Robertas wrote:Aišku, kaip gi Gintas praleis nors vieną temą jos nepakomentavęs.
Aišku, kaip gi Robertas nenorės, jog tik moterys jam atsakinėtų ) Nes šios tavo temos sukūrimo tikslas (kaip ir kitų prieš tai, tarkim, apie alkoholio nevartojimą) yra parodyti, koks tu esi tobulas, ir sieki aiškiai išdėstytų idealistinių tikslų. Tiesiog Šventuolis. Ir dar laisvas. Ant ko beje, matau netgi kimba )
Robertas wrote:Nežinau kodėl tau pasirodė kad aš kalbu apie seksą, galbūt tau santykiai tik tai ir reiškia.
Nežinau kodėl tau pasirodė, kad aš kalbu apie seksą, nes ten buvo tik gretutinis pavyzdys:) Nes būtų lygiai taip idealu, prieš pradedant lytinius santykius su mergina, pasitikrinti nuo kokių nors ligų )
Beje Robertai, seksas nėra toks labai baisus dalykas, tad siūlyčiau bent jau žodžio šito nebijot )
Robertas wrote:Maniau jog seniau supratai, kad man tavo nuomonė nei truputi nerūpi ir tavo rašliava mane net gi erzina.
Kur gi ne, ateina kažkoks ir čiaudi, kortų namelį griaudamas..
Robertas wrote:Kadangi negaliu tau uždrausti rašyti mano sukurtoje temoje, kad išvengtume pykčių, išdėstai savo mintį laisvai, bet ignoruoji mane, o aš ignoruosiu tave ir daugiau neaiškink ką turėčiau daryti, juk temoje ne to klausiau.
O ko tada klausi? Robertai, ar tu bent pats žinai ko tu klausi? Ar čia tik pačiam suprantama kažkokia dvesiančios gulbės giesmės monologija? Rašai apie kažkokius pasiekimus, po kurių reikėtų užmegzti santykius.. Kas čia per nesąmonės? Kam jie rūpi? Aišku, netrugdo, netgi puiku, jeigu esi daug pasiekęs profesinėje ar kurioje nors kitoje srityje. Bet šitame kontekste, tas tavo šeimyninio statuso tikrai nepaįtakos (ko tu iš esmės sieki savo temomis ir savo būvimu čia). Žinai, būtum mergina, pliaukštelčiau tau per užpakalį, ir pasakyčiau "į priekį varyk! hahahaha" Bet dabar, lygiai tas pats (tik be užpakalio), į savo tikslą, kurį paminėjai rašydamas, jog siekti nesiseka )