1

Тема: Ko moterim reikia is vyru ?

Kodel moteris sako noriu vieno, o pasirodo kad nori kito?

2

Re: Ko moterim reikia is vyru ?

moterim svarbiausia kad **** stovetu ir uzdirbtu pinigus

3

ne moterims reikia svelnumo ir supratimo bei nuolaidumo

4

as pats neturiu merginos nes zinau kad merginom reikia pagrindo gyvenimui tdl jos ir neturiu xe

5

moterims reikalingi loxai, kurie uzdirba pinigus ir jom atidituoti.

6

Serzas пишет:

Kodel moteris sako noriu vieno, o pasirodo kad nori kito?

O kodėl Jūs moteriai sakote komplimentus, vedatės į kavinę, stengiatės atrodyti pasitempęs, pasiturintis arba bent apsirūpinęs, visom kitom prasmėm rimtas vyras (žinoma kur kas daugiau, negu tai yra realybėje), ir kas vakarą (arba net per patį pirmą) galvojate... kada gi ji duos?  smile)   
Ar tik nesijuokia puodas, kad katilas juodas? smile)

7

Gi mes barakudos, isnaudotojos, nuotykiu ieskotojos. Mums svarbus tik pinigai ir ka gali padaryti uz juos ar nusipirkti! Jetus mano, kokiu ieskot - tokias ir randate. Nieko mums nereikia is jusu, bukit kokie esat ir tiek. VISKAS!

8

barakudos virusas plinta as sutinku bet kur dingo musu Lietuvaiciu zavesys ir pagarba saliai as suprantu LT eror bet nebukit saltos kaip zuvis Lietuvos merginos sos

9

Artimo sielai zmogaus salia, kuris butu kartu ne tik tuomet kai linksma, bet kai ir rupesciai uzgriuna.
Serzai, sakai, kad sako nori viena, o pasirodo, kad nori kito. Gal gali konkretu pvz. pateikti. Nepamirskim, kad moterys kilusios is Veneros , o vyrai is Marso. Labai daznai kalbam apie tuos pacius daykus tik skirtingu kampu ir zodziais, kol issivysto tikras supratimas is puses zodzio, praeina nemazai laiko.
Arturai, kad **** stovetu irgi svarbu. Manau vyrai irgi nepries , kad moteris duotu, kai jie to nori wink O norint kurti ir islaikyti seima, reikia dvieju pajamu saltiniu. Tai taip pat normalu. Juk nei vienas jusu nenorit tureti zmonos islaikytines.

10

Moterims reikia pinigu ,orgazmo, ir pinigu. O poto kestai pacios stebisi kodel i jas ziuri kaip i preke. Neveltui dazna panele sako ''zinau savo verte''

11 (2013-10-19 22:53 отредактировано Juozas)

Sekso jos nori ko gi dar. Ir nereikia čia aiškinti kad tipo nenorit ir kokios jūs šventos. Vyrui išviso seksas po kurio laiko kaip darbas gaunasi tas seksas nes vyrams daug maziau malonumo yra nei moterims ir jos per seksa kelis kartus orgazma gali pajusti.

12

Nu  ir  nusišnekėjai. Ir  kuri  tave  vargšelį  dirbti  privertė. Prajuokinai  visam  vakarui:::021:::021:::021 Užuojauta ,toks  jaunas  ir  nusidirbai,kas  bus  kai  pasensi?:::002:::002:::002

13

Pranasas пишет:

barakudos virusas plinta as sutinku bet kur dingo musu Lietuvaiciu zavesys ir pagarba saliai as suprantu LT eror bet nebukit saltos kaip zuvis Lietuvos merginos sos

O kur dingo vyrai? Kur tikri vyrai, ką? Kaip tik laisvas, taip ir su kokiu nors trūkumu - girtuoklis, impotentas, negalintis įsipareigot arba žydras. Na ir dar - po galais, pažiūrėkit į save, kaip veidrody atrodot - iš mūsų reikalaujat manekeniškos išvaizdos, o patys kokie? Kas džiūsna be raumenų, kas lašinių kalnas, kas sudribęs kaip maišas, kas prasigėręs... O jei kiek dailesnis - tai ir narcizas, sau lygios jau nė nebemato arba vėl - žydras... Tai kaip mes tokius gerbt galim, m?

14

Rūta пишет:
Pranasas пишет:

O kur dingo vyrai? Kur tikri vyrai, ką? Kaip tik laisvas, taip ir su kokiu nors trūkumu - girtuoklis, impotentas, negalintis įsipareigot arba žydras. Na ir dar - po galais, pažiūrėkit į save, kaip veidrody atrodot - iš mūsų reikalaujat manekeniškos išvaizdos, o patys kokie? Kas džiūsna be raumenų, kas lašinių kalnas, kas sudribęs kaip maišas, kas prasigėręs... O jei kiek dailesnis - tai ir narcizas, sau lygios jau nė nebemato arba vėl - žydras... Tai kaip mes tokius gerbt galim, m?

Visi vyrai yra cia jus ziurit i tai ka jums duos (bapkiu) o ne kad vyrai jusu idealas tai kad turetu bapbiu materealiai apsirupines ir panasiai visur ir visada bapkes. Negaliu kalbeti uz visus vyrus bet kalbesiu apie save DEJAU ANT TU BAPKIU. Svarbu turiu tiek kiek man uztenka. O kai ieskau merginos man buna visiskai nusispjaut ar ji turi tu BAPKIU ar nieko neturi.

15

Martynas пишет:

Visi vyrai yra cia jus ziurit i tai ka jums duos (bapkiu) o ne kad vyrai jusu idealas tai kad turetu bapbiu materealiai apsirupines ir panasiai visur ir visada bapkes. Negaliu kalbeti uz visus vyrus bet kalbesiu apie save DEJAU ANT TU BAPKIU. Svarbu turiu tiek kiek man uztenka. O kai ieskau merginos man buna visiskai nusispjaut ar ji turi tu BAPKIU ar nieko neturi.

O man ne DZYN пишет:

Artimo sielai zmogaus salia, kuris butu kartu ne tik tuomet kai linksma, bet kai ir rupesciai uzgriuna. <...> O norint kurti ir islaikyti seima, reikia dvieju pajamu saltiniu. Tai taip pat normalu.

Labai teisingai išdėstyta. O kur jūs randat tokių, kurios nedirba ir tik pinigų iš jūsų laukia, tai jau mistika.

16 (2013-10-20 00:58 отредактировано Martynas)

Rūta пишет:
Martynas пишет:

O man ne DZYN пишет:

Artimo sielai zmogaus salia, kuris butu kartu ne tik tuomet kai linksma, bet kai ir rupesciai uzgriuna. <...> O norint kurti ir islaikyti seima, reikia dvieju pajamu saltiniu. Tai taip pat normalu.

Labai teisingai išdėstyta. O kur jūs randat tokių, kurios nedirba ir tik pinigų iš jūsų laukia, tai jau mistika.

Bet jus per toki poziuri ir tiesiog priverciate i jus ziureti kaip i daikta ,preke. Pavyzdziui turiu daug pinigu ir pasiimsiu. va patinka ir imi po pazastim ir nesies. o kur mes randam tokiu nereikia net rast atidaryk pinigine ir prisiklijuosite mikliai limpat kaip muses prie sudo.

17

Danielis пишет:

moterims reikalingi loxai, kurie uzdirba pinigus ir jom atidituoti.

visiskai teisingai pasakyta

18

nebukit tokiais vargsais.viskas su jomis gerai.visokiu yra visokiu ir reikia.buna,kad net ir pacios panos gerimuku pavaisina.o vat su tokiais verkslentojais niekas ir nesigula i lova,kam reikalingas apsisnarglejes ir dar be babkiu.mokekit graziai  su jom plepet ir megaukites merginu silpnumu pries jusu zavesi big_smile

19

Antanai Antanai... jeigu pats esi toks išvazdus, protingas, su bapkėm, tai  ko sėdi su tais "lochais" toje pačioje galeroje ir statusu anketoje "Laisvas, Ieškau merginos, Ieškau sekso partnerio ir kt., m"? smile)

20

Na dėl pinigų tai mano atvejis buvo išskirtinis per pirma pasimatyma su mergina su kuria dar dabar draugauju aš visai pinigu buvau nepasiemes na bet nuėjom į parduotuve ji turėjo pinigu nupirko ir man ir sau ledu na kiekviena diena vis kitaip tai ji perka ka tai kita diena as arba rukyt perkam tai uz mano pinigus o pavalgyt ka nors uz jos na taip dalinames viskuom nera taip kad viskas už mano litus, na bet cia išimtis su buvusia buvo taip išviso tik kelias dienas pradėjau draugaut jau iškart pradėjo pradėjo prašyt ir manipuliuodama ant drabužių big_smile