Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 201 по 220 из 315

- Vytautas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: Gyvenimas - jo prasmė
kilthemal пишет:galiu but programuotojas stalius vairuotojas laukunas,bet kodel as esu apskritai?kokia prasme man buti?ar siaip, atsiradau ir be pedsako isnykau,ar kazkokia prasme (mazai tiketina) yra?
Kaip esu minėjęs galimi du variantai. Iš tikro jokios prasmės. Tik palikti savo palikuonis ir perduoti jiems savo žinias. Kaip ir vienintelė prasmė.
Kitas variantas būti čia tarp žmonių ir išmokti tarpusavio santykių. T.y išmokti gyventi netrukdant gyventi kitiems. O toliau seka ne materiali evoliucija. Tiesiog tampi analogiškos sistemos, visatos kaip ši kūrėjas tiksliau kūrėjai nes esam dvinarės esybės. Tuos kurus sukursit jie eis tuo pačiu keliu. Per materiją į ne materiją. Šiuo atveju gyvenimo prasmė - mokymasis gyventi. Kažkokios technologijos čia ne prie ko. Svarbūs konkretūs santykiai ir priimami sprendimai.

- Kūbūš
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
kilthemal matyt nebematė prasmės ir išsitrynė anketą, o būtų buvę labai įdomu dar padiskutuoti
O apie variantus... Manau jų yra žymiai daugiau ...
203 Ответ от Saulius 2014-11-13 17:06 (2014-11-13 17:36 отредактировано Saulius)

- Saulius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Goda пишет:apie ka kalba eina?ar kodel yra gyvybe,koks jos tikslas,ar kokia specialybe man pasirinkt ,kad tureciau prasme gyvent?
Tris kartus perskaičiau ir niekaip nematau tarp šių dalykų griežtos linijos... Ar specialybė, plačiąja prasme, nepasako, kas aš esu per "gyvybė" ir neapibrėžia mano tikslo?
Ne, nes specialybė gali būti klaidingai pasirinkta, ar po N metų ateiti supratimas, kad kažkas kitas tau teikia didesnį džiaugsmą ar kažkokias kitas geras emocijas, užpildo tavo siekiamus tikslus ir t.t. 
Bei tai neatsako į anksčiau paminėtą klausimą: "Kodėl aš esu?"
Tam kad būčiau gydytoju ar kažkuo dar?

- Saulius
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Goda пишет:Galima pradėti nuo to, kad gyvenimo prasmė nebūtinai turi mums teikti džiaugsmą
)) O gydytojo darbas... kaip ir mokytojo... dažnai vadinamas pašaukimu gal irgi ne šiaip sau? 
Nebūtinai tik viena emocija, kažkokias emocijas turi teikt, ar prasmingas gyvenimas, visai be emocijų? Bei darbų visokių yra, ne visi gydytojai, ne visi mokytojai, kaip dėl visokių valytojų, stalių ir kitų.. Ar jie gyvena neprasmingai, nes nedirba pagal profesiją, arba profesijos visai neturi..?

- Mantc
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Nesibaimink kur tave nuves kelias. Svarbiausia - apgalvok pirmą žingsnį. Jis pats sunkiausias, už jį tu pats atsakai. Kai žengsi šį žingsnį, leisk, kad viskas klostytųsi savaime, ir pamatysi. kas bus.Neplauk pagal srovę. Pats būk srove.

- Vytautas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Nemanau kad verta žaisti finansines piramides. Paskutiniai lieka kvailio vietoje, nes nelieka kas po tuos 2 litus sumestų. Sena nesąmonė ir vis atsiranda lengvatikių kad pinigai ant medžių auga.
209 Ответ от algirdas butkevicius 2014-12-02 11:33

- algirdas butkevicius
- Užblokuotas
- Неактивен
tarkim toks nemazas asteroidas stuktels i zeme,zmonija isnyksta ir kur tada prasme to gyvenimo?gyvenime prasmes nera.egzistuojame ir tiek
211 Ответ от algirdas butkevicius 2014-12-02 13:08

- algirdas butkevicius
- Užblokuotas
- Неактивен
yra zodis "tarkim" panaudotas
212 Ответ от algirdas butkevicius 2014-12-02 13:10

- algirdas butkevicius
- Užblokuotas
- Неактивен
ir kas tokie gyvena?kokiu budu?kuo skiriasi gyvenantis nuo egzistuojancio?koks skirtumas ar tu vadinamai gyveni ar egzistuoji
213 Ответ от Sigis 2014-12-02 13:44 (2014-12-02 13:48 отредактировано Sigis)

- Sigis
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен

- dalija
- Forumo Liūtas
- Неактивен
kilthemal пишет:galiu but programuotojas stalius vairuotojas laukunas,bet kodel as esu apskritai?kokia prasme man buti?ar siaip, atsiradau ir be pedsako isnykau,ar kazkokia prasme (mazai tiketina) yra?
Atsiradai tam ,kad ismoktum buti laimingas ir dalintumeisi savo laime su aplinka.
215 Ответ от algirdas butkevicius 2014-12-02 18:59

- algirdas butkevicius
- Užblokuotas
- Неактивен
isgerei buteli ir esi laimingas.begerdamas daliniesi su aplinka,sobutylnikais.evoliucijos tikslas ne dalintis,bet is dalies sako kad del dalybos zmogus perlenke gyvuna.ir dalyba pirma vystesi pas moteris,kuri persidave vyrams na xaliavu.yra toks poziuris.....nelabai as jo suprantu
216 Ответ от algirdas butkevicius 2014-12-02 19:01

- algirdas butkevicius
- Užblokuotas
- Неактивен
o kokia prasme tos silumos kai mirsi?kokia prasme gyventi dalintis...juk mirsi ir viskas isnyksi kaip dumas

- dalija
- Forumo Liūtas
- Неактивен
algirdas butkevicius пишет:o kokia prasme tos silumos kai mirsi?kokia prasme gyventi dalintis...juk mirsi ir viskas isnyksi kaip dumas
Na,gali gyventi tiek pozityviai ,tiek negatyviai mastydamas ir pasirinkimas priklauso nuo kiekvieno asmeniskai ,tik kuriuo atveju jausies geriau klausimas irgi asmeninis? O po mirties, kaip ten kas vyksta tik speliojimai.
218 Ответ от algirdas butkevicius 2014-12-02 19:33

- algirdas butkevicius
- Užblokuotas
- Неактивен
o kas per pozityvus ir negatyvus mastymas?pozityvus tai duoti siluma?man reik tiesos o ne kazkokio is kazkur istraukto fantastinio negatyvo ar pozityvo

- RS
- Forumo Liūtas
- Неактивен
algirdas butkevicius пишет:o kas per pozityvus ir negatyvus mastymas?pozityvus tai duoti siluma?man reik tiesos o ne kazkokio is kazkur istraukto fantastinio negatyvo ar pozityvo
Greičiau nudvesi, greičiau gausi tiesos:D
220 Ответ от algirdas butkevicius 2014-12-02 19:40

- algirdas butkevicius
- Užblokuotas
- Неактивен
Сообщений с 201 по 220 из 315
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.