būti vienišiems būt. norisi laisvalaikį praleisti ne vienas..
man irgi pavydas kartais paima, bet viena pazistama sako - cia tik parodija kad laimingos tos poros einancios susikabinusios arba tiesiog laikina. Noreciau kad ji butu neteisi
Vienatvė kaip heroinas, pabandai ir žiū visai nieko atrodo. Tuomet pripranti, aišku ne visada, ir nebėra būtinybės su kažkuo būti, kad jaustumeis gerai
gerai ta vienatve. tada nors nereikia derintis interesu
Man pakanka valandos - poros valandų bendravimo su žmonėm per parą. Čia įskaitant plepalus su bendradarbiais, skambutį mamai, susirašinėjimą su draugais ir t.t. Daugiau ima varginti ir pradedu galvot, kad mieliau viena su kompu sėdėčiau ir filmus žiūrėčiau . Nematau problemos viena eiti į kiną ar į sporto klubą (t.y. kur šiaip ar taip ne pliurpti einama), net nesuprantu, kodėl daugumai tai yra dalykai, kurie daromi su draugais. Turiu vieną gerą draugę, atitinka mūsų bendravimo poreikiai – nesam iš tų, kur susitikusios glėbesčiuojasi ir asmeniškiausias smulkmenas pasakojasi, nes nėra tokio noro.
Šiaip bent man pačiai atrodo, kad lengvai bendrauju - tik gal kartais per daug pliurpiu apie save ir nesidomiu kitais . Tas trukdo megzti naujas pažintis, nes nepažįstami žmonės man iš tiesų nerūpi, tad jei ir paklausiu ko nors, tai tik iš mandagumo...
Vik tu kartais nebusi ksenofobe?
Man visai normalios mintys atrodo, vienam į kiną, ar į sporto klubą. Jei nori kažkuo pasimėgauti, tai tą ir darai. Tą daryti su kitais, kaip ir iš šalies primesta tvarka, bet ne visi pagal bandą viską ir turi daryti, nors sunku nepastebėti, kaip ieško nepažįstamų į kiną, ar sporto partnerių, mat patys neturi motyvacijos, ieško, kad kiti įpūstų, ar užuot pažiūrėję savo mėgstamą filmą lieka jo nepažiūrėję, mat niekas kartu eiti nenori/negali..
Vik tu kartais nebusi ksenofobe?
Kadangi panašu, jog nežinai, ką žodis „ksenofobija“ reiškia, tai apšviesiu – tai užsieniečių baimė/nemėgimas. Taigi visai ne į temą čia nusišnekėjai... Aš nebent idiotofobė
Sarass parašė:Vik tu kartais nebusi ksenofobe?
Kadangi panašu, jog nežinai, ką žodis „ksenofobija“ reiškia, tai apšviesiu – tai užsieniečių baimė/nemėgimas. Taigi visai ne į temą čia nusišnekėjai... Aš nebent idiotofobė
Taip tiesa,bet zinau,kad tie kurie zmoniu bijo jiem ir taikoma ksenofobija
Heh, kokia įdomi tema Aš irgi vienas iš tų kurie mieliau namie laiką leidžia, vieni sportuoja, filmus žiūri ir pan. Bet ankščiau ar vėliau ateina laikas kai pradeda trūkti tos draugų kompanijos, todėl geriausia atrasti tą aukso viduriuką, o jis manau kiekvienam skirtingas, asmeniškai irgi kartais mėgstu išjungti telefoną ir kuriam laikui atsiribot nuo visų
Taip tiesa,bet zinau,kad tie kurie zmoniu bijo jiem ir taikoma ksenofobija
Nežinau, kas taip taiko, bet aiškiai nusišneka. Tie, kur žmonių nemėgsta, vadinami mizantropais (ir jiems save priskirčiau), o ne ksenofobais.
Sarass parašė:Taip tiesa,bet zinau,kad tie kurie zmoniu bijo jiem ir taikoma ksenofobija
Nežinau, kas taip taiko, bet aiškiai nusišneka. Tie, kur žmonių nemėgsta, vadinami mizantropais (ir jiems save priskirčiau), o ne ksenofobais.
kaip tokia grazi mergina gali nemegti zmoniu? siaip vienatve visada lydes mus visa gyvenima ir nuo jos niekur nepabegsi todel reikia prisitaikyti prie vienatves kaip prie neisvengiamo dalyko
kaip tokia grazi mergina gali nemegti zmoniu?
Išvaizda ir charakteris nelabai susiję . Ar pagal tavo logiką gražus žmogus turėtų eiti ir visiems rodytis – pažiūrėkit į mane, vaikščiojantis gamtos šedevras
Vik, matosi esi protinga, zodziu kisenej neieskai ir netusciazodziauji.
Bet cia drisciau papriestarauti.
Jeigu esi mizantrope, kaip pati dediesi - nieku gyvu ieskok.lt nebutu tavo veiklos sarase. Mizantropija, kaip priesingybe filantropijai, sakyciau radikalus vengimas zmoniu, nusivylimas, gal net gi kiek taikytinas zmonem su ne normatyvine psichine konstitucija. Dar, tai daugiau filosofine saka, nei gyvenimo budas. Tai fundamentalus poziuris i zmogaus bruozus. Mizantropas negali juoktis, nevertina sypsenos, neuzmezga kontakto, etc etc. Gi sutikus nauja zmogu Tu nejauti jam nepagristos neapykantos ar negatyvo.
As verciau sakyciau, kad Tu tiesiog salygine introverte. Tau gerai tarp zmoniu iki tam tikro lygio, kai demesys ir bendravimas pradeda sekinti.
As toks pats, mieliau filma renkuosi ziureti vienas, ne draugu kompanijoje, bet, dievazi, mizantropu savim pavadinti negaleciau.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → patinka vienatvė?