Re: Ko moterim reikia is vyru ?
Klaidos yra taisomos
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko moterim reikia is vyru ?
Klaidos yra taisomos
Jo divyris tas pats per tą pati visuose forumuose verki moterims reikia pinigų.Bent jau parašyk ,kas apiplėšė ir kokia sumą drasuoli.Ar bent yra ką apiplėšti? Nei vieno įdomaus pasisakymo ,be ašarų moterims reikia pinigų?
Siaip tai mano asmeninis reikalas kiek ir ka bet jus neriat i tuos krumus pas joberius ir ko man asaroti man juokas ima is jusu kai taip elgiates.
as tai noriu tik tyros grazios meiles ir pagarbos:) bet tokie dalykai siais laikais neegzistuoja.o ko vyrams reikia is moteru m???? tik sexo ir kad valgyt i lova nestu!!! cia is patirties sakau,nes esu nusivylus milijona kartu.
Pati kalta ko lepinai?
O jau tipo tu nenori sekso teigi kad tik vyrai nori o moterys ne, nesvaikit tik pačios ir nori sekso bet mato tik vyrus kad tik jie nori pirma į save pažiūrėkit kad ir jūs pačios to norit ne vien vyrai.
Temos pavadinime ir yra atsakymas - joms reikia VYRU
Pritariu Danieliui 100 proc! Cia beveik visos tokios ir sedi pazinciu portaluose ir dazniausiai tokie atsakymai ju buna ,nes vaikinai nepatinka isvaizda. Jei tik parasytu koks krasavcikas atsakymas butu kitoks,garantuoju.
Todel ir belieka skirt laika sau,savo malonumui,kadangi daugumas cia islepusios ir iesko idealu.
O ko jūs tada čia sėdit, jeigu mes visos tokios? Danielius labai klysta. Jis nevertina merginų nuoširdumo, tamsta taip pat, beje. Čia ne susireikšminimas ir ne tuštumas, o savo vertės žinojimas. Jūs gal norėtumėt kilimėlių po kojom, bet sorry, nebe tie laikai, yra iš ko rinktis. Jeigu ne čia, tai Lietuva pasaulis neapsiriboja... Jeigu būtume tuštutės kaimietukės, kaip sakė Danielius, gyventume sau laimingai su eiliniu pijokėliu ar narkomanu, apsigimdžiusios vaikais ir niekur nieko neieškotume ir nelauktume. O kam?
pinigų
1. pirmiausia, kad pazintis prasidetu nuo romantisku pasimatymu (pasivaiksciojimu, kvietimu i kina, teatra, diskotekas, vakarelius, vasara prie vandens ir t.t.), o ne masinoje ir spaudimu seksui!
2. toliau aisku aktyviai organizuoti laisvalailki ir rupintis bilietu pirkimu i renginius, koncertus (nors tai nereiskia, kad jis uz tzi turi moketi uz viska) jus tik kvieskit, o mes jau draugiskai ir su protu prisidesim ir mieko cia zeminancio.
3. seksas per koki mazdaug 10 pasimatyma jau turetu buti 3 kartus per para ar per pasimatyma! nes jei jau susitinku su vyru 6-10-ta karta tai esu pakankamai isimylejus ir noriu tikrai ne 1 karto i savaite! o dazniausiai buna atvirksciai ir vyrai prievartauja per antra pasimatyma, o veliau, kai jau nori tai nors "sienom lipk" o jie jau visai nenori ir tada jau moteris turi prievartaut ar sukt galva, kur ir kaip cia ji nusitemt? - kazkokia nesamone! atsipeikekit, vyrai!
na ir skaldot komentarus..
Is tikruju,reikia patiems apsispresti,ko mes tiksliai norime is gyvenimo,ir ieskoti to zmogaus kuri norime istikruju surasti,...
P.s. cia liecia tiek merginas tiek vaikinus
Esmeralda пишет:Jo divyris tas pats per tą pati visuose forumuose verki moterims reikia pinigų.Bent jau parašyk ,kas apiplėšė ir kokia sumą drasuoli.Ar bent yra ką apiplėšti? Nei vieno įdomaus pasisakymo ,be ašarų moterims reikia pinigų?
Siaip tai mano asmeninis reikalas kiek ir ka bet jus neriat i tuos krumus pas joberius ir ko man asaroti man juokas ima is jusu kai taip elgiates.
Mėgsti krumynus.Teisingai sakoma ką žmogus pats daro tą ir kitam kabina.Kadangi turi piniginių problemų ,tai ir lieka panas į krūmus vestis.Ir siunti ,kad panos ieško pinigingu,kur nusivestų įdomiau nei krūmai. Ne kiekviena krūmais sužavėsi.
Moterys nori pinigingu vyru, kad pasivaijscioti po barus ir restoranus. Brangias dovaneles dovanuotu joms. Stai ko reikia moterims. Tokiu yra dauguma. Nesvarbu ar grazuole ar simpatiska. Visos nori pirmoj vietoj tik pinigu. Antroj vietoj, tai jau pas kiekviena skirtingai. Svarbu vidinis grozis, o veliau isire
Demesio moterims reikia..nesvaikit apie tuos pinigus...
Tvirto peties, meiles ir supratimo
Demesio moterims reikia..nesvaikit apie tuos pinigus...
o kaip pradedi ta demesi rodyt,tada prasideda: man per daug demesio ir pan... arba tiesiog mistiskai dingsta bendravimas.
Moterys nori pinigingu vyru, kad pasivaijscioti po barus ir restoranus. Brangias dovaneles dovanuotu joms. Stai ko reikia moterims. Tokiu yra dauguma. Nesvarbu ar grazuole ar simpatiska. Visos nori pirmoj vietoj tik pinigu. Antroj vietoj, tai jau pas kiekviena skirtingai. Svarbu vidinis grozis, o veliau isire
Tai ner ko susitikineti su simpatiskom ir graziom, susitikinet su baidyklem juk vidinis grozis svarbiause
Juokdarys tu esi, Martynai
O visa esme yra paprasta: jei ieskai panos, kuri uz tave yra geresne, tai naturalu, kad be pinigu tu jos ir neislaikysi, nes nesi vertas jos, tai belieka bandyt "nusipirkt" ir pinigais ja dar islaikyt. bet vistiek prarasi. O jei dar pats issikeles save buvai iki jos lygio ar ausciau ir ji pradeda suprast, jog toks, koki save pristatei, istikruju nesi..
Butum geras vyras, panos isikibusios taves laikytus ir nepaleistu, nereiktu nei turtu dideliu. O kai esi molius ir dar neturtingas, tavo sansai nekokie olialia pupyte pakabint Gyvenk realybej!
taip Antanai, daug tiesos parašei. Bet gal teko kur matyti prietaisa nusipirkt su kuriuo galetu ismatuot moters lygi. O savo lygiui matuot dar sustresnio prietaiso reiktu
Jei dingsta bendravimas - vadinasi, įkyrus esi
vija пишет:Demesio moterims reikia..nesvaikit apie tuos pinigus...
o kaip pradedi ta demesi rodyt,tada prasideda: man per daug demesio ir pan... arba tiesiog mistiskai dingsta bendravimas.
Juokdarys tu esi, Martynai
![]()
O visa esme yra paprasta: jei ieskai panos, kuri uz tave yra geresne, tai naturalu, kad be pinigu tu jos ir neislaikysi, nes nesi vertas jos, tai belieka bandyt "nusipirkt" ir pinigais ja dar islaikyt. bet vistiek prarasi. O jei dar pats issikeles save buvai iki jos lygio ar ausciau ir ji pradeda suprast, jog toks, koki save pristatei, istikruju nesi..
Butum geras vyras, panos isikibusios taves laikytus ir nepaleistu, nereiktu nei turtu dideliu. O kai esi molius ir dar neturtingas, tavo sansai nekokie olialia pupyte pakabint
Gyvenk realybej!
Puiku,kad ir forume atsiranda protingai mąstančių vyrų ir be jokių prietaisų supranta situaciją.Tik gaila ,kad protingi vyrai iš čia greitai dingsta.Nes tuoj supuola biezdarių pulkas ,kaip krankliai ir pradeda kapoti.Žmonės pamąsto ,prasidėk su durniais ir pats durnas liksi. Nusprendžia durniams duoti kelia ,tai biezdoriai ir toliau čia karaliauja ir jaučiasi savo naglumu karaliais .Visi gieda savo himną "Moterims reikia pinigų"
gerai cia Ruta parasei......
Pranasas пишет:barakudos virusas plinta as sutinku bet kur dingo musu Lietuvaiciu zavesys ir pagarba saliai as suprantu LT eror bet nebukit saltos kaip zuvis Lietuvos merginos sos
O kur dingo vyrai? Kur tikri vyrai, ką? Kaip tik laisvas, taip ir su kokiu nors trūkumu - girtuoklis, impotentas, negalintis įsipareigot arba žydras. Na ir dar - po galais, pažiūrėkit į save, kaip veidrody atrodot - iš mūsų reikalaujat manekeniškos išvaizdos, o patys kokie? Kas džiūsna be raumenų, kas lašinių kalnas, kas sudribęs kaip maišas, kas prasigėręs... O jei kiek dailesnis - tai ir narcizas, sau lygios jau nė nebemato arba vėl - žydras... Tai kaip mes tokius gerbt galim, m?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ko moterim reikia is vyru ?