61

Re: Gotikinė muzika

kiek save pamenu, metalo klausytis pradejau nuo 13m, dabar esu jau subrendes metalistas, ir niekas sios nuostabios muzikos is manes neatims, nebent kartu su mano sirdim isplestu lauk. klausau visko kas turi gera melodija ir ritma, o klausau death metal, black metal, doom, doom/gothic, gothic metal. metalas tapo mano gyvenimo dalimi, gyvenimo budu. pats save kazin ar priskirciau gotams, bet mane jie zavi, nematau tame nieko blogo ar satanistisko, tuo labiau metalas kaip muzika simbolizuoja laisvamaniskuma- o ne kazkoki velnio garbinima. tai laisves, pasipriesinimo pries visuomenes nustatytas normas muzika. o kas nori buti satanistu tegu, bet tikru satanistu ir nepazinsi gatveje, jie atrodo kaip ir visi, nes lindi pogrindyje. o gotai nesislepia kazkur sulinde i tamsa, jie parodo save- kad nera ko sleptis ir nera ko ju bijoti...

62

Nesiklausau , nes nepatinka smile

63

Eligijus, 17 пишет:

Nesiklausau , nes nepatinka smile

klausyk Yva arba 69 danguje - super grupes:DDD

64

Hmmm nelabai klausau turbūt tokios muzikos,tiesa ,kažkur girdėjau ,kad " the cure" priklauso šiam stiliui,o jie man patinka.

65

oj klausau...daug klausau... retai kada tas standartines grupes kaip HIM ar The 69 eyes...dazniau kazka panasaus i Sopor Aeternus, Psyclon Nine, Diary of Dreams.. smile

66

Diary of Dreams, Bauhaus, The Cure, Deine Lakaien, anksčiau paklausydavau Sopor Aeternus, bet db pastebėjau, kad man jo(s) muzika kelia depresovą nuotaiką tad privengiu. Kartais Hocico sueina. Nox Arcana, Midnight Syndicate (nežinau ar jie prie gotiškos muzikos, bet jų skambesys man patink). Na plius minus tiek.

67

As megstu gotus smile noreciau goto vaikino big_smile kazkada buvau gote, bet norisi ir vel grizti prie gotikos.Man patinka gotiskas rokas ir as neturiu nieko pries gotus, jie mieli zmones :33 turiu draugu gotu,todel zinau ka sakau