Re: vyresnes
Teisingai, atsipeikekit senos kliuškos
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vyresnes
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Teisingai, atsipeikekit senos kliuškos
Daiva parašė:Esmeralda parašė:Visai nepykstu ant jaunų vaikinukų. Suprantu net tai,kad jaunas vaikinas sutikęs pažystamų rate,darbe ,ar renginyje draugiškai bendrauja ,ir įsimyli. Tada ir amžiaus skirtumas nebeturi reikšmės jei jiems bendravimas malonus.
Bet kaip internete ,net nežinodami kaip atrtodai,koks charakteris iš karto siūlo seks ,apie tokius mano nuomone ...... geriau nerašysiu. O kas įdomiausia,kad jie įsivaizduoja,jei daug jaunesnis ,tai jau toks privalumas,kad daugiau jokių ir nebereikia. Svarbiausia ne amžius ,o koks žmogus.kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
jie klausia, ar noreciau pabendraut su jaunesniu
kai klausiu, kokiu tikslu, apie ka
jie atsako, kad tai seksas
ikalbineja, kad pamatysiu, ko nemaciusi, patirsiu, ko nepatyrusi, negi man nesmalsu...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai.
keistas tas "mūsų " Ponaitis " ...tik tokie ir rašo ...ir man .....nors iš tikro aš čia ieškau tik DRAUGŲ niekas čia nieko neišsigalvoja .....kompleksuotas esi ..karštakošis ...nereikia tokiu būti ...tikrai liksi vienas .....patikėk manim ..man jau net ne 30
......
Ponaitis parašė:Daiva parašė:kaip pavargau nuo sunu amziaus vaikinu demesio...
jie klausia, ar noreciau pabendraut su jaunesniu
kai klausiu, kokiu tikslu, apie ka
jie atsako, kad tai seksas
ikalbineja, kad pamatysiu, ko nemaciusi, patirsiu, ko nepatyrusi, negi man nesmalsu...
o dieve... nejau mano sunus irgi taip darys?...Aj neissigalvokite, kad jums tiek rodo demesio jauni vaikinukai, jus jau taip kompleksuojat, kad niekas nerodo demesio, tai ir rasot, kad neva jums raso visokie paaugliai.
keistas tas "mūsų " Ponaitis " ...tik tokie ir rašo ...ir man .....nors iš tikro aš čia ieškau tik DRAUGŲ niekas čia nieko neišsigalvoja .....kompleksuotas esi ..karštakošis ...nereikia tokiu būti ...tikrai liksi vienas .....patikėk manim ..man jau net ne 30
......
Visu pirma as nesu visi ar toks kokie tau raso, nes tau nerasiau. Antra, nesu karstakosis, o tik normaliai paklausiau paprastu klausimu. Pagal jus cia kazkoks nusikaltimas. Iskart pereinat i asmeniskumus.
aš ir nesakau ,kad esi "visi " ..tokio žodžio net neminėjau:) ...tu niekada neklausi ,žiūriu , tavo nuomonė ir tik tavo turi būti gera , o kitiems taip ir neduosi pasireikšti ? ...jau nepyk ....gyvenkime draugiškai
aš ir nesakau ,kad esi "visi " ..tokio žodžio net neminėjau:) ...tu niekada neklausi ,žiūriu , tavo nuomonė ir tik tavo turi būti gera , o kitiems taip ir neduosi pasireikšti ? ...jau nepyk ....gyvenkime draugiškai
Danguole :) tuojaus busit apkaltinta kad paraset "neargumentuotai, be argumentu ir pan" :):) Matyt jaunasis "ponaitis" nesenai nauja zodi ismoko :)
Danguolė parašė:aš ir nesakau ,kad esi "visi " ..tokio žodžio net neminėjau:) ...tu niekada neklausi ,žiūriu , tavo nuomonė ir tik tavo turi būti gera , o kitiems taip ir neduosi pasireikšti ? ...jau nepyk ....gyvenkime draugiškai
Danguole :) tuojaus busit apkaltinta kad paraset "neargumentuotai, be argumentu ir pan" :):) Matyt jaunasis "ponaitis" nesenai nauja zodi ismoko :)
O taip Danguole, tuoj būsite ir jus čia užpulta, apvadinta paaugle ir t.t. Jugi tik Ponaičio nuomonė gera, teisinga. Pasakė ir šventa
žmonės , nesipykim ...nors to ,kuris užvedė šią tema jai nėra čia , bet temą galima tęsti ... iš tikro , merginos , moterys - kaip jums atrodo , koks amžiaus skirtumas normalus , jei tikrai moteris vyresnė už vyrą ? na va čia buvusios pašnekovės-jums kokio amžiaus vyras per jaunas ?
dar čia kaip į tą klausimą pažiūrėsi ? ......na pvz .- realiam gyvenimui ? , o ne vienkartiniams neįpareigojantiems santykiams .....
tik sulaukusi tokio amžiaus supratau ,kad iš tikro metai -tai tik skaičiai ....dabar drąsiai ir su 10 metų jaunesniu gyvenčiau ..:) o gal ir dar j.....
edita parašė:Danguolė parašė:aš ir nesakau ,kad esi "visi " ..tokio žodžio net neminėjau:) ...tu niekada neklausi ,žiūriu , tavo nuomonė ir tik tavo turi būti gera , o kitiems taip ir neduosi pasireikšti ? ...jau nepyk ....gyvenkime draugiškai
O taip Danguole, tuoj būsite ir jus čia užpulta, apvadinta paaugle ir t.t. Jugi tik Ponaičio nuomonė gera, teisinga. Pasakė ir šventa
Tiap cia tai geras taiklus pastebejimas, bet be Ponaicio cia yra ir daugiau "teisuoliu" kuriuos skriaudzia blogietes priesingos lyties atstoves.
Mano nuomone jaunesnes merginos ieskos vyresniu, o vyresnes jaunesniu
kaip čia pasakius ......nežinau ,ar taip įmanoma tikrovėje ....visada buvau tos nuomonės ,kad vyrai ieško ......niekada gyvenime neieškojau ir neieškosiu ....tai mane turėjo rasti ...aš galiu tik rinktis - ar priimti tą žmogų , ar ne
žmonės , nesipykim ...nors to ,kuris užvedė šią tema jai nėra čia , bet temą galima tęsti ... iš tikro , merginos , moterys - kaip jums atrodo , koks amžiaus skirtumas normalus , jei tikrai moteris vyresnė už vyrą ? na va čia buvusios pašnekovės-jums kokio amžiaus vyras per jaunas ?
dar čia kaip į tą klausimą pažiūrėsi ? ......na pvz .- realiam gyvenimui ? , o ne vienkartiniams neįpareigojantiems santykiams .....
tik sulaukusi tokio amžiaus supratau ,kad iš tikro metai -tai tik skaičiai ....dabar drąsiai ir su 10 metų jaunesniu gyvenčiau ..:) o gal ir dar j.....
tik sulaukus tokio amziaus suprasti, kad metai tai tik skaiciai tai cia nebent save paguos norit.
Danguolė parašė:žmonės , nesipykim ...nors to ,kuris užvedė šią tema jai nėra čia , bet temą galima tęsti ... iš tikro , merginos , moterys - kaip jums atrodo , koks amžiaus skirtumas normalus , jei tikrai moteris vyresnė už vyrą ? na va čia buvusios pašnekovės-jums kokio amžiaus vyras per jaunas ?
tik sulaukusi tokio amžiaus supratau ,kad iš tikro metai -tai tik skaičiai ....dabar drąsiai ir su 10 metų jaunesniu gyvenčiau ..:) o gal ir dar j.....tik sulaukus tokio amziaus suprasti, kad metai tai tik skaiciai tai cia nebent save paguos norit.
..o gal ir noriu save paguost , juk kiti tai nepaguos
Na man asmeniškai tai tik vyresni traukia, bet irgi proto ribose, antro tėvelio nereikia Jaunesni niekada netraukė, bet jei kažką traukia - tai prašau nieko blogo nemačiau, tiesiog turiu drauge, gal labiau pažįstamą, jai 30 metų, o jos vaikinui 19. Na pagal mane kiek juokingai atrodo, bet jeigu jiems gerai - tai ir man tuo labiau gerai
Ieškok'e esu naujokė, užėjau į forumą pasidaryti, tai kokią temą neįjungiu tai visur Ponaičio negatyvūs komentarai.... Neduok dieve...
....................ramiai priimti metu nasta.......bet kaip tai padaryt?
Na man asmeniškai tai tik vyresni traukia, bet irgi proto ribose, antro tėvelio nereikia Jaunesni niekada netraukė, bet jei kažką traukia - tai prašau nieko blogo nemačiau, tiesiog turiu drauge, gal labiau pažįstamą, jai 30 metų, o jos vaikinui 19. Na pagal mane kiek juokingai atrodo, bet jeigu jiems gerai - tai ir man tuo labiau gerai
Ieškok'e esu naujokė, užėjau į forumą pasidaryti, tai kokią temą neįjungiu tai visur Ponaičio negatyvūs komentarai.... Neduok dieve...
o kuo tau blogai jaunesnis? nes skaicius kitoks? nesakau kad reikia ieskotis 2-3 metais jaunesnio. kuom tau blogas pvz 18 metu? viskas tas pats, tik skaicius skiriasi.
Vien tas faktas, kad jaunesnis, standartai. O ir šiaip norisi rimto vaikino, labiau patyrusio gyvenime, turinčio didesnį ar mažesnį pagrindą po kojomis. Kaip žinome, DAUGUMA vaikinų bręsta vėliau, nei merginos, tad....
Beje nesakiau, kad blogai, būtų tai būtų, bet specialiai niekada neieškojau ir neieškosiu, dėmesį labiau kreipiu į vyresnius.
Viktorija parašė:Na man asmeniškai tai tik vyresni traukia, bet irgi proto ribose, antro tėvelio nereikia Jaunesni niekada netraukė, bet jei kažką traukia - tai prašau nieko blogo nemačiau, tiesiog turiu drauge, gal labiau pažįstamą, jai 30 metų, o jos vaikinui 19. Na pagal mane kiek juokingai atrodo, bet jeigu jiems gerai - tai ir man tuo labiau gerai
Ieškok'e esu naujokė, užėjau į forumą pasidaryti, tai kokią temą neįjungiu tai visur Ponaičio negatyvūs komentarai.... Neduok dieve...o kuo tau blogai jaunesnis? nes skaicius kitoks? nesakau kad reikia ieskotis 2-3 metais jaunesnio. kuom tau blogas pvz 18 metu? viskas tas pats, tik skaicius skiriasi.
Pats anketoje, pasirašęs ''ieškau merginos 17-18 m. iš Klaipėdos '' Tau pačiam 19. Tai kodėl ieškai jaunesnės? Kuom vyresnė blogai?
Tokie jau daugumos standartai, vaikinai labiau nori jaunesnių, merginos - vyresnių.
Tomas parašė:Viktorija parašė:Na man asmeniškai tai tik vyresni traukia, bet irgi proto ribose, antro tėvelio nereikia Jaunesni niekada netraukė, bet jei kažką traukia - tai prašau nieko blogo nemačiau, tiesiog turiu drauge, gal labiau pažįstamą, jai 30 metų, o jos vaikinui 19. Na pagal mane kiek juokingai atrodo, bet jeigu jiems gerai - tai ir man tuo labiau gerai
Ieškok'e esu naujokė, užėjau į forumą pasidaryti, tai kokią temą neįjungiu tai visur Ponaičio negatyvūs komentarai.... Neduok dieve...o kuo tau blogai jaunesnis? nes skaicius kitoks? nesakau kad reikia ieskotis 2-3 metais jaunesnio. kuom tau blogas pvz 18 metu? viskas tas pats, tik skaicius skiriasi.
Pats anketoje, pasirašęs ''ieškau merginos 17-18 m. iš Klaipėdos '' Tau pačiam 19. Tai kodėl ieškai jaunesnės? Kuom vyresnė blogai?
Tokie jau daugumos standartai, vaikinai labiau nori jaunesnių, merginos - vyresnių.
nes todel kad pagal viska, vaikinas turi ieskotis bendraamzes arba kiek jaunesnes. ir labas rytas, rask tu man vyresne, kuri ziuretu i jaunesni? ir reikia nepamirsti fakto, kad kai kurie jaunesni buna daug protingesni nei vyresni
Viktorija parašė:Na man asmeniškai tai tik vyresni traukia, bet irgi proto ribose, antro tėvelio nereikia Jaunesni niekada netraukė, bet jei kažką traukia - tai prašau nieko blogo nemačiau, tiesiog turiu drauge, gal labiau pažįstamą, jai 30 metų, o jos vaikinui 19. Na pagal mane kiek juokingai atrodo, bet jeigu jiems gerai - tai ir man tuo labiau gerai
Tomai, i sita klausima nebus atsakyta, nes dar vienas mitas, jei vyresnis, tai protingesnis, turtingesnis, malonesnis. Matai, cia toks ego, kada jaunesnius laiko idiotais, antrarusiais, juk skaicius svarbiau nei koks yra zmogus.
Vien tas faktas, kad jaunesnis, standartai. O ir šiaip norisi rimto vaikino, labiau patyrusio gyvenime, turinčio didesnį ar mažesnį pagrindą po kojomis. Kaip žinome, DAUGUMA vaikinų bręsta vėliau, nei merginos, tad....
Beje nesakiau, kad blogai, būtų tai būtų, bet specialiai niekada neieškojau ir neieškosiu, dėmesį labiau kreipiu į vyresnius.
Dar vienas mitas. Dabar merginos taip pat bresta velai. Jei kalbet apie rimtus santykius, atsakinguma, tai velai, nes tik klubai, tusai, pramogos. Uztat seksualiai visas jaunimas bresta jau nuo 14, nuo tokio amziaus oj kiek seksualiniu ziniu dabar gauna vaikai.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vyresnes