Re: Gyvenimas - jo prasmė
Vienas mirsta kitas gimsta taip kad yra su kuo bendraut po kazkiek laiko kol pats dar neatsiradai kapinese danguje
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas - jo prasmė
Vienas mirsta kitas gimsta taip kad yra su kuo bendraut po kazkiek laiko kol pats dar neatsiradai kapinese danguje
Audronė wrote:man teko būti klinikinėje mirtyje, aš šį tą sužinojau
Man du kartus. Idomu butu suzinoti is zinancios ka tu suzinojei? Ka tau ta religija ten pasake zinanciai?
Gali net neatsakineti, jau mazdaug isivaizduoju atsakymus kad dievas pasirenka tik isrinktuosius ar pan... Nieko ten nera...... tamsa ir tiek... skausmas kai chiuchintis pradedi ir **** sesele is sovietiniu laiku baisi kaip mano gyvenimas niurnanti vis... kai paprasai elimentariai stiklines vandens.. ir kuria norisi be galo ant riju raidziu pasiusti bet jegu nera o ir vandens visgi velniskai norisi...
apie išrinktuosius kalba Jahovos liudytojai, te jie man atleidžia jei tokie skaito. Nėra išrinktųjų Dievui, mes visi lygūs, tik tikėjimas yra mūsų sprendimas. Ką aš patyriau gal tik į romaną tilptų be ne čia, forume. Aš visada buvau pasyvi tikinčioji, dabar esu karšta tikinčioji, tačiau nelakstau į bažnyčią. Aš pasveikau turėdama 4 stadiją, gyva jau 6 metai. Net labai gyva
kodel as gyvenu?kokia prasme to?
tau sunku gyventi ? , nejauti tame prasmės ? -blogai , patarimo niekas neduos , kiekvienam savo .Jei taip giliai kapstyti -kažin ar rasi žmogų , kuris iš tikro labai džiaugtųsi savo gyvenimu- vis tiek kažkas negerai , kažko trūksta , kažkas skaudina ....
Man tik keistoka ,jei tu patyrei klinikinę mirtį ir net dabar dar nesupratai kodėl gyveni ? -tada niekas tau nepatars , man atrodo tame turėjo būti kažkoks ženklas kaip toliau tau gyventi , bent jau supratimas ko nori iš gyvenimo .
Gyventi , kad valgytum , gyventi kad mylėtum , gyventi , kad būtum mylimas , reikalingas ir laukiamas , kad dirbdamas susikurtum geresnę buitį,....
Kaip viską besuktum -viskas sueina į meilę ....žiūrėk , kai labai pamilsi ir tave pamils ..labai labai.....
-suprasi kodėl gyveni ir kokia to prasmė , to tau ir linkiu .
čia kalbėjote apie dievą kas tai yra dievas ? tai tiesiog -TIKĖJIMAS .tai yra tikėjimas kažkuom ,kas gali padėti , o iš tikro ...................tai tikėjimas savimi , savęs drąsinimas ..tame ir stiprybė:)
savo gyvenima isiprasmines,ne apie tai kalba,kalba apie gyvenimo prasme.kad niekas i tai neatsakys garantuoju 100%.
jei pirsta nusilausiu irgi bus zenklas?
ir is kur zinai kas yra tas dievas?kodel jis tai tikejimas?cia tokie klausimai kad niekas turbut niekada neatsakys.kiekvienas savo formule susiras.
savo gyvenima isiprasmines,ne apie tai kalba,kalba apie gyvenimo prasme.kad niekas i tai neatsakys garantuoju 100%.
jei pirsta nusilausiu irgi bus zenklas?
ir is kur zinai kas yra tas dievas?kodel jis tai tikejimas?cia tokie klausimai kad niekas turbut niekada neatsakys.kiekvienas savo formule susiras.
tu čia mus tikrini ,kaip mes suprantame gyvenimo prasmę , ar kaip ?
vadinasi tu žinai ..jei taip sakai
pats atsakai puikiai į savo klausimą -kiekvienas vis kitokią prasmę jaučia , kiekvienam ji kitokia
kuo čia dėtas piršto nusilaužimas ? .....ir dievą kiekvienas supranta kitaip , kiekvienam kitoks .... , jis yra žmogui ,arba jo nėra ,ta prasme- nereikalingas ......
tik viena gerai suprantu -reikia gyventi čia ir dabar , prasmingai sau ir kitiems , dėl nieko nesigailėti , rizikuoti ------tiesiog gyventi ir džiaugtis, kiek tai įmanoma ...
aciu uz pamokas.kiek skolingas?
aciu uz pamokas.kiek skolingas?
bučkį
auginsiu procentus
Degtukas wrote:Audronė wrote:man teko būti klinikinėje mirtyje, aš šį tą sužinojau
Man du kartus. Idomu butu suzinoti is zinancios ka tu suzinojei? Ka tau ta religija ten pasake zinanciai?
Gali net neatsakineti, jau mazdaug isivaizduoju atsakymus kad dievas pasirenka tik isrinktuosius ar pan... Nieko ten nera...... tamsa ir tiek... skausmas kai chiuchintis pradedi ir **** sesele is sovietiniu laiku baisi kaip mano gyvenimas niurnanti vis... kai paprasai elimentariai stiklines vandens.. ir kuria norisi be galo ant riju raidziu pasiusti bet jegu nera o ir vandens visgi velniskai norisi...apie išrinktuosius kalba Jahovos liudytojai, te jie man atleidžia jei tokie skaito. Nėra išrinktųjų Dievui, mes visi lygūs, tik tikėjimas yra mūsų sprendimas. Ką aš patyriau gal tik į romaną tilptų be ne čia, forume. Aš visada buvau pasyvi tikinčioji, dabar esu karšta tikinčioji, tačiau nelakstau į bažnyčią. Aš pasveikau turėdama 4 stadiją, gyva jau 6 metai. Net labai gyva
Aleliuja!!! Taig kur ten ta jusu sekta randasi i kuria butinai reikia ateiti jog ir mums taip pasisektu...
Audronė wrote:Degtukas wrote:Man du kartus. Idomu butu suzinoti is zinancios ka tu suzinojei? Ka tau ta religija ten pasake zinanciai?
Gali net neatsakineti, jau mazdaug isivaizduoju atsakymus kad dievas pasirenka tik isrinktuosius ar pan... Nieko ten nera...... tamsa ir tiek... skausmas kai chiuchintis pradedi ir **** sesele is sovietiniu laiku baisi kaip mano gyvenimas niurnanti vis... kai paprasai elimentariai stiklines vandens.. ir kuria norisi be galo ant riju raidziu pasiusti bet jegu nera o ir vandens visgi velniskai norisi...apie išrinktuosius kalba Jahovos liudytojai, te jie man atleidžia jei tokie skaito. Nėra išrinktųjų Dievui, mes visi lygūs, tik tikėjimas yra mūsų sprendimas. Ką aš patyriau gal tik į romaną tilptų be ne čia, forume. Aš visada buvau pasyvi tikinčioji, dabar esu karšta tikinčioji, tačiau nelakstau į bažnyčią. Aš pasveikau turėdama 4 stadiją, gyva jau 6 metai. Net labai gyva
Aleliuja!!! Taig kur ten ta jusu sekta randasi i kuria butinai reikia ateiti jog ir mums taip pasisektu...
kam eiti į sektas, jei mes turime seniai nusistovėjusias krikščioniškas dogmas. Jūs jauni, pasaulis jums po kojomis, niekur nereikia taikyti, pasiimkite tai ką gavote savo šeimose, tikrai kryptis bus pati geriausia. Žinoma yra rytų filosofijos įvairios srovės, gal atsakymai glūdi ten... viską sužinosime kai atsisveikinsime su šiuo pasauliu
Degtukas wrote:Audronė wrote:apie išrinktuosius kalba Jahovos liudytojai, te jie man atleidžia jei tokie skaito. Nėra išrinktųjų Dievui, mes visi lygūs, tik tikėjimas yra mūsų sprendimas. Ką aš patyriau gal tik į romaną tilptų be ne čia, forume. Aš visada buvau pasyvi tikinčioji, dabar esu karšta tikinčioji, tačiau nelakstau į bažnyčią. Aš pasveikau turėdama 4 stadiją, gyva jau 6 metai. Net labai gyva
kam eiti į sektas, jei mes turime seniai nusistovėjusias krikščioniškas dogmas. Jūs jauni, pasaulis jums po kojomis, niekur nereikia taikyti, pasiimkite tai ką gavote savo šeimose, tikrai kryptis bus pati geriausia. Žinoma yra rytų filosofijos įvairios srovės, gal atsakymai glūdi ten... viską sužinosime kai atsisveikinsime su šiuo pasauliu
Ponia Audrone, kadangi esu žingeidus mokslininkas ir nekantrauju kuo greičiau VISKĄ sužinoti, jūsų išminties apšviestas nusprendžiau, jog nera kitos išeities, kaip tik kuo greičiau nusižudyti.
jokios prasmės gyvenimas neturi,
o jei ir turi – kas ją žino, kas?
pro butelį iš rankų į rankas
žemai virš marių plaukia saulės burė
du susitrejinę poetai, rytas,
įšildęs lapkritį vos stingdančia lava
dar tik įskilusių širdžių, ir ritas
karaliaus saulės nukirsta galva
į atmintį, į užmarštį, į nieką,
nors tiek gudrauta, šviesta – tepalieka
tų pokalbių beveik nei bū nei mė
tik buteliu ropoja riebios musės,
bylodamos – čia esam, čia nebūsim,
ir taip ramu, ir tai galbūt prasmė. (Aidas Marčėnas)
Audronė wrote:Degtukas wrote:Aleliuja!!! Taig kur ten ta jusu sekta randasi i kuria butinai reikia ateiti jog ir mums taip pasisektu...
Ponia Audrone, kadangi esu žingeidus mokslininkas ir nekantrauju kuo greičiau VISKĄ sužinoti, jūsų išminties apšviestas nusprendžiau, jog nera kitos išeities, kaip tik kuo greičiau nusižudyti.
Gerbiamasis Jonai, pagal krikščionių mokymą šis jūsų pasirinkimas niekur neveda, Į kitus pasaulius būsime perkelti tik tada kai tikėsime ir tik tada kai mus pašauks. Mes čia esame mažame veislyne, mums nevalia taip išsišokti. O kadangi mums nusispjauti ant visų religijų, bobučių ir klerikalų todėl ir mūsų egzistencija tik tokia apgailėtina... Dievui mes tik medžiaga nei savo valia ateiname nei galime savo valia išeiti. Išeidamas savo valia parodai, kad tau Dievas neegzistuoja, tuomet tu Jam traip pat neegzistuoji... tai reiškia, kad tavo programa ištrinta
koks kerstingas dievas.lyg kristus kitaip ji apibudino.ir si kur jus zinot kaip ten kas yra anam pasauli.pries 1000 metu irgi sake zmones kad bus istrinta programa?
Visas pasaulis sukurtas iš meilės, mes taip pat... tačiau argi Dievas terliosis su tais kas jį visą laiką neigia? kodėl visi laukia malonių iš aukčiau, tačiau patys link jų neina. Dievas nekerštingas, tačiau kas skaitėte Senajį testamentą, ten keletą kartų yra aprašyta, kaip Dievas baudė neklusniuosius. Jie pridarė tuo metu daug nuodėmių, tačiau dabar jos visos pakartotos su kaupu. Skaitykite toliau Naująjį testamentą - ten parašyta, kad Kristus atpirko savo krauju visas mūsų nuodėmes ir Dievas daugiau nesiims bausmių, tačiau negi tai reiškia, kad jis atrišo visam blogiui rankas? Jėzus pakvietė tikėjimui, todėl tik tikintis gali keliauti toliau per visatą, netikintis liks čia delete
gincytis galima be galo.o kaip yra istikruju niekas nezino.tai tikintys gyvens begalo?
taip, visas žinojimas ateis palaipsniui, būsime vis kituose išmatavimuose visas visatos mokslas bus atskleistas palaipsniui. Viskas priklauso nuo mūsų imlumo ir sugebėjimo mokytis. Mes turėsime savo Aš suvokimą, save suvoksime kaip tą pačią asmenybę. Laiko sąvoka pasikeis, mūsų mokslai truks dešimtis tūkstančių metų matuojant žemės matu, tačiau ne visiems vienoda. Taip rašo Urantijos knyga. Na patikrinti mes nieko negalime dabar, tačiau sužinosime... Žemės metai labai trumpi... Urantija ir yra Žemės pavadinimas iš dangaus skliauto. Aš kažkodėl tuo tikiu ir ši versija man priimtina. Ji apima visu pagrindinius Žemės tikėjimus į vieną visumą. Kiekviena religija čia telpa, nes daug dalykų jau yra paskelbta jų dogmose
"viską sužinosime kai atsisveikinsime su šiuo pasauliu" Su situ sutinku
Didžiausia gyvenimo prasmė yra gyventi, o ne tik egzistuoti))) atrasti savo kelią, dėl ko Tu čia esi)) nors suvokiu , kad kiekvienam gyvenimo kelias skirtingas, bet man vis dar įdomu kaip kiti mąsto šia tema))
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas - jo prasmė