Re: Ar būtų teisinga?
Manau čia daugiau pasireikšti galės vyresni, turintys daugiau patirties ir tikiuosi išminties.
Nežinau ar čia mano svarstyklių bruožas, o gal tiesiog moralinis išsiauklėjimas, bet visada galvodavau ne tik apie save. Pvz negaliu dirbti darbo jei teikiamos paslaugos ar prekės man neatrodo naudingos žmonėms, nors atlyginimas ir būtų geras. O kalbant apie santykius ir antros pusės paieškas iškyla klausimas. Ar būtų teisinga, įsileisti kitą žmogų į savo gyvenimą, jei tame gyvenime ko nors trūksta? Juk sakoma, kad pirma reikia susitvarkyti savo gyvenimą, pripildyti ne tik tikslais, bet ir pasiekimais. O jei svarbaus tikslo pasiekti vis nesiseka? Su savo problemomis ir sunkumais visada tvarkydavausi pats, bet kita vertus, kad ir koks stiprus jaustumeisi, kartais pavargsti kovoti vienas.
Sian pabusiu psichoanalitike:)
Ct.:negaliu dirbti darbo jei teikiamos paslaugos ar prekės man neatrodo naudingos žmonėms...
Tai yra baime, baime tai yra savisaugos instinktas, o dirbti imoneje kuri pardavineja nenaudinga ar net pavolinga sveikatai slamsta yra nesaugu, nes kiekviena kart klausytis pretenziju ir kaltinumu yra nemalonu, o ir isiulyti sunku, o jai neisiulysi reiskia nedirbsi, tuomet kokia prasme darbintis saraskino kontoroje.
Ar būtų teisinga, įsileisti kitą žmogų į savo gyvenimą, jei tame gyvenime ko nors trūksta?
Vel baime nepateisinti kito zmogaus lukesciu, baime isileisti o po to but paliktam ir iskaudintam.
Jai bijai reiskias tam yra pagrindo, o kovoti ir priimineti sprendimus visada teks paciam.