21

Re: Ka manote apie burejas?

na pritariu nes zmogus nebemoka gyvent savo gyvenimo o gyvena taip kaip pasako....

22

tai o gal ir visai nekvaila taip daryti, jei nebezinai kuom uzsiimt, pasimetes esi, nerandi kelio, nueini pas bureja, tau pasako bus taip ir taip, ir stai tau tikslas, gali siekti jo, pildyti savo "ateiti" big_smile nors asmeniskai tai as bijau tokiu dalyku, ne prie sirdies man tai ko nesuprantu smile

23

gal kas buvo ir gali duot koordinates.nes butu visai idomu nueit tik va tie visi burimo salonai neatrodo patikimi, noretusi kad kazkas parekomenduotu.

24

idomus tie dalykai burtai..gal zinot swetainiu kur isiburt?

25

na gal kam ir patinka kad nurodo burejos kaip tau kas bus,bet man patinka gyventi savo gyvenima ir visai nenoriu kad kas speliotu kas bus rytoj.Man geriau nezinoti tai daug paslaptingiau.

26

siaip manau, kad bureju patarimai veikia tik tada, kai jomis tiki, jei nera tikejimo, tai tie visi burimai is kavos tirsciu nepades big_smile

27

taip bet jos iskalbingos ir as manau kad daug yra patiklių zmonių

28

As tai nezinau ar tikiu ar ne,nebuvau ir bijociau eiti pas bureja,o jai isburs kokia nelaime tai ir lauk  kada ji ateis:-(.O siaip manau kad kaip likimas nuliams taip ir bus:=)

29

as tai gargzduose buvau pas bureja. 20 Lt is kavos, bet labai daug teisybes pasake, na o ar kita iifo teisinga, tai pasakysiu uz 2 metu - tada tureciau isteketi smile

30

o jei isteketum greiciau negu 2metus, tai jau butu ne tiesa ka pasake? :=)

31

o bureja pasake kur jaunikio ieskoti???

32

mano tetule neblogai taro kortom buria smile o seip nemanau kad visos burejos yra tikros burejos... big_smile

33

buwau pas burekja tai prizadejo aukso kalnus per puse metu bet...:)

34

man tai tos burejos kaip apsisaukeles... nu netikiu as jom visiskai...

35

yra tu tikru bureju tikrai tik kazin ar lietuvoi

36

Manau yra ir lietuvoje....pagal patenkintu zmoniu skaiciu galima sprest kad bureju yra ir musu salyje...

37

bureja jej gera surasi gal ir gerai...bet daba pilna tu bureju vienos ten vandeni buriua kitos ish kosmoso balsus girdi zdz kad tik per telika pasirodyt...reikia jieskot ishvis beveik niekam nezinomos nes kas ka moka nesigiria...

38

kaip sakoma gerai prekei ir reklamos nereikia

39

negalima pasitiketi burejomia;]

40

gerai kad zmogus moka apkaudineti ir is to pelnytis pinigu...burejom as neturiu dideli pasitikejima jomis zinoma yra ir tokiu kurios tikrai moka burti...bet mane zavi is rankos liniju kai pasako ateiti...idomu...