61

Re: vyresnes

Teisingai, atsipeikekit senos kliuškos

62

Ponaitis parašė:
Daiva parašė:
Esmeralda parašė:

Visai  nepykstu ant  jaunų  vaikinukų. Suprantu  net  tai,kad  jaunas  vaikinas  sutikęs  pažystamų rate,darbe  ,ar  renginyje  draugiškai  bendrauja ,ir  įsimyli. Tada  ir  amžiaus  skirtumas  nebeturi  reikšmės  jei  jiems  bendravimas  malonus.
Bet   kaip  internete  ,net  nežinodami  kaip  atrtodai,koks  charakteris  iš  karto  siūlo  seks ,apie  tokius  mano  nuomone  ...... geriau  nerašysiu. O  kas  įdomiausia,kad  jie  įsivaizduoja,jei  daug  jaunesnis  ,tai  jau  toks  privalumas,kad  daugiau  jokių  ir  nebereikia.  Svarbiausia  ne  amžius  ,o  koks  žmogus.

kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
jie klausia, ar noreciau pabendraut su jaunesniu
kai klausiu, kokiu tikslu, apie ka
jie atsako, kad tai seksas
ikalbineja, kad pamatysiu, ko nemaciusi, patirsiu, ko nepatyrusi, negi man nesmalsu...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...

Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai. smile

keistas tas "mūsų " Ponaitis " big_smile ...tik tokie ir rašo ...ir man big_smile .....nors iš tikro aš čia ieškau tik DRAUGŲ  smile niekas čia nieko neišsigalvoja smile .....kompleksuotas esi ..karštakošis ...nereikia tokiu būti ...tikrai liksi vienas .....patikėk manim ..man jau net ne 30 smile
......

63

Danguolė parašė:
Ponaitis parašė:
Daiva parašė:

kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
jie klausia, ar noreciau pabendraut su jaunesniu
kai klausiu, kokiu tikslu, apie ka
jie atsako, kad tai seksas
ikalbineja, kad pamatysiu, ko nemaciusi, patirsiu, ko nepatyrusi, negi man nesmalsu...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...

Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai. smile

keistas tas "mūsų " Ponaitis " big_smile ...tik tokie ir rašo ...ir man big_smile .....nors iš tikro aš čia ieškau tik DRAUGŲ  smile niekas čia nieko neišsigalvoja smile .....kompleksuotas esi ..karštakošis ...nereikia tokiu būti ...tikrai liksi vienas .....patikėk manim ..man jau net ne 30 smile
......

Visu pirma as nesu visi ar toks kokie tau raso, nes tau nerasiau. Antra, nesu karstakosis, o tik normaliai paklausiau paprastu klausimu. Pagal jus cia kazkoks nusikaltimas. Iskart pereinat i asmeniskumus.

64

aš ir nesakau ,kad esi "visi " ..tokio žodžio net neminėjau:) ...tu niekada neklausi ,žiūriu , tavo nuomonė ir tik tavo turi būti gera , o kitiems taip ir neduosi pasireikšti ? smile ...jau nepyk smile ....gyvenkime draugiškai wink

65

Danguolė parašė:

aš ir nesakau ,kad esi "visi " ..tokio žodžio net neminėjau:) ...tu niekada neklausi ,žiūriu , tavo nuomonė ir tik tavo turi būti gera , o kitiems taip ir neduosi pasireikšti ? smile ...jau nepyk smile ....gyvenkime draugiškai wink

Danguole smile:) tuojaus busit apkaltinta kad paraset  "neargumentuotai, be argumentu ir pan"  smile:):) Matyt jaunasis "ponaitis" nesenai nauja zodi ismoko smile:)

wink

66

edita parašė:
Danguolė parašė:

Danguole smile:) tuojaus busit apkaltinta kad paraset  "neargumentuotai, be argumentu ir pan"  smile:):) Matyt jaunasis "ponaitis" nesenai nauja zodi ismoko smile:)

wink

O taip Danguole, tuoj būsite ir jus čia užpulta, apvadinta paaugle ir t.t. Jugi tik Ponaičio nuomonė gera, teisinga. Pasakė ir šventa smile

67

žmonės , nesipykim smile ...nors to ,kuris užvedė šią tema jai nėra čia , bet temą galima tęsti ... smile iš tikro , merginos , moterys - kaip jums atrodo , koks amžiaus skirtumas normalus , jei tikrai moteris vyresnė už vyrą ? na va čia buvusios pašnekovės-jums kokio amžiaus vyras per jaunas ? smile
     dar čia kaip į tą klausimą pažiūrėsi ? smile ......na pvz .- realiam gyvenimui ?   , o ne vienkartiniams neįpareigojantiems santykiams .....
    tik sulaukusi tokio amžiaus supratau ,kad  iš tikro metai -tai tik skaičiai smile ....dabar drąsiai ir su 10 metų jaunesniu gyvenčiau ..:) o gal ir dar j..... wink

68

Svetlana parašė:
edita parašė:
Danguolė parašė:

wink

O taip Danguole, tuoj būsite ir jus čia užpulta, apvadinta paaugle ir t.t. Jugi tik Ponaičio nuomonė gera, teisinga. Pasakė ir šventa smile

Tiap cia tai geras:::001 taiklus pastebejimas, bet be Ponaicio cia yra ir daugiau "teisuoliu" kuriuos skriaudzia blogietes priesingos lyties atstoves.

69

Mano nuomone jaunesnes merginos ieskos vyresniu, o vyresnes jaunesniu

70

kaip čia pasakius smile ......nežinau ,ar taip įmanoma tikrovėje smile ....visada buvau tos nuomonės ,kad vyrai ieško smile ......niekada gyvenime neieškojau ir neieškosiu smile ....tai mane turėjo rasti smile  ...aš galiu tik rinktis - ar priimti tą žmogų , ar ne smile

71

Danguolė parašė:

žmonės , nesipykim smile ...nors to ,kuris užvedė šią tema jai nėra čia , bet temą galima tęsti ... smile iš tikro , merginos , moterys - kaip jums atrodo , koks amžiaus skirtumas normalus , jei tikrai moteris vyresnė už vyrą ? na va čia buvusios pašnekovės-jums kokio amžiaus vyras per jaunas ? smile
     dar čia kaip į tą klausimą pažiūrėsi ? smile ......na pvz .- realiam gyvenimui ?   , o ne vienkartiniams neįpareigojantiems santykiams .....
    tik sulaukusi tokio amžiaus supratau ,kad  iš tikro metai -tai tik skaičiai smile ....dabar drąsiai ir su 10 metų jaunesniu gyvenčiau ..:) o gal ir dar j..... wink

tik sulaukus tokio amziaus suprasti, kad metai tai tik skaiciai tai cia nebent save paguos norit.:::012

72

OLA parašė:
Danguolė parašė:

tik sulaukus tokio amziaus suprasti, kad metai tai tik skaiciai tai cia nebent save paguos norit.:::012

..o gal ir noriu save paguost , juk kiti tai nepaguos smile

73

Na man asmeniškai tai tik vyresni traukia, bet irgi proto ribose, antro tėvelio nereikia wink Jaunesni niekada netraukė, bet jei kažką traukia - tai prašau nieko blogo nemačiau, tiesiog turiu drauge, gal labiau pažįstamą, jai 30 metų, o jos vaikinui 19. Na pagal mane kiek juokingai atrodo, bet jeigu jiems gerai - tai ir man tuo labiau gerai wink
Ieškok'e esu naujokė, užėjau į forumą pasidaryti, tai kokią temą neįjungiu tai visur Ponaičio negatyvūs komentarai.... Neduok dieve...

74

....................ramiai priimti metu nasta.......bet kaip tai padaryt?

75

Viktorija parašė:

Na man asmeniškai tai tik vyresni traukia, bet irgi proto ribose, antro tėvelio nereikia wink Jaunesni niekada netraukė, bet jei kažką traukia - tai prašau nieko blogo nemačiau, tiesiog turiu drauge, gal labiau pažįstamą, jai 30 metų, o jos vaikinui 19. Na pagal mane kiek juokingai atrodo, bet jeigu jiems gerai - tai ir man tuo labiau gerai wink
Ieškok'e esu naujokė, užėjau į forumą pasidaryti, tai kokią temą neįjungiu tai visur Ponaičio negatyvūs komentarai.... Neduok dieve...

o kuo tau blogai jaunesnis? nes skaicius kitoks? nesakau kad reikia ieskotis 2-3 metais jaunesnio. kuom tau blogas pvz 18 metu? viskas tas pats, tik skaicius skiriasi.

76

Vien tas faktas, kad jaunesnis, standartai. O ir šiaip norisi rimto vaikino, labiau patyrusio gyvenime, turinčio didesnį ar mažesnį pagrindą po kojomis. Kaip žinome, DAUGUMA vaikinų bręsta vėliau, nei merginos, tad....
Beje nesakiau, kad blogai, būtų tai būtų, bet specialiai niekada neieškojau ir neieškosiu, dėmesį labiau kreipiu į vyresnius.

77

Tomas parašė:
Viktorija parašė:

o kuo tau blogai jaunesnis? nes skaicius kitoks? nesakau kad reikia ieskotis 2-3 metais jaunesnio. kuom tau blogas pvz 18 metu? viskas tas pats, tik skaicius skiriasi.

Pats anketoje, pasirašęs ''ieškau merginos 17-18 m. iš Klaipėdos :::001'' Tau pačiam 19. Tai kodėl ieškai jaunesnės? Kuom vyresnė blogai?
Tokie jau daugumos standartai, vaikinai labiau nori jaunesnių, merginos - vyresnių.

78 (redagavo Tomas 2014-03-01 12:40)

Viktorija parašė:
Tomas parašė:
Viktorija parašė:

Pats anketoje, pasirašęs ''ieškau merginos 17-18 m. iš Klaipėdos :::001'' Tau pačiam 19. Tai kodėl ieškai jaunesnės? Kuom vyresnė blogai?
Tokie jau daugumos standartai, vaikinai labiau nori jaunesnių, merginos - vyresnių.

nes todel kad pagal viska, vaikinas turi ieskotis bendraamzes arba kiek jaunesnes. ir labas rytas, rask tu man vyresne, kuri ziuretu i jaunesni? ir reikia nepamirsti fakto, kad kai kurie jaunesni buna daug protingesni nei vyresni wink

79

Tomas parašė:
Viktorija parašė:

Tomai, i sita klausima nebus atsakyta, nes dar vienas mitas, jei vyresnis, tai protingesnis, turtingesnis, malonesnis. Matai, cia toks ego, kada jaunesnius laiko idiotais, antrarusiais, juk skaicius svarbiau nei koks yra zmogus.

80 (redagavo Ponaitis 2014-03-01 12:39)

Viktorija parašė:

Vien tas faktas, kad jaunesnis, standartai. O ir šiaip norisi rimto vaikino, labiau patyrusio gyvenime, turinčio didesnį ar mažesnį pagrindą po kojomis. Kaip žinome, DAUGUMA vaikinų bręsta vėliau, nei merginos, tad....
Beje nesakiau, kad blogai, būtų tai būtų, bet specialiai niekada neieškojau ir neieškosiu, dėmesį labiau kreipiu į vyresnius.

Dar vienas mitas. Dabar merginos taip pat bresta velai. Jei kalbet apie rimtus santykius, atsakinguma, tai velai, nes tik klubai, tusai, pramogos. Uztat seksualiai visas jaunimas bresta jau nuo 14, nuo tokio amziaus oj kiek seksualiniu ziniu dabar gauna vaikai.