1. absoliuciai vienodu nebuna. Vien faktas , kad vienas yra geros finansines padeties, daro ji labiau pasitikinciu savimi (gal kazkiek pasikelusiu) ir besirenkanti savo sluoksnio moteri (bet mes juk cia fantazuojam
)
2. jei pasakyciau, kad renkuosi ta su masinom - as materialiste
3. jei pasirenku ta, kuriam "nepasiseke" - as vaidmaine, nes taip nebuna (darytina prielaida, kad sulauksiu butent tokio vertinimo)
4. jei nepateikiu atsakymo i tavo klausima, darytina prielaida, kad esu materialiste, bet nenoriu apie tai skelbti viesai ir to pripazinti, nes tai priestarautu anksciau mano issakytai nuomonei.
Jei nuosirdziai, pasirinkciau ta, kuris yra arciau mano soc. padeties. Turtai yra uzgyvenami. Ir santykiai yra stabilesni, kai materialinis gerbuvis yra kuriamas bendrai.
Kiekvienai merginai/moteriai reikia kitokio, viena labiau kreipia demesi i soc. padeti, kita i charakteri. Bet absoliuciai visos ziuri i tai kaip su jomis elgemasi (kaip ir vyrai). Kadangi ir moteru vienodu nebuna, poreikis kiekvienos skirtingas. Manyciau kiekviena ir kiekvienas nori zmogaus su kuriuo butu gera, smagu, saugu, stabilu (ne tik finansiskai).
kas liecia jaunima (sunku nustatyt ta riba, kiekvienas subresta skirtingai), lai issilaksto, susikuria savo vertybes, nusimato tikslus bei priemones, kuriomis sieks tikslo, lai pabando patys uzsidirbti ir suvokti savo uzdirbamu (o ne tevu ir sponsoriu) pinigu verte.
Kas liecia susitupejusius, bet viengungius - dazniausiai rinksies panasaus soc. gerbuvio partneri (jaunos seimos planavimas reikalauja daug finansiniu sanaudu - butas, vaikai, didesnis auto), nes nenories (gal bijos) but isnaudojami.
Na o vyresni (turiu omeny - vyresni pagal gyvenimo patirti), vadovausies gyvenimiska patirtimi.
Apibendrindama galiu teigti - visi ieskom to, kas mums geriausia, bet sededami ant pinigu maiso be trupinio svelnumo, uzuojautos, pagarbos (ir kt.) laimingi nebusime. Lygiai taip pat, kad vien tauriausiais jausmai sotus nebusi, kai vienas is partneriu nedaro nieko (taikytina abieju lyciu atstovams), t.y. vienas uzdirba, kitas leidzia (cia as grubiai, tingiu issiplesti). Tad ieskom atitikimo ir suderinamumo (visapusisko)