Re: Neisipareigojentys santykiai
ar yra cia moteru kurios jiesko rimtu santykiu ar visos sedi cia,kad laika prastumtu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Neisipareigojentys santykiai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar yra cia moteru kurios jiesko rimtu santykiu ar visos sedi cia,kad laika prastumtu
Iveta parašė:anksčiau ar vėliau tokiuose santykiuose kažkuris lieka įskaudintas...jei prasidėčiau su neįpareigojančiais santykiais, tai žinoma, būtų su tokiu, kuris man patinka... o kuo toliau, tuo labiau tas žmogus tau labiau patinka, atsiranda šiltesni jausmai, labiau prisiriši. Kai susitinki būna faina, bet kai susitikimas baigiasi, grįžti į realybe ir pasidaro tik skaudžiau, kai supranti, kad tokie santykiai niekur neveda ir jie kažkada baigsis...
Kažkas minėjo paramą...Mane tai dar labiau žeistų, negu, kad be paramos. Manyčiau, kiekviena save labiau gerbianti moteris, turinti orumo nesutiktų su tuom, na bet visokių materialisčių yra, jei jom tai teikia malonumo, tai smagu, džiaugiuosiviskas turi pradzia ir pabaiga,nieko amzino nera,,,
su tokiu mąstymu, nemanau, ar įmanoma toli nueit
tinsanis parašė:Iveta parašė:anksčiau ar vėliau tokiuose santykiuose kažkuris lieka įskaudintas...jei prasidėčiau su neįpareigojančiais santykiais, tai žinoma, būtų su tokiu, kuris man patinka... o kuo toliau, tuo labiau tas žmogus tau labiau patinka, atsiranda šiltesni jausmai, labiau prisiriši. Kai susitinki būna faina, bet kai susitikimas baigiasi, grįžti į realybe ir pasidaro tik skaudžiau, kai supranti, kad tokie santykiai niekur neveda ir jie kažkada baigsis...
Kažkas minėjo paramą...Mane tai dar labiau žeistų, negu, kad be paramos. Manyčiau, kiekviena save labiau gerbianti moteris, turinti orumo nesutiktų su tuom, na bet visokių materialisčių yra, jei jom tai teikia malonumo, tai smagu, džiaugiuosiviskas turi pradzia ir pabaiga,nieko amzino nera,,,
o kur tu nori eit?nori pasakyt su verkslenimais sureiksminimais toliau nueisi?
as einu reikia vaziuoju,plaukiu skrendu,,darai viska ka reikia,,,ir nieko neusureiksmini-,,,kam sureiksmint paprastus dalykus?-nuo to jie svarbesni taps?-nemanau,,
ir del mastymo jis mano,jis tinka tik man,tik man jis geras ,suprantamas,,kaip ir pas tave tu turi savo mastyma savo poziuri,,,
nu tu čia labai į temą, prie neįpareigojančių apie rimtus santykius
Iveta parašė:tinsanis parašė:viskas turi pradzia ir pabaiga,nieko amzino nera,,,
as einu reikia vaziuoju,plaukiu skrendu,,darai viska ka reikia,,,ir nieko neusureiksmini-,,,kam sureiksmint paprastus dalykus?-nuo to jie svarbesni taps?-nemanau,,
ir del mastymo jis mano,jis tinka tik man,tik man jis geras ,suprantamas,,kaip ir pas tave tu turi savo mastyma savo poziuri,,,
ne, nenoriu pasakyt, kad su verkšlenimais ir susireikšminimais toli nueisi mano turinyje to paminėta nebuvo, na, bet interpretuoja kiekvienas savaip.
tinsanis parašė:Iveta parašė:su tokiu mąstymu, nemanau, ar įmanoma toli nueit
ir del mastymo jis mano,jis tinka tik man,tik man jis geras ,suprantamas,,kaip ir pas tave tu turi savo mastyma savo poziuri,,,ne, nenoriu pasakyt, kad su verkšlenimais ir susireikšminimais toli nueisi
mano turinyje to paminėta nebuvo, na, bet interpretuoja kiekvienas savaip.
tu sureiksmini santykius o as tame nematau prasmes,,,
Vaikinukas parašė:O jus nemanot moterys ir paneles kad jums pačioms reikia kasko gyvenime siekti ir keisti savyje kaska, o ne tik ieskoti vyro ant balto žirgo, visos tos pačios ieskotojos kurios nieko nerandate, bent ziurejote i veidrodžius, o dar norite kaska surasti o juo labiau kad jus miletu lepintu ir panasiai, atsibuskite
Tu tai jau toks manekenas, kad net foto bijai įsidėti
Manekenas ar ne cia jau namo sprendimas viesintis ar ne ir neturiu tau aiškintis kodel be foto.
Neipareigojantys santykiai tai nemanau kad tai tik lova .Galima graziai leisti laika ,kazkur eiti ,kazka veikti .Jei du laisvi zmones ,nekenkia ,neardo vienas kitam seimos ,tai as tik uz ,,,,,,,,Kodel negalima leisti laiko su kazkuo, kol atsiras tas kazkas kuriam isipareigosi ............
Neisipareigojantys santykiai,susitarei su draugu ar drauge susitikti pasivaikščioti ,ar išgerti kavos ,na bet jis neatėjo .Ir pykti negali įsipareigojimo nėra.Gerbti kitą žmogų ir bent jam pranešti ,kad ateiti negaliu,jau yra isipareigojimas .Įsipareiogojimas tai nereiškia ,kad turi eiti į lovą iš karto ,ar jei susitikote ir įvyko keli pasimatymai tai turi baigtis vedybomis. Susitikinėjame tam ,kad pažintume vienas kitą .Kad išsiaiškintume ,kas mūsų poelgiuose priimtina vienas kitam.Išsikalbėti,ką mes galime keisti dėl mylimo žmogaus.Ką mylimas žmogus padarys dėl mūsų. Ir jeigu daugiau supratimo,nei noro tik kitą pakeisti pačiam nesikeičiant ,o tada jau galima kalbėti apie labai rimtus įsipareigojimus.
Iveta parašė:tinsanis parašė:o kur tu nori eit?nori pasakyt su verkslenimais sureiksminimais toliau nueisi?
ir del mastymo jis mano,jis tinka tik man,tik man jis geras ,suprantamas,,kaip ir pas tave tu turi savo mastyma savo poziuri,,,ne, nenoriu pasakyt, kad su verkšlenimais ir susireikšminimais toli nueisi
gal todėl, kad jie man svarbesni ir į tai rimtai žiūriu, ne kaip į žaidimą
Iveta tave supras žmogus kuris į bendravimą žiūri rimtai.O tokie kuriems rupi vienadienei santykiai tavo požiūris tamsus miškas.Jie eis per mergas net ir vedę. Sako nesistenkime pakeisti to kas nepakeičiama. O reikia keisti požiūri.Ir šiuo atveju reikia mokytis atskirti ,ar žmogus į bendravimą žiūri rimtai.,ar lėks paskui kiekvieną sijoną. O tokie tegul renkasi kekšes ir jos yra jų laimė. Kokie jie būtų nelaimingi ,jei nebūtų tokių moterų ,kaip ir jie.
tinsanis parašė:Iveta parašė:ne, nenoriu pasakyt, kad su verkšlenimais ir susireikšminimais toli nueisi
zaidimas zaidimui nelygus,,tai kad sureiksminsi daug kalbesi apie tai tai bus rimtesnis poziuris nei to kuris mazai kalbes ar reiks emocijas?
pensininko mastymas toks kad neipareigojantys santykiai tai vienadieniai,,mastyma keist reikia perziuret isileist naujoviu o ne buti dinozauru,,praejo tas laikas kai jau taip svarbu pase anspauda ir ant pirsto zieda uzmaut,, i baznycia vilktis,,,suprask: pazymetas suanspauduotas visos teises mano cia kaip daiktas,,,va po viso to cia jau rimta labai ,,
Iveta parašė:tinsanis parašė:tu sureiksmini santykius o as tame nematau prasmes,,,
zaidimas zaidimui nelygus,,tai kad sureiksminsi daug kalbesi apie tai tai bus rimtesnis poziuris nei to kuris mazai kalbes ar reiks emocijas?
nesupratau ka cia pasakei..nori pasakyt, kad tas kas mazai kalba, neisreiskia emociju, tai jau nerimtas poziuris? tai tikrai to neapibudina, greiciau asmenybe, bet ne tikslus
pensininko mastymas toks kad neipareigojantys santykiai tai vienadieniai,,mastyma keist reikia perziuret isileist naujoviu o ne buti dinozauru,,praejo tas laikas kai jau taip svarbu pase anspauda ir ant pirsto zieda uzmaut,, i baznycia vilktis,,,suprask: pazymetas suanspauduotas visos teises mano cia kaip daiktas,,,va po viso to cia jau rimta labai ,,
zmogus gali ir ir daugiau nei metus bendrauti neipareigojanciai ir kazko daugiau viltis, tai koks cia bus mastymas pagal tave? zmogus ne daiktas, kad ji savintumeisi kaip daikta...ipareigojanciai santykiai man cia yra pagarba vienas kito, tai reiskia, kad tu ji vertini, ir nebuni su zmogum, kol neatsiras kazkas gersenio, tik del laisvo laiko praleidimo
Ramunė parašė:Vaikinukas parašė:O jus nemanot moterys ir paneles kad jums pačioms reikia kasko gyvenime siekti ir keisti savyje kaska, o ne tik ieskoti vyro ant balto žirgo, visos tos pačios ieskotojos kurios nieko nerandate, bent ziurejote i veidrodžius, o dar norite kaska surasti o juo labiau kad jus miletu lepintu ir panasiai, atsibuskite
Tu tai jau toks manekenas, kad net foto bijai įsidėti
Manekenas ar ne cia jau namo sprendimas viesintis ar ne
ir neturiu tau aiškintis kodel be foto.
Tai ir nebutina cia aiskint ir taip visiems aisku, kad esi baisuoklis neturintys veitrodziu ir ju privengentys nes atvaizdas tik pasibaisejima ir siauba kele, gyveni tokioje iliuzijoje, kad nematau, neviesinu reiskias esu grazus ir nepakartojamas, ir sirdis nekraujuoja, ir galvos neskauda.
Cia kaip su storom bobom kurios nesioja erdvius balachonus keliais dydziais didesnius, tam kad galetu save paguos ir itikint, kad vis dar yra lieknos ir gali toliaus nevarzomai esti, arba kaip vyrai apsirede jaunystes maikes vis dar isivaiduoja, kad yra zavus ir patrauklus nes vis dar sugeba i ja ilysti, neziurint i tai, kad pupso didziauses pilvas, o jaunyste negriztamai praejo.
tinsanis parašė:Iveta parašė:gal todėl, kad jie man svarbesni ir į tai rimtai žiūriu, ne kaip į žaidimą
nesupratau ka cia pasakei..nori pasakyt, kad tas kas mazai kalba, neisreiskia emociju, tai jau nerimtas poziuris? tai tikrai to neapibudina, greiciau asmenybe, bet ne tikslus
na cia daug kalbanciu apie tikslus,kaip svarbu santykiai ,,ir tai lieka tik kalbom,,nesuprasiu ,,,jai gerai yra kam tie isipareigojimai,,
tinsanis parašė:pensininko mastymas toks kad neipareigojantys santykiai tai vienadieniai,,mastyma keist reikia perziuret isileist naujoviu o ne buti dinozauru,,praejo tas laikas kai jau taip svarbu pase anspauda ir ant pirsto zieda uzmaut,, i baznycia vilktis,,,suprask: pazymetas suanspauduotas visos teises mano cia kaip daiktas,,,va po viso to cia jau rimta labai ,,
zmogus gali ir ir daugiau nei metus bendrauti neipareigojanciai ir kazko daugiau viltis, tai koks cia bus mastymas pagal tave? zmogus ne daiktas, kad ji savintumeisi kaip daikta...ipareigojanciai santykiai man cia yra pagarba vienas kito, tai reiskia, kad tu ji vertini, ir nebuni su zmogum, kol neatsiras kazkas gersenio, tik del laisvo laiko praleidimo
na viltis durniu motina sako,,na santykiai ir visa kita -kiekvienam savo,,
Temos pavadinimas netaisiklingas... ir isvis tema ne i tema.
Įsipareigojantys santykiai nebutinai anspaudas pase..Mane ir dauguma pensininku jau anspaudas nebedomina. Merginų svajonė balta suknelė ,aš ją vilkėjau,o dabar jau ne tas amžius baltai sukneliai .Dar vedybos žmonės nori ,kad vaikai turėtų šeimą ,aš savuosius užauginau ir visi sėkmingai dirba ar mokosi ,o dar vieno nebenoriu,geriau maži anūkai.Sako ženijasi dėl pavardės ,aš ją gavau ir ji man patinka . Dėl turto ,man užtenka vieno buto .Be to turto į kapus nenusineši. Kas išlaikytų irgi nereikia. Taip kad nėra tikslo apie tas vedybas svajoti. O butus turi beveik visi pensininkai ,ar mano amžiaus žmonės.Žinoma jeigu nebuvo,kam apgaule išviliotas ir parduotas,arba pragėrė.Labai retai kuris vyresnis svajoja dar prie altoriaus atsistoti.Bet draugą ar drauge turėti trokšta dauguma.
Dar pastebėjau ,kad altorius nepadaro ,kad pora mylės vienas kitą iki grabo lentos.Pasižada ,bet stebūklas neįvyksta. O žiūrėk susimetę,kaip sakoma gyvena nuodėmėje ,o sugyvena gražiai.Taip ,kad geriau jau nuodėmėje gražiai ,nei po įžadų gerbti mušasi.
na idomi ce diskusija vyksta:) bet as uz normalius santykius:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Neisipareigojentys santykiai