21

Re: Ar būtų teisinga?

Robertas parašė:

Manau čia daugiau pasireikšti galės vyresni, turintys daugiau patirties ir tikiuosi išminties.

Nežinau ar čia mano svarstyklių bruožas, o gal tiesiog moralinis išsiauklėjimas, bet visada galvodavau ne tik apie save. Pvz negaliu dirbti darbo jei teikiamos paslaugos ar prekės man neatrodo naudingos žmonėms, nors atlyginimas ir būtų geras. O kalbant apie santykius ir antros pusės paieškas iškyla klausimas. Ar būtų teisinga, įsileisti kitą žmogų į savo gyvenimą, jei tame gyvenime ko nors trūksta? Juk sakoma, kad pirma reikia susitvarkyti savo gyvenimą, pripildyti ne tik tikslais, bet ir pasiekimais. O jei svarbaus tikslo pasiekti vis nesiseka? Su savo problemomis ir sunkumais visada tvarkydavausi pats, bet kita vertus, kad ir koks stiprus jaustumeisi, kartais pavargsti kovoti vienas.

Sian pabusiu psichoanalitike:)
Ct.:negaliu dirbti darbo jei teikiamos paslaugos ar prekės man neatrodo naudingos žmonėms...
Tai yra baime, baime tai yra savisaugos instinktas, o dirbti imoneje kuri pardavineja nenaudinga ar net pavolinga sveikatai slamsta yra nesaugu, nes kiekviena kart klausytis pretenziju ir kaltinumu yra nemalonu, o ir isiulyti sunku, o jai neisiulysi reiskia nedirbsi, tuomet kokia prasme darbintis saraskino kontoroje.
Ar būtų teisinga, įsileisti kitą žmogų į savo gyvenimą, jei tame gyvenime ko nors trūksta?
Vel baime nepateisinti kito zmogaus lukesciu, baime isileisti o po to but paliktam ir iskaudintam.
Jai bijai reiskias tam yra pagrindo, o kovoti ir priimineti sprendimus visada teks paciam.

22

Robertas parašė:

Ar būtų teisinga, įsileisti kitą žmogų į savo gyvenimą, jei tame gyvenime ko nors trūksta? Juk sakoma, kad pirma reikia susitvarkyti savo gyvenimą, pripildyti ne tik tikslais, bet ir pasiekimais.

O dar aš maniau kad man trūksta pasitikėjimo savimi big_smile. Nežinau, kas čia sako tuos dalykus, kuriuos mini antram sakiny - aš jų nesu girdėjusi. Taip pat nežinau, ko tau trūksta ir ar turi kokių nors realių problemų, kurios kenktų tavo porai, ar tik jas įsivaizduoji.
Bet jei būsi sąžiningas ir tų problemų neslėpsi, tai jau panelei rinktis, ar ji nori paieškoti kito, "susitvarkiusio gyvenimą", ar tiksi toks, koks esi.

Žodžiu, ne tau apie save objektyviai spręsti.

23

Na taip, save sunku objektyviai įvertinti, juolab kai retai būni tarp žmonių big_smile Pažinčių portalai nesiskaito.

24

Taip  kažkada  ir  aš  galvojau ,kad  reikia  būti  įdealiai.Bet  kuo  labiau  stengiesi ,tup  daugiau  ir  kliučių.Todėl  ,ne  be  reikalo  sakoma  ,kad  kiekvienas  neša  kryžių  kokį  gali  pakelti.Galvojau,kad  atsakingas  partneris tai  laimė,bet  pasirodo  perdaug  atsakingas  irgi  gali  būti  problema.Kodėl ?  Kiekvienas  žmogus  nenori  būti  nevykėlis. Partneris  gerai  uždirba ,o  tau  nesiseka. Partneris  negeria ,rūpinasi   namais ,o  tau  taip  norisi  pasilinksminti  ir  vėl  blogesnis. Partneris  pedantas ,o  tau  sunku  palaikyti  įdealią  tvarką. O   čia  priekaištai  nesugebi  to  ir  ano ,ir  pradeda  slysti  žemė  iš  po  kojų . Dingsta  pasitikėjimas  savimi ,prasideda  rimtos  problemos.  Taip  ,kad  perdaug  reikalaudamas  iš  savęs  ,nepajunti,kad  ir  iš  partnerio  reikalauji.O  jo  prigimtis  kitokia. Sako  jei  žmogus  stengdamasis  įtikti  partneriui  keičiasi  šimtą   procentų  jis  praranda  save .Prasideda  nusivilimas ,ligos   ar  skirybos.  Svarbiausia  išsiaiškinti  kurie  skirtumai  labai  erzina,o  kuriuos  mes  galim  pakęsti. Kiek  save  galiu  ,pakeisti  neprarasdamas  savojo  aš,o  kas  tiesiog  keičiantis  žlugdytų.

25

Aš  nekalbu  apie  tuos  kurie  kas  vakarą  keičia  partnerius ,per  vieną  vakarą  nepažinsi  žmogaus. Bet  žmonės  pradraugavę  metus  ar  pusę  išsiskiria ,nesutapo  charakteriai .Ir  geriau,kol  nėra  šeimos,ir  vaikams  nereikės  girdėti  ginčų .Gal  todėl  toks  retas  reiškinys  ,kai  susituokia  su  pirmąją  meile. O  kur  dar  intrigos ,nesusipratimai  ar  kokia  likimo  įronija. Bet  per  tuos  išsiskirimus  nusivilimus ,jei  nepasiduodame  pykčiui  ir  kaltinimui  tik  kito  žmogaus ,o  panagrinėdami  ,dėl  ko  taip  įvyksta  ir  sukursime  savo  laimę. Taip  ,kad  Robertai  nelauk ,o  ieškok  bandyk ,atlaikyk  gyvenimo  pamokas  ir  jei  jas  išmoksi  sukursi  šeimos  laimę. O  laimė  ne  vien  pinigai  ir  namai  ,o  sugebėjimas  suprasti  kitą  kaip  jaučiasi  ir  save  pažinti  ko  nori. Sekmės.Kas  nerizikuoja  negeria  šampano.

26

ugniesdebesys parašė:

Labas

reikia ziurėt horoskopus, pvz man patinka suderinamuma tikrinti pagal planetų išsidėstymą, aišku čia menas, nors kitiems nesąmonė, kur planetos stovi imu iš čia: horoskopai

nesakyčiau .kad nesąmonė smile .....visą gyvenimą niekada netikėjau jokiais horoskopais ir pan nesąmonėm , tačiau dabar matau , kad visai be reikalo .Tik reikia žinoti savo gimimo laiką tikslų ..valandas ..tada tikrai labai tinka .Tiesiog neseniai tuo pradėjau domėtis ir labai nustebau , kai mano šeimos ir labai gerų pažįstamų  charakteriai tikrai labai atitinka pagal horoskopus .Iš to gautųsi , kad visgi pasiskaityti apie norimo žmogaus charakterį būtina ...blogiau tikrai nebus smile ...užtenka plačiau pasidomėti nors to ženklo bendra charakteristika ....