Re: kas traukia moteru demesi?
Pasisveikinimas atves ar kokia Linksma Replika Numesta ir Gaunuu PVZ AS atsakymaa Geros Tau Dienos ar Vakaroo TASKAS TYLIUU Aciuu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kas traukia moteru demesi?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Pasisveikinimas atves ar kokia Linksma Replika Numesta ir Gaunuu PVZ AS atsakymaa Geros Tau Dienos ar Vakaroo TASKAS TYLIUU Aciuu
Nu, ir tu daugiau neberašai jai ?
LOL
Pirmas ir antras visiems galioja, kaip tu žmogus turėsi gerą išvaizdą ir smagų susitikimą ar įdomiai praleistą laiką su kitu būdamas apiplyšęs bedarbis
Moteris moteriai nelygu, kaip ir vyras vyrui, tai ir dėmesį traukia skirtingi dalykai, poreikiai ir pnš. Elementaru. Bendro vardiklio nėra, nebent pačiam primityviausiam lygmenyje.
Apvalūs vyrų užpakaliukai ir ilgos, per kelius šiek tiek kreivos kojos
Apvalūs vyrų užpakaliukai ir ilgos, per kelius šiek tiek kreivos kojos
pas mane apvalus
Laimutė parašė:Apvalūs vyrų užpakaliukai ir ilgos, per kelius šiek tiek kreivos kojos
pas mane apvalus
Gražu
Kojos geriau nekreivos.
Kojos geriau nekreivos.
pas moteri taip) geriau tiesios
Ieva parašė:Kojos geriau nekreivos.
pas moteri taip) geriau tiesios
Kita vertus, ne kojose esmė.
o kurioj kuno vietoj yra esme?
Širdyje.
Žvilgsnis - jei jis kupinas gyvybės.
o geriau pažinus - gerumas. o jei dar protingas ir su jumoru, tai viskas.....
Žvilgsnis - jei jis kupinas gyvybės.
o geriau pažinus - gerumas. o jei dar protingas ir su jumoru, tai viskas.....
O išorė? Aukštas, žemas, storas, plonas, plikas...?
Man tai labai patinka išskirtinės išvaizdos vyrai. Retų veido bruožų. Nužvarbintais veidais ir su giliomis įspūdingomis raukšlėmis. O ištekėjau vistiktai už normaliai atrodančio. Visko viename neįmanoma gauti
Siais laikais protinga nevesti zinant kaip socialiniai tinklai sugadino viska. O demesi traukia jau tokie dalykai, kad net pats futbolininkas Ronaldo per prastas butu. Dauges tik vienisu .
Siais laikais protinga nevesti zinant kaip socialiniai tinklai sugadino viska. O demesi traukia jau tokie dalykai, kad net pats futbolininkas Ronaldo per prastas butu. Dauges tik vienisu .
na ir tegu daugeja kazkaip net negaila
o kuo ypatingas jau tas Ronaldo? KUO kaip vyras?
matom jo įvaizdį, su kuriuo dirba atskira komanda.
man futbolas vienodai, todėl jo žaidimas, apie kurį nieko nežinau, irgi nedaro įspūdžio.
va, jei susipažinčiau, drauge arbatos išgertume, paklausyčiau apie ką ir KAIP kalba man, paprastai lietuvei, o ne spaudos atstovei ar kandidatei į sponsores ar vienkartines, tai tada bent kažkokį įspūdį susidaryčiau. gal net labai teigiamą
o dabar - dėmesį traukia aplink jį išpūstas burbulas - išvaizdos, sėkmės, populiarumo. pinigų. O kur pats Ronaldo. kur???
o kuo ypatingas jau tas Ronaldo? KUO kaip vyras?
matom jo įvaizdį, su kuriuo dirba atskira komanda.
man futbolas vienodai, todėl jo žaidimas, apie kurį nieko nežinau, irgi nedaro įspūdžio.
va, jei susipažinčiau, drauge arbatos išgertume, paklausyčiau apie ką ir KAIP kalba man, paprastai lietuvei, o ne spaudos atstovei ar kandidatei į sponsores ar vienkartines, tai tada bent kažkokį įspūdį susidaryčiau. gal net labai teigiamą
o dabar - dėmesį traukia aplink jį išpūstas burbulas - išvaizdos, sėkmės, populiarumo. pinigų. O kur pats Ronaldo. kur???
Tai nebutinai Ronaldo. Gali buti ir kiti zymus, turtingi labai, bet ir vistiek bus per prasti. Bus per mazai.
Kaip pavyzdi tik viena pavarde buvau pateikes.
O kur jis? Dirba jis.
Net paukščiai nesuka lizdų, nesant palankiom išgyvenimo sąlygom. Vaisingos moterys supranta, kuo rizikuoja, jeigu susidėtų su asocialiais ar pnš.vyrais. Todėl ir reiklios.
Jevgenijus parašė:Siais laikais protinga nevesti zinant kaip socialiniai tinklai sugadino viska. O demesi traukia jau tokie dalykai, kad net pats futbolininkas Ronaldo per prastas butu. Dauges tik vienisu .
na ir tegu daugeja kazkaip net negaila
Daugiau vienišų - didesnis pasirinkimas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kas traukia moteru demesi?