21

Re: vyresnes

spinduliukas wrote:

Kai berniukas jaunas-jam reik vyresnės, o kai jau subrendęs- jam reik jaunesnės. Toks gyvenimas ir abipusė nauda.

O  kokia  nauda?

22

Na man taspats vyresnes traukia Tad merginos jai ka rasykit smile)

23

Visokie variantai galimi. As uz pora kai moteris lygi metais arba jaunesne iki 10m.Socialine aplinka kai vyresne moteris veikia neigiamai abu. Isivaizduokite kaip turi jaustis 50metu moteris, kai jo 40-cio vyro draugai kompanijoje -draugai 40meciai su draugemis 30m. Tiesiog vienos tokios moters pasakojimais jauna grazi turistiniame zygyje bet kokia, o pasitempt visad ateina galas. norisi gyvent laisvu kvepavimu pagal savo metus.

24

Laisvu  kvėpavimu  gyventi  pagal  savo  metus ,tai  nereiškia  ,kad  vyresnės  turi  apsileisti.Žinoma  pagal  metus  nevaikščios  plika  bamba  su  auskariuku ,bet  galima  kitaip  savo  įvaizdį  kurti.
O  dėl  gerai  jaunesnio  ,viena  didžiuosis  ,.kad  toks  jaunas  į  ją  žiūri ,ir  bus  jai  nesvarbu ,ką  kiti  sako,net  galvos  ,kad  pavydi.{man  atrodo  ,kad  taip  galvojančių  nedaug  ,o  gal  klystu]
O  kita neprisivers  būti  su  jaunuoliu  kuris  ne  į  mylimąjį  panašus,o  į  vaiką {iš  karto  matosi  skirtumas]
Tai  ir  yra  svarbiausia .O  gelbėjančių  bezdžionių  nelaikau  draugais. Jei  abiems  kartu  gerai ,tai  kokią  teisę  turi  kiti  reguliuoti.Žinoma  jei  mato  ,kad  tai  rimta  apgaulė  draugas  turi  taktiškai  perspėti ,bet  taip  ,kad  neįskaudintų.

25

Laba, gal galetumete padeti ir uzpildyti anketele? http://survs.com/survey/osl4djb72c
Man labai svarbi jusu nuomone  ,aciu! tongue (rasau bakalaurini darba svarbi zmoniu nuomone)

26

jaunesni vyrukai nori patirties ,vyresni šviežumo wink poroje jei yra jausmai ir viskas tikra metai nesudaro didelės esmės ..

27 (edited by Daiva 2014-02-11 09:47)

Esmeralda wrote:

Visai  nepykstu ant  jaunų  vaikinukų. Suprantu  net  tai,kad  jaunas  vaikinas  sutikęs  pažystamų rate,darbe  ,ar  renginyje  draugiškai  bendrauja ,ir  įsimyli. Tada  ir  amžiaus  skirtumas  nebeturi  reikšmės  jei  jiems  bendravimas  malonus.
Bet   kaip  internete  ,net  nežinodami  kaip  atrtodai,koks  charakteris  iš  karto  siūlo  seks ,apie  tokius  mano  nuomone  ...... geriau  nerašysiu. O  kas  įdomiausia,kad  jie  įsivaizduoja,jei  daug  jaunesnis  ,tai  jau  toks  privalumas,kad  daugiau  jokių  ir  nebereikia.  Svarbiausia  ne  amžius  ,o  koks  žmogus.

kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
jie klausia, ar noreciau pabendraut su jaunesniu
kai klausiu, kokiu tikslu, apie ka
jie atsako, kad tai seksas
ikalbineja, kad pamatysiu, ko nemaciusi, patirsiu, ko nepatyrusi, negi man nesmalsu...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...

28

pisiukas wrote:

kaip jums atrodo kai vyrui 40 ir susidejes su 50-55 metemis

manau, kad jam svarbios moters zmogiskos savybes, vertina jos gyvenimiska patirti, nuosirduma, sugebejima dziaugtis kiekviena smulkmena ir kiekvienu prisilietimu, tarsi tai butu jai paskutinis kartas.
vel gi- tai gali reiksti vyro prasta finansine padeti ir nepasitikejima savimi....

29

Daiva wrote:
Esmeralda wrote:

Visai  nepykstu ant  jaunų  vaikinukų. Suprantu  net  tai,kad  jaunas  vaikinas  sutikęs  pažystamų rate,darbe  ,ar  renginyje  draugiškai  bendrauja ,ir  įsimyli. Tada  ir  amžiaus  skirtumas  nebeturi  reikšmės  jei  jiems  bendravimas  malonus.
Bet   kaip  internete  ,net  nežinodami  kaip  atrtodai,koks  charakteris  iš  karto  siūlo  seks ,apie  tokius  mano  nuomone  ...... geriau  nerašysiu. O  kas  įdomiausia,kad  jie  įsivaizduoja,jei  daug  jaunesnis  ,tai  jau  toks  privalumas,kad  daugiau  jokių  ir  nebereikia.  Svarbiausia  ne  amžius  ,o  koks  žmogus.

ikalbineja, kad pamatysiu, ko nemaciusi, patirsiu, ko nepatyrusi, negi man nesmalsu...

Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai. smile

30

Daiva wrote:
pisiukas wrote:

manau, kad jam svarbios moters zmogiskos savybes, vertina jos gyvenimiska patirti, nuosirduma, sugebejima dziaugtis kiekviena smulkmena ir kiekvienu prisilietimu, tarsi tai butu jai paskutinis kartas.
vel gi- tai gali reiksti vyro prasta finansine padeti ir nepasitikejima savimi....

Jei vyras jaunesnis, o moteris vyresne, tai nereiskia, kad butinai vyras turi prasta finansine padeti. Gal vyras kaip tik turi gera finansine padeti, bet taip gavosi, kad surado sau vyresne gyvenimo pora.
Be to, pradzioje rasai - vertinti smulkmenas, o po to apie finansus rasai. Kazkaip cia nesuprantama man.

31

po 10 jaunikliu per diena kaip minimum..., ponaiti

32

Ponaitis wrote:
Daiva wrote:
pisiukas wrote:

Jei vyras jaunesnis, o moteris vyresne, tai nereiskia, kad butinai vyras turi prasta finansine padeti. Gal vyras kaip tik turi gera finansine padeti, bet taip gavosi, kad surado sau vyresne gyvenimo pora.
Be to, pradzioje rasai - vertinti smulkmenas, o po to apie finansus rasai. Kazkaip cia nesuprantama man.

nes gali buti ir taip, ir anaip

33

Daiva wrote:
Ponaitis wrote:
Daiva wrote:

nes gali buti ir taip, ir anaip

Pripazink Daiva, siekiat tik turtu ir visko, kad tik vyras jums darytu ir duotu, o pacios nieko jam nieko.
Jus jau nebeskaitot ka kiti raso, negerbiat kitu nuomones, nes gal ego auksciau visko? smile Jus tik susikuret kazkokia nuomone, kad visi vyrai yra blogis, nes vyrai turi buti tik tokie, kokiais jus galvojat jie turetu buti, na tsakant kaip Siaures Korejoje visi vienodai mastantys ir atrodantys.

34

Daiva wrote:

po 10 jaunikliu per diena kaip minimum..., ponaiti

Aha, o man tada 50 i diena mamyciu raso. Meluojate gi smile Nekokia taktika pasirinkote, per primityvu labai smile

35

Visiškai sutinku su Daiva, rašo ir man. Manęs jaunesni tarkim netraukia. Sūnų amžiaus gal nerašo, bet parašo ~20 metų, kaip sakote jaunikliai. Nieko bendro su jais nenoriu turėti, ypač kai jų tikslas tik sexas (bent jau šiame saite) ir dar prajuokina kai pasako ''aš ne toks, kaip visi kita mano bendraamžiai, pabendrauk nenusivilsi.'' smile

36

Svetlana wrote:

Visiškai sutinku su Daiva, rašo ir man. Manęs jaunesni tarkim netraukia. Sūnų amžiaus gal nerašo, bet parašo ~20 metų, kaip sakote jaunikliai. Nieko bendro su jais nenoriu turėti, ypač kai jų tikslas tik sexas (bent jau šiame saite) ir dar prajuokina kai pasako ''aš ne toks, kaip visi kita mano bendraamžiai, pabendrauk nenusivilsi.'' smile

Cia visom ne tik mazvaikiai bet ir solydaus amziaus apkiaute diedukai siulo sekso, viena teksta sukuria i siuncia visom iseiles, smaginasi, nei anketu skaito nei ka, gal kokiu 2% is 100% iesko draugijos visi kiti tai beviltiski lovelasai kuriu zmonos pasak ju yra bestalciai, engejos, nukramtytos kramtoskes, durnes na gal is tiesu jos tokios ir yra jai su tokiais gyvena.

37

tikriausiai

38

Ponaitis wrote:
Daiva wrote:
Esmeralda wrote:

Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai. smile

Patikek gerbiamasai. Net slykstu daroso. Is gaunamo demesio desningumas toks, is 10  tikrai 8 buna nuo 20 iki 25 metuku. Ir visi aiskina, kaip jiems "patinka vyresnes" . O siaip tai nera ko cia spelioti. Vyresnes moterys dazniausiai jau turi savo busta, pastovu darba. Ir tie vaikigaliai tikisi patogios ALFONSIUKO vietos. Uzjauciu moteris kurios ant to uzkimba.

39

Svetlana wrote:

Visi, vel subendrinimas visu. Tai nezinau Svetlana kiek metuku turit, bet tada as irgi pasakysiu, kad tokios kaip jus esat materialistes barakudos, ar malonu?
Jei zmogus yra vyresnis, tai nereiskia, kad jis turi nurasyti ir menkint jaunesnius. Parase gal keli vaikinai, tai dabar visus tokiais ir laikot.

40

edita wrote:
Ponaitis wrote:
Daiva wrote:

Patikek gerbiamasai. Net slykstu daroso. Is gaunamo demesio desningumas toks, is 10  tikrai 8 buna nuo 20 iki 25 metuku. Ir visi aiskina, kaip jiems "patinka vyresnes" . O siaip tai nera ko cia spelioti. Vyresnes moterys dazniausiai jau turi savo busta, pastovu darba. Ir tie vaikigaliai tikisi patogios ALFONSIUKO vietos. Uzjauciu moteris kurios ant to uzkimba.

Nu gi tas pats ir jums moterys galioja. Ko jus bijot pripazinti, kad tai irgi nera normalu, kada merginos nori i viska gatava, pas vyra i buta ir ant sprando sedeti nieko neveikti, juk tas pats ir jums galioja. Tikites patogiai isikurti kaip ir alfonsiukai, tik tada jus ir butumet vadinamos varguoles materialistes.
Juk kai vyrui 45 o merginai 20 su kazkiek, na pagal jus tai gerai, kai atvirksiciai, tai iskart tragedija. Gal kuri protinga moteris atsakys su argumentais kodel taip yra????