Re: Gyvenimas - jo prasmė
Kur tu ji desi, ant savo myzalu puodelio kuri turi ant pečiu:D apsitemk juo visas, kad nesmirdetum:D
cia tai nerealiai...:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas - jo prasmė
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kur tu ji desi, ant savo myzalu puodelio kuri turi ant pečiu:D apsitemk juo visas, kad nesmirdetum:D
cia tai nerealiai...:)
aha kaiptik tavo mentalitetui.)))
aha kaiptik tavo mentalitetui.)))
Tu tokio neturi:D tu tik smirdi: D
toks kietas bachuras.tu mane is pirsto uzmustum 100%,o apsisikai.....liuto gaurai zuikio sirdis.
toks kietas bachuras.tu mane is pirsto uzmustum 100%,o apsisikai.....liuto gaurai zuikio sirdis.
Rankų ir pirštu i suda nekisu:D as nebezdzione, kaip tu:D cia tavo darbas i suda lysti:D
tai kaip tu kariautum baily
Su sudais kariauti nereikia, o tik apeiti juos:D
karo atveju taip ir pasakytum.
karo atveju taip ir pasakytum.
Taves tikrai nebūtu kare. O smirdetum pasislėpęs, arba kampais sliauziotum:D
jei jau manes bijai,tai......manes nebijo niekas,o sitas sustriakas apsimyzo.....
jei jau manes bijai,tai......manes nebijo niekas,o sitas sustriakas apsimyzo.....
Primyzau i tavo myzalu puodelį kuri turi ant pečiu:D
prasme yra tik tada jei gyveni po mirties.visa kita ismyslas.
rima teigia kad aplinka isiraso i smegenis kurios po mirties isnyksta su visa informacija.vadinas isnyksta ir visa prasme."O galima tikėti gyvenimo prasme ar pomirtiniu gyvenimu ir tuomet pajusti, kad esi vertingas smile"
labai nori but vertinga?po 10^n metu (n=infinity) reikalinga bus tavo verte))ir tau bus labai nuo to prasminga.
Noriu patikslinti, kad aš teigiu, kad prisiminimai apie mus lieka kitiems žmonėms Ir tie prisiminimai, kitiems gali būti naudingi. Apie mūsų pačių įrašus mūsų smegenyse nekalbėjau.
O tikėjimas gyvenimo prasme ar pomirtiniu gyvenimu priešingai, nėra investicija į ateitį. Pojūtis tikinčio gyvenimo prasme, kad esi vertingas atsiranda duotuoju momentu. Savo vertės pajautimas žmogui visada reikalingas:)
Ir dar vienas patikslinimas:aš nekalbu apie tave, apie save, apie....tik svarstau
algirdas butkevicius parašė:prasme yra tik tada jei gyveni po mirties.visa kita ismyslas.
rima teigia kad aplinka isiraso i smegenis kurios po mirties isnyksta su visa informacija.vadinas isnyksta ir visa prasme."O galima tikėti gyvenimo prasme ar pomirtiniu gyvenimu ir tuomet pajusti, kad esi vertingas smile"
labai nori but vertinga?po 10^n metu (n=infinity) reikalinga bus tavo verte))ir tau bus labai nuo to prasminga.Noriu patikslinti, kad aš teigiu, kad prisiminimai apie mus lieka kitiems žmonėms Ir tie prisiminimai, kitiems gali būti naudingi. Apie mūsų pačių įrašus mūsų smegenyse nekalbėjau.
O tikėjimas gyvenimo prasme ar pomirtiniu gyvenimu priešingai, nėra investicija į ateitį. Pojūtis tikinčio gyvenimo prasme, kad esi vertingas atsiranda duotuoju momentu. Savo vertės pajautimas žmogui visada reikalingas:)
Ir dar vienas patikslinimas:aš nekalbu apie tave, apie save, apie....tik svarstau
Bezdzioniai neiaiskinsi:D jam tik bananą i sikna:D
algirdas butkevicius parašė:prasme yra tik tada jei gyveni po mirties.visa kita ismyslas.
labai nori but vertinga?po 10^n metu (n=infinity) reikalinga bus tavo verte))ir tau bus labai nuo to prasminga.Noriu patikslinti, kad aš teigiu, kad prisiminimai apie mus lieka kitiems žmonėms Ir tie prisiminimai, kitiems gali būti naudingi. Apie mūsų pačių įrašus mūsų smegenyse nekalbėjau.
tai vadinas ...prasmes nera.teisingai?
rima parašė:algirdas butkevicius parašė:prasme yra tik tada jei gyveni po mirties.visa kita ismyslas.
Ir dar vienas patikslinimas:aš nekalbu apie tave, apie save, apie....tik svarstautai vadinas ...prasmes nera.teisingai?
Tau ne:D
rima parašė:algirdas butkevicius parašė:prasme yra tik tada jei gyveni po mirties.visa kita ismyslas.
Ir dar vienas patikslinimas:aš nekalbu apie tave, apie save, apie....tik svarstautai vadinas ...prasmes nera.teisingai?
Ar čia klausimas man? Aš net nenutuokiu koks gali būti teisingas atsakymas Manau, kad to ko negalime nustatyti tyrimo būdais negalime nei paneigti nei patvirtinti. Bet jei tu pvz. mąstai, o mąstymo kaip proceso niekas negali įrodyti, tai reiškia, kad nemąstai? Gal ir nemąstai, gal tai cheminių reakcijų procesas kurį vadiname mąstymu. Kompai irgi "mąsto" bet vadiname-skaičiuoja:) Gal ir su prasme yra taip....ji yra, tik mes ją vadiname ne tuo "vardu" ir nesuprantame, kas ji iš tiesų yra
algirdas butkevicius parašė:rima parašė:Noriu patikslinti, kad aš teigiu, kad prisiminimai apie mus lieka kitiems žmonėms Ir tie prisiminimai, kitiems gali būti naudingi. Apie mūsų pačių įrašus mūsų smegenyse nekalbėjau.
Mažvaikis RS gal porą žodžių ne apie beždžionę, o apie gyvenimo prasmę?
RS parašė:algirdas butkevicius parašė:tai vadinas ...prasmes nera.teisingai?
Kokia prasme apie tai diskutuoti. Gyvenima reikia gyventi ir nugyventi prasmingai. O ne pievas tauksti. Kiekvienas gyvenam savo gyvenimą. Ir kiekvieno gyvenimas kitoks. Kiekvienas turi savo kelia kuriuo eina. Todėl jis ne diskutuojamas. Sniakt kaip tikrai mazvaikiai. Kiekvienam žmogui skirta yra ta prasme gyvenimo ir kiekvienas ta sprasme supranta skirtingai. O ne kaip vienas žmogus pasako.....
rima parašė:RS parašė:Tau ne:D
Kokia prasme apie tai diskutuoti. Gyvenima reikia gyventi ir nugyventi prasmingai. O ne pievas tauksti. Kiekvienas gyvenam savo gyvenimą. Ir kiekvieno gyvenimas kitoks. Kiekvienas turi savo kelia kuriuo eina. Todėl jis ne diskutuojamas. Sniakt kaip tikrai mazvaikiai. Kiekvienam žmogui skirta yra ta prasme gyvenimo ir kiekvienas ta sprasme supranta skirtingai. O ne kaip vienas žmogus pasako.....
Bet gi taip norisi matyti savo gyvenimo prasmę Gal taukšdami staiga praregėsime? Ar kaip ją, prasmę, pamatyti? Ir kodėl yra teigiančių, kad prasmės nėra?
RS parašė:rima parašė:Mažvaikis RS gal porą žodžių ne apie beždžionę, o apie gyvenimo prasmę?
Bet gi taip norisi matyti savo gyvenimo prasmę Gal taukšdami staiga praregėsime? Ar kaip ją, prasmę, pamatyti? Ir kodėl yra teigiančių, kad prasmės nėra?
Prasmes nėra tiems kurie gyvenime pasidavė ir nuleido rankas. Kas nori ir siekia gyventi ir geresnio gyvenimo, tai jis ir taip mato.... Cia kiekvienas mato ja savaip. Nes kiekvienas mastom skirtingai ir gyvenimą matom savo spalvom. Todėl ir prasme gyvenime visi mato skirtai. Vieniems yra ji, o kitiems tiesiog svarbu egzistuoti. Cia pasaka be galo. Tauksti netauskejes. Visi mes skirtingi. Ir dar karta kartoju visi turim savo kelia gyvenime. Ir todėl visi gyvenimo prasme visiems skirtinga. Gyvenime yra meile, bet gyvenime yra ir skausmas. Yra stiprus ir yra silpni. Yra gėris ir yra blogis. Todėl kad gyvenime turi buti pusiausvyra tarp visko.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gyvenimas - jo prasmė