201

Re: Gyvenimas - jo prasmė

kilthemal пишет:

galiu but programuotojas stalius vairuotojas laukunas,bet kodel as esu apskritai?kokia prasme man buti?ar siaip,  atsiradau ir be pedsako isnykau,ar kazkokia prasme (mazai tiketina) yra?

Kaip esu minėjęs galimi du variantai. Iš tikro jokios prasmės. Tik palikti savo palikuonis ir perduoti jiems savo žinias. Kaip ir vienintelė prasmė.
Kitas variantas būti čia tarp žmonių ir išmokti tarpusavio santykių. T.y išmokti gyventi netrukdant gyventi kitiems. O toliau seka ne materiali evoliucija. Tiesiog tampi analogiškos sistemos, visatos kaip ši kūrėjas tiksliau kūrėjai nes esam dvinarės esybės. Tuos kurus sukursit jie eis tuo pačiu keliu. Per materiją į ne materiją. Šiuo atveju gyvenimo prasmė - mokymasis gyventi. Kažkokios technologijos čia ne prie ko. Svarbūs konkretūs santykiai ir priimami sprendimai.

202

kilthemal matyt nebematė prasmės ir išsitrynė anketą, o būtų buvę labai įdomu dar padiskutuoti smile

O apie variantus... Manau jų yra žymiai daugiau ...

203 (2014-11-13 17:36 отредактировано Saulius)

Goda пишет:

apie ka kalba eina?ar kodel yra gyvybe,koks jos tikslas,ar kokia specialybe man pasirinkt ,kad tureciau prasme gyvent?

Tris kartus perskaičiau ir niekaip nematau tarp šių dalykų griežtos linijos... Ar specialybė, plačiąja prasme, nepasako, kas aš esu per "gyvybė" ir neapibrėžia mano tikslo?

Ne, nes specialybė gali būti klaidingai pasirinkta, ar po N metų ateiti supratimas, kad kažkas kitas tau teikia didesnį džiaugsmą ar kažkokias kitas geras emocijas, užpildo tavo siekiamus tikslus ir t.t. big_smile
Bei tai neatsako į anksčiau paminėtą klausimą: "Kodėl aš esu?" wink Tam kad būčiau gydytoju ar kažkuo dar?

204

Galima pradėti nuo to, kad gyvenimo prasmė nebūtinai turi mums teikti džiaugsmą smile)) O gydytojo darbas... kaip ir mokytojo... dažnai vadinamas pašaukimu gal irgi ne šiaip sau? smile

205

Goda пишет:

Galima pradėti nuo to, kad gyvenimo prasmė nebūtinai turi mums teikti džiaugsmą smile)) O gydytojo darbas... kaip ir mokytojo... dažnai vadinamas pašaukimu gal irgi ne šiaip sau? smile

Nebūtinai tik viena emocija, kažkokias emocijas turi teikt, ar prasmingas gyvenimas, visai be emocijų? Bei darbų visokių yra, ne visi gydytojai, ne visi mokytojai, kaip dėl visokių valytojų, stalių ir kitų.. Ar jie gyvena neprasmingai, nes nedirba pagal profesiją, arba profesijos visai neturi..?

206

Valytoja, kuri rūpinasi estetika tualete turbūt apsaugo mane nuo daugybės ligų. Staliaus dėka sėdžiu ant tvirtos kėdės prie rašomojo stalo, gal taip išvengiu stuburo skausmų, (jei darbus daryčiau prigulus ant žemės) smile
Noriu pasakyti, gal prasmė tai, ką darome dėl kitų smile

207

Nesibaimink kur tave nuves kelias. Svarbiausia - apgalvok pirmą žingsnį. Jis pats sunkiausias, už jį tu pats atsakai. Kai žengsi šį žingsnį, leisk, kad viskas klostytųsi savaime, ir pamatysi. kas bus.Neplauk pagal srovę. Pats būk srove.

208

Nemanau kad verta žaisti finansines piramides. Paskutiniai lieka kvailio vietoje, nes nelieka kas po tuos 2 litus sumestų. Sena nesąmonė ir vis atsiranda lengvatikių kad pinigai ant medžių auga.

209

tarkim toks nemazas asteroidas stuktels i zeme,zmonija isnyksta ir kur tada prasme to gyvenimo?gyvenime prasmes nera.egzistuojame ir tiek

210

Vieni gyvena ,kiti tik egzistuoja smile Greičiau 3pasaulinis prasidės,negu koks asteroidas stuktelės big_smile

211

yra zodis "tarkim" panaudotas

212

ir kas tokie gyvena?kokiu budu?kuo skiriasi gyvenantis nuo egzistuojancio?koks skirtumas ar tu vadinamai gyveni ar egzistuoji

213 (2014-12-02 13:48 отредактировано Sigis)

Froido zodziai,apie gyvenima ir egzistavima smile ir tiek smile Kiekvienas savo galva gyvena,prasmes ieškoti cia nereikia smile

214

kilthemal пишет:

galiu but programuotojas stalius vairuotojas laukunas,bet kodel as esu apskritai?kokia prasme man buti?ar siaip,  atsiradau ir be pedsako isnykau,ar kazkokia prasme (mazai tiketina) yra?

Atsiradai tam ,kad  ismoktum buti laimingas ir dalintumeisi savo laime su aplinka.

215

isgerei buteli ir esi laimingas.begerdamas daliniesi su aplinka,sobutylnikais.evoliucijos tikslas ne dalintis,bet is dalies sako kad del dalybos zmogus perlenke gyvuna.ir dalyba pirma vystesi pas moteris,kuri persidave vyrams na xaliavu.yra toks poziuris.....nelabai as jo suprantu

216

o kokia prasme tos silumos kai mirsi?kokia prasme gyventi dalintis...juk mirsi ir viskas isnyksi kaip dumas

217

algirdas butkevicius пишет:

o kokia prasme tos silumos kai mirsi?kokia prasme gyventi dalintis...juk mirsi ir viskas isnyksi kaip dumas

Na,gali gyventi tiek pozityviai ,tiek negatyviai mastydamas ir pasirinkimas priklauso nuo kiekvieno asmeniskai ,tik kuriuo atveju jausies geriau klausimas irgi asmeninis? O po mirties, kaip ten kas vyksta  tik speliojimai.

218

o kas per pozityvus ir negatyvus mastymas?pozityvus tai duoti siluma?man reik tiesos o ne kazkokio is kazkur istraukto fantastinio negatyvo ar pozityvo

219

algirdas butkevicius пишет:

o kas per pozityvus ir negatyvus mastymas?pozityvus tai duoti siluma?man reik tiesos o ne kazkokio is kazkur istraukto fantastinio negatyvo ar pozityvo

Greičiau nudvesi, greičiau gausi tiesos:D

220

o idiotu mesijas!!!!